Mobilblogg.

Sitter i bussen påväg nu. De va riktigt tungt å kliva upp i morse. Hoppas jag ha packa allt nudå . . . . De löser sig säkert. Ha inge mer å säga nu. Ha en bra vecka! Pusshej

Nurmo!

Igårkväll for alla på wärsan. Typ 30 stycken på folkan. Riktigt äckligt drygt. Sen blev det hem till Anna och sov. Vakna efter typ 4,5 timme och sen var det bara och ta sig till hundutställningen. Sålde fika och allt sånt hela dagen. Drygt, men lätt värt de i längden! Har käkat middag nu. Ha lagt fram allt till packningen. Ska gå igenom allt en gång till, sen åker det ner i resväskan. Imorrn gäller de. Vet egentligen inte om jag har sån lust att fara. Men det ska säkert bli skoj! Om inte annat få man väl lov att göra det skoj! Eller nåt..

Ha inget mer att berätta nu. Ikväll blir det lugnt. Imorrn måste man upp halv 5. Ingen rast och ingen ro, you know :)

Jag fattar inget. Men jag orkar helt enkelt inte tänka mer på saken.

47 dagar!

Vi hörs på fredag, då kommer jag hem igen! Ha en bra vecka! Nurmo, here we come!

Nappet

Lite dålig uppdatering. Jag vet... Igår hos Madde va det mysigt. Ute var det bara kallt..... Men kom hem 1 iaf. Sen imorse vakna jag, käka lunch. Sen tog jag mig till Stamsjön. Va kontrollant på nappet och höll på att frysa sönder händerna.... Haha. Sen for jag hem och fika och tinade upp händerna och tårna. Sen for jag upp på hembygdsområdet och kika på Karin och Clara =). Träffa Sofia och såg prisutdelningen med hon. Sen såg jag Victor hoppa, helt galet... Han är sjuk, men förjävla bra! Sen blev det pizzan med Emma och Anna. Mycket skratt. Haha.
"But you have to go order there."
"Jag har redan beställt?"
"Oh..."
HAHAHAHA. Så otroligt klockrent! Ojojoj....

Väntar nu på Madde, Karin och Clara. Ska väl bara umgås en stund. Sen klockan halv 9 ska vi vara på folkan.

Nu kom Karin och Clara iaf =) Ha de bra!


PUSSSS

Snart är det lördag igen!

P.g.a. några dagar med sämre humör har jag helt enkelt låtit bli att skriva. Skulle inte bli nåt roligt att läsa ändå. Nu är jag back on track igen på lite bättre humör iaf. Har dragit på mig en förkylning också. Snuva och lite hosta, men annars mår jag bra. Imorgon börjar markan och då blir det minst sagt fullt upp! Imorgon är det skola som vanligt, sen ska jag upp på banken och växla pengar till Nurmo! Sen ska jag gå på marknan med Sofia och Anna i någon timme. Sen klockan 4 ska jag sälja lotter med Anna i 2 timmar. Efter det ska jag hem och käka och ta det lugnt en stund. Sen ska jag till Madde med Sofia och Anna. Vi ska fika födelsedagsfika och ge henne några presenter, typ en månad sent men, bättre sent än aldrig! Sen ska vi nog se någon film. Får se om Anna tänker vara med en stund eller om hon försvinner till Agnes istället. Sen ska vi nog ut en sväng. På lördag ska jag vara kontrollant på nappet, sen blir det att kika på prisutdelningen, Karin och Clara ska ju vara nappvärdinnor så det är väl för deras skull jag far dit! Sen ska jag också kika på Victor efter prisutdelningen. Han ska ju hoppa och så. Sen då blir det hem och middag och sen ska jag nog också hinna duscha. På kvällen ska vi stå i garderoben på folkan och det blir förhoppningsvis nå folk där, alla far säkert till wärsan bara för det.... Sen ska man väl ta sig hem efter ett och sova hos Anna. Ska upp 8 på söndagmorgon och jobba på hundutställningen. Vi ska sälja typ kaffe och dricka. Sen blir det hem och packa för fullt. På måndag, halv 6 går bussen till Nurmo!

Ikväll ska jag börja ordna och packa ner lite grejer. Fundera vad man behöver med sig och så =) Nu ska jag käka middag iaf. Ha en bra kväll.

50 dagar! :)

Lista.

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Du får heller inte skriva samma svar två gånger.

1. Vad heter du?: Therese

2. Ett ord på fyra bokstäver: Tejp

3. Flicknamn: Tina

4. Pojknamn: Tobias

5. Yrke: Terapeft

6. Färg: Turkos

7. Klädesplagg: Tunika

8. Mat: Tacos

9. Sak i badrummet: Tandborste

10. Plats/stad: Trollhättan

11. En orsak att vara sen: Tandvärk? 

12. Något man skriker: Tittut! (eller nåt....)

13. Film: Titanic

14. Något man dricker: Trocadero

15. Band: Takida

16. Djur: Tiger

17. Gatunamn: Timmervägen

18. Bil: Toyota

19. Sång: Tears don't fall

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Twister! (Spelet, ni vet?)

Drill.

Det har minst sagt hänt en del på några dagar. Blev riktigt paff när jag kom in på skolan i måndags. Vi får se vad som händer, antingen hamna man där själv, annars slipp man. Hoppas på det sistnämnda.. Och till alla er som inte egentligen vet vad som hände, ni behöver inte snacka heller..

Har också fått reda på resultatet på nationella i svenska. Får väl lov att nöja mig med det, än fast jag hade hoppats på bättre...

Har haft sista fotbollsskoletimmen idag också. Skönt. Ha nyss fått i mig nån mat och ska börja pallra mig till drillträningen i de underbara vädret.

Rätt less annars...

Dead and gone.

Helgen.

Helgen har varit riktigt grym. Äntligen har jag fått tillbaka den där känslan. Hur som helst, torsdagskväll var jag på vattengympa med Sofia. Snacka om att jag verkligen har underskattat det! Riktogt jobbigt iaf. Sen i fredags efter skolan var jag först med Sofia. Vi tog det lugnt en stund, sen for vi och till nån verkstad med hennes pappa, och vi höll oss ju rätt sysselsatta tills klockan blev 5. Åkte hem med pappa och la mig under en filt framför tvn en stund. Sen mötte jag upp Sofia och vi gick till pizzan. Åt kycklingpasta och sen satt vi där i typ 1 timme efter vi ätit upp. Vi prata med Anna och sen mötte vi hon och gick till ica och köpte godis. Haha. Sen gick vi hem till Anna en stund och åt godis. Efter ett tag ringde vi Agnes och gick och hälsa på hon. Vi spelade games. Tills min kära kusin och bigE ringde. Gick ut och pratade med dom en stund, haha. Sen spela vi ännu mer kort. Sen blev det hem och sängen! Fick också ett elakt MMS av Sofia och Anna, ska ge igen en vacker dag! Höhö. Men dom är bäst ändå :) Sen igår ringde väckarklockan 5. Då var det bara upp och hoppa! For till Övik med bussen klockan 6. Typ hela drillgänget var med. Magdalena och Kim skulle tävla. Jag och Anna såg invigningen, sen gick vi ut på stan. Åt tacobuffé till lunch och titta i alla affärer. Sen gick vi tillbaka, kollade när Magdalena och Kim tävlade, gick kanske inte så toppenbra men dom var duktiga iaf :) Sen gick jag och Anna ut på stan igen, köpte en sommarjacka, priset ska vi inte ens snacka om....... Blev en mascara och leggings också. Sen blev det bussen hem och när jag kom hem följde jag Anna hem. Vi lekte med Wille och Elin en stund, haha. Sen så åt jag kebabpizza där. Efter det såg vi på Robinson en stund och sen satt vi vid datorn och tog en massa kort. Haha. Sen så ringde Madde och Nina, vi gick ut och mötte dom och gick hem till mig. Åt godis och tittade på examensklänningar. Sen kom nån med den brillianta iden att vi skulle gå ut. Så vi gick ut, hamnade vid bussan och höll på att frysa ihjäl så vi gjorde lite gympa ;p Haha. Sen gick vi till Annas pappas trappuppgång och satt där en stund. Sen fick vi åka med Annas bror, Robin och Skurre. Det var ju varmt iaf. Åkte till halv 2 och sen fick jag skjuts hem. Vaknade imorse typ 12. Åt lunch, sen tog jag en dusch. Har nu städat mitt rum. Dammsugit, dammtorkat, skurat och bytt sängkläder, så nu känns det som nytt igen! Eller nåt... Haha. Ska ta det lugnt till middan och sen ikväll ska jag fara och träna fotboll! Skönt.

Nu har ni iaf fått min helg i detalj och jag är riktigt nöjd över den! Livet känns grymt bra igen! Nästa helg är det ju marknad också och då är det minst sagt fullt upp! Fredag ska jag och Anna sälja lotter tror jag. Sen vet jag inte mer, ska väl gå runt, runt och kolla bara. Sen på lördag ska jag vara kontrollant på nappet. På kvällen ska vi stå i garderoben och tjäna mer pengar till resan. Blir nog skoj! Sen på söndagen ska jag och Anna sälja kaffe och dricka på hundutställningen. Sen blir det packa för fulla muggar mellan allt det här, för på måndag morgon, då går bussen mot Nurmo! Ojojoj så galet roligt! Och kusin, jag ska inte göra dig besviken :) Men en massa bus kommer det säkert bli och jag längtar grymt mycket.

Nu ska jag sätta mig framför tvn en stund. Ha en bra söndag!  

54 dagar kvar! :)


Kan inte annat än le, vad som händer längre fram spelar ingen roll men just nu är jag inget annat än riktigt glad!

57 dagar.

57 dagar. Jag längtar otroligt mycket. Ska bli skönt att få komma bort med bästa folket och få tillbaka livsglädjen igen. Tappade gnistan nånstans och kan inte hitta åt den. Allt är verkligen vänt upp och ner just nu. Hoppas det löser sig fort, min hjärna exploderar snart av alla tankar..

I will survive....

Tears don't fall.

Jag fattar fortfarande inte. Men det spelar ingen roll längre . . . Lämna ditt förflutna bakom dig.

Ha inte varit nån vidare dag. Ikväll ska jag iaf på vattengympa. Sen ska jag hem och sova.

Just nu passar den här låten. Den är bra och den döljer alla känslor.


Tears don't fall.

Gamla bilder.

Ikväll ska jag ut och springa med Sofia.

Satt och kollade igenom gamla bilder och hittade en massa roligt. Kan lägga ut dom så har ni nåt att lägga ögonen på iaf. Haha. Och som sagt, det handlar ju om att bju på sig själv, haha.






Ha en bra kväll hur som helst.

Nurmo!

Ska snabbkasta in ett inlägg. Har tränat och ska hoppa in i duschen snart. Har bara inte orkat fram tills nu. Har pratat med min nurmo också och det kommer bli riktigt skoj när vi far dit. Nu ska jag iaf duscha, sen ska jag kika på tv en stund. Skriver mer imorgon.

Gonatt.

Dead and gone.

Då var det söndag igen och snart en ny vecka. Vet ni en sak? Imorgon blir det v. 12. Då är det precis 2 veckor tills vi drar till Nurmo. Helt sjukt.......

Igår på dagen var jag med Anna, vi handlade till middagen, spelade PS2 och satt i garderoben en stund. Sen for vi hem till Anna och gjorde tacos till middag, mums =) Sen så satt vi bara och jäste en stund och sedan tog vi våra rumpor och begav oss till ica, där var Sofia och vi väntade på Agnes en stund. Sen köpte vi godis och tog oss tillbaka till Anna. Där åt vi godis, spelade games och tittade på Melodifestivalen. Sen for Sofia hem, jag, Agnes och Anna tog oss en promenad runt samhället och sen gick vi tillbaka till Anna. Såg Wallander på tvn och sen for även Agnes hem. Jag och Anna pratade en stund och helt plötsligt blev klockan halv 1. Vi kom fram till att jag skulle sova hos henne eftersom hon var ensam. Så vi tittade på American History X på tvn. Har redan sett den på historian men vi såg den igen. Vid två bestämde vi oss för att lägga oss och prata en stund. Sen sov vi.

Vaknade imorse av väckarklockan. Klev upp, gjorde lunch och spelade PS2. Sen fick jag skjuts hem, Emma kom och vi har tagit det lugnt hela dagen, hade ingen lust att vara ute än fast det har varit perfekt väder hela dagen.. Hur som helst. Ikväll börjar fotbollsträningen igen =) Helt grymt underbart bra! Känns otroligt bra.

Jag är så otroligt förvirrad. Jag fattar inget, känns som att man har spolat tillbaka tiden och att allt är som det var förut. Men jag vet inte? Förhoppningsvis fortsätter det i den här riktningen. Det här är ju det jag har väntat på . . .

Idag 15 mars, ge mig 15 maj nu!


Passar på att lägga upp en bra låt också!


Snart blir det middag, sen fotboll! Ha en bra kväll!

Cupen.

Igår blev det cup. Det var alltså riktigt skoj! Än fast vi kom sist. Haha. Blev ett mål också, bara en massa röta men jag kan passa på att skryta. Haha. Detta var alltså den riktiga avslutningen. Sista gången jag åkte skrillor på flera månader... Blir säkert tills oktober tills jag får det igen. Men sommar, underbart. Inte långt bort nu! Och Mallorca närmar sig med stormsteg nu! Helt sjukt... Tiden går alldeles för fort. 2 månager och 1 dag idag! Eller 62 dagar om man nu vill säga det. Jag fattar inte, nyss var det ju typ 150 dagar kvar.

Vaknade imorse. Ringde Emma och vi surrade om allt och inget i en halvtimme. Nu har jag gjort mig färdig och ska till Anna, sen ska vi följas till folkan, ska stå i garderoben idag.. Ikväll blir det Anna och Sofia. Vi ska va ensamma hemma hos Anna och kolla på Melodifestivalen och mysa. Jag tycker om dessa brudar mycket, mycket!

Okej, jag är helt otroligt förvirrad nu... Ojojoj..

Ha en bra lördag mina vänner!

Cup.

Imorgon kommer bli en grym dag! Inga vanliga lektioner, plojkort och sen hockeycup på kvällen. Vi a-pojkar möter Veteranerna och A-laget i en cup. Första matchen börjar 7 och emellan matcherna blir det tävlingar och puckrace. Blir en helt grym avslutning på säsongen. Detta är alltså det allra sista, på måndag försvinner isen.. Sorgligt men sant. Nu ska jag greja lite mer inför plojkortet imorgon, måste ha allt klart. Sen ska jag nog också försöka få mig lite sömn eftersom vi har nationella imorgon.

64 dagar!
Och vet ni vad som ramlade ner i brevlådan idag? Biljetterna!

Sov gott.

Psykfall.

Kan berätta lite om vad som hänt mer och mindre. Tisdag blev det skola, drill och sen Åslia med Anna =) Igår blev det skola, sen Anna, sen Emma en liten stund och sen blev det hockeyträning. Besviken är jag, förbannad, irriterad, ja, allt. Fan också att man ska vara så otroligt dum, sen också få ta en massa skit på de. Jag orkar inte vidare ibland. Hur som helst, idag va en ny dag, nya möjligheter. Har lagt gårdagens händelser bakom mig nu, jag orkar inte tänka på det mer. Igår var jag millimetrar från att ge upp allt, men ibland finns det personer som faktiskt kan lätta ens hjärta. Hur som helst, idag kom Doroteas nior och vi hade en dag om Fjällsäkerhet. Drygt... I och för sig saker som är bra att kunna men tiden gick saktare än någonsin och det förblev drygt. Sen tog vi också kort idag. Både grupp och individuella. Var med Sofia efter det, sen gick jag hem och har nu ätit middag. Ska snart ta min rumpa härifrån och möta upp Madde. Vi ska väl hitta på nåt ikväll, troligen bara diskutera kring plojkortet imorgon, ska nog klä ut mig till ett psykfall, har fått höra många gånger idag att jag isf bara kan komma dit som mig själv, haha ;p Kanske stämmer? Inte vet jag, haha. Ska iaf tupera håret, sminka ansiktet vitt, knyta en tröja med armarna där bak så det ser ut som en tvångströja. Så är läget. Imorgon blir det också nationella i engelska hela förmiddagen... Hoppas det går bra.

Nu ska jag som sagt möta upp Madde. Ha en bra kväll.

Berg-och-dalbana

Idag är en dag i en klass för sig. Svårt att placera den egentligen. Har varit en ordentlig berg-och-dalbana.. Jag blir bara så otroligt less. Men vet ni vad? Nu skiter jag i det här... Jag har klarat mig great, kommer fortsätta göra det också. 

Ska blicka framåt nu. Har iaf varit duktig och skrivit klart en sak som ska lämnas in på onsdag på tekniken. Rätt skönt att ha den färdig. Idag har jag också hunnit med skola, Anna och en långpromenad med Anna. Känns skönt. Annars är allt rätt meningslöst. Så är läget idag.

Nu har ni fått höra nog om mitt klagande. Egentligen ett inlägg för mycket. Men, idag spelar det ingen roll. Inget spelar någon roll ändå. Suck...

Jaja, ha en fortsatt trevlig kväll.

Bilder.

Bilder från Övik kommer här =)

   


1. Haha, vi busa lite..
2. Bus
3. Bus
4. Smoothie på Barista i gallerian
5. Prova skor på Stadium, jag till vänster, Anna till höger.
6. Äppeljuice och Ben&Jerrys gjorde våran torsdagkväll =)
Har tyvärr inga bilder på Karin och Clara, vet inte varför men.....

Ha en bra dag!

T A C K !

Efter en, till en början, rätt kaotisk dag fick den iaf ett bra slut. Gick på stan, missade bussen till lägenheten, fick lov att springa, ta väskorna, springa tillbaka hela vägen till stan med en massa klagomål och svordomar. Kom iaf på bussen tillslut och sen kunde vi väl nästan va nöjda. Förutom att vi höll på att missa hållplatsen där vi skulle kliva av. Men sen kom pappa iaf och vi åkte hem. Men i bilen hem kunde jag och Anna inte annat än skratta åt det. Skönt att vara hemma igen men kommer sakna Karin och Clara. Det har varit grymt roligt iaf. T A C K =) Haha. Kom just på det, Therese Anna Clara Karin, rätt fult ändå. Jaja, ikväll har jag varit på bio med kusin Emma och kusin Andreas, mamma, pappa, moster, mosters man m.fl. Stieg Larssons - Män som hatar kvinnor. Den var riktigt bra! 2,5 timme lång, men det kändes inte alls som det. Vann biobiljett också (när det är över 50 inlösta drar dom en person som vinner en biobiljett), ändå tur ;p Haha. 04122, kanske mitt nya turnummer, eller nåt? Haha. Jaja, sen for jag, Andreas och Emma och ragga en stund. Dom förgyller mitt liv, ojojoj så man kan skratta åt dom två. I maj, då jävlar ;D Haha. Sen for vi hem till dom en stund och fika och dunka musik. Sen tog vi bilen hem hit till mig och kolla i skolkatalogen och titta på bilder. Sen tog vi bilen till några där mamma, pappa, moster och mosters man var. Prata en stund sen fick jag skjuts hem. Nu ska jag nog sova. Är rätt slut på. Imorgon blir det Åslia med Anna och Agnes. Sen imorgonkväll måste jag och Anna lära oss Mr. Bean dansen.. Nu ska jag nog gå och sova.

21 dagar tills vi drar till Nurmo!
68 dagar tills vi drar till Mallorca!


Gonatt.

Övik!

Det är riktigt mys, bara vi fyra. Synd att de bara blir så sällan. Igår for vi först på Paradisbadet och det var riktigt skoj. Sen gick vi till Subway och käka. Sen tog Karin och Clara bussen till Kempehallen för att träna, så jag och Anna kollade lite på stan och jag köpte en väska. Sen gick vi till deras lägenhet och såg på tv och tog en massa kort. Haha. Sen kom Karin och Clara hem. Vi gick till ICA, hyrde film och köpte äppeljuice och Ben&Jerrys glass =) Mums! Sen tog vi oss tillbaka till lägenheten, såg filmen och åt glass. Efter det prata vi en stund, sen blev det sängen. Idag har vi varit på stan hela dagen. Köpte en present till Madde, ett par jeans (på rea för 100(!!!) kr) och en tunika. Köpte faktiskt ovanligt lite. Åt tacotallrik till lunch och det var grymt gott! Sen hann vi också dricka smoothie, riktigt gott! Ikväll ska vi se film och äta marängsviss, mummaa! Imorgon bär det hemåt kring 2. Sen på kvällen vet jag inte vad jag ska hitta på, får se. Sen på söndag ska jag dra med mig någon till Åslia =)

Bilder och sånt kommer när jag kommit hem, tills dess, ha det bra! 

Övik.

Övik imorgon =) Kommer bli skoj att umgås bara vi fyra, har ju inte hänt sen Halloween..

Idag var det träning på schemat. Var en riktigt rolig träning faktiskt och det gick bra för mig också så jag känner mig bara nöjd.

Fortfarande upp och ner. Jag vet inte vars jag ska ta vägen och hur det här ska sluta. Jag försöker, men det går inte. Jag kan inte. Det går liksom bara inte. Men jag har ju klarat mig hittills så..

Sov gott och ha ett bra slut på lovet.

Choklad, kortspel och fruktsallad.

Somnade halv 2 igårnatt, blev väckt 7 imorse av att larmet på pappas jobb gick (då ringer det hem hit). Det ringde tre gånger . . Sen kunde jag inte somna om, det gick bara inte. Så då la jag mig och kikade på film. Sen blev de lunch och sen kom Clara. Vi såg ännu mer film. Sen blev de fotbollsskolan och det gick faktiskt riktigt bra. Gulliga tjejer, tyvärr hände en riktigt tråkig grej, men inget man kan styra över . . . Ikväll har jag varit med Sofia och Clara och vi ha spela kort hela kvällen. Plus att vi har käkat fruktsallad och choklad. Men det var mysigt.

Tro jag ska försöka komma i säng någorlunda tid ikväll. Jag är rätt trött. Imorgon ska jag ju faktiskt få träna hockey igen. Nån sportlovsträning dom drog igång, så dit ska jag bege mig. Ändå skönt att få träna en gång till iaf. Jag känner nu hur mycket jag kommer sakna det. Den här säsongen har verkligen varit guld.

  (bild från aseleik.nu)

Hur som helst, nu är det slut iaf. Nu ska jag sluta babbla. Bara en sak till, bjuder på en bild på klänningen jag gjorde på slöjden som jag har tänkt att ha på examen. Bara för att jag la in den bilden på datorn idag för att kunna skicka till Karin.

 

Lite dåligt ljus men..

Jaja, nu får det vara nog. Sov gott.

3 dagar tills biljetterna skickas!

26 dagar tills vi drar till Nurmo!
73 dagar tills vi drar till Mallorca!

Kort och muffins!

Kvällen har iaf varit gräääjt! Kortspel och muffinsbakande (+ snurrning på vägen hem så man blev alldeles yr). Mina tjejor är bäst!
  jag vet inte vem jag skulle vara utan er.

Jag vet inte vad som händer med det här. Jag känner mig alldeles förvirrad. Både glad och deppad. Glad av förväntan men depp av att veta att jag aldrig kommer kunna styra upp det här och att det egentligen bara skulle göra ännu mer skada. Jag blir så jävla less. Det kan ju bara dra någonstans. Jag vet inte hur länge till jag orkar....

Myshelg.

Ja, det har iaf varit grymt mysigt i helgen! Det är alltid lika kul att träffas och umgås, än fast vi inte gör något speciellt. Blev iaf en massa glass, tv och bus. Saknar dom redan...

Igårkväll var jag med Emma. Vi såg Patrik 1,5, hahaha, oj vad jag skratta! HAHAHAHAHA!

Idag har jag sovit ut och nyss såg jag en film. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag gå upp till ICA, lämna tillbaka filmen. Sen ska jag gå hem igen, dammsuga mitt rum, börja med bioloiguppsatsen och sen ska jag också hinna fixa med några papper inför vinterfotbollsskolan imorgon. Ikväll är det ännu osäkert, har inte fått något svar än, men vi får se.

Ha de bra.

RSS 2.0