Lördagkväll!

Blev en grym kväll. Efter middagen med Karlsson och Mattias på tg så for vi hem till mig. Tove, Marcus och Micke kom och vi hoppade studsmatta och lite annat. Sen så kom Jenny också på besök en stund. Sen drog vi oss ner till grillplatsen vid Bredviken. Först bara vi. Hade tänkt grilla men borttappade telefoner och brist på ved gjorde att det tog sin tid. Haha. Istället träffa vi moppepojkar som berätta för oss att det fanns folk vid den andra grillplatsen. Så vi gick dit. Trevligt folk vare där. Kvällen rullade på och det kom mer och mer folk. Hade sjukt roligt och det var även grymt väder! Helt sjukt bra kväll! Sov hos Anna och vi kom i säng ganska sent. Vakna i morse av att det var sjukt varmt. Vi åt lunch, fånga en meeegahumla och sen blev det fotboll. Sen for jag hem, duschade och bytte om, sen for jag, mamma, pappa, moster, mosters man, kusin Emma, mormor och Emmas farmor till Wärdshuset. Blev trerätters. Även om jag bara åt varmrätten. Men vissa åt ju hela köret så ;P Haha.

Nu kom Fiia. Ha en bra kväll.


Folkan.

Sitter hos Anna just nu medan hon ligger i sin säng och halvsover. Haha. Igår på folkan kom typ 30 pers? Hur drygt som helst... Men fick ta några pauser och hade lite godis så de ordnade sig ändå. Följde Anna hem och ha sovit hos hon i natt. Vi vaknade imorse och drog oss till 12. Sen åt vi lunch och hon duschade. Sen for vi och cyklade en sväng. Sen blev det ok där vi köpte godis och dricka och for och gungade. Sen cyklade vi ännu mer. For hem till mig och pratade emd mamma. Sen följde vi hon och handlade. Sen blev det mer cykel och sen for vi hem till Anna. Spelade kubb, dödade kryp, åt chips och glassade. Sen gick vi in, och satt och pratade en stund. Kom på att vi ville ha calippoglass och cyklade till Ica och köpte de. Sen for vi hem till Anna igen. Mosade glassen i en mugg och hällde i lite fanta. MUMS =) Hihi. Sen nu ha vi bara vare på Annas rum och tagit det lugnt och pratat en massa. Tills hon blev tyst och låg och blundade i sin säng. Så då tog jag över datorn. Haha. Ska alldeles snart bege oss till tg där det blir middag. Sen får vi se.

Ha en bra kväll!

Dålig uppdatering...

Det är faktiskt skamligt att jag inte har varit bättre på att uppdatera. Skärpning! Hur som helst, nu drar jag en sammanfattning på dom dagar som gått. Tisdag efter skolan följde Madde mig hem =) Vi for hem och såg på tv och pratade. Sen åt jag palt till middag och sen blev det drillning. Lärde mig slutet på vårat program och så. Sen följde Madde och Anna mig hem och vi bakade chokladbollar och hade det allmänt mysigt. Sen på onsdag blev det skola, drygaste dagen på hela veckan. Haha, jag och Anna byggde världens finaste sugrörstorn på tekniken =) Sen följde Anna mig hem och vi gjorde inget speciellt. Sen blev det middag och efter det for jag hem till Anna där vi var en stund. Sen drog vi på konsum och jag köpte hallonsorbet. MUMS! Sen vidare till hennes pappa. Åt sorbet en stund, sen kom hennes pappa hem. Vi käkade popcorn, kål, ärtskidor och broccoli. Mums. Sen for jag och Anna hem till mig en stund och satt framför datorn. Sen -> sängen. Torsdag blev det skola igen. Sen for jag och Anna upp på samhället. In på blomaffärn och hälsa på Annas mamma och busa med några gelekulor. Haha. Sen färghandeln där Anna skulle kolla på morsdagspresent. Sen for vi hem till mig och vi ringde efter Sofia som kom =) Sen tog vi det bara lugnt. Sen blev det uppstekt palt till middag och sen match i Vilhelmina. Förlorade med 4-0 vilket verkligen kändes pest. Men nästa gång är det våran tur! (hoppas jag?..) Sen hem och lite dator, sen sängen. Idag blev det skola igen har nog fått klart alla arbeten nu så det känns grymt skönt! Bara matteprov på torsdag. Hur som helst. Sen lunch och sen coopertest. Först situps och armhävningar. Helt sjukt vilka kassa armmuskler jag har... Fyfan! De måste tränas upp! Sen 7½ varv runt 400-metersbanan och jag tog verkligen ut mig. Men nu känns det bara skönt. Sen nu har jag varit med Emma och Anna och vi har varit här hemma hos mig och bakat kladdkakemuffins (HAHAHA) och sen såg vi film. Wallander - Hämnden. Grym film! Jag älskar Wallander... (Tack Madde;) Haha)

Ikväll ska vi stå i garderoben på folkan och tjäna pengar till den kommande resan. Mysmys. Men först ska jag få grillad kyckling och ris med beasås till middag! =) Det bästa helt klart! MUUUUMS!

Imorgon ska jag vakna precis när jag har lust. Sen ska jag steka om det är fint väder för att behålla brännan och få mina ben brunare! Annars får jag väl lov att hitta på något annat.

Nu ska jag nog hoppa lite studsmatta i väntan på maten. Ha en bra fredagkväll =)


ANNAS OCH THERESES SUGRÖRSTORN!


MUMS


Gelekulooor!


HAHAHAHAH

Vett och etikett.

Sitter hemma över lunchen just nu. Har haft vett och etikett på hemkunskapen inför examensmiddagen och åt då trerätters. Först någon macka med skagenröra, sen till huvudrätt blev det kasslergryta och ris och till efterrätt fick vi frusen vaniljvisp och dajmkulor. Var faktiskt gott men jag är så otroligt mätt nu. Kring kvart i 12 ska jag cykla tillbaka till skolan igen. Då väntar en engelskalektion, sen elevval och då blir det examensträning för hela slanten. Sen ska jag hem. Vet inte om Madde skulle följa med mig hem, annars ska jag hem och skriva livsfrågorna. Frågor som t.ex. Vad är meningen med livet? Varför finns du just här och just nu? Vad styr dig och ditt liv? Vad händer när vi dör? osv. Sen middag och sen drill. Jag är less på drillning, men vad gör man? Men äntligen är det snart sommarlov.

17 dagar!

Jag är osäker, men samtidigt känner jag mig säkrare än någonsin. Jag känner mig redo att gå vidare och lämna allt bakom mig. Det är dags nu och jag tror att det är det som behövs, annars kommer jag aldrig kunna leva fullt ut igen. Nu är det slut på all oro och alla tvivel om man duger. Nu tänker jag bara vara mig själv och leva mitt liv. Jag har försökt för mycket och glömt mig själv på vägen. Men att vara sig själv lönar sig alltid i slutändan. It's time to let go....



Nickelback - If today was your last day.
Älskar låten mest av alla just nu!

Let go.

Ha nyss tränat. Skönt att vara tillbaka än om dagen har varit upp och ner. 


my best friend gave me the best advice

he said each day's a gift and not a given right

leave no stone unturned, leave your fears behind

and try to take the path less traveled by

that first step you take is the longest stride



if today was your last day

and tomorrow was too late

could you say goodbye to yesterday?

would you live each moment like your last?

leave old pictures in the past

donate every dime you have?

if today was your last day



against the grain should be a way of life

what's worth the prize is always worth the fight

every second counts 'cause there's no second try

so live like you'll never live it twice

don't take the free ride in your own life



if today was your last day

and tomorrow was too late

could you say goodbye to yesterday?

would you live each moment like your last?

leave old pictures in the past

donate every dime you have?

would you call old friends you never see?

reminisce of memories

would you forgive your enemies?

would you find that one you're dreamin' of?

swear up and down to God above

that you finally fall in love

if today was your last day



if today was your last day

would you make your mark by mending a broken heart?

you know it's never too late to shoot for the stars

regardless of who you are

so do whatever it takes

'cause you can't rewind a moment in this life

let nothin' stand in your way

cause the hands of time are never on your side



if today was your last day

and tomorrow was too late

could you say goodbye to yesterday?

would you live each moment like your last?

leave old pictures in the past

donate every dime you have?

would you call old friends you never see?

reminisce of memories

would you forgive your enemies?

would you find that one you're dreamin' of?

swear up and down to God above

that you finally fall in love

if today was your last day




Försenad.

Har haft en ren helvetes dag. Stänger av väckarklockan kvart över 7. Somnar om. Mamma ringer halv 8. Jag säger att jag ska kliva upp. Somnar likt förbannat om. Vaknar av att Madde ringer på hemtelefonen. Klockan är 20 över 8. Skolan börjar 8. Panik. Sprang som en galning, klädde på mig det som låg framme, borstade tänderna och packade idrottskläder. Sen var det vara att cykla. Cyklade som nå tok till skolan och skyndar in på lektion. Skrattar. Läraren skrattar åt mig. Klockan är då halv 9. En halvtimmes frånvaro. Tog hem matteboken och har nu räknat ikapp dom andra iaf. Idrott sen och håller på att stuka foten när jag ska ner för trappan på skolan. Har idrott där jag får allmänt damp. Haha. Sen skolan igen. Har debatt på religionen om dödshjälp där jag blir allmänt cp på motsidan. Haha. Äcklig lunch, blodpudding.... Sen kemi med nationella fysiklabbprov. Sista nationella provet i nian iaf. Sen svenska där det blir en hel del korrigering i min berättelse. Sen hem och stenplugga. Har räknat i kapp dom andra i matten, skrivit religionsuppgiften och en sammanfattning som är engelskaläxa till imorrn. Nu ska jag försöka hinna med lite på nästa religionsuppgift, sen fotbollsträning. Som jag har längtat! Match på torsdag :D. Hur som helst. Sen ska jag hem, duscha och sen ska jag kanske plugga lite mer om inte jag gör klart den uppgiften nu. Min dag i ganska mycket detaljer. Absolut inte min dag idag iaf. Och jag som vanligtvis brukar tycka måndagar är ganska okej dagar. Men inte idag. Min morgon förstörde hela dagen. Fick inte ens frukost, och det brukar jag ju alltid äta...  Jaja, nu är det slutsurrat.

Nu ska jag plugga. Ha en bra kväll.


Hemma.

Nu är jag hemma igen. Kommer lägga upp bilder eftersom, för jag har typ 400 bilder. Har haft en grym resa. Verkligen. Ska ta och berätta om vad vi har gjort lite kort, och lägga upp några bilder från varje dag.

Fredag:
Reste hela kvällen och kom fram sent på natten, och kameran låg nerbäddad i resäskan därför finns inga bilder från den kvällen.

Lördag:
Vi vaknade upp kring 9 och åt god frukost. Det fanns färska jordgubbar, vattenmelon, galia(?)melon och apelsiner varje morgon som jag åt av varje dag. MUMS! Sen fanns det också nybakat bröd varje morgon vilket jag även åt. I en hel vecka. Sen smörjde jag in mig och gick ut och la mig på en solstol. Vi spenderade hela första dagen vid poolen och på solstolarna. Vi gick också och handlade, åt lunch på hotellets lunchrestaurang och sedan på kvällen åt vi buffé på hotellet. Sen blev det en tidig kväll.


Poolområdet.                                                               Middagsbuffén.

Söndag:
Vaknade 9 även denna morgon. Åt frukt- och brödfrukost sen blev det ännu en dag vid poolen, efter insmörjning. Sedan när vi blev sugna på lunch gick vi ut och kollade runt, sedan hittade vi en restaurang där vi åt lunch. Sen gick vi ner till standen som låg på andra sidan vägen från restaurangen. Där badade vi i havet och sen gick jag och Emma tillbaka till hotellet och badade i poolen tills de andra kom tillbaka. Sen duschade vi och gav oss iväg och hittade en otroligt fin restaurang, ägd av Chelsea's ägare. Väntade i nästan 2 timmar på maten och när den väl kom var den kall och rå. Vi betalade för dryckerna och sen gick vi därifrån. Hittade en pizzeria, dom andra fick beställa men jag, Andreas och Ann-Sofie fick vänta så länge innan han tog beställningen att vi sprang över till McDonalds på andra sidan vägen. Skulle äta något som såg ut som en kycklingburgare, men det var en fiskburgare. Hur som helst åt jag iaf för vid det laget var jag så otroligt hungrig att vad som helst hade gått ner. Sen gick vi till pizzerian till dom andra. Surrade en bra stund och sen begav vi oss till hotellet.



                                                                                Något flådiga toaletter.

                                                Donken.

Måndag:
Vaknade 9. Blev frukost och sen poolen och solstolarna. Blev duschen och fixa i ordning sig och sen gick vi till ett hotell i närheten och hälsade på kusin HG och hans fru och barn. Sedan hade vi fått tips om en svensk restaurang, Restaurang No1. Helt sjukt grym mat och trevlig personal. Plus världens fränaste kock. Haha. Sedan gick jag, Ann-Sofie, Andreas och Emma till Magaluf och kollade in en massa partyställen. Sedan blev det tillbaka till hotellet och sängen.


                                          Lite bus med kameran.


Fläskfilé och beasås.     Kocken, haha.

Tisdag:
Vaknade vid 9 igen och åt åter igen frukost. Sedan pressade vi i solen en stund. När vi blev less på solen gjorde vi oss i ordning och tog bussen till Palma. Där kollade vi på en katedral från 1200-talet (där fick man tyvärr inte använda kameror, därför finns inga bilder där inifrån), kollade in staden och åt en supergod pizza till middag. Sedan tog vi bussen tillbaka till hotellet och tog det bara lugnt.



Katedralen på avstånd.  På närmare håll.   


Onsdag:
Vi åt frukost kring kl. 9. Sen blev det ännu en dag vid poolen. Badade också i havet nedanför hotellet. Till middag åt vi på Restaurang No1 igen. Mums. Blev lax och den va grym! Sen gick jag, Ann-Sofie, Andreas, Emma, Helena, Göran och tre killar från Arjeplog som vi lärde känna på hotellet bort till Magaluf. Dom andra sjöng karaoke på någon bar och sedan åkte två av dom grabbarna Sling-Shot och vi gjorde en massa annat. Hade skoj men det var skönt att få sova när vi kom tillbaka till hotellet.



Torsdag:
Blev frukost kring 9 och ännu en dag vid poolen. Lånade en bok av Andreas, "Min kamp mot bulimin" som Emma Igelström har skrivit och läste ut den under dagen. Helt sjukt, men boken var riktigt riktigt bra. Läs den! Sedan gjorde vi i ordning oss och duschade, sedan blev det sista middagen på Restaurang No1. Blev fläskfilé igen. Sedan blev det Banana Split till efterrätt. Sedan var det karaoke på hotellet. Sjöng "Sommaren är kort" av Tomas Ledin inför en massa folk, fattar inte att jag gjorde det. Men fick en gratis drink iaf! Haha. Sjöng också "Sommartider" av Gyllene Tider när det bara var vårat sällskap kvar. Jadu.. Haha. Men det var ju sista kvällen.. Sedan blev det sängen.


                                            Fläskfilé.                           Ser jättetjock ut ;s.

Ojaaa;)                            San Francisco utan alkohol.

Fredag:
Vaknade 8 och åt snabbfrukost. Sedan skyndade jag ut till poolen och la mig på en solstol. I skuggan den här gången, bara för att jag hade bränt mig. Låg där och sedan kring 11 gick vi in, duschade och packade allt. Sedan lämnade vi rummet och begav oss till receptionen och checkade ut. Sedan blev det lunch på hotellets lunchrestaurang och sedan gick bussen från hotellet till flygplatsen. Vi checkade in väskorna, kollade på taxfreen och sen gick vi ombord på planet. Tog 4 timmar själva flygresan. Sedan for vi från Umeå och förbi Lycksele där vi lämnade av min kära bror och jag hann även ge syster presenten till Mia. En t-shirt som jag hittade i Palma. Sedan bar det hemåt. Väl hemma åt jag, mamma och pappa mackor och drack te. Har verkligen saknat svensk mat. Sedan blev det iaf sängen.


                                                                                      På flygplatsen.

Ett Haribo-plan!


Vad får då denna resa för betyg? Jo, 5 av 5 toasts, KANONKUL!
Haha, ja bjuuuu!

Det har varit en helt underbar resa och det känns jättekul att ha sett något nytt. Men det är jätteskönt att vara hemma igen. Slippa sova med lampan på toan tänd för att slippa kackelackor, slippa dricka flaskvatten och få sova i sin egen säng. Har även saknat Anna, Madde, Emma och Sofia dunderkalasmycket! Ska bli skönt att träffa dom idag =) Har även tänkt mycket på Karin och Clara, hoppas vi träffas snart igen. Blir alldeles för länge mellan gångerna ;\ Puss på er alla 6. Jag älskar er.

Ikväll blir det en massa roligt och imorgon blir det folkrace i Junsele med Anna och Sofia. Lycka till till Madde och Sofia som ska köra. Blir riktigt roligt =)

Ha en bra lördag!

Uppdat. fran Mallis

Ska lagga in en snabb uppdatering. Som ni kanske vet funkar ju inte ... skitsamma. Jag kan ju anda inte skriva dom tre bokstaverna. Men jag hoppas ni fattar. Det ar sjukt najs har nere. Typ 40 grader i solen. Jag lovar! Har fatt lite soleksem och brant mig lite. Men jag har ju iaf fatt lite farg. Laste nyss Anna och Maddes bloggar och blev verkligen tarogd nar jag sag vad dom ahde skrivit om mig. Ah sa jag saknar dom. Och Emma, Sofia, Karin och Clara. Alskar dom 6 tjejerna. Och saknar er alla sjukt mycket! Men vi ses snart =) Skulle garna stanna mycket langre men pa fredag bar det hem igen.....

Ha det bra. Pusshej!

Mobilblogg

Sitter i bilen på väg till umeå. Diggar musik på mix megapol och taggar järnet!;) kommer bli helt awesome! Än en gång. Ha de bra allihopa så ses vi om en vecka. Tjena tjena årets solbränna;)

0 dagar.

Nu gäller de. Ha packa allt. Far härifrån till Umeå kl 16.00. Sen ska vi hälsa på farmor och farfar en liten stund. Sen bär det av till flygplatsen och 21.25 lämnar vi marken;) Det ska bli helt grymt. Tyckte nyss jag räknade det till över 100 dagar. Idag är det inga dagar kvar. Kommer sakna Anna, Emma, Madde och Sofia! Och Karin och Clara. Jag älskar er, alla 6. Och vykort kommer i era brevlådor;) PUSSSSSS.

Ha det bra i Sverige. Vi ses om en vecka! =)

1 dag.

Har lagt fram det mesta nu och sen ska det bara ner i väskan. Hoppas för allt i världen att jag inte glömmer något hemma. Men det får bli det problemet då i så fall. Nu ska jag äta. Sen ska jag fara och träna fotboll. Efter det ska jag hem och ta hand om min kropp lite. Blir dusch, fotbad och sen ska jag smörja in kroppen och kanske skrubba lite också. Imorgon blir det skola. Sen ska jag hem några timmar och sen bär det av! Jag, mamma, pappa, bror och mormor ska hinna hälsa på farmor och farfar en stund innan vi åker till flygplatsen. 21.25 går planet från Umeå direkt till Mallorca! Det ska bli så otroligt underbart, och jag ska ta miljoner kort. Det finns ju datorer på hotellet, så förhoppningsvis kanske jag hinner uppdatera er någon gång under veckan =)

Har nyss också haft videosamtal på msn med världens bästa syster och min Mia. Jag älskar dom!

Måste väl berätta om igår också. Spelade ju som sagt match. Vi förlorade med 3-1 men alla kämpa grymt bra och det var synd att vi inte fick in fler mål än ett. Jag gjorde ju ett mål, men hade chanser att göra fler. Menmen. De allra flesta va riktigt bra igår! Jag känner på mig att vårat lag kommer ha riktigt kul tillsammans i sommar =) "fuuuck you, fuck you very very much".. Det är våran låt de;) haha.

Skriver imorgon innan vi far. Ska förresten också hinna träffa Karin och Clara imorgon en stund :) Blir nog toppenbra!

Ha en bra kväll.

2 dagar.

Måste erkänna att jag fortfarande inte packat. Har bara lagt fram lite kläder, men är inte alls färdig. Men det kommer, imorgon. Haha.

Idag har varit en rätt spännande dag. Måste bara berätta om tyska lektionen. En av våra lärare på skolan visade oss ett bildspel om Förintelsen under andra världskriget, fanns bilder från när hon hade varit där och tittat på en massa läger. Jag var helt fascinerad. Jag tycker Förintelsen verkligen är ett intressant ämne, sjukt att människor kan vara så otroligt låga! Innan jag dör ska jag ha varit i Auschwitz!

Sen efter skolan, haha, måste bara berätta detta. Då for jag, Emma och Anna hem till Emma. Där vaxade jag och Emma benen på varandra medan Anna va en liten assistent. Så nu är mina ben fina till Mallis =)

Klockan 7 är det ju match, så nu ska jag byta om, för vi ska samlas klockan 6. Jag är helt läskigt nervös, men jag hoppas det lugnar sig. Ikväll finns det bara ett -> KÄMPA.

Imorgon hinner jag också göra klart mitt sista arbete innan vi far utomlands, så då är det lugnt!

Nu ska jag byta om som sagt, önska mig lycka till!

3 dagar.

Har inte mycket tid idag heller. Men idag blev de två skoljobb som ska in innan fredag klara. Ska lämna in dom imorrn så då är det bortgjort. Ska också hinna fixa inför mitt miljöprojekt inom kemin innan vi åker... Blir spännande det där. Haha. Imorrn ska jag hem efter skolan och packa lite. Sen ska jag nog ta det lugnt. Imorrnkväll har vi match, hemma klockan 7 mot Storuman. Lite blandade tankar men man får väl göra det till det bästa.

3 dagar idag, men snart 2 dagar!


Nu ska jag fika, sen sooova. Imorrn behövs energin!
Sov gott.

4 dagar.

Vet att jag är riktigt dålig på att uppdatera. Men det får ni allt ta tills vi kommer hem från Mallorca.

Match ikväll mot Dorro borta. Far faktiskt alldeles snart. Så jag ska göra mig i ordning nu.

4 dagar! Jag längtar så jag blir tokig!...

Sjukt fin låt.

Sjukt fin låt.



Ska till Anna nu, skriver senare ikväll.

The man!

Igår blev det Sofia, Anna och Madde som jag skrev tidigare. Sjukt undebara tjejer! Puss på dom. Blev riktigt bra iaf. Först var vi hemma hos mig, hoppade studsmatta och jag och Madde käka blåbärspaj, mums! Sen for vi ut. Sofia for hem för hon skulle till sin moster. Så jag, Anna och Madde pratade med en massa folk och skrattade. Sen tillslut for Madde hem och jag och Anna pratade med ännu mer folk. Åkte bil en sväng också, haha.

"Rolf. Roffe. THE MAN!"

Haha, det var riktigt skoj. Begav mig hemåt 1 men hann inte så långt innan jag blev erbjuden skjuts, och det tackar man ju inte nej till! Haha.

Elin kommer inget idag. Men jag har lite plugg att göra, sen ska jag nog ta det lugnt. Sitter faktiskt fortfarande i pyjamas, men det får man. Eller nåt.. Ska nog duscha snart, sen ska jag plugga, kanske se film och hoppa studsmatta! Ikväll blir det Anna och kanske(?) Sofia. Vi får se.

Ha en bra dag =)

Och Madde, du vet vad jag tycker. Tveka aldra på det. Kommer alltid ställa upp!

1 vecka...

Har varit en speciell vecka och har inte haft lust och tid att skriva. Veckan har bestått av fotboll, springning, skola, plugg, studsmattehoppning, en hel del funderingar och allmän längtan till den 15 maj! Prick 1 vecka idag. Helt sjukt, snart sitter vi där på planet, och då jävlar! Jag är bombis på att det kommer bli bästa veckan någonsin. Med underbaraste släkten som man alltid har roligt med. Det kan ju inte bli annat än underbart!

Känner lite stress faktiskt. Måste sätta igång med packningen snart.

Ikväll blir det hur som helst Anna, Madde och Sofia en liten sväng. Vi ska väl ut och röja skulle jag tro. Haha. Blir nog lite studsmatta och tv också.

Imorgon är det lördag, har hört talas om att Elin kanske kommer till Åsele en sväng, så då kanske jag umgås med henne lite. Sen på kvällen blir det Anna och Sofia. Blir nog toppen.

Annars är jag totalt förvirrad. Hur vet jag vad jag ska göra när jag inte ens vet vad jag känner?..

Skärpning.

Okej, nu måste jag skärpa mig. Det kunde varit mycket värre. Jag måste verkligen sluta tycka synd om mig själv och bita ihop istället, man kan ju inte deppa ihop jämt och ständigt.

Helgen då. Nu när jag ändå har börjat. Fredag vaknade jag. Sofia sov hos mig från torsdag till fredag så vi vaknade upp. Sen for hon hem och gjorde sig i ordning. Jag käkade lunch och bytte om, sen tog vi oss en löprunda runt Söråsele i stekande sol. Var typ 18 grader i skuggan. Sen efter vi hade sprungit färdigt tog vi oss hem till Sofia där jag fick lite fika, sen tog jag min cykel och cyklade hem. For och lämnade sängkläder hos moster och blev bjuden att följa med och fika hos mormor. Så jag tog mig hem och duschade i all hast. Sedan bar det vidare till mormor där det blev fika. Efteråt träffade jag Emma tvärt och sen blev det hem till moster. Kusin E plattade mitt hår och började testa examensfrisyren, sen for hon och jag upp på pizzan och åt kycklingpasta. Mummaa. Sen for vi hem till dom igen och gjorde ännu mer frisyrer. Provade andra sorter och så, men nu tror jag vi har bestämt oss =) Sen kom kusin A hem och vi for ut och åkte bil efter att ha dunkat musik på hans Ipod-högtalare och spelat GuitarHero. Sen åkte vi bil hela kvällen. Hann också träffa Anna en stund och prata. Mysmys. Vi for hem rätt tidigt för på lördagmorgon blev det Umeå. Jag, Anna och Sofia tog bussen till Umeå 10 i 8 efter en mysig frukost med moster =) Väl där åt vi typ den goaste bullen jag någonsin har ätit! Sen började vi shoppa. Åt lunch och shoppade ännu mer. Blev lite stressigt på slutet men vi fick med oss allt som behövdes. Sen åkte vi bil hem med mamma och pappa. Fick med mig en bra hög kassar hem. Haha. Kika längre ner, där finns bilder på vad jag köpte. När vi kom hem skjutsade vi hem Anna och Sofia. Sen skulle jag, mamma och pappa hämta mina sovgrejor hos moster. Det hela slutade med att vi stannade där på middag. Blev risotto och sen rulltårta med jordgubbar till efterrätt. Mums. Sen for jag hem, packade upp och for till Anna. Sofia kom och vi sjöng singstar. När dom två sjöng "one of us" av ABBA höll jag bokstavligt talat på att skratta ihjäl mig, vilket visade sig få vissa att tappa koncentrationen. Haha. Sen begav vi oss ut på samhället. Gungade och pratade med folk. Sen bar det hemåt.

Igår åkte jag, mamma och pappa till Lycksele för att gratta bror. Hann också umgås med Mia och syster. Däremot hade Mia feber och var väl inte på sitt bästa humör. Menmen. Det var iaf skönt att träffa dom innan vi åker utomlands! Sen bar det hemåt. När vi kom hem hjälpte jag pappa att sätta upp studsmattan, sen blev det middag. Cyklade efteråt till Emma och vi såg på One Tree Hill. Sen gick vi upp på samhället och köpte mjukglass. Sen gick vi hem till henne igen och såg på Wipeout. Det är seriöst det bästa programmet jag vet efter Andra Avenyn. Men man kan ju bara inte låta bli att skratta. Helt sjukt! Haha.

Idag har jag gått skola, umgåtts med Sofia och Anna, sen har jag tränat och duschat. Nu känner jag att detta inlägget börjar bli väl långt. Ska nog avrunda.

Nu tänker jag torka håret, ta mig fika och sätta mig framför tvn en sväng. Sov gott.

11 dagar! =D

Och tack för att ni ställer upp. Ni som det rör vet vilka ni är, om ni är osäkra kan ni ju annars ta åt er.




1. Skor till examen
2. Blomma att ha i håret på examen
3. Minihårspray att ha i väskan på examen
4. Örhängen att ha på examen
5. Tunika och kofta
+ att jag köpte en bolero till examen och en bh.

.

Dålig uppdatering men jag har varken haft tid eller lust. Jag är bara så otroligt less. Fan också.

Vad gör man när man inte orkar mer?

Valborg.

Blev en riktigt bra kväll! Hur som helst började dagen med skola. Sen for jag och Emma hem till mig. Satt och prata och skratta hela dagen. Sen följde jag henne en bit hem på vägen och sen bar det hemåt. Tog det lugnt en stund och sen kom moster, hennes man, och kusinerna. Dom är verkligen bäst alltså. Alltid lika skoj med dom! Tjena tjena årets solbränna;) Haha. Sen kom Sofia. Vi fyra tog bilen hem till dom. Hämtade madrass, blev ombyte, godisätning och sen fick jag och Sofia ansiktsgrejer. Haha. Sen for kusin E med andra bilen för hon skulle umgås med några kompisar. Kusin A, jag och Sofia åkte hem till mig igen. Åt efterrätt och sen blev det majbrasa på baksidan. Eller ja, lite ner i skogen men ;p Sen for jag och Sofia ut. Gick runt runt och sen träffade vi Madde. Sen gick vi ännu mer och hamnade tillslut vid Ica. Fick erbjudande om skjuts men vet inte om det var speciellt lockande. Vi tackade nej iaf ;p Sen kom kusin A och hämta upp oss. Åkte bil länge. Träffade massa folk också, haha. Riktigt skoj iaf. Jag och Sofia fick skjuts hem kring halv två. Sen blev det sängen =)

Ska käka nu, sen ska jag och Sofia ut och springa. Sen idag får jag se vad som händer. Ikväll ska jag nog umgås med kusin E och sova där. Sen i morgon ska jag till Umeå 07.50 med bussen med Sofia och Anna. Ska köpa massa saker till examen, så det blir nog bra!

Jag säger då det, tur man har släkten. Dom ställer alltid upp. Kusin E ska hjälpa mig med min frisyr på examen och jag tror det kommer bli toppen! =) Den familjen är bäst!

Prick 2 veckor idag! Kommer att bli bäst;)

Ha en bra fredag och lördag för jag lär nog inte skriva mer idag.

RSS 2.0