I've been so lost and confused.

weheartit


Sing us a song, and we'll sing it back to you.

Känner mig förvirrad och en aning ledsen... Bäddar ner mig i sängen och hoppas det känns bättre imorgon. Tänk om man kunde få allt man ville ha.

I'm not trying to be somebody else.


What goes around comes around...

Har nyss bakat bröd, förvånar mig själv ibland faktiskt! Blev riktigt jävla gott! Speciellt jag som ÄLSKAR mackor.. Har dessutom inte klätt på mig än. Trots att jag varit vaken i typ 4 timmar, de får man! Älskar känslan av att ha lov och bara få vara hemma.

Igårkväll blev det lite idolmys med Anna och Madde. Vi surra mest, och kollade på Scream, rätt ful film ändå. Trots att vi satt och va lite rädda...haha. Madde for sen, och jag och Anna satt och jävlades med varandra. Hon suger ibland! Ah, de va skoj iaf.

Nu ska jag nog klä på mig och se vad lördagen har att erbjuda. Middag med Anna? Kanske!

It making me wonder, why can't that be me?

Orkar inte skriva mycket. APUn går bra, alla är trevliga, dock är det inte sådär superkul men vafan.. Sitter hos kära syster nu, har spenderat tidigare dagar med Anna vilket har varit väldigt mysigt. Igår var jag i Skellefteå med en på min praktikplats. Vi var på något möte, sen blev det lunch och sen fick jag fara på stan medan hon och någon till skulle diskutera nåt samarbete på ett café i stan, så därför sprang jag runt på affärer. Fick med mig tre tröjor hem, kommer bilder längre ner. Har egentligen inte så mycket att säga, en dag till innan lov och hemresa. Ska mysa med alla mina underbara vänner och såklart mamma och pappa. Nu ska jag duscha, sen packa ihop min oreda, se på tv och mysa med syster.

Varning för dålig kvalitet på bilderna.. Har inte kameran med mig.




What I've learned about time, is that it always comes to an end.

Tiden har kommit ifatt mig. Jag har längtat och längtat till dagen jag tar studenten, den dagen jag växer upp och får skaffa mig något eget och klara mig själv. Men om jag granskar mig själv så inser jag att jag helst av allt skulle vilja stanna klockan nu. Jag vet definitivt vad jag ska göra på dagarna, visst, det är jobbigt att gå i skola. Men när varje lov kommer så behöver man aldrig tvivla på vad man ska göra efteråt. Man vet vart man ska. Efter studenten kommer ett otroligt långt lov om man inte skaffar sig ett jobb. Och är det ens säkert att man får ett jobb? Det är frågan. Och skaffa mig något eget, en lägenhet t ex. Det känns ju också jättekul, så länge man bor hemma. Men hur kul kommer det egentligen bli när man måste betala massa räkningar och när man sitter ensam på kvällarna. Dessutom tvivlar jag på att något ställe nånsin kommer kännas mer hemma än hemma, där jag är nu. Hemma hos mamma och pappa i huset där man alltid bott. Ensam är stark? Tveksamt.


Maybe you're something worth fighting for.


Känner att ja....livet känns nog rätt bra just nu!

Dagen har varit galet chilll, fick dessutom åka bil hem, så var väl hemma vid tre. Jag och Anna for på besök hos Malin där det blev Dear John, ballerinakex och cola! Ikväll blir det Anna och Agnes! Var ett tag sen sist... Men innan det blir det gomidddag!

Älskade fredag!

Let me see your true colors, shining through.


"Everyone can hear what you say. Friends listen to what you say. Best friends listen to what you don't say."

Har haft en skön dag hemma, vaknade dock imorse av att jag skulle sträcka på mig och slog huvudet i väggen ovanför kudden...ajaj. Somnade i alla fall om och vaknade där kring elva. Käkade lunch, gick ut i det fina vädret, pluggade och tog det lugnt. Har plöjt undan en hel del skolarbete idag, så nu är jag rätt less. Imorgon är det prov också, känns ju inte alltför inspirerande. Men fredag, och sista skoldagen på en månad, ja, det är ju ändå en rätt okej dag!

Ska nog lägga mig i sängen snart och läsa lite av Blondinbellas bok Egoboost. Fick ju den när jag fyllde år. Nä, slutsurrrat. Natti!

Snälla, lilla tomten.


New music.


All these things I hate revolve around me.


Ärligt talat så va det nog inte så smart att skotta snö, all träningsvärk som jag fått kom och visade sig..ajaj. Hur som helst så blev det inte mycket plugg alls gjort. Eller jo, lite iaf. Har kommit rätt långt på min bookreport om Pojken Som Kallades Det. Och sen så har jag gjort bort lite näthandel också. Kvar har jag nu "bara" att läsa på glosorna och provet i natur på fredag. Sen ska jag också göra Grammar Platform och svara på några frågor i engelska. Tråkigt, men det måste göras.

Imorgon blir det banken eftersom det inte blev av idag. Sen ska jag väl plugga och sånt.

Har nyss tryckt i mig snickerkaka så jag fick ont i magen, men god vart han! Kvällen kommer typ bestå av mer skrivning på min book report, sen ska jag dricka te och äta massa clementiner och typ se tv. Bl a PH!!!! Jävla tv6play, gick inte ens att se hela avsnittet igår. MUPPAR.

Förresten så hade jag världens skummaste dröm i natt... Drömde att jag tog mammas bil och körde på några vägar i nån skog, sen kom jag på att jag inte kunde köra med den om polisen skulle komma, så då körde jag hem och tog min cross istället. (när fan fick jag en cross?) Ja, sen körde jag runt i skogen med den som en galning, körde typ hur fort som helst. Sen kom Lindas morbror (jag har aldrig träffat Lindas morbror, men i drömmen var han då det iaf) och skällde på mig för att crossen levde om och att jag körde för fort förbi hans hus där mitt skogen. Så då skämdes jag och sen for jag hem. Helt plötsligt började det snöa, och så blev det is på sjön, så jag körde över och for hem till någon på andra sidan? Sen skulle jag köra hem och då körde jag över sjön igen, fast då hade isen smält så jag körde rätt ner i vattnet. Ja, sen simma jag till nån båt som såg ut som en husvagn fast det var en båt då. Och då gick motorn sönder så båten började sjunka. Och där sprang jag runt och letade påsar att ha min kamera i så den inte skulle bli blöt och gå sönder. Och det var flera stycken på den där båten och alla var hur lugna som helst. Dom sa typ att det inte var någon brådska ut än, fastän halva båten var under vattnet? Sen vaknade jag iaf, och som tur var låg min kamera där den alltid brukar ligga.. Haha.

I know in time we'll find this was no surprise.





Snön har anlänt på riktigt här hemma. Får en massa vinterkänslor. Har ändå saknat det. Att sova som en bebis på bussen tack vare mörkret och värmen. Att höra hur det knarrar under skorna när man går. Att känna hur det kliar och bränner i sina iskalla fötter när man kommer inomhus. Att känna hur det biter i kinderna av kylan när man kommer utanför dörren. Att vakna en lördagmorgon och gå på a-lagsmatch i en iskall ishall, och sen vara tvungen att duscha varmt när man kommer hem för att inte frysa ihjäl. Att köra skoter och fika klämmackor och korv i solen. Att vakna upp en riktigt fin dag och bli lika glad av det vita, lysande täcket på marken. Att åka snowboard och skidor. Men framförallt så längtar jag till jul. Till jul, advent, pepparkaksdeg, clementiner, julmust, lussebullar, tända ljus, julgodis, lucia och julklappar. December är garanterat den mysigaste månaden på hela året, och man vill aldrig att den ska ta slut.

Nog med vintern. Har varit ute på en långpromenad i det fina vädret, ätit tacogratäng till lunch och sett på tv. Nu ska jag duscha, sen skotta snö åt pappa, plugga och baka snickerskaka. Kisses!

Allting kommer lösas och bli bättre igen.


Dagen har bestått av en rätt lugn skoldag, middag med mamma och pappa, träning och fika. Imorgon ska jag plugga, baka snickerskakor, gå upp på banken och sätta in lite pengar och bara ta det lugnt.

FUCK. Kom nyss på att jag missade ph som började för 20 minuter sen....hej TV6-play!

Har faktiskt inget annat roligt att säga just nu. Niiiight.

I've practiced this for hours, gone round and round.


Sitter på skolan och fördriver tid med Maria. Fick nyss veta att jag kan spendera två dagar hemma, och alltså blir fredag min sista dag i skolan på en månad! För då äre APU och lov som gäller. Skönaste!

And now when all is done, there's nothing to say.


Har nyss kommit hem från boxningen. Ska ta en snabb dusch och sen lägga mig i ett bad, innan jag avslutar kvällen med en kopp jordgubbste. Trött är bara förnamnet! Gonatt.

Det blir aldrig som man tänkt sig.




Några bilder sen jag va ute och fotade med Madde igår. :)

Dinnertime.



I'm not ready to make nice.

Skoldagen var precis som vanligt, men igårkväll var en riktigt mysig kväll! Såg film och idol, och åt fruktsallad med brudarna, men Emma saknades, då hade det varit komplett! Tog iaf en hel del bilder, och jag kan inte annat säga än att jag älskar min kamera!

Idag bär det av på hockey, a-pojkarna spelar match. Så jag ska väl göra mig klar nu, sen efteråt blir det simhallen med Anna, Karin och Clara. Blir varmvattenbad och bastu. Goooode skönt! :)








Dock hittade jag ingen normal enskild bild på Karin, för hon gjorde ba fula grimarser hela tiden, så jag tänkte att jag skulle va snäll och hålla dom bilderna för mig själv...hihi

You're amazing, just the way you are.

Hej de är maria :) Therese kamera kom idag! WOOOOOOOOOOO ;D

Som sagt, idag kom min kära kamera! Ska hämta ut den innan jag går hem från busstationen! HAPPYFACE.

Hade en minst sagt spännande morgon. Stormade ute bokstavligt talat. Fikade som vanligt, sen skulle jag välja kläder, hittade INGET som jag ville ha på mig. Stod och funderade i säkert 10 minuter. Då ringer mamma, så vi pratade lite. Helt plötsligt börjar lampan blinka, och sen blir det kolsvart. Drog på mig nån tröja och mjukisbyxor i ljuset av telefonen. Pappa kom med en ficklampa, så jag började sminka mig i det lilla ljus som fanns. Sen kom strömmen tillbaka som tur var. Va iaf galet trött, ville bara sova på bussen. Fick höra på bussen att det va ett träd som ramlat över vägen där man kör till Fredrika, och det ville man ju inte missa! Så vi va alla väldigt happyface för att vi skulle bli mycket försenade. Haha. Höll mig vaken hela vägen till Fredrikakorsningen, där ligger trädet, eller snarare toppen av trädet, på andra sidan vägen... Bump, sa det när vi körde över det, sen var det inte mycket mer med det... Haha. Fast försenade blev vi iaf, haha, SKÖNT. Det var sommardäck på bussen, så det tog sin lilla tid att köra i snöstormen. Guidade våran busschaufför till skolan, så vi fick skjuts hela vägen, sweeeet.

Nu sitter jag och Maria på skolan. Har långhål (som vanligt, har faktiskt börjat bli en vana), goooode drygt. Försöker skriva min uppsats helt klar, men det går inte så bra. Borde nog ta tag i det nu så jag slipper ikväll..

Dessutom, grinade jag till The Last Song igår, har bara gråtit till en film tidigare (och det var en ynka tår), Ladder 49. Gud, The Last Song är verkligen typ den finaste filmen som finns..

Jag saknar nian.

When you smile, the world stops and stare for a while.

Sitter och lyssnar på en grym låt och bara chilllaaar. Ska snart ta min drickyoghurt till sängen och se The Last Song innan jag ska sova. Sjukt fin film. Läste nyss mina mejl, och insåg att min kamera kommer imorrn, GLADTJEJ.SE.

Har tränat spinning och styrka ikväll, så mina muskler känns rätt trötta. Dessutom snöar det ute... Möttes av denna syn när jag cyklade till busstationen klockan 7 i måndags:


(klickbara bilder)

Den andra bilden visar våra fina ketchupflugor på Tannbergsskolan. Kul att det finns husdjur även där :):) ELLER.... Sen den sista bilden visar hur fint det kan var att åka buss i Åsele. Hihi.

Nu äre film! PUSSS

When everything you wished for blew away.

älskar bilden...

1. Är du singel? Ja
2. Är du lycklig? Sådär, borde inte klaga.
3. Är du uttråkad? Oja. Har slutat för dagen och det är 4 timmar kvar till bussen går.
4. Är du ledsen? Inte direkt.
5. Är du italienare? Ånej.
6. Är du gravid? Absolut inte.
7. Är du full? Nej.
8. Är du en cooling? Helt klart, hahaha.
9. Är du från Irland? Neeej.
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Japp!

skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nä, tror inte det.
2. Har du nånsin blivit sårad? Oja.
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade?
Ja?
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? Jajjemän.
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Jao.
6. Har du haft en hemlig beundrare? Om han är hemlig, hur ska man då veta? :)
7. Är du kär? Nej.
8. Vill du gifta dig i framtiden? Klart? :)

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Några få bästa vänner.
5. TV eller Internet? Båda!
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-Cola, fast, Pepsi är jävligt gott ibland, samtidigt som de är äckligt, haha.
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Hm...båda kanske=)
8. Pengar eller lycka? Lycka helt klart!
9. Dag eller natt? Dag tror jag. Fast ja, de bero på.
10. MSN eller mobil? Mobil.

10 "Har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nä.
2. Brutit ett ben? Näpp.
3. Gjort nåt du ångrar? Ojoj...Oja.
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, fast skulle vilja!
5. Ljugit för någon du tycker om? Det har nog tyvärr hänt....
6. Ätit en hel tårta? Haha nej..
7. Gjort bort dig offentligt? Oja..
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Absolut inte.
9. Gråtit när ett husdjur dog? Har aldrig haft nåt, förutom några guldfiskar :) Vet faktiskt inte om jag grinade då.
10. Velat försvinna? Ohyes.

skit
Vad såg du på tv sist? Ensam mamma söker med Emma! Standard=)
Vems blogg läste du sist? Emilias, där jag hämtade listan, haha.
Vad åt du sist? Köttbullspytt på skolan?...
Vem pratade du med sist? Min lärare.
Vem ringde du sist? Emma=)
Vem messade du sist? Anna=)
Vad läste du sist "bok"? Samhällsboken när jag skrev uppsats, annars Blondinbellas bok.
Vem pussade du sist? Mia faktiskt :)
Vem kramde du sist? Mamma!
Vem bjöd du sist på något? Hm..minns inte.
Vad köpte du sist? De var i lördags, nån skiva om körkortsteori blablabla..

Heading for a destination I still don't know.


Lägger upp en bild från arkivet eftersom jag inte har nåt annat på datorn på skolan.

Svar till Carro: Det är något jag lovar! ;) Bl.a. därför jag typ inte bloggat så mycket heller, sjukt tråkigt utan bilder ju....

Sitter på skolan med Maria. Vi väntar på lektion och har allmänt tråkigt. Ikväll ska jag och Anna äta tacos på Lilla Bagis, och sen bara mysa eftersom jag ska sova hos henne :)

Igår var det styrkegympa, och sen fika med Linda på schemat, förutom skolan då. Blev jävla brakfika med snickerskakor och bullar, men ibland så få man! Hihi.

You make me feel, like I'm the only girl in the world.



Svar till Carro:
Kameran som jag väntar på är en Canon EOS 1000D :) Dock verkar den aldrig ta sig hit....


Bilden lånad av google.se


I don't feel right when you're gone away.

Har typ nyss kommit hem från Lycksele. Hade en trevlig kväll, ja, det var faktiskt riktigt skoj! Dock slutet var väl inte det bästa, blev mycket att tänka på där, men annars så :) Började kvällen hos Evelina med både Åselebor och inte-Åselebor. Sen drog vi vidare till nån klasskompis till Eve och Linda. Var där ett bra tag, och de var faktiskt grymt roligt.. Haha. Sen for vi ut på stan, efter det hem till Viktor, sen till Lovisa, sen till pizzerian och sen till sist hem till Eve för att sova. Stackarn fick inte ens sova i sin egen lägenhet, hahaha...

Imorse blev det massa städning, lunch ute och sen kom pappa och hämtade oss. Tackar alla för en bra kväll!

Ska snart göra nån middag åt mig och pappa, sen ska jag ut och gå - rensa lite tankar och så. Efter det ska jag nog bara spendera kvällen i soffan med Emma och Ensam mamma söker.

Off.

The club can't even handle me right now.

Efter många om och men drar vi till Lycksele! Ha en grym kväll, de hoppas jag på ;D;D

- Vad gör vi? NU KÖR VI!

bilden tagen innan vi åkte till dansgalan i vilhelmina


RSS 2.0