weheartit.----------------


I've never seen a smile that can light the room like yours.

Hemma efter en kort, men riktigt rolig dag på Kronan. Har gjort biskvier, arraksbollar, chokladbollar, marsipanfigurer osv. Jag vet vad jag vill i framtiden.....hur kul som helst!

Ska snart dra mig ut på en promenad för att göra något. Kanske se lite SATC och sen blir det middag med Zumba-gruppen på pizzan. Efter det väntas fotbollsträning på grus och sen blir det en lugn kväll. Börjar halv 8 imorgon, så det blir inte alltför sent i alla fall.

Ha en bra dag.

I've heard this life is overrated, but I hope that it get's better as we go.

Ännu en påskhelg över. Likaså påsklovet. Var ett tag sen jag skrev, men sen dess har det inte varit så mycket annorlunda än det brukar vara på ett lov. Massa chill med mina kära vänner och Fredrik, mys med släkt och familj, grill i mörkret, massa godis, fika och mat. Jag har allmänt älskat livet och haft ett grymt bra påsklov med underbart bra sällskap.

Min praktik skulle egentligen starta idag men det blev lite problem, så istället sätter det igång imorgon klockan 9. Känns sjukt skoj att få vara i bageriet, det om något ska bli roligt! Då får jag ju en lite inblick i mitt (kanske?) framtida yrke! ;) Hur som helst känns det toppen. Att det dessutom är en månad kvar tills man behöver åka till skolan och Lycksele igen känns ju helt grymt.

Har istället spenderat dagen med en skön sovmorgon, långpromenad, städning av mitt rum (sjukt välbehövligt!), och sen bakning av lavabröd. MMMM.

Klockan sju väntas en timmes pump, innan det blir lite mys med Anna och Agnes! Pusshej.

Everything in me want's to be the one you wanted me to be.


Några bilder från söndagen då vi for till Torvsele där det ska byggas vindkraftverk. Massa grill och gott fika, plus en helt grym utsikt!

****


My heart is under arrest again, but I break loose. My head is giving me life or death, but I can't choose.

Helgen i Holmträsk var supermysig! Åt massor, spelade spel, va ute, for ut med skotern, grillade, bakade osvosv.

I söndags kom vi hem tidigt, jag bytte om och stack på fotbollsträningen. Sen blev det chill med Emma. Åt middag och sen spenderades kvällen med Anna, Lisa och Agnes framför BB och Hitta Nemo med glass, popcorn och påskmust. Drog även en cykelsväng och hade besök av två pojkar.

Igår skulle jag ta en sovmorgon, dock blev det inte riktigt så. Klev iaf upp, for ut och cyklade, träffade Fredrik, åt middag, födelsedagsfikade hos mormor. For sen till Emma, vi tog en promenad och sen blev det bak! Mys.

Idag har jag bara hunnit äta frukost/lunch, handla med mamma och baka havrekakor. Just nu gör jag inget, väntar på besök faktiskt! Klockan 5 blir det spinning och ikväll ska jag umgås med Karin och Clara!

Vad mer? Inget met just nu....PUSS

With every chance they steal my soul.

Har påsklov nu! Grymt skönt! Packar väskan och åker till Holmträsk med Fredrik och hans familj. Vi hörs efter helgen!

Våra brister gör oss till människor.

UUUUH. Är så jävulskt jävla mätt. Förstår inte varför jag inte kan äta lagom?! Haha. Hur som helst var det hur jävla gott som helst med köttfärspaj, snacka om att jag har längtat! 

Dagen då. Skola, körkortsprov, långjävlahål, skyddsombudsmöte och svenska redovisning kan väl sammanfatta dagen. Är på sjukt bra humör. Är helt underbart väder ute, jag har en dag kvar av skolan innan påsklov och 4 veckors APU. Ingen buss och inget Lycksele på 5 veckor, GRYMT. 

Ska skriva lite samhälls nu, sen byta om och fara på 45 min zumba, sen 1 timmes pump. Får se hur det går med träningsvärken, men när man är uppvärmd brukar det gå, haha.

Sen blir det hem, dusch, fika och sova. Sweet life.

My heart is refusing me.

Har nyss cyklat 10,7 km, riktigt skönt var det! Nu ska jag duscha och ta tag i lite skolarbete.. Ett samhällsarbete om EU. Tur att jag nästan är klar, ska bara renskriva det på datorn och lägga till lite eget tyckande. Plus att jag måste läsa igenom en redovisning till imorgon, fixa en PowerPoint-presentation och sen måste det pluggas på körkortsprovet imorgon, det är däremot inte alls prio ett.

Bara tre långa dagar kvar nu. Är sjukt less på skolan.

If I should die before I wake it's cause you took my breath away.

Jag tänkte bara säga att, du har vänt min värld upp och ner baby. ♥

What hurts the most, was being so close, and having so much to say and watching you walk away.

Två bilder tagna från Waynes i Övik.

Sitter med datorn i knäet, försöker hitta nån typ av motivation till att ta tag i skolarbetet. En ynka vecka innan påsklov, praktik och nästan ingen skola alls! Ska ta ett fett jävla fruktfat och bänka mig framför tvn när jag har gjort det jag har tänkt. Hade tänkt ta mig ut på en prommis också, men min enorma träningsvärk i benen och rumpan stoppar mig, SKÖNT. Älskar träningsvärk!

Helgen har varit mysig. Fredag åkte jag hem från Lycksele med Karin och Clara som gjorde mig sällskap på skolan. Kom hem, gjorde enchiladas till middag och sen for jag, Anna, Madde, Karin, Clara och Oskar till Fredrik för att se Modos otroligt viktiga match. Fredrik kom hem lite senare, och även Calle och Hampus kom på besök en sväng. Det viktigaste att nämna var iaf Modos seger, vilket innebär fortsatt spel i Elitserien nästa år, UNDERBART. Blev ragg med brudarna sen, innan jag for hem till Fredrik och sov.

I lördags vaknade vi halv 9, vad hände liksom?! Vi drog oss iaf, for upp på Ica och köpte massa frukost och sen for vi ut och gick med hundarna och Karin. For hem, duschade och sen blev det trerätters hos Fredriks mamma och pappa, mys.

Igår vankades det träning, bara jag och Carita där så vi körde ett stenhårt (eller benhårt som någon också skulle sagt...haha) benpass. Träningsvärken är alltså därför enoooorm! Raggade en sväng med Madde, pluggade och duschade. Åt middag, promenad med Anna och sen mer plugg.

Idag är det måndag, nu räknar jag ner dagarna tills fredag!

In these everchanging days, you're the one thing that remains.

Sitter här just nu och ska snart snabbt byta om inför ett Zumba-pass och sen pump. Skulle pluggat men jag har verkligen kört fast med pluggningen. Har ingen motivation och styr det framför mig hela tiden. En och en halv vecka kvar till påsk då allt ska vara klart i stort sett.

Dessutom är min APU fixad, 4 sköna veckor i Åsele. Ska bli underbart!

Annars rullar livet på som vanligt. Det är bra, jag mår bra, riktigt bra! Saknar dock Emma lite, och inte blev det bättre när jag såg att hon har det lite tungt där nere, men håll ut gumman, det ordnar sig!

Mer har jag inte att säga direkt. Man känner i luften att våren är påväg med stormsteg, och jag älskar det!

Jag säger som Petter skulle sagt, det går bra nu.

I got over you.

UPDATE: Shortsen är beställda....haha. Men det får man!

I got you all figured out.

Hinner bara komma hem efter att ha spenderat några tusenlappar i Övik, så hittar man ett par jeansshorts på H&M....

Har hur som helst haft en helt underbar helg i Övik med brudarna. Massa god mat, kladdkaka, naturgodis, skratt, mys, prat, shopping och filmtittande. Fick med mig mycket mer hem än vad jag hade tänkt köpa...bl a ett par helcoola byxor från H&M, en sommarklänning, ett bälte, en skjorta, ett par jeans osv. Ska fota det senare..

Hur som helst...tack så mycket brudar för en helt underbar helg!

Nu sitter jag på skolan. Slutade för längesen. Bussen hem, sen lite plugg och handling med mamma, ett core och konditions-pass och sen Fredrik. En bra måndag!

RSS 2.0