All we need in this world is some love.

Här har ni ett kollage av bilder på min (ganska) nya ring. Love it!


Dagen har faktiskt varit bra. Igårkväll hälsade jag och Anna på Madde en sväng, sen hade vi filmmys med miniköttbullar, vindruvor och popcorn! Filmen vet jag dock inte om den va bra eller inte, vi pratade mest.. Haha.

Ha fått en ny pust av livsglädje och inser att allt löser sig bara man ger det tid. Livet känns bättre idag än på flera veckor.

Har nyss fikat te, digestivekex och mango. Ikväll har jag och Emma gjort en tipsrunda till lördag. Nu ska jag ta tag i engelskapapperet som jag hittade i väskan... Har gjort av med massa energi idag, så sen väntas en sköööön natts sömn!

Oh baby, I need you now.

Tänker bara skriva ett kort inlägg, är riktigt trött i skallen. Idag var det matchdag. Dessutom brann ett hus i kvarteret ner idag så det har varit typ e4:an utanför huset. Ganska läskigt ändå. Tur att ingen bodde där iaf! Eller det har inte brunnit ned helt, men typ det mesta. Sen blev det iaf match som slutade 0-0. Surt att inte vinna men helt klart godkänt. Vi var iaf väldigt bra idag.

Ikväll åker jag till Lycksele med Anna och sover hos hon :)

http://vk.se/Article.jsp?article=372391

I'm never gonna dance again.

Förstår inte varför det ska vara såhär. Om jag blir på bra humör nu för tiden sjunker det som en sten lika snabbt igen. Trött på skit, trött på att vara den enda som bryr sig. I en relation - vem man än har den relationen med (vän, pojkvän, familj osv) - så ska man väl ändå inte va den enda som anstänger sig? Som försöker göra det bästa av alla situationer? Som försöker duga jämt? Ska det vara så? Ska en va chefen och den andra hänga på? Är det att vara vänner? Allvarligt talat så har jag tappat orken. Tappat all jävla droppe glädje. Mitt liv bokstavligt talat suger just nu. Allt känns så jävla tungt och jag känner mig så ersatt och borttappad så det finns inte. Man försöker och försöker, men så fort humöret vänder uppåt så kommer allt tillbaka och gnager igen. Det är så jävla tungt att måsta tvivla på vänner man trodde man stod nära, och på allt annat för den delen..

And it's the same old trip, the same old trip as before............

Just follow me all over the world.

Fattar inte vad som hände med tiden... Nyss stod man där på examensdagen, tittade på niorna och kände att man skulle få ett långt, härligt sommarlov. Tiden har rusat iväg, imorgon börjar skolan igen. Helt plötsligt ska man börja andra året. Känns som att jag inte hunnit med nånting alls. Eftersom vädret har varit piss har man ju varit depp stup i kvarten, samtidigt som jag nästan bara jobbat. Det har helt klart varit en grym sommar, men att den skulle gå såhär fort hade jag aldrig kunnat drömma om.

Hur som helst, matchen är spelad, och med oavgjort som resultat känns det ändå som en förlust. Vi skulle helt klart tagit det, men inte det..

Nu ska jag ta mig en stor filtallrik med hallon och sätta mig framför How I Met Your Mother och 2 ½ men och försöka varva ner lite. Sen blir det en tidig kväll, imorgon ringer väckarklockan kvart i 6.

The worst is over now, and we can breathe again.

Det var ändå helt okej kul igår. Tycker inte det va nåt speciellt egentligen. Marknan är ju tusen gånger roligare! Blev dessutom knuffad på dansgolvet, så jag har ett fett jack på mitt knä och ett hål i mina leggings..

Har nyss käkat lunch som pappa gjorde, måste packa allt i väskan och göra pastasalladen. Idag måste vi spöa Storuman!

Annars så måste man ju bara njuta av sista lediga dagen, imorgon går man tillbaka till verkligheten.

I left my head and my heart on the dancefloor.

Igår bakade jag och Madde cupcakes, riktigt goda! På den nedre bilden ser ni dessutom en skymt av mitt nya nagellack. Jag älskar det!

Sen igårkväll blev det fotbollsträning och sen umgicks jag med Emma och hennes kusin.

Har hunnit packa upp väskan, äta lunch, måla naglarna och fixa lite annat sen jag vaknade imorse. Sitter fortfarande i pyjamas, så jag ska alldeles snart klä på mig och cykla upp på samhället. Måste fylla på min telefon som både är slut på pengar och gratis sms..... Ikväll bär det av till Vilhelmina på dansgalan efter många om och men, tror det kommer bli riktigt skoj! Däremot blir det nog ganska lugnt, vi har ju match imorrn så.

Nä, ni får ha en bra kväll och dag, det hoppas jag att jag kommer ha :)


This ain't a love song, this is goodbye.

Underbart.


And I'm a little bit lost without you.

Har kommit hem nu efter en hög sköna dagar! Ska snabbuppdatera er lite, har åkt båt i skärgården, fikat, tagit det lugnt, paddlat kajak osvosv. Levt livet helt enkelt! :) Har även spenderat en hel del pengar.... Ojoj. Men för typ första gången någonsin har jag inte ångest! Vad hände där liksom? Hur som helst, köpte klädesplaggen på bilderna nedanför, plus:

Foundationpuder från i.d bare minerals
Underkläder
Ankelsockar
Nagellack
Jetset-klocka
Lampa till mitt rum
...tror det var allt :)



1. Tröja från Stadium
2. Halvt transparent tröja från H&M
3. Jeans från Bik Bok
4. Linne från Bik Bok
5. Tröja från Weekday
6. Tröja från Bik Bok
7. Tröja från Bik Bok
8. T-shirt från Gina Tricot
9. Tröja från Gina Tricot
10. Linne från Gina Tricot
11. Tröja från Only
12. Midjebälte från Gina Tricot
13. Cardigan från Zara
14. Jeansleggings från Zara
15. Jeansskjorta från Zara

Halvdåliga bilder. Dom blev snabbtagna, men bättre än inget.

Har nyss fikat te och tekakor med mams och paps. Ska snart packa upp min väska och njuta av att vara hemma. Annars så leker typ liver just nu! :)

I could really use a wish right now.









Fredag i Oxvattnet var mys. Även kul att se rally-Anna komma fram ur sitt skal... Hahahaha ojoj. Det visste ni inte ;) och inte jag heller.. Sen träning och packning.

Igår åkte vi hemifrån halv 9. Fikade i Timrå, åt lunch i Tönnebro och sen kom vi fram till mammas morbror i Leken utanför Örebro kring klockan 5. Var faktiskt inte så drygt att åka bil, det gick bra. Sen blev det middag, efterrätt och kvällsbad i sjön. Grymt härligt! Var en riktigt fin solnedgång där också.. Bilder där uppe.

Imorse blev det frukost, morgonbad i sjön och packning. Åkte till ett köpcentrum där det blev shopping. Köpte nagellack, underkläder, ett midjebälte, ett par jeans, 5 tröjor och en vit jetset-klocka som jag velat ha så länge. Sen åkte vi vidare till deras lägenhet i Örebro, galet snygg. Efter det blev det fika i Svampen, typ ovanpå ett vattentorn med utsikt över hela Örebro. Sen körde vi vidare till Stockholm. Tog väl typ två timmar. Så nu sitter jag hos farbror och hans fru typ 1 mil utanför våran kära huvudstad. Har käkat middag och glass, och nu tar jag det bara lugnt. Håller dock på att få allergichock av deras katt, hoppas jag överlever....

Imorgon ska jag, mamma och pappa ta tunnelbanan in till stan och shoppa. Sen får vi se vad som händer.


I was dreaming about the past.

Igår umgicks jag ju som sagt med Karin och Clara och även Sofia. Blev lite bakning, havrekakor! Nu har brudarna dragit tillbaka till Övik, riktigt tråkigt måste jag säga..

Efter spinningen igår blev det iaf gomiddag med mamma, och sen umgicks jag med Madde. Vi cyklade runt. Skulle ut med båten, vilket vi även gjorde, men det var ju inte lika lätt med en trasig åra, och sen tog vi ett annat par åror, men dom hade inga hållare. Så vi fick typ paddla istället... Haha. Sen efter många om och men så fick vi upp båten på land, kan lova att det inte var det lättaste!

Idag ska jag följa Anna till Oxvattnet! Blir nog toppenbra. Sen ska jag käka middag med mamma och pappa, och efter det fotbollsträning och träffa Emma! Dessutom måste jag hinna med packning också eftersom vi åker imorgon.

Sweet, sweet.

You love me, but you don't know who I am.

Måste säga att jag aldrig varit ett väldigt stort fan av One Tree Hill, har faktiskt inte sett så många avsnitt. Men det här är så sant.


I'm still here, but it hasn't been easy.

Igår umgicks jag med Madde, Karin och Clara. Vi bakade och tog det allmänt lugnt. Sen på kvällen såg jag, Karin och Clara på bio. Eclipse! Den var riktigt bra. Taylor Lautner måste ju va den snyggaste som finns! Galet....

Startade dagen med en promenad på ungefär en timme, sen dess har jag hunnit snabbduscha och käkat tacopaj till lunch. Ska träffa Karin och Clara en sväng innan dom åker tillbaka till Övik. Tror inte vi kommer ses mer innan skolan börjar så... Ska åka dit när skolan har börjat, vi ses alldeles för sällan under skolåret nu för tiden..

Ikväll blir det spinning, och imorgon väntas packning. På lördag morgon åker vi söderut. Längtar sjukt mycket. Behöver lite omväxling, är galet less på allt här hemma.

Fixade Claras design igår också, hoppas hon blev nöjd!

Look at horizons and let the light bring you home.

Känner att jag inte borde hålla mig härifrån längre. Sen jag skrev sist har det hunnits med en del. Jag har jobbat klart, varit på folkrace, varit på käreste marknan, bakat, ätit, fikat, tränat, umgåtts med alla kära vänner, varit barnvakt i Lycksele åt Miaskrutt osv. Skulle kunna skriva en lång lista på allt jag hunnit med. Insåg nyss att det senaste riktiga inlägget jag skrev var 11 juli. Så snart en månad sen. Marknan var riktigt bra, allt har varit riktigt bra utom vädret. Kan lova att jag verkligen inte har nån bränna i år.... Hoppas på lite iaf nu när vi åker ner till Stockholm och Örebro. Lite bränna (gärna mycket!), och mycket shopping! Inser att jag inte sovit borta från Åsele (förutom i Lycksele) sen påsk. Det är sjukt länge. Kan verkligen behöva komma bort. Ibland blir jag så less på allt här hemma.

Idag har jag tvättat bilar med Karin och Clara + glass och lite annat. Åt tidig middag, fixade naglarna och sen blev de ett spinningpass! Känner att det skulle vara rätt skönt att sova. Har galen träningsvärk sen fotbollsträningen igår. Nadja körde hårt med oss... Spinningen lär ju inte underlätta. Haha.

Imorgon ska jag sova ut, sen vet jag faktiskt inte.... Blir nog något avsnitt av Sex and the city iaf <3. Nä, nu blir det borstning av gaddarna, och sen en skön natts sömn.

Och bara så ni vet, Creed är bäst!

I'm out of ideas.


RSS 2.0