My heart.

i am finding out that maybe i was wrong 
that ive fallen down and i cant do this alone 
stay with me 
this is what i need please

sing us a song 
and we'll sing it back to you 
we could sing our own 
but what would it be without you

i am nothing now 
and its been so long 
since ive heard a sound 
the sound of my only hope 
this time i will be listening

sing us a song 
and we'll sing it back to you 
we could sing our own 
but what would it be without you

this heart, it beats 
beats for only you

my heart is yours


Speechless and frozen, uncomfortable silence again.

Sommarsommarsommar. Ser ni inte? Känslan jag fick igårkväll efter träningen då jag fotade dom här, obeskrivligt. Vädret idag är inte lika underbart, men sommaren är snart så nära den kan komma. Jag har MAX 5 dagar kvar på skolan, varav ingen dag är seriös egentligen. Det känns helt underbart, men jag kan inte riktigt fatta det. Två år av gymnasiet har redan flugit förbi, snart är det jag som står med studentmössan på huvudet och skriker mig hes på flaket. 

Idag hade jag tänkt fara upp på banken, ska träffa Karin och Clara en sväng och dessutom borde jag göra en engelskauppgift. Men hur ska man kunna skriva om något som man glömt bort? Jaja, jag får prata lite med läraren och sen höfta till något. Den ska vara inlämnad nästa vecka, så jag borde sätta lite fart..

Fredag. Träningsdag. Helg. Underbart. Ja, som ni förstår är jag inte på skolan idag, hade två lektioner som jag pratade bort, så en sovmorgon och en dunderstor, god frukost blev det. MMM. Ska som sagt göra mig klar och ringa till systrarna Markeby. 

Imorgon bär det av till Umeå, sweeeet! Ska göra av med lite pengar med Emma på stan medans Fredrik tatuerar sig.. 

Push away the thoughts, and enjoy what you've got.

I really miss your hair in my face.

Två bilder sen min praktik på Kronan. Prinsesstårtan har faktiskt (hör och häpna) jag gjort. Helt sjukt kul. Har verkligen fått upp ögonen på nya projekt, och mersmaken för bakning har blivit ännu större. Det här kan verkligen bli nåt för mig...en vacker dag! 

Nu har jag nyss ätit middag med mamma och pappa. Hjälpte till med middagen idag och det blev spaghetti- och kasslerlåda. Riktigt gott faktiskt! Annars har dagen spenderats hemma, har bakat bullar, varit med syster och Mia som åkte hem idag, och sen inte mycket mer. Fick vakna i Fredriks famn också, bara det gjorde mycket av min dag. 

Om en timme väntas fotbollsträning, sen tidigt i säng innan ytterligare en skoldag. Mycket mer spännande än så är inte mitt liv just nu. Ska hjälpa mamma att plantera några plantor nu, bl.a. smulgubbar! (Smultron som blir lika stora som jordgubbar) MUMS. 

Ha en bra kväll.

Cause we live, and we die.

Bilder sen jag och Mia hoppade studsmatta i söndagskväll.

Sitter i soffan med syster och har kollat på massor av bilder. Innan dess har jag hunnit med en riktig brakmiddag som slutade i illamående, när man är mätt ska man sluta äta!! Efter middagen blev det pump, riktigt jobbigt. 

Nu ska jag äta en bulle och chilla. Imorgon har jag en hemmadag, känns skönt! Har bara två ovärda lektioner, så istället passar jag på att ta det lugnt hemma. Det får man!

Thats it. Vi hörs imorgon.

When you burn in hell, remember what I said, you had your chance - I've had enough.

Sitter i fåtöljen (eller hur stavas det?!? Hjärnsläpp!). Hur som helst, chillar mest bara. Skola idag, det kändes väldigt tungt, och har varit väldigt trött hela dagen, sov som en bebis på bussen både hem och dit. Jaja, snart är det sommarlov!

När jag kom hem stod middagen på bordet, åt med familjen och sen hoppade jag studsmatta och så gick jag och mamma ut på en promenad i det finfina vädret. Skönt. Tog en dusch när jag kom hem och sen gjorde jag en supergod smoothie, som ni kan se på bilden...hihi. Har sett lite TV och försökt skriva en uppgift, men jag tror jag lägger ner den snart.....HUVVA. 

Har lagt in lite bilder nu så förhoppningsvis blir det bloggande både imorgon och framöver. 

Nu ska jag borsta gaddarna och krypa ner i sängen faktiskt, sömnen behövs!! Sov gott.

If I lay here.

                            
Riktigt kass uppdatering. Jag lovar att lägga in några bilder ikväll! Ska försöka bättra mig.

Sitter på skolan nu, saknar redan praktiken, men förhoppningsvis ska man väl klara av att härda i en och en halv vecka till..

Helgen har varit mysig som vanligt. Fredagen blev det mys med familjen osv. Lördag var det match på schemat, förlusten var riktigt tung, sura miner och inte alls nåt bra. På vägen dit snöade det dessutom, och på vägen hem fick jag se en björn för första gången i mitt liv. Kvällen spenderades först hemma, åt grillat och jordgubbar, sen bakades det nougatmuffins, innan kvällen avslutades med raggen!

Igår blev det sovmorgon, for på Genbäcks med mamma, syster, Mia och Fredrik, och sen for vi och såg herrarnas fotbollsmatch som slutade med vinst. Grillat till middag igen, sen blev det filmmys resten av kvällen.

Ikväll ska jag mysa järnet med syster och Mia innan dom åker hem, kanske gå en promenad och sen lägga upp lite bilder(!!).

PUSSHJÄRTA.


Let me come home. Home is whenever I'm with you.

Hittade den här bilden sen förra sommaren på min gamla kamera. Alltid roligt med bilder!

Dock är vädret inte lika bra just idag. Snarare precis tvärtom... Har iaf påbörjat min sista praktikvecka idag! Tiden flyger verkligen iväg.. Nyss käkat middag dessutom så snart ska jag ändå trotsa regnet och gå ut och gå. Förhoppningsvis lugnar det ner sig litegrann.

Helgen i övrigt blev väldigt lugn och skön. Match, vänner, Fredrik, gofika, mat och mys. Kanoners!

Köpte ett par skor av Emma igår också....lägger upp en bild sen! :) Plus att pappa har köpt en ny bil, invigde den med en liten ragg igår, inte helt fel! 

Ha en bra kväll!

Allt är bara tomma ord, utan mening är de inget värda.

Jag måste få skriva av mig. Tankar väger för mycket. Jag är trött på press och krav på mig själv, hela tiden. Allt som cirkulerar i huvudet är press, press och ångest. Humöret är på topp vissa stunder, för att sen sjunka till botten. Jag vill ta tag i det här, vill inte ha det såhär, men jag vet inte vars jag ska börja. Istället sätter jag upp en yta om att allt är perfekt, försöker putta undan alla tankar och försöka känna att livet är bra, för det är det. Jag har exakt allt jag behöver, världens bästa familj, vänner, pojkvän, släkt osvosv. Jag vet att jag inte behöver prestera mer, va duktigare, orka mer, se finare ut, försöka mer, för jag vet att dom som står mig närmast tycker om mig hur jag än är. Ångesten över allt äter upp mig inifrån. Det går inte att vara nöjd med allt man gör och säger, eller hur man ser ut, men det är lätt att sitta här och skriva det, men när det väl kommer till kritan är det inte samma sak. Då spelar det ingen roll om jag skrivit det här eller inte.. Jag måste hitta den där glädjen igen, som känns hela vägen inifrån och ut i fingertopparna. 

Som ni märker är det många frågetecken som måste rätas ut. Det kanske löser sig med tiden..

Har äntligen fått helg iaf efter ännu en praktikdag. Ska strax laga middag till mig själv, sen träna och sen blir det nog bara mys med några brudar. Imorgon väntas match i Vilhelmina, första seriematchen dessutom, VIKTIGT!



When you walk away, I count the steps that you take.

Hade tänkt blogga igår, men då jävlades massa, så jag orkade inte. 

Igår blev det praktik som vanligt, sen for jag hem, käkade och sen ut på en kort springtur. Skönt! Blev tidigt i säng, var helt sjukt trött.

Imorse åkte jag till Lycksele, gjorde engelska nationella hela dagen och det gick helt okej bra. Godkänd iaf! Och det är verkligen huvudsaken, för nu är jag så himla oinspirerad till skola. Har nästan redan tagit sommarlov.. Dom två sista veckorna kommer det inte bli mycket gjort... Får hoppas lärarna inte vräker på med arbeten bara.

Fick åka hem tidigare med Malin, så nu har jag nyss kommit hem efter att ha övningskört och handlat med mamma! Gick faktiskt riktigt bra att köra, bättre än väntat iaf. Haha. Blev lite körning på samhället också, så det va bra! 

Just nu gör jag i stort sett ingenting. Ska hoppa lite studsmatta nu tror jag, sen blir det Afro Power Dance, och sen ska jag träffa Anna en stund. Mys!



Baby, you are the best part of my day.

Underbart väder ute, helt galet underbart! När jag kom hem efter praktiken blev det därför massa fotande utomhus, bilderna ovan är lite av resultatet.

Fick ett sjukt tråkigt besked idag, ett sånt där som drar ner allt på botten. Kände mig oslagbar i morse, har verkligen känt mig på topphumör de senaste dagarna. Men just idag sjönk det rejält. Familj och släkt är läskigt nära hjärtat, det känns hela vägen in. Tur att det går bättre nu iaf. Bara en sån här sak kan påverka så mycket, har varit rätt tungt att stå idag och verkligen försöka vara trevlig mot alla kunder, men det gick. Grät några tårar när jag slutade, nu känns det bättre.

Matchen i söndags slutade 2-1 till oss efter massor av slit i värmen! Myste sen med HELA familjen och mjukglass på Frasses innan vi åkte hemåt. Söndagen spenderades i soffan och med en och en annan ragg.

Igår blev det praktik, sen for jag hem och solade, åt middag och tog det lugnt hela kvällen lång. 

Ska snart bege mig ut på en promenad, sen hem, se nåt på TV och förhoppningsvis inte sova alltför sent. Ha en bra kväll!

There are many things that I would like to say to you, but I don't know how.

Tre bilder från Valborg.

Veckan har rullat på bra, det är roligt och jag trivs. Blir kvar på Kronan hela praktiktiden, känns riktigt bra!

Nyss käkat en god middag med mamma och pappa. Klockan 7 väntas fotbollsträning, sen Emma. Imorgon blir det en mini-folkracetävling och sen får vi se. Söndag är det träningsmatch i Lycksele och mys med syster och bror!

Ha det bra!

When there's no light to break up the dark, that's when I look at you.

Brist på inspiration och framförallt ork är orsaken till den stoooora bloggtorkan. Orkar inte helt enkelt.

Valborg spenderades först hemma hos mig med en supergod middag och massa goa brudar! Blev sen massa ragg, skjutsande av folk och sen mys framför brasan av en vedbod, brann rätt bra där ett tag! Kommer ev. bilder sen. 

Är alldeles trött i huvudet efter en praktikdag med full fart hela tiden. Självklart är det roligt, men bara att lära sig kassan tar massor av energi. Sitter här och försöker ladda batterierna lite inför pumpen ikväll. Men först, middag.

RSS 2.0