Fotbolll!

Har nu avverkat den värsta skoldagen på hela veckan. Fick bl.a. veta betyget på min presentation om fysik som jag kämpade så hårt med. Nöjd, är ordet. Hade också muntliga nationella i matte. Gick faktiskt bra det också! Imorgon är sista dagen innan helg. Imorgonkväll ska jag vara med Sofia, ev. Madde, men just nu ser det inte ut så. Blir iaf helmys. Kusin(erna?), moster och hennes man kommer på middag också, det blir grymt, då ska jag verkligen tagga upp alla på Mallorca;) Kommer bli riktigt bra iaf!

Ikväll blir det fotbollsträning =) Hoppas bara vi slipper alla .... hm, letar efter ett fint ord. Tror verkligen inte det finns några ... eller kanske ...... alla, mörkhyade! Där satt den! ;p haha. Nämen vi var iaf tvungna att spela med dom och det var verkligen inte skoj. Speciellt inte en kille som var så otroligt ego att jag hade tänkt spy på han. Blä!

now i'm being something i'm not,
memories gone, i'm falling behind.
now i'm standing, lonely in tears,
my heart is gone, i'm falling behind.


16 ynka dagar... Längtar mer än någonsin.

Och varför ska jag alltid ställa till det? Förlåt, jag är verkligen världens sämsta vän....

KLAR!

Äntligen är min uppsats om Downs syndrom klar. En sten föll just från mina axlar. Grymt skönt!

Lista.

Lovar du att vara ärlig? Ja

Du heter: Therese Sandström

Smeknamn: Tjorven

Låt som när du är ledsen sörjer till? Paramore - My heart

Beroende av: Träna!

Vad behöver du mest just nu: Mia.. Hon gör mig alltid så glad och får mig alltid känna mig uppskattad

Vad tror folk om dig? Ingen aning faktiskt..

Stämmer det? Haha, det beror ju på vad dom tror ;p

Vad får du oftast komplimanger för? Det måste vara mitt hår. Sen att det inte alltid är positivt är väl en annan historia.

Vad säger du för att imponera på någon? Haha. Du, det har jag nog inte tänkt på.

Hur imponerar man på dig? Att vara sig själv. Avskyr när folk försöker vara nån annan än dom egentligen är. Det syns på långa vägar.

Brukar du skratta för dig själv? Haha ja, ojaa..

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Ring då du sluta <3

Var bor du? Åsele.

Trivs du där: Ja, än så länge.

Äger du några converse: Nejnej, men Kawasaki;)

Sprit, cider, vin eller öl: Cider.

Vad har du för mobil: Sony Ericsson W595
Nästa mål i ditt liv: Minska kraven på mig själv.
Hur svarar du i mobilen:  Hallå?

Vem ringde du senast? Madde

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Jag frågade vars man hittade scheman på Tannbergsskolans hemsida.

Antal timmar sömn inatt: 8.

Sov du ensam: Ja, som vanligt.

Brukar du komma i tid: Nästan alltid.

När mår du bra: När livet är som det ska.

När blev du fotad senast: Lördags tror jag.

Hur känner du dig nu: Trött och sugen på att läsa min bok.

Vanligaste färg på dina kläder: Vit eller svart ;p
Vad tycker du om fötter: Usch. 

Vad saknar du: En massa. Speciellt januari 2008.

Favorit dryck på morgonen: Mjölk

När brukar du oftast gå och lägga dig: Kring halv 11-11

Är du blyg? Beror på.

Sysslar du med någon idrott: Spelar hockey och fotboll.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Kanske.

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Lyssna på vad dom egentligen pratar om.

Är du nöjd med ditt liv: Ja, det är jag väl. Klart det är upp och ner men i grund och botten så, ja.

Vad är det värsta du vet? Att misslyckas.

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Inte så jag räknar direkt...

Vad längtar du till? Sommarn

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, oja.

Vad är det finaste du fått? Mia, min systerdotter.

Om fem månader: Går jag troligtvis handelsprogrammet i Lycksele.

Om ett år: Har nästan avslutat mitt första år på gymnasiet.

Du samlar på: Nada.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Olika, Anna, Emma eller Sofia brukar det bli.

Har du strumpor på dig nu: Ja

Är det okej att gråta: Ja, självklart.

När grät du senast: Igår.

Bär du glasögon eller linser: Nej.

Har du piercing: Ja, två i öronen.

Vill du gifta dig: Kanske.

Vill du ha barn: Jadå. Tre eller fyra.

Är du bra på att laga mat: Fråga inte mig.

Är du flygrädd: Nej, inte så värst.

Hur vig är du: Inte vig alls!
Vilken är din favoritglass: Calippo på sommarn iaf;)

Tror du på ett liv efter döden: Jag vet inte. Man kan väl hoppas iaf.

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja

Vilken ögonfärg har du: Blågrön

Röker du:  Nej, usch. Skulle aldrig göra det heller!

Hur ofta tränar/motionerar du: Tränar blir det väl 3 gånger. Sen har man ju idrott 2 gånger i veckan och går och cyklar man en massa gör man ju varje dag. Så räknar man allt sånt blir det väl varje dag i stort sett.

Vad är det viktigaste i livet?: Att vara lycklig.


Dagen.

Har alldeles nyss kommit hem från drillträningen. Börjar ärligt talat bli less på det och jag funderar nästan på att sluta efter resan. Får se hur det känns sen. Följde iaf mamma på affären nu efteråt och köpte en ny yoghurt eftersom jag alltid äter det till frukost och oftast på kvällarna också. Hitta en ny goding =)



Dagen då. Började med frukost och allt här hemma som vanligt. Hade en otroligt slapp dag. Först film på tyskan, sen hemkunskap, (Jag och Maria lagade laxlasagne som faktiskt blev god), sen blev det lunchrast, sen engelska och sen hade vi examensträning i högst en timme. Galet skön dag!

(klickbar bild)

For hem efter skolan med Anna, vi fikade, såg på tv och gjorde lite historialäxa. Sen for hon hem, jag åt middag och resten vet ni ju ;p

Ikväll blir det lugnt annars. Ska väl se på tv och sen lägga ögonen i boken =) Ha en bra kväll.

Skratt, regn och fotboll.

Humöret höjdes under träningen. Ett par skrattande vänner, lite regn och en fotboll var tydligen det som krävdes ikväll. Har nyss ätit ett äpple och nu ska jag snart bege mig till duschen. Sen ska jag se lite tv och sen ska jag lägga mina ögon i den första Harry Potter-boken. Den är riktigt bra! Har planerat att läsa allihopa.

Nu ska jag nog ta min rumpa iväg till duschen. Sov gott.

This boy.

Ska få träna ikväll. Skönt att glömma allt annat en stund. Har gjort klart min uppsats nu också. Typ iaf...



Riktigt jävla bra låt.

Falling apart.

Som vanligt. När man hitta den där riktiga glädjen och det känns som inget kan gå fel. Tro på fan så dagen efter är det samma skit igen. Blir så otroligt less. Och inte blir det bättre när man har andra problem på sidan om som man lagt bort, sen då rycks såren upp igen. Då kommer allt skit på en och samma gång. Och vad gör man när man inte är tillräcklig? Man duger ju knappt åt ens eget liv, och det är ju rätt tydligt att man inte duger åt andras heller.. Falling apart.

18 dagar. Så otroligt skönt att lämna allt hemma. 1 vecka av ren och skär lycka.

Helgen.

Lagomt dålig uppdatering. Men tiden har inte räckt till. Hur som helst, fredag va en helt grym dag. Började med skola som vanligt. Efter det hämtade jag och Anna pengar, först hos mig och sen hon. Sen for vi upp på samhället, jag köpte refilkort och sen cyklade vi till Emma. Där fick vi gofika eftersom hon fyllde år =) Sen pratade vi en stund och efter det for vi. For hem till Anna och såg på Simpsons. Sen ringde Emil och Marcus och tyckte vi skulle komma till pizzan. Där beställde vi alla fyra pizza. Marcus pappa kom och hämtade Marcus och pizzorna. Jag, Emil och Anna cyklade hem till Marcus där vi åt pizza och såg på Lösvikt. Sen jäste vi ett tag, vissa försökte sova, men utan framgång. Sen gick jag och Anna in på Marcus rum och busa lite. Efter ett tag for vi alla fyra hem till mig. Dom parkerade sig på min altan och jag och Anna i datarummet. Sen for vi ut på samhället. Emil och Marcus åkte epa så jag och Anna mötte upp Sofia =) Träffade Emil på turistbyrån där vi hängde en stund. Sen begav vi oss vidare till skolan. Gungade, hoppade hopprep och spelade fotboll. Sen kom kusinerna Andreas och Emma. Vi pratade en bra stund om allt och inget. Sen så for dom, och Emil också. Så jag, Anna och Sofia gick runt på samhället. Sen for Sofia hem, jag följde Anna hem till henne. Där fikade vi och åt ananas, sen gick jag hem själv i mörkret.

Igår vaknade jag kring 12. Var riktigt seg men gjorde mig tillslut i ordning. Träffade Anna med cykeln och vi cyklade till OK och köpte glass. Sen cykla vi till Söråsele. Träffade Emelie men sen cyklade vi vidare. Blev faktiskt en riktigt lång sväng. Sen satte vi oss på min altan med varsin smoothie, frida-tidningar, min bok och våra telefoner. Prata, läste och lyssna på musik. Var över 30 grader inne på altanen så det var riktigt skönt! Sen blev det middag. Efter det for vi upp på Ica och hyrde två filmer, Glasdjävulen och Eden Lake. Satte oss hemma hos Anna med popcorn och Cola och såg först Glasdjävulen. Sen satt vi och prata en stund och efter det bestämde vi oss för att dra ut en sväng. Ringde Andreas och han, Emil och Marcus var på pizzan, så vi gick dit. Dom hade beställt pizza och vi träffade en massa folk. Sen gick jag och Anna till busstation. Då kom Emil, Andreas och Marcus dit och vi pratade en stund. Sen åkte dom bil och jag och Anna gick runt runt. Sen satte vi oss vid busstation. Där satt vi och då kom Andreas så vi prata om en massa grejer, sen kom Emil förbi, han var på väg hem men stannade vid oss. Sen for Andreas hem. Jag, Emil och Anna följdes upp på samhället igen. Emil skulle till pizzan men jag och Anna gick hem till henne. Skulle se Eden Lake men den funkade inte. Så vi såg Get over it med täcken, Cola, chips och popcorn. Sen när filmen var slut insåg vi att klockan var 20 i 3. Så då gick vi och la oss.

Imorse vaknade vi, åt lunch och sen for vi ut och cyklade. Sen for vi hem till mig och gjorde mest ingenting. Åt middag och sen kom Sofia. Vi cyklade rätt långt och sen for vi hit till mig. Så vi har sett Wipeout och skrattat åt alla som ramlade. Skadeglädjen är den enda sanna gjädjen. Haha!

Nu ska jag duscha, sen blir det nog tv och sängen. Skola imorrn igen.

19 dagar!

i realise now how many hours i've spent, trying to be good enough to you. but i have never been enough, and now i understand i never will.....

Puss och gonatt!

Peppar, peppar.

Livet leker rätt bra just nu. Känns som att allt löser sig så otroligt bra för en gångs skull. Peppar, peppar.... Men ändå. Igår hos Emma blev det roligt. Haha, lite nervöst och lite pinsam tystnad och så.. Men annars va det bara bra! Var bara lite seg i morse så vi kom två minuter sent. Men jag smög in i klassrummet, sen va det som vanligt på skolan. Hade nationella i matte, del B. Gick faktiskt bra, ska hur som helst inte klaga. Riktigt lugn dag faktiskt. Efter skolan for jag hem själv. Fikade lite och sen har jag skrivit lite på min slutsats och diskussion på min uppsats om Downs syndrom. Har också hunnit med ett telefonsamtal som verkligen gör mig brydd. Hur gör man nudå? Madde, vi måste bestämma oss tillsammans ;p Sitter och väntar på mat nu. Sen ska jag byta om och sticka till träningen. Blir antingen fotboll eller löp, får se vad dom säger. Sen ska jag hem och ta en dusch och bara ta det lugnt. Fredag imorrn, bästa dagen på hela veckan! Mums!

22 dagar! :) :) :)
Underbart.

Ha en bra kväll. Pusshej.

Karl Fazer!

Lite dålig disciplin måste jag erkänna . . Hur som helst. Igår var det tisdag. Hann baka bullar på hemkunskapen, tappa ett ägg på golvet (haha), gå skola i övrigt, vara med Emma, göra en färdigt all fysik, äta, drilla, äta glass, cykla och vara med Anna. Orkar inte förklara noggrannare. Idag har det varit skola som vanligt. Dagen har ändå gått ovanligt snabbt och jag har varit på ovanligt bra humör! Har också haft utvecklingssamtal, och det gick väl bra. Käkar just nu Karl Fazer choklad med Mariannecrisp i. Helt sjukt gott! Fast det får mig bara att tänka på Nurmo och färjan hem . . . Suck.    


   MUMMAAA!!
(bild från google.se)

Inatt ska jag sova hos Emma som är ensam hemma. Hörs imorrn.
Pusshej!

Och tråkigt att Nathalie som hade tänkt komma hit inte kommer :(

Preliminärintagning.

Känner mig riktigt dum när jag läser andras bloggar som uppdateras jämt. Själv orkar jag knappt, men bestämde mig för att skärpa mig litegrann. Lite ordning får det väl lov att vara. Idag var det skola precis som vanligt. Har haft helt otroligt lite energi idag. På idrotten idag var jag så otroligt seg! Usch. Har inte varit nåt vidare energiknippe på hela dagen, men så är det ibland. Har hur som helst varit duktig ikväll och färdigställt min fysikpresentation om vattenkraft. Äntligen är den klar. Sen imorgon ska jag göra beräkningsuppgiften så sen kan jag lägga fysiken på hyllan. Måste ta tag och göra klart min uppsats om Downs syndrom också som ska in fredag v.18. Sen kommer jag väl ev. bli tvungen att ta hem min berättelse på svenskan för att hinna göra den färdig till måndag v.18 eller v.19. Sen vet jag att jag kommer måsta ta hem geografiarbetet som är långt ifrån färdigt. Det ska vara inlämnat onsdag v.20. Den timmen missar jag ju eftersom vi är på Mallorca då. Fick också veta att vi har del B (?) i matte nationella på torsdag. Full fart . . . . Suck.

Fick också preliminära intagningen till gymnasiet idag, och jag kom in just dit jag ville, Handel- och administrationsprogrammet i Lycksele, så det är lugna puckar med den delen iaf. Hittills var det väl typ 6 st som sökt det som förstahandsval, så det blir väl troligtvis en rätt liten klass =)

Nu ska jag nog göra mig i ordning. Ska snart ut och springa en sväng, sen blir det duschen och tvn. Pusshej.

25 dagar!

Test.

GÖR TESTET, ANNARS FÅR DU OTUR SOMMAREN 09!

Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få - Mja
Du är kär nu - Nja, jag vet inte . . .
Du har sårat nån så de börjat gråta - Inte vad jag minns, men det har säkert hänt
Har sårat dig så du börjat gråta? Mjo
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - Nej
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - Nej
Du har haft ett förhållande som varade över två år - Nej

ÄRLIGHET


Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - Har nog hänt
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - Jao
Jag har smygit ut utan lov - Inte vad jag minns?
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - Haha mm
Jag har en hemlighet som ingen vet - Ja
Jag har fuskat i ett spel - Ja, haha
Jag har struntat i ett prov - Nej

DÅLIGA TIDER


Jag kan svälja piller - Ja
Jag har tagit mediciner mot depression - Nej!
Jag har anorexi och/eller bulimi - Nej!
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - Nej
Jag har vaknat gråtande - Nej
Jag har somnat gråtande - Jåå

DÖDEN


Jag är rädd för att dö - Kanske
Jag hatar begravningar - Ja
Jag har sett någon dö - Nej
Någon nära till mig har försökt begå självmord - Nej, inte vad jag vet?
Någon nära till mig har begått självmord - Nej

ERFARENHETER


Jag har tappat bort mig i min hemstad - Nej, haha.
Jag har sett en fallande stjärna - Jodå
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - Haha mm
Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas - Ja
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - Nej
Jag har sparkat en kille mellan benen - Nej
Jag har varit i ett casino - Nej
Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan - Nej
Jag har lekt sanning eller konsekvens - Ja
Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme - Nej
Jag har krockat i en bil - Nej
Jag har medverkat i en teater - Jodå
Jag har fångat en snöflinga på min tunga - Nej, inte en. Många =) haha
Jag har sett norrskenet - Ja
Jag har suttit på ett tak på natten - Haha ja
Jag har aprillat någon - Ja
Jag har åkt taxi - Ja
Jag har ätit sushi - Nej
Jag har åkt snowboard - Oja, de bästa!

Lördag och idag.

Blev, trots vissa incidenter, en riktigt bra dag igår. Fick mig en ordentlig sovmorgon först. Åt enchiladas (stavning?) till lunch. Sen blev det duschen och efter det hämtade jag, mamma och pappa upp kusin E och mosters sambo och vi begav oss till mormor där det blev tårta och kakor till fika eftersom hon fyllde år igår! Sen fick jag skjuts av mamma till Anna och vi gick upp till Ica först, där vi träffade Karin, Clara och Sofia. Sen följde Sofia oss till ok, där vi köpte glass. Solero Berry Berry. Haha. Den va väl hyfsat god, iaf det utanpå, sen slängde vi bort glassen som va inuti =) haha. Vid middagstid följde Anna mig hem och vi åt plankstek, mums! Sen kom Karin och Clara. Vi gick upp till Ica och träffade Sofia där. Vi fem hyrde en film, My best friends girl. Hyfsad film, den funkade iaf. Sen begav vi oss ut, hann träffa en massa folk. Karin och Clara gick någon annanstans. Jag, Anna, Emma och Sofia blev lysta på av bilar och fick oss några skratt, haha. Sen gick Emma och Anna så jag och Sofia tog oss en promenad och blev jagade av några som inte var direkt läskiga när vi insåg vilka det var, haha. Pratade med dom en lång stund. Sen kom Emma, Anna, Karin och Clara och vi pratade ännu mer. Emma for och sen följde jag Sofia hem och lånade toan. Gick från Sofia hela vägen till Oskar (dit dom andra hade farit) i mörkret ensam, tur att Emma pratade med mig i telefon under tiden! Sen väl där lyssnade vi på musik och åt upp hans vindruvor, godis och nötter. Sen for vi från Oskar och åkte bil med kusin A en sväng. Riktigt skoj! Vid den punkten hade klockan blivit kring halv 2 så han skjutsade hem mig =) Somnade glad och nöjd.

Vaknade däremot inte lika nöjd i morse. Fick iofs sova till halv 12. Men sen blev jag bara irriterad. Tur jag sa nej iaf. Kan dom inte höra av sig tidigare får dom skylla sig själva. Lite vett trodde jag faktiskt man kunde ha, men inte de. Men jag antar att det bara är att vänja sig. Lär ju bli såhär hela säsongen. Slängas runt som nån vante och nån säger nåt och nån annan säger nåt annat. Gaaah! Jag blir galen. Hade varit enklast om det inte hade blivit såhär. 30 matcher på en sommar, hur mycke ledig tid kommer man få då? Nej, är det bästa svaret i detta läge.

Idag blir det nog Anna, ska också hinna säga hejdå till Karin och Clara som försvinner tillbaka till Övik idag. Har varit riktigt skoj att umgås med dom igen!

Ska passa på att tillägga att igår va en dag då jag fick träffa och umgås med alla mina 6 riktigt bästa vänner. Det har nog aldrig hänt tidigare! Dom är verkligen bäst!
A, S, E, K, C & M. Tror dom vet själva vilka det gäller!

Annars, 26 dagar kvar! Längtar som aldrig förr.

Back home.

Hemma igen. Haft en skön vecka. Jag orkar inte säga mer.

Tom på ord . . . .

28 dagar. Helt sjukt vad mycket jag längtar. Ska bli så jävla skönt och så jävla roligt. Då ska jag banne mig ha den roligaste veckan i mitt liv.


Mosters älsklings tjej.

Mobilblogg

Står just nu i liften i kittelfjäll. Pratar lite med clara. Grymt roligt att åka måste jag säga. Ska nog bara åka två åk till. Sen ska vi bege oss till stugan. Andra dagen i rad som vi åker nu. Ikväll blire the grudge 3. Trodde inte ens de fanns en trea, men tydligen :p nu är vi snart uppe. Men ha de så bra! Och idag äre en månad kvar, sen ska vi våldgästa mallorca. Då jävlar ;) Pusshej.

Mobilblogg

Sitter i bilen med karin och clara på väg upp till fjället. Har haft en grymt bra påskhelg. Blir en massa mys nu i veckan. Kommer troligtvis hem på fredag. Men vi får se. Och vet ni en sak? Snart far jag utomlands . . . 32 dagar kvar idag. Jag fattar det bara inte. Var ju nyss typ 120 dagar kvar. Längtar helt otroligt mycket. Nu ska jag vara social med karin och clara :) pusshej.

Lever livet!

Jag lever livet. Har hunnit med mycket i helgen. Bl.a. att träffa släkten. Haha. Dom är så roliga allihopa... Blev middag igår med dom, vi var väl sammanlagt 34 stycken, plus 6 barn. Det var riktigt roligt! Sen kom en hel hög av dom hit och det var full fart. Idag ha jag busat med Mia, bakat kladdkaka till ikväll och gått promenad med syster. Snart tror jag vi ska gå ut och skotta lite på baksidan så vi kan sitta och sola. Sen kanske vi far och hälsar på kusinerna en sväng och kollar in isbaren. Men vi får se ang. den saken. Snart vaknar säkert Mia så då blir det full rulle igen.

Nu ska jag hjälpa till lite grann. Blir middag här ikväll och vi blir 16 st. Kanske stannar syster, Mia och Björn en natt till också :) Men den saken får vi se..

Imorgon drar jag nog till Kittelfjäll! Ni får ha ett fortsatt bra lov så hörs vi när jag kommer hem!

Puss och Kram.

Långfredag!

Igår va det riktigt mys! Idag blire ännu bättre! Varpsjönappet om två timmar och jag ska fan få mest fisk i mitt sällskap, som vanligt ;) Haha. Sen när vi kommer hem är syster, Björn och Mia här! Ojojoj så underbart. Då sja jag umgås med dom och duscha och greja. Sen ska vi till moster och då blir det mosters pizza i bakugn. Ni borde vara avis ;) Mums!

Det kommer bli en grym dag, det känner jag på mig! Ha en bra dag.

Duktigt therese!

Alltså, finns inte ord på hur duktig jag känner mig just nu! Igår gjorde jag klart min PowerPoint-redovisning om vattenkraft, och nu sitter jag här och har nästan gjort klart historialäxan till måndag v.17! Nu måste jag bara skriva diskussion och slutsats på min uppsats om Downs syndrom som ska va inne fredag v.18. Men det får bli ett senare problem. Nu tycker jag att jag förtjänar att ta påsklov på riktigt!

Nu ska jag käka lunch, sen får jag se vad jag hittar på!

Ha en bra dag!

Påsklov!

Skönt att lösa saker och ting. Tråkigt att det ska måsta bli såhär ibland, men glöm inte vad jag sa.. Kommer alltid stå fast vid det, än fast vägen kan va svår ibland.

Nu ska jag försöka ha lite glada miner. Nu är det ju faktiskt påsklov! Helt underbart. Kommer bli riktigt bra det här!

Imorgon ska jag sova ut och ta det lugnt. Sen på dagen kommer en hög med släkt nerifrån. Blir middag med allihopa på kvällen och mys till tusen. Sen på fredag blir det varpsjönappet och under tiden vi är där kommer syster, Björn och Mia. Sen blir det hem och bara umgås med dom. Sen på kvällen ska vi allihopa till moster och käka pizza, absolut den bästa pizzan i världen! =) Om lördag och söndag får ni höra mer senare.

Nu ska jag nog lägga mig i sängen. Mina ögon faller ihop snart.

Sisters in arms.....

37, snart 36 dagar!
Gonatt.

Off you go.

Tisdag, jag är less och vill ha torsdag. Vet inte vad som har gått snett mellan oss. Det är ju inte du och jag längre. Nu är det ju du och hon. Ända sen en person kom in i bilden har du förändrats. Vad hände med tjejen jag lärde känna? Men du har hon och han nu. Off you go, here i stand all alone.

Saknar Karin, Clara, syster och Mia. Ska få träffa alla fyra inom några dagar. Känns underbart.

Jag vet bara inte hur länge till jag orkar bry mig. Inget spelar någon roll längre . . . . .

38 dagar.

Fotbollscup.

Har haft cup med fotbollsskolebarna idag och jag är helt slutkörd. Har egentligen inte så mycket att säga. Ikväll blir det fotbollsträning så jag ska väl lägga mig framför en film och ta det lugnt nu. Sen blir det nog en rätt tidig kväll, har ingen ork till nånting . . .

40 dagar!
+ Ge mig torsdag nu. Då blir det påsklov och släktträff!

Home.

Hemma igen. Har packat upp alla saker så jag har iaf ingen väska som står och väntar på mig. Har lagt upp en massa bilder på apberget. Ids inte lägga upp några här. Kan berätta lite kort om veckan. När vi kom fram efter en dryg resa for vi hem till familjerna. Sen gick vi till Viktor och hans nurmo och fick skjuts till Seinäjoki. Åt på pizzeria Piikki, sen for vi ut och var ute tills jag höll på att frysa ihjäl. Hände lite grejer men vi for hem till sängen. Vakna på tisdag morgon, kom till arga lärare på skolan, sen blev det boboll och sen två vanliga lektioner. På kvällen blev det disco. Sen for vi till min nurmos stuga och sov där. Hade folk på besök också och hade riktigt roligt. Blev lite incidenter då också.. Onsdag morgon kom vi till skolan med ännu mer förbannade lärare som hade lust att åka hem med oss. Spelade iaf innebandy och sen for vi på rundtur i Nurmo och Seinäjoki och sen shoppa vi i två timmar. Blev mest glassätande. For sen tillbaka till Nurmo och vi umgicks med lite folk hemma hos min nurmo. Sen blev det middag och sen var det tänkt att det skulle va bastukväll, men p.g.a. att vi redan hade fått handskas med polis och ambulans på två kvällar så var väl bastu största risken att få dit brandbilen också. Så vi for hem till nån som fyllde år och det var en massa folk. Var riktigt skoj. Sen torsdag morgon vakna vi, gick till skolan till glada lärare. Ritade av oss själva och fick smaka finsk och svensk mat, vilken som var godast. Fanns fyra olika grejer, Sverige vann med 3-1. Sen hade vi två vanliga lektioner. En utav dom engelska med helt främmande åttor . . . Skulle berätta om Åsele och intervjua en helt främmande människa. Det var ärligt talat hemskt. Sen blev det iaf hem och tog det lugnt en stund. Åt middag, sen drog vi till hesburger och träffade alla andra. Gick runt en stund sen blev det bio. Den var lika bra som förra gången. Sen blev det hem till sängen. Klev upp imorse och for hem. Fick en ring av min nurmos mamma och en kram av hennes lillebror. Båda två var så otroligt gulliga! Kom till skolan där det blev kramkalas och lite tårar. Sen återstod en äckligt dryg resa, men nu är man äntligen hemma igen. Saknar alla grymt mycket redan, men vad gör man? . . . .

Nu ska jag käka, sen blir det fotbollsträning med damerna.

Hejdå Finland, hej Sverige!

Sitter just nu i min nurmos kök. Det har varit fullt upp i veckan. Riktigt roligt har det varit och känns tungt att säga hejdå. Hade avslutningsprogrammet idag och det gick tydligen hem rätt bra. Micke gjorde typ succe, haha. Hade också en riktigt pinsam engelskalektion. Haha. Hur som helst, sista kvällen med gänget ikväll . . Har i stort sett packat allt nu. Imorgon ska jag upp typ halv 6. Halv 7 går bussen härifrån. Kommer bli grymt drygt på färjan men så äre . . . .

Polisen och ambulansen. Fortfarande har vi inte fått tas med brandbilen också men man vet aldrig. Snacka om att vi verkligen lyckas. Min nurmo sa till mig igår ba: "Det har aldrig varit sånt här strul när Åsele har varit här." Det enda jag tänkte då var typ, "oväntat." Haha. Vi lyckas alltid.

Nu väntar vi på att hennes mamma ska vakna. Sen ska hon skjutsa in oss till Seinäjoki och där ska vi gå till någon hamburgarestaurang med dom andra, men vi har redan ätit så jag tänker bara käka glass :) Efter det ska vi till någon bio och se "Män som hatar kvinnor". Har ju redan sett den, men den filmen kan man se igen!

Berättar mer imorgon om allt när jag kommit hem. Imorgon blir det hejdå Finland, hej Sverige!

RSS 2.0