Tonight my head is spinning, I need something to pick me up.

Ikväll ska jag va med Emma, fara på möte om sommarjobbet med hon, och sen vill jag baka bullar också... :)




I'm only gonna break break your heart.

Har inte orkat blogga.. Idag spela vi match i Storuman. Vinst med 2-0 :) Sen blev det morsdagsmiddag på Wärdshuset med mamma, pappa, moster, Pelle, kusin Emma och mormor. Sen tårta hos moster, och sen har jag och mamma gått en promenad och även köpt frukt. Nu ska jag se Sex and the city - the movie (världens bästa film!!) och äta honungsmelon. Älskar vädret också..

Ska försöka komma ihåg att fota linnet också, så ni får seee :)




Think about you all the time.

Köpte linnet igår iaf, och hårinpackning. Igårkväll va jag med Anna som vanligt, såg Desperate Housewives och Cougar Town, gick en promenad, fikade, och sen hjälpte jag hon med hennes uppsats. Ingen är som hon, lilllalilla bullen..

Idag har jag gjort bort en redovisning, så nu återstår den sista biten på min hälsa-uppsats, ska skriva lite om träning till grupparbetet, skriva en text på engelskan, skriva rapporten på svenskan (som är långt ifrån klar!!!!!) och sen va det nog inget mera....eller jo..imorgon ska jag och Maria spela in rollspelet på handelslektionen som alla sen ska se......hm. Aja, inte mycket att göra åt det, bara att höfta till det.

Tränade fotboll ikväll, och ha nyss duschat, skrubbat kroppen, gjort hårinpackning, smörjt in mig och sånt där. Så nu ska jag skriva lite på grupparbetet, sen försöka sova tidigare ikväll.




Reflecting now on how things could have been.

  
  
  
  
  
  
  

friends are family




Say you feel the way I do.

Examen i 7an.

Har nyss tryckt i mig lite middag och käkar nu kiwi. Ska strax byta om och dra på konditionspumpen, vilket nog lär vara sista gången innan sommarn? Slutade 5 över 1 idag, och har ägnat hela skoldagen åt Facebook. Värt? Nej. Men efter skolan handlade jag och Anna lite med Renée, sen drog vi stan. Lindex, Skocentrum, Öhmans, Sportringen, Team Sportia, ja - i stort sett allt ni kan tänka er. Hittade ett linne som jag ska köpa imorgon. Till slut blev iaf klockan halv 4 så vi kunde sätta oss på busstationen.

Har som sagt nyss käkat middag och så. Efter träningen ska jag duscha, och sen baka tigerkaka åt pappa. Ibland är jag verkligen en snäll dotter! Har egentligen inte så mycket mer att komma med för tillfället, mer än att vi får frukost på skolan på onsdag och nästan alla arbeten är gjorda! Solen skiner och livet gillas just nu!




It's hard to the leave life you choose.

Jag är glad. Inte mer än så. Men det funkar tills vidare.

Helgen då.

Fredag var det skooola. Matte nationella, och lite uppsatsskrivande. Åkte hem till Åsele med syster och Mia. Blev en massa lek, grillat till middag, sen träning, och sen lite Anna och Emma. Vi pratade och hade trevligt en stund. Sen for jag och Anna ut tvärt och träffade på Linda och Malin. Pratade massa. Sen for jag och Anna till Oskar och såg tv.

Lördag blev det lek, sen for jag på kurs för fotbollsskolan. Fick precis den grupp jag inte hoppats på, men alltid bra med utmaningar! For hem, va med Mia och syster. Sen blev det middag, och sen var jag bara hemma med familjen. Spelade massa kubb, åt varma bananer med choklad och glass (så där då man lägger banan och choklad i aluminuimfolie och lägger på grillen. Sen såg vi tv och tog det lugnt.

Idag har jag lekt med Mia, sen blev det lunch, övningskörning och sen match. Det var skoj, trots att det inte gick så bra för mig idag. 4-0 till oss iaf, klart godkänt :) Sen middag, och mer lek. Nu ska jag sätta mig och titta på A Cinderella Story på tvn med vattenmelon och kiwi.




I'd rather be with you.

Har kommit på, att om (läs: när) jag ska tatuera mig, vill jag göra tatuering, antingen mellan skulderbladen, eller på det högra. Och då vill jag att det ska stå: solum fortist est . Det betyder "Ensam är stark" på latin.


Joshua Radin - I'd rather be with you. LOVE!

Kommer ett längre inlägg sen, ska bara tillägga att vi har ätit grillat i tre dagar i sträck nu, först filé, sen kyckling och idag korv, och sen att vi vann idag mot Vilhelmina, vilket är ett stort PLUS.




Because I know there's no life after you.

Igår beställde jag kläderna från H&M :)


Detta är alltså vad det blev tillslut efter lite prat med mamma. Haha..

Nu sitter jag på skolan med Maria. Engelska och matte kvar, sen slutar vi. Då ska jag hem, käka middag och sen kanske det blir lite cykling. Känner att om vädret är såhär fint hemma så är det nog möjligt. Haha.

Imorse tog jag på mig mjukisbrallor för att det spöregnade, när vi kom till Lycksele var det typ 20 grader och strålande sol.....hm.. En sån här dag är man glad att det är kallt på skolan.

NU ska jag...göra nåt.

Kan lägga in en bild på Maria :) hihi.





Thought I was unbreakable.

Provet gick bra! Sen for jag på stan med Renée, vi träffade Anna och Amanda, så vi käkade mjukglass på Lilla Bagis. Kom hem för typ snart en timme sen. När jag kom hem planerade jag lite med syster, sen tog jag min middag (som mamma hade gjort) och la mig på studsmattan och käkade i solen! Det har jag inte gjort för sista gången! Helmysigt i gooovärmen :) Det var bara sällskap som saknades.

Nu ska jag snart byta om, är ju fotbollsträning. Hoppas på att mamma kommer hem innan dess, vill ju beställa kläderna!




Nothing to lose, but everything to gain.

Igår var det ju tisdag. Skola, + bad på idrotten.....men, jag fick iaf godkänt på livräddningen, så nu slipper man allt de! SKÖNT. Sen blev det stan, och sen strips med Anna, Maria, Sofia och Gerda. Fick även veta att jag och Emma har fått jobb på kaffestugan, snacka om lyckaaa!!! Dessutom har jag en vecka på fotbollskolan också, så det känns super.

Sen åkte jag hem, käkade lax och potatis som pappa hade gjort. Var faktiskt riktigt gott....hur det nu kommer sig?!?! Haha. Sen handlade jag med mamma, och sen kom Anna. Vi hoppade studsmatta, såg Ugly Betty, Desperate Housewives och Cougar Town, och fikade - såklart :) Haha.

Har data nu och eftersom jag är klar med mitt arbete redan så gör jag inte ett skit.... Slutar dagen efter näthandelsprov på 4 kapitel. DÖDA MIG.

Nu ska jag kolla lite mer på kameran jag ska köpa och drömma mig framåt i tiden, tills då jag håller den i handen :):)





Years go by and time seems to fly, but the memories remain.

För det första kan jag berätta att mina jeansshorts har kommit! Det gillas :)

Sen så kan jag bara säga att om jag skulle gå ut nian i år hade jag köpt den här klänningen! (Troligtvis hade jag och Anna varit likadana då;)

Klickbara bilder.

Sen så kan jag också berätta att jag nog kommer beställa detta:



Sen kanske också:



Det var väl typ det :)




Pain is temporary.

Dagen har varit som vilken vanlig måndag som helst. Förutom det skööööna vädret, vilket bara är ett plus :) Hade egentligen bara en vanlig lektion. Sen på lunchen skulle jag och Renée köpa tuggummi på Konsum. Tittade på klockan när vi va utanför Åhléns på väg tillbaka till skolan, klockan va då 11.45. Den tid vi börjar våran lektion. Haha. Hon cyklade och jag sprang! Men vi va bara 5 minuter sen faktiskt. Hade meegakort lektion där, och sen droginfo i typ 1,5 timme. Sen blev det stan en sväng innan vi åkte hem.

Käkade middag med mamma och pappa, gjorde inget speciellt i typ 1 timme, och sen for jag på konditionspumpen! Skoj, men jobbbigt som vanligt :) Pratade med Emsingen i 45 minuter, sen cyklade jag hem, duschade och gjorde en smoothie. Nu fördriver jag lite tid, borde egentligen plugga lite, meeeen... Det orkar jag inte :)

SEN NU LAGGAR TANNENS HEMSIDA SÅ JAG FÅR DAMP... Måste skicka en sak till min lärare, men NEJDÅ.

sommmmaar.

Jaja, nu ska jag göra nåt..




If we ever meet again.

Middag i torsdags, sen for vi och "såg film", och sen blev det brännboll i mörkret! :)

I fredags blev det Anna, sen middag hos Oskar med trevligt folk :) Goooeste potatisgratängen och köttet! Sen for jag och Anna och tränade. Drog tillbaka dit med Anna, Karin och Clara och vi va där och flängde runt lite ;p For hem kring halv 1.

Igår vaknade jag, sen for jag på kurs med Emma. Folkraceskit.. Va där hela dagen, och det var rätt drygt. Sen for vi och kollade lite möjligheter för sommarjobb, men det har nog aldrig sett mörkare ut.. Och jag som skulle köpa kamera för 2000 kr? Får helt enkelt spara på studiebidraget.. Sen så blev det middag med mamma och pappa och en snabbvisit hos moster :) Sen så spelade jag, Emma, Karin och Clara kubb, innan vi lirade brännboll med Anna, Oskar och Jon! Det va skoj, och inte mörkt den här gången, en klar fördel ;P Haha.

Idag har jag pluggat, stekt i soooolen, hoppat studsmatta, packat och ätit. Sen 2 drog vi på match i Vännäas. Kom hem för en och en halv timme sen. Det blev 2-2, klart godkänt! När jag kom hem hade mamma bakat bullar, så jag fikade bullar, kall mjölk och granatäpple. Mums. Har dessutom pluggat och städat bort alla kläder från mitt golv i rummet, så nu sitter jag här, lyssnar på Tomas Ledin och drömmer mig bort till den 11 juni. Snart har vi gått ett år på gymnasiet, sjukt..

Har dessutom nyss klickat hem ett par jeansshorts, har letat länge, men dom här får bli bra :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och förhoppningsvis snart somna. Är rätt trött efter dagen.


Timbaland ft. Katy Perry - If we ever meet again! PUSS på den.

hihi

therese pratar i telfon (: men ä inloggad häär!
de ä bus!
hon tycker förövirgt jag ä bäsT! bara så ni vet tänkte jag!! :) :)
vänta vars äe gilla knappen?- iallafall alla GILLAR det! (:

förra sommarn! ♥

Whataya want from me?

I tisdags cyklade ja och Sofia en mil istället, de va skönt! Såg Desperate Housewives och CougarTown som vanlit, sen fika och sängen.

Igår for jag på skolan, hade nationella i matte (som inte gick bra), sen visade det sig att jag inte hade nån lektion? Fick vänta, och sen åka bil hem vid halv 2. Kom hem, pluggade, åt korvstroganoff till middag - ensam. Sen kom Emma, vi pratade, bakade chokladcupcakes för första gången. Dom blev förjävla goo iaf! Sen när vi hade fikat lite for vi ut och cyklade till klockan va 12. Lirade lite brännboll med Hampus och Mattias, träffade Maria och Jenny också. Klockan 12 for jag och Emma hem till hon och fikade mackor :)

Vaknade 11 imorse, åt lunch och skrev uppsats. Sen nu har jag nyss kommit hem. Jag, Anna, Karin och Clara har varit och kickat boll på Lappvallen :) Nu ska jag hoppa in i duschen, sen väntas middagsgäster. Västerbottenspaj till förrätt och sen grilllat! MUMMA. Ska också bjuda på cupcakesen;)

Ikväll blir det Anna, Karin och Clara igen!

Adam Lambert - Whataya want from me.

Snart 1 år sen.. Tänk va fort det går.





You got to keep on walking.

Igår blev en vanlig måndag, skola, middag, träning, dusch, tv, sova. Typ. Förutom att jag va på världens pisshumör. Inte min dag alls.....

Har lunchrast nu. Har redan haft tre lektioner, varav ett prov, och de funkade väl. Två lektioner kvar, sen slutar vi. Ikväll efter middan ska jag ut med Sofia en sväng, skönt att röra på sig. Sen dusch, och efter det ska jag sätta mig med min PowerPoint-redovisning om Paris och försöka få den rätt så färdig iaf.. Har så sjukt lite inspiration just nu, GAAAAAH.




There is no guarantee that this life is easy.

Blev även kubbspel, Ben&Jerrys, film (My sisters keeper) och bilragg igår, skön dag!

Imorse vaknade jag av alarmet, klev upp gjorde bandspaghetti och korv, åt, bytte om och så. Sen cyklade jag till Lappvallen. Vi värmde upp och sen blev det första seriematchen. Var riktigt skoj, vi spelade bra och vann dessutom! :) Lite halvtråkigt att jag skulle göra illa knäet när det var 30 sekunder kvar, men jag har inte så ont nu.

Sen for jag iaf hem, duschade, och väntade på middagen. Käkade och räknade lite matte, sen kom Emma =) Vi har pratat, oroat oss över sommarjobb och sett på Wipeout. Hon drog för ett tag sen, så jag har fikat med pappa, och nu sitter jag och bara chillledillar.


Jag har bestämt mig nu, äntligen äntligen. Tänker bara gå vidare, skita i allt och låta det rinna ut i sanden. Jag har insett att det inte kommer ge något. Hoppas att det inte bara blir nåt jag säger, utan att det verkligen blir så den här gången. Har sagt det så många gånger förut och ändå inte lyckats låta det va. Den här gången ska jag verkligen låta det segla iväg. Vet att den gången det är meningen, då kommer det till mig, jag orkar inte jaga det längre. Det har alltid varit jobbigt för mig själv och har hela tiden eggat upp mig själv, för att sedan bli besviken. Men det kommer bli så många andra problem, en börda mindre kommer hjälpa otroligt mycket. Inga mer funderingar, nu tänker jag köra mitt race!




Come on baby, turn the lights off.

Den här helgen kan inte ge mig mer sommarkänslor än den kommer göra! Helt sjukt vad jag taggar sommaren, och sjukt hur fort det har gått! Mina vänner, om exakt 1 månad och tre dagar får vi sommarlov! Hur galet är inte det?!!?!?!!? Dessutom så är det skööönväder idag! Va ut en sväng innan lunchen idag, hur skönt som helst. Pappa har nyss satt upp studsmattan, och sen ikväll blir det första grillningen för i år. Och sen imorgon är det första seriematchen... Just nu leker livet! Goooosh!



Nu -> Anna, Karin och Clara! =)




Somehow here is gone.

Igår var det måndag. Åkte bil till skolan, gick i skola, åkte hem, åt middag, och tränade. Som vanliga måndagar :)

Dock har idag inte varit nån vanlig tisdag. Först va de engelska nationella. Sen tre lektioner som vanligt. Sen slutade vi, och då gick jag och satte mig för att vänta på bussen som skulle gå 14.55. 20 minuter senare hade bussen inte kommit. Trodde att jag kanske hade missat den, så jag tänkte ta nästa buss 15.45. Satt där och väntade, 15.55 hade det inte kommit nån buss heller. Så jag fick gå, till Norräng med min tunga väska, men det gick ju det med! Sen gick jag och handlade lite. Syster kom hem och gjorde middag, bandspaghetti och korv. Cyklade till Dollar och jag och Renée köpte naturgodis. Sen for vi till bion. Klassen kom och vi alla såg Flickan från ovan. Den var faktiskt bra, trots att den va lite övernaturlig och läskig ibland ;p Cyklade hem och nu sitter jag med systers minidator och har nyss sett Desperate Housewives. Nu ska jag se på Cougar Town. Sen får jag se..

Gonatt.




Your love's got me lookin' so crazy right now.

Idag har jag varit i Lycksele och grattat min kära bror, som fyller 24 imorgon. Dessutom åt vi middag, hela familjen för en gångs skull :) Mamma, pappa, syster, bror, och Mia. Mys! Åkte hem, och då for vi till moster och där bjöds det på tårta! Även jag, som inte brukar gilla tårta tyckte den va god.

Ser på Good Luck Chuck nu, men borde nog plugga istället.. Turismprov imorgon... Har även städat rummet och bytt sängkläder idag, så ja längta efter att få lägga mig i min renbäddade säng, SKÖNT.

Nu ska ja se lite mer på filmen, sen plugga som sagt. Åker bil med pappa till Lycksele imorgon, börjar inte förän 20 över 9, och han ska åka kring 8, så då kommer jag fram lagom tid :) Får en extra timme att sova.


en nyfödd Miaskrutt, snart 3 år sen




So i'mma say dududu, baby what if?

Har nyss kommit hem, gjort en klämmacka, och ska nu se på film under täcket.. Mys! Har inte så mycket att säga om kvällen, men hade den varit rolig hade jag inte suttit hemma nu ;p

Har inte mer att säga just nu..




You are so much better than me.

Valborg igår.. Minst sagt spännande. Haha. Dagen spenderades med Anna - kycklingtoast till lunch på Kronan, baka och sen färga hennes hår. Va första gången jag någonsin färgade nåns hår, men det blev väl bra tror jag, haha. Sen blev det middag, kusin, moster, Pelle och mormor kom på middag. Trerätters och galet vad mätt jag blev. Först crepes (stavning?), sen kött och vitlökspotatis och till efterrätt ananaspaj som jag och Anna hade bakat. Mums.

Sen umgicks jag med kusin en stund, och sen drog jag ut. Träffades massa folk hos Jenny, sen fixade vi eld vid Bredviken, och det blev rätt mycket folk tillslut! Slutade med att vi hamnade hos Agnes, galet mycket folk, men det var riktigt skoj, än fast vissa svina som satan!! Kom hem halv 5 iaf. Hade riktigt skoj, och det blev rätt mycket seriöst snack igår också.. Fast det kan va rätt roligt också. Det är alltid skönt att prata ut. Har en hel del kort också, dock var det Maria som tog dom flesta, vilket innebär att dom är rätt suddiga, hahaha..

Idag har jag varit med Anna. Har sett i kapp lite av Andra Avenyn och fikat som vanligt. Ikväll blir det Anna och Emma, vi ska nog ut och röja lite :) Haha..


ge mig sommar och varma, glada dagar




RSS 2.0