I'm gonna leave the day behind.

Tänker bara snabbt visa er mitt rum som jag kom på att ni inte fått se än! Sjukt nöjd iaf. Dessutom så älskar jag min telefon x10 mini också.

Berättar mer om marknan osvosv när jag kommer tillbaka.


So far away, but still so near.

Har varken blogglust eller inspiration. Min kropp är galet sliten och energin ligger på noll. Jobbar min sista dag imorgon innan ett riktigt sommarlov! Kommer tillbaka när jag samlat på mig lite idéer och energi. Kan bjuda på lite gamla bilder istället.






You had me at hello.


Har hunnit med allt som jag hade tänkt göra idag, förutom träningen som jag och Emma ska ta tag i ikväll! Körningen gick sådär, mest starterna som måste tränas på, annars tycker jag väl att det känns rätt så bra, haha.. Sen båtturen var riktigt skön. Skulle steka innan middan, men efter en kvart gick solen i moln, så inte mycket till bränna där inte..

Ikväll ska jag alltså träna och umgås(?) med Emma. Mys iaf!

I'm just gonna take a minute and let it ride.

Jag har nyss vaknat, eftersom Emma ringde och väckte mig... Haha. Idag ska jag hinna träna, åka båt, övningsköra och förhoppningsvis steka lite. Har inget annat för mig, får dock se vad som händer ikväll, ska iaf försöka göra bort allt innan middan så jag har kvällen öppen.

Idag är min sista lediga dag innan marknan och allt skoj. Jobbar måndag, tisdag, onsdag. Sen blir det sekretariatet på folkrace på torsdagen, på torsdagkväll kl. 20-24 blir det jobb på ungdomscampingen. Sen jobbar jag fredag och lördag på marknan kl. 10-17. Söndag är jag ledig och då ska jag alltså hinna se allt på marknan, plus åka alla karuseller osv. Sen på måndag-onsdag väntar jobb igen.. Ledig tordag och fredag, sen jobb lördag och söndag. Efter det är sommarjobbet på kaffestugan över, och då har jag sommarlov tills skolan börjar. Tiden går så sjukt jävla fort!

Nu kom iaf mamma nyss hem, så nu blir det lunch som pappa gjort. Förvånade? Samma här! Ska iaf försöka ta några sommarbilder under båtturen med pappas Buster.

Pusshej.


Even the best fall down sometimes.

Sex and the City 2 är verkligen att rekommendera! Älskar verkligen SATC alltså. Grymt bra! Såg den på bio ikväll med Karin och Clara. Innan det bjöds det på grillade bananer + glass hemma hos dom. Idag har jag umgåtts med Emma efter att ha fått sova ut ordentligt! Vi åt en stor skål glass och chokladsås också! Så det blev en hel del glass idag... Dessutom bjöds det på goomiddag här hemma som jag och mamma gjorde, pasta carbonara. MUMS.

Imorgon ska jag sova ut, och sen får vi se vad som händer. Hoppas på övningskörning iaf. Känns som att det är nåt inplanerat imorgon, men vi får väl hoppas på att jag har fel känsla.

Nu ska jag snart sova, men innan dess väntar ett eller två avsnitt SATC♥. Nattti!

En bild från badet igår!, och sen favvislåten just nu.


I'm just gonna move on with my life.

Nyss tagit en skön dusch! Träningen var tydligen inställd(?), så jag och Carita drog några varv på löpbanan istället. Sen for jag till Emma, vi kollade på kläder på H&M, vilket resulterade i att jag beställde..... Haha ja. Bilder längre ner. Sen cyklade vi, mötte upp Lisa och cyklade till Nalkas. Madde och Johan kom och vi badade, sjukt skönt. Badade ett bra tag, sen cyklade vi hem igen. Mys! Pratade också lite med Emma innan vi skiljdes. Det finns så mycket som man bara vill ändra på..

The path that I'm walking, I must go alone. I must take the baby steps till I'm full grown. Fairytales don't always have a happy ending, do they? It's time to be a big girl now, and big girls don't cry.



Nu ska jag se slutet på Grease, sen lägga mig i sängen och se Sex and the City innan sovtajm. Natti.

This is how you remind me of what I really am.

Bilder från igårkväll kommer längre ner.

Har jobbat idag. Jag och Emma har varit rädda för spöket, och sen bakat, sålt fika och diskat som vanligt. Dessutom kom Anna, Karin och Clara och fikade, och det va ju trevligt.

Har nyss käkat middag med pappa som jag gjorde. Eller..mamma hade redan gjort köttet, så det var bara att värma upp, sen så gjorde jag strips, som jag nästan lyckades bränna helt. Dom var inte långt ifrån iaf... Ska snart packa badkläder, och byta om inför träningen. För efter våran fotbollsträning blir det bad med Madde, Johan, Emma och Lisa!

Just nu har jag inte mer att säga och dessutom har jag disk att ta hand om, så jag lägger upp några få bilder så ni har något att titta på.


Sorry won't do.

Sitter på altanen och nu har alla brudar dragit hem. Jag blev grillmästaren (eller kanske inte?), sen hade vi potatissallad, sallad, fetaost och vitlöksbröd. Sen blev det jordgubbar, glass, grädde och chokladsås, studsmatta, plus en massa skratt. Älskar er brudar, det hoppas jag ni vet om.

Nu ska jag städa ihop lite, borsta gaddarna och ta mig till sängen. Vill se ett avsnitt av Sex And The City eftersom de var några dagar sen. Men jag tror inte jag kommer orka, haha.. Imorgon blir det mer baka, sen är det helg! En välförtjänt sådan innan marknadsveckan. Taggar galet mycket!

Godnatt!


This time, I'll blame you.

Igår blev det massa bak på jobbet, kom dessutom en hel del våffelkunder där ett tag, så vi fick stressa rätt mycket. Fast, det gick ju det med. Sen när jag kom hem efter att jag och Emma städat i en halvtimme så blev det middag och sen la jag mig på studsmattan i solen en stund. SKÖNT. Drog på fotbollsträningen där det bjöds på glass, inte helt fel;) Anna följde med hem, vi hoppade studsmatta, drog till henne tvärt, for ut på en långpromenad på typ 7-8 km. Sen träffade vi Karin, och for hem till Anna och fikade. Alltid mysigt.

Nu ska jag snart på jobbet igen, är sjukt trött. Ikväll ska jag och brudarna käka middag och mysa! Längtar redan..

Och sen en sak till, nu är telefonen (Xperia X10 mini) påväg hem till mig! Säger bara: SWEEEET.


Let's delay our misery.

Gårdagens jobb var otroligt chill. Somnade typ på en gång när jag kom hem.

Jag och mamma skulle ta en promenad i morse, men när hon väckte mig så regnade det, så därför fick jag sova lite extra. Har nyss käkat frukost, så nu ska jag gå och ordna min lunch, sen göra mig klar. Idag ska vi ha bakardag. Godmorgon!


I guess I don't know my own strength.

Sent igårkväll tog jag och Anna en långpromenad. Just nu umgås vi alltför sällan.. Hann iaf prata om en massa saker, sen gick jag hem och la mig.

För lite mer än en timme sen satt jag på en spinningcykel och jobbade järnet. Har nyss tryckt i mig lite lunch, så nu ska jag hoppa in i duschen, och sen ska jag nog umgås en liten stund med Anna och Karin. Clara är det osäkert med, eftersom hon fick feber igårkväll. Blir tidig middag och sen jobb med EmmaStrump.


All I want to say, I can't explain in another way.

Okej. Den där tveksamheten jag snackade om tidigare. Den är bortblåst. Jag vill ändå ha telefonen... Hade bara en dålig morgon helt enkelt!

Ikväll har jag fått mitt hår toppat, bakat och ätit butterkaka, och sen har det ägnats lite tid åt dator och bloggdesign.

Tänkte bjuda på några få bilder sen Storuman i lördags. Finns inte många som är så pass normala att dom kan läggas ut på bloggen, därför blir det bara några få.


Love, oh, love, I got to tell you how I feel about you.

Är glad att jag inte stressköpte telefonen jag kollat på.. Blir mer och mer osäker. Dessutom har jag insett att jag inte hittar någon annan telefon jag vill ha heller...och sen har jag inte råd att köpa en ny telefon just nu. Och studiebidraget verkar ju ha rymt? GAAAAH. Det här är nog ungefär det värsta som kan hända, eftersom min telefon snart går av. Igårkväll lossnade överdelen nästan, så nu har jag varit tvungen att tejpa ihop den för att den inte ska lossna. Och sen måste jag ha en hårsnodd runt den så att allt håller ihop. Ångrar att jag inte varit mer försiktig med den. Den dagen jag köper en ny telefon blir jag försiktiga Therese. Tills dess får vi hoppas att min telefon håller ihop, för än så länge har den inte slockat!


Hey, everything will be alright.

Okej. Nu har jag gjort om bloggen. Tillfälligt? Det får vi se.

Är ledig idag, grymt skönt! I lördags blev det Storuman med Emma, Karin och Clara, det var riktigt skoj! Träffade massa folk. Slutade kanske inte som jag hoppats på. Jag lyckas ju alltid förstöra på nåt sätt. Men det ordnade sig senare.

Idag ska jag njuta av ledigheten, trots att jag väcktes i morse av ett ihärdigt ringande. Brukar vanligtvis inte orka svara när det ringer på hemtelefonen då jag är ensam hemma, för det är alltid nån telefonförsäljare eller någon som letar efter pappa eller mamma. Vaknade först kring 8 någon gång då det ringde. Höll för öronen och somnade om. Sen ringde det igen och jag klev upp, såg ett nummer jag inte kände igen och la mig igen. Kvart i 10 ringer det igen. Jag ligger kvar och väntar på att det ska bli tyst, men när det fortsätter ringa klev jag upp. Utanför huset står min chef. Trodde först jag försovit mig, men sen visar det sig att hon bara letade efter nyckeln till ett skåp på kaffestugan eftersom jag och Emma inte jobbar idag. Kom på att jag hade gömt den uppe på kylskåpet för att Emma skulle hitta den, men sen så glömde jag bara bort den..... Har varit klarvaken sen dess iaf.

Får se vad som händer idag. Badade ju i grannarnas pool igår, och hade tänkt dra till Stamsjön idag, men det kanske får bli imorgon eftersom det är mulet..

Och sen en sak till, inget mera Pusskram, det är så drygt... Haha.

one step forward, two steps back

I love the way you lie.

Orkar inte med bloggen.

just gonna stand there and hear me cry? well, that's alright because i love the way you lie

RSS 2.0