Jag kan i allafall med gott samvete säga att jag aldrig lämnat din sida.

Har haft klart fullt upp. Fredagen startades med frukost och biltur till Övik. Stektes ihjäl i värmen. Träffade upp Karin och Clara efter utspringet och kramades och fotade. Såg alla studenter skrika sig hesa på flaket i glädjeruset. Massor av bilder blev det. Tog en glass nere i hamnen, åkte till Karin och Claras lägenhet och gjorde i ordning middagen. Åt middag, fotade massa mer, åt tårta och åkte hem till Åsele. Slängde ihop sakerna, åkte till Lycksele, och sen spenderades kvällen ute, i Annas lägenhet och med massa roligt folk. 

Lördagmorgon åkte jag hem igen. Dusch, frulle, såg herrarnas match, for på modevisningen och pratade inför massa folk, åt middag och myste med Emma och Fredrik.

Söndagen blev det mest lugnt. På kvällen blev det bastu och bad med Anna och Lisa. Mys! Igår började fotbollsskolan och veckans jobb. Chill-tider och ett riktigt chill-jobb.. Är dock sjukt slut på. Speciellt efter gårdagens match i Betsele som slutade med en sur 2-0 förlust....på lördag är det våran tur!

Nu ska det bakas här på Bofinksvägen. Kanelbullemuffins och paj.

Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0