I think about the years I spent just passing through, I'd like to have the time I lost and give it back to you.

Hipp hipp hurra för idag är det storasysters födelsedag! Grattis kära syster.. ♥

Sitter i morgonrocken och har skrivit mycket nu på min samhällsuppsats som nästan börjar bli klar! Känns sjukt skönt. Ska strax packa, för om en timme bär det av mot Lycksele! Stannar hos Anna ikväll och vi ska mysa med gomiddag och några skräckfilmer. Imorgon bär det av till Övik kring halv 9, vi åker via Umeå så först blir det ett stopp där för gooolunch på Eurasia, skulle jag tro iaf.. Haha. Sen åker vi vidare till Övik och kommer fram 5 över 1. Blir mys @ Karin och Clara hela helgen! Kanske bio, massa gott, tjejsnack, stan och kanske en sväng på Paradisbadet också. Kommer bli toppen iaf!

Som ni kanske räknat ut har jag alltså helg redan nu. Dagen har spenderats först med en sovmorgon och sen en springtur i skönvädret. Plugg och lunch på det. Nu är det dags att göra mig klar. Hoppas ni får en superbra helg! Hur det blir med uppdateringen återstår att se, men kameran följer med så ni får förhoppningsvis några bilder när vi kommer hem!

Pusskram!

I sat out on a narrow way many years ago, hoping I would find true love along the broken road.

Det här är min drömtatuering. Hittade den och jag ska absolut göra den så småningom! Längtar redan, för den är så otroligt fin!


It's taking me higher, higher of the ground.

weheartit


A shadow of you disappears in the light. You cross my way, and now you're out of reach.

FLER BILDER FINNS PÅ FACEBOOK.

Har haft en underbart bra helg. Fredagkvällen började hos Malin, med gojävla tacos till middag, sen efterrätt, massa underbara brudar och tonvis med skratt! Tog typ 190 bilder, innan kronan stängde och vi drog iväg på efterfest. Kameran lämnades då hemma hos Malin, säger som Anna skulle sagt..det var nog likest! Haha. Hade iaf sjukt skoj även där, trots att vi kände oss rätt små när dom flesta var över 22 år ungefär. Haha! Sjukt kul iaf!
Lördag blev det nappet, sen prisutdelning, sen for jag hem och tog en varm dusch. Fixade hår och kläder och drog till Fredrik. Vi, Hampus, Emelie och Calle for och åt middag på pizzan. Jag drog vidare till Anna, och sen till Jenny. Stannade där i stort sett hela kvällen och hade sjukt skoj även där, dock inga bilder. Dansade och sjöng som galningar, haha.

Igår morse fick jag springa hem från Fredrik för att hinna i tid till hundutsällningen där Anna redan väntade på mig. Vi sålde fika och tjänade lite pengar, ändå värt fast jobbigt....haha. Middag och sen söndagsmys framför tvn.

Idag är jag hemma. Två lektioner kändes inte värt att fara på tyvärr. Skulle slutat halv 12 isf, och det orkade jag verkligen inte. Sitter hemma istället och försöker påbörja min samhällsuppsats, men det är nog den svåraste uppgiften vi fått på ett bra tag... Ska snart ut på en promenad, och ikväll väntas core och kondition och förhoppningsvis så har jag kommit igång med uppsatsen. 

Ha en fin dag!

What are words if you really don't mean them when you say them?



Ville bara säga tack till alla i min närhet som orkar med mig dag efter dag. Jag är inget utan er! ♥

I'm beautiful in my way 'cause God makes no mistakes, I'm on the right track baby, I was born this way.

Hittade en superfin bild på min lilla skrutta sen förra helgen! På tal om detta....JAG SKA BLI MOSTER IGEN!!!!!! 4 september!

Nu sitter jag här. Irritationen har gått över. Misslyckades nämligen med chokladmoussen som vi ska ha till efterrätt ikväll. Blev väldigt ledsen i ögat.. Dessutom missade jag ett samtal om min APU. Hoppas kvällen blir betydligt bättre än vad dagen varit. Trots att den har varit dålig så började den iaf bra, med en grymt skön skidtur på älven, följt av en supergod lunch. Blev kyckling, bulgur, paprika, avokado och morötter blandat med smaksatt creme fraiche. MUMS.

Nu sitter jag och väntar på att Malin ska höra av sig. Blir handling, sen göra i ordning allt. Sen hem, byta om och fixa mig, sen tillbaka! Tacos till middag med 11 andra brudar, sen kommer också Emma som tur är! Tror det kommer bli toppenbra iaf. Kameran följer med, så förhoppningsvis har jag en del roliga bilder att bjuda på.

Imorgon blir det Åsele-Nappet, ska vara kontrollant.. Kvällen blir det utgång, och söndag ska jag och Anna jobba på hundutställningen. Återkommer på söndagkväll med förhoppningsvis massor av bilder och en rolig helg bakom mig. Tills dess, sup lugnt ;)

PUSS.

vintermarknaaaaad
Kvällens spellista. sweeeetlife

We can dance until we die, cause you and I will be young forever.

Sitter här och morgonbloggar lite. Imorse var det sjukt lätt att kliva upp, kanske kan det bero på att det är min sista dag för veckan innan en välförtjänt helg med marknad och party..underbart!

Har inte skrivit mycket den senaste veckan, men just nu är det mycket med allt annat. Hur som helst så lever jag, och älskar livet!

Nu ska jag göra mig klar och dra på skolan! Ha en bra dag!

Jag vet precis vad du känner fast du aldrig sagt ett ord. Du har viljan att bli större, här är du redan stor.

Onsdag igen...tur de! I måndags blev det som vanligt skola, sen core och kondition och efter det träffade jag Fredrik en stund. Igår stannade jag dock i Lycksele hos Anna, vi myste med korv och pommes till middag, sen promenad, massa prat, film och godis! Madde kom förbi en kort sväng också. Mys iaf! Såg dessutom den psykigaste filmen nånsin, men den var ändå bra.. Orphan hette den.

Fick åka bil hem idag, så jag kom hem vid 4. Hemma låg min telefon (som varit på lagning) och ett paket från H&M väntande på mig. H&M-paketet innehöll mina chinos, som jag efter lite velande behåller. Det blir nog bra..

Ikväll väntas först Zumba och sen en promenad med Sofia. Ska träffa Fredrik en sväng också, viktigt!

Imorgon åker jag till Övik direkt efter att bussen kommit till Åsele, blir Modo-Örebro och hoppas på vinst. Det om något känns viktigt just nu....

Ha en bra kväll!

L.I.V.E.L.O.V.E.L.A.U.G.H

weheartit


I believed that love was overrated, 'til the moment I found you.

Några bilder sen igår då jag, Karin, Clara och Madde drog en skidutflykt till Stamsjön! Först åkte vi hela vägen dit, fikade och grillade massor, sen åkte vi hem igen. Det va riktigt skönt, trots att jag kvaddade två gånger inom typ....8 meter? Haha. Inte okej att både skata med skidorna och prata samtidigt!

Igårkväll blev det bara gomiddag, sen tv-mys med la familia, plus Fredrik, Karin, Clara och Madde en sväng. Melodifestivalen och sen Heartbreakers. Helt okej film! 

Har tränat idag, dock var vi bara fem stycken, så det blev inte så hårt. Sen jag kom hem har jag bara snabbkikat en sväng på Beck med fika, och sen duschat. Ska träffa Karin och Clara innan dom åker tillbaka till Övik... Lika tråkigt som vanligt. Tur då att jag och Anna ska dit nån helg framöver! 

Ikväll väntas Solsidan! Underbart. Dock inte lika underbart med skola imorgon, men jag vill bara ha sommar, så tiden får gärna flyyyyga fram. 

If you want me I must be doing something right
I got nothing left to prove
And it's all because of you
So if you need me
And baby I make you feel alive
I know I must be doing
Doing something right

'Cause we belong together now, forever united here somehow.

Sitter med datorn i knäet efter denna goda lunch! Ska klä på mig nu, sen gå upp på samhället, bl.a. en sväng på Konsum och Apoteket. Ska också hinna med ett besök hos mormor, så jag borde nog sätta fart nu. Borde dessutom sätta igång med hemtentan på svenskan...hm. Måste ringa Maria om det där också. Har dessutom bestämt att jag ska hinna med en promenad i solen. Viktigt.

Var dessutom guldvärt att hinna träffa Emma en sväng igår efter träningen, det behövdes. Även skoterutflykten på dagen med Anna, Agnes, Lisa och Linda var trevlig, trots att det inte slutade som planerat när grabbarna kom..haha. Såäre!

Ikväll väntas 1,5 timmes boxning, innan tvillingarna Markeby kommer till Åsele, blir nog bara mys alltså.

Dags att göra sig i ordning alltså. Ha en fin dag!

Shine your light, down on me.

Tröja från Cubus.
Bh:ar med borttagbara axelband från Cubus.
Leggings från Cubus.
Tröja från Cubus.
Långt linne från Gina.
Tröja från Gina.
Linne från H&M.
Tjocktröja från Stadium. Har redan en likadan, fast i svart.

Det var väl det jag köpte i Övik igår. Nu ska jag göra mig klar för en skotertur. Ha en bra dag!

I'm looking at an angel and believe me when I say she got that whole place glowing.

Har alltså spenderat kvällen med kusin Emma på stan. Var riktigt mysigt. Hittade tillslut 6 tröjor, 1 par leggings och 2 bhar.. För dom som ville veta, haha. Fotar och lägger upp bilder imorrn! Vad mer? Vi åt en supergod lunch på cafe Blåbär, hann träffa Karin och Clara två minuter, och sen hann vi med ett besök på ICA Kvantum för att köpa fisk (åt moster) och Kindermaxi åt oss! 

Kom hem redan vid fyra eftersom vi var sjukt effektiva på stan! Gick ut på en långpromenad innan middagen och sen kom Fredrik. Har bara chillat framför tvn hela kvällen, plus ätit en semla, där jag tog bort mandelmassan. Det är viktigt att nämna, för mandelmassa kan va bland det äckligaste jag vet! 

Nu är det dags för mig att sova. Ögonlocken slår igen vilken sekund som helst... Imorgon väntas en ny skotertur med bra brudar och grill. Vart det bär återstår att se.. Sov gott!

It feels like nothing really matters anymore, when you're gone I can't breathe.

En bild på oversize-linnet jag köpte i Lycksele i helgen.

Oh, I need you there when the nightmares and dreams have come true.

Två andra bilder från dagen.

Kvällen blev inte alls som planerat. Ingen sväng till Solberg blev det, för det blev inte riktigt som planerat...haha. Sen blev det ingen träning för jag var inte ens säker på att det var något. Istället blev det en lite skoterutflykt till Abborsjön med brudarna + två osociala pojkar..haha. Blev grill och mys med musik och skitsnack i mörkret. Helmysigt!Sen körde vi hemåt, for hem till Lollo och såg film. Nån norsk skräckis som verkligen inte var bra.. Körde hem sen och har nästan nyss tagit en dusch. Ska lägga mig och försöka sova nu. Imorgon åker jag nämligen till Övik med kusin Emma! Mys.

Gonatt.

Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser, och när du försöker le så ser vi den bara mer.

En liten bildbomd från skoterutflykten idag med brudarna! Gillas starkt :) Blev Abborsjön för massa grill och mys, sen körde vi bara runt i några timmar! 

Nu ska jag käka middag med pappa, sen träning och filmmys med brudarna! ÄLSKA SPORTLOV. 

Ha en bra kväll!

Tell the world I'm coming home and let the rain wash away all the pain of yesterday.

Sitter här i soffan nyduschad. Träningen idag var kass, ja, rent usel. Haha. Tre personer och inte en enda bra övning. Ja, man får klaga ibland.

Ännu en helg har flygit förbi. Fredagkvällen spenderades till största del med Madde. Först ragg, sen pizza, sen massa mera ragg och skjutsa folk. Sen drog vi en spontan roadtrip också på ca 14 mil....haha galet! Det va kul iaf. Kom hem kring fyra, då blev det sängen. När vi vaknade igår så blev det frukost och sen for vi ut på marknan. Kom hem med två munkar och ett grillspett i magen och ett linne. Åkte hem till Åsele med mamma och pappa, bytte om och fixade mig lite. Sen for jag till Fredrik där det va massa folk. Vi umgicks ett tag och sen for vi upp på folkan, åt middag där och sen såg vi Modo-AIK i biosalongen. Dock en riktigt sur förlust för Modo som nu tar plats i kvalserien, INTE OKEJ..... Sen for vi iaf till brandstationen allihopa, badade bubbelbad, bastade och drack cider och det var verkligen superkul! Massa trevligt folk och skööönt vare! Kom hem vid halv 3 ungefär.

Nu ska jag göra nåt vettigt...typ som att skriva ett CV. Kan bli knepigt. Imorgon väntas iaf en skoterutflykt med massa brudar, känns sjukt kul!
Kvällen ska spenderas framför Solsidan och Wallander. Ha en bra dag!

Just live your life.

Sitter i bilen på väg till Lycksele. Var grymt skönt att ta sportlov igår, så idag har jag sovit ut och varit med Fredrik. Är som sagt på väg till Lycksele nu. Ska spendera kvällen med Madde och ragg! Kanske Anna också, vi får se! Åker hem imorgon igen med mamma och pappa som kommer en sväng till Lycksele för att hälsa på syster och Miaskrutt. Mer då? Inte så mycket mer för tillfället. Bara sjukt skönt med sportlov! LOVELY.

RSS 2.0