I just wanna use your love tonight.

Skidträningen i måndags var så sjukt skön. Vi åkte milen och jagade renar typ hela vägen. Sen for jag hem, gjorde mig en meeegastor smoothie och såg på tv.

Igår när jag kom hem efter skolan käkade jag middag med mamma och pappa, sen gick jag och mamma en promenad. När jag kom hem blev det Dating in the dark, sims och Cougar Town. Plus lite fika då :)

När jag kommer hem så är det dator, sen träning x2 som gäller. Först konditionspump och sen fotboll! Det gillas, STARKT.

Nu ska jag jobba............ Drygaaaaa onsdagar.

Och jag är så galet sugen på detta just nu:

FYYYYYYFAN SÅ GOTT.




Livin' and lovin'.

LÄNGTAAAAA!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=7vPSR1RlXX8

There's been good times, there will be bad.

Märkte att det var några dagar sen jag skrev.... OOOPS. Jag har bara inte haft tid och lust och så.

Onsdag var det träning. SKÖNT och skoj. Sen fika och sova.

Torsdag var det skola, middag och sen bakade jag, Anna och Maria coca-colakaka, den blev goo :) Sen fikade vi, nötte lite dator och tv.

Fredag var en ovärd skoldag, alltså stannade vi hemma! Först gick jag en promenad på morgonen, tog en snabbdusch och gjorde i ordning våffelsmeten. Sen kom Jenny, Anna, Maria och Kadi och så hade vi våffelbrunch, MYS. Efter det färgade Maria Kadis hår och sen fikade vi colakakan. Sen gick vi på marknan och träffade bl.a. Karin och Clara som äntligen hade tagit sina rumpor hem, hihih. Köpte en munk och sen åkte vi epa med Jon en stund. Sen hem, installerade Sims 3 och åt världens (näst) goaste middag! Pasta Carbonara. MUUUUUMMS. Jag, Anna, Oskar, Karin, Clara, Emma, Lisa och Malin var ute, förfrös nästan, så jag gick hem rätt tidigt, såg tv med Karin och Clara och la mig kring halv 1.

Lördag vaknade jag, gjorde mig i ordning, åt lunch och begav mig sen till isen. Var alltså nappvärdinna. Fick först dela ut priser till barnen som hade fiskat. Sen satt jag bara inne i sekretariatet och gjorde ingenting. När nappet var slut så åkte vi upp på hembygdsområdet, jag satt och frös tills det började. Sen delade jag ut alla typ 50 priser som skulle ut. Och sen var det klart. Fick även prata lite i micken, vilket INTE gillas.. Men det var... roligt ändå :) Sen for jag hem, tog ett varmt bad medan mamma gjorde tacopaj. Sen kom Anna och åt middag med mig! Efter det lira vi lite Sims. Och sen for vi till Kadi med Karin och Clara. Va inget drag alls, men sen for vi till Jenny och det blev riktigt skoj. Trots att jag gjorde bort mig och tappade telefonen i toan (glaset ;P HAHA). Men den funkar iaf. Så det är ju tur. Kan dock inte höja och sänka volymen då man pratar med någon i telefon. For hem kvart i 4 och la mig.

Igår (söndag) vaknade jag rätt tidigt ändå och spelade mer sims! Haha. Sen åt jag lunch och for ut på marknan med Emma och Anna. Träffade Maria och vi gick runtrunt. Sen köpte dom mat och sen såg vi Zillah och Totte. Söt. Gick lite mer på marknan och köpte naturgodis och två munkar (det får man :) hihi). Umgicks med Karin och Clara. Sen middag och sen Anna hela kvällen =)

Sitter på skolan nu. Sen ska jag på stan en sväng. Och ikväll är det skidträning med laget.

Sen hoppas jag på såhär fint väder på påsklovet.





Crash and burn.

Dålig uppdatering HEJ.

Okej, kortfattat. Måndag blev det skola, sen hem och käka middag. For och åkte skidor med laget och sen fika och tv med Anna.

Igår blev det skola (SAKNADE MARIA PÅ SKOLAN), sen stan med Renée, sen middag, sen promenad med Anna. Och efter de gjorde vi chokladbollssmet och fikade framför Dating in the dark, Desperate Housewives och Cougar Town, alltid lika mys :)

Sitter på skolan nu och har haft en riktig lektion idag. Som jag egentligen inte gjorde mycket på? Alltså ovärd dag. Och nu flyttas våran lektion fram, så vi slutar tidigt idag. Sen ska jag iväg och bli fotad... OMG. Ska va på en helsida i VK eller VF på lördag. Typ en stor bild och 15 frågor....

Nu ska vi ha sista lektionen. Ikväll är det först konditionspump och sen fotbollsträning.




Let me hold you for the last time.

Snabba Cash igår. Den var bra! Kan inte direkt säga bäst, men absolut värd att se. Sen for jag och Emma hem till mig. Gjorde fruktsallad som blev sjukt god och såg Wallander. Sen for vi ut och åkte epa med Jon en sväng. Sen hem och fika en macka, och sen prata innan vi somna, MYS.

Imorse vaknade vi tidigt. Såg på två Wallanderfilmer. Sen blev det lunch och vid klockan typ 2 for vi ut och körde lite skoter med Maria + Viktor och Robbin. Blev middag och sen for vi ut med skotrarna igen, jag, Emma, Maria och Jenny =) Högg ner ett träd och fixade egen ved som typ inte brann. Men sen kom grabbarna och fixade allt. Haha. Kom nyss hem och nu ska jag slänga mig i duschen tvärt. Sen fika och Ballar av stål.





Oh, the truth hurts.

Igår efter skolan köpte jag väskan som jag visat tidigare. Love it! Sen hemma åt jag middag med mamma, nån supergod kyckling med ris! Träffade upp Anna, Agnes, Oskar och Malin och vi köpte lite chips och dricka, sen for vi hem till Malin och såg Twilight som Maria va så snäll och låna ut till oss =) Sen for vi hem till Agnes och spelade Cluedo. Jag skulle ha vunnit, för jag visste vad som va rätt, och så skulle jag bara vänta tills det bli min tur igen och gå till rummet och gissa på de där. Sen fick jag ett intrigkort, det enda av alla typ 30 kort i högen som gör att man åker ut. SÅ JAG ÅKTE UT. Jävla skit spel.... Sen va klockan 1 och jag for hem och sov.

Imorse vaknade jag 9. Åt frukost och sen for jag till sporthallen där det var step-up som gällde. Sköööööönt! Sen fick vi korv och frukt, och såg nån gammal inspelning, hahaha. Sen lite oseriöst drill. Sen så kom Annas pappa och hämta oss. Köpte en macka på OK och sen tillbaka på sporthallen. Hade träning med herrlaget som blev rätt jobbig. Duschade och sen åt jag middag.

Nu ska jag göra mig i ordning, sen fara på ica med Emma, och sen se Snabba Cash på bio =)




Never mind the face that you put on in front of me.

Konditionspumpen va så grymt skoj igår! Lite träningsvärk har också börjat infinna sig, jag är lätt där nästa gång också! Sen for jag hem, duschade, fikade och såg på tv.

Skola som vanligt idag. När jag kom hem blev det middag, sen halv 8 for jag ut och sprang/gick med Sofia runt Söråsele. Kom hem, tog en snabbdusch. Sen ha jag nyss varit och provat Åseledräkten inför nappet nästa helg. Ska ju nämligen vara nappvärdinna. Sitter nu här och har nyss gjort fruktsallad av banan, äpple, blodapelsin och kiwi, mums! Tänkte bara berätta vad som händer, så nu ska jag ta min skål till soffan.

Tänker också köpa väskan på Åhléns imorgon när vi har slutat :)




I better keep on walking.

Igår var det tisdag, skola, sen åkte jag bil hem med några Lyckselebor. Blev underhållen av en 3 eller 4 år gammal tjej. Hon sjöng och prata hela vägen. Och jag lovar, hon kan texten i Bad Romance med Lady Gaga mycket bättre än mig! Haha... Sen träffades laget på kansliet. Gick igenom säsongen som varit och vi vann serien och har därmed tagit upp a-pojkarna i division 1. Inte illa alls! Dom försöker övertyga mig att spela nästa år också, men jag känner mig inte fullt så taggad på det. Har ingen större lust att veckoträna med Lyckseles damlag och sen komma hem och spela match...... Dessutom ska vi slå ihop laget med Vilhelmina nästa år?.. Känns inte heller skoj. Sen drog Jon iaf lite statistik och lite prisutdelning blev det, sen pizzan! Mums. Gick sen hem, och Anna kom =) Vi såg Dating in the dark, Desperate Housewives och Cougar Town och åt muffins och drack juice.

Skola som vanligt idag. Nyss käkat middag med mamma och pappa (som äntligen har hittat hem igen! haha). Han hade köpt en tröja och en megastor Toblerone åt mig. Han är så söt.. Nu vilar jag ner maten och ska sätta mig och läsa lite. Sen halv 8 är det konditions pump med Maria som gäller! Sen är planerna inte mer än att fara hem, duscha, fika och sova!

En otroligt söt bild som jag tog på mina kusinbarn när vi var på Mallorca förra året.





There's another world inside of me.

Ska också visa den fina väskan jag hittade idag på Åhléns. 349,- och jag överväger att köpa den..

(Mobilbild, därför är det dålig kvalla)




When I lose myself I think of you.

Va inte det minsta roligt att komma tillbaka till skolan förutom att jag fick träffa Renée igen. När jag kom hem var det middag som gällde och sen tog jag sparken till skidstadion. Vi va bara några ur laget, men vi åkte iaf 7,5 km, riktigt skönt! Trots att mina vallningsfria skidor gick sjukt dåligt nerför.. Har nyss sparkat hem, så nu ska jag hoppa in i duschen, sen baka hälsomuffins och fika lite. Ska också hinna göra lite näthandel också. Dock kan jag göra lite imorgonkväll med, så behöver inte ta mig igenom allt just ikväll..

Gjorde ett litet collage av dom få bilderna jag har sen sportlovet och det sammanfattar väl det mesta.

Som sagt, dusch, sen baka och fika!





Can you save me from this?

Känner att uppdateringen verkligen suger. Men jag orkar inte bry mig så hårt.. Fredags gick jag och Clara en superlång promenad och så. Sen åt jag och mamma pizza hos moster, och på kvällen va jag med Clara. Vi åkte bil, va upp en sväng på Åslia, såg tv, och hälsade på hos Oskar.

Igår blev en av dom värsta dagarna på längelänge. Usch. Allt blev fel, och trots att jag var ute igårkväll och träffade en massa folk som jag gillar att umgås med så blev allt bara så fel. Jag måste nog sluta tänka så mycket. Dock gick jag och Emma en promenad senare och kom fram till en hel del saker, så då lyckades jag hålla tankarna borta.

Idag har dagen varit lugn, film och vindruvor är väl ungefär det man kan sammanfatta med. Har ätit middag med mamma och sen har vi gått en promenad. Nu har jag nyss gjort en ansiktsmask, och ska sätta mig i soffan med en smoothie och kanske en muffins och se tv.

Imorgon är det skola som gäller..........

Så jävla mycket som gör så förbannat ont. Ibland önskar jag att jag hade vingar, och kunde flyga iväg. För fyfan vad less jag blir på att va här vissa gånger...




Here you come again.

Igår var jag med Clara, va riktigt mysigt att få umgås! Dock sjukt tråkigt att Karin inte är hemma... Sen tog jag Gardasilsprutan, och det gick förvånansvärt bra, trots att jag är så sjukt rädd för nålar och sprutor.. Får panik när jag tänker på de. Sen åt jag middag med mamma och sen match i Norsjö. Vi vann med 5-3, riktigt skönt! Var nog min sista match någonsin..

Har hunnit äta lunch och se på tv hittills idag. Nu ska jag klä på mig och borsta gaddarna, sen ska jag och Clara gå ut och gå. Skönt!

Och en sak till, vet ni vad som låg i brevlådan när jag kom hem igår? Mina kläder (dom i inlägget nedanför). Det har gått galet fort att få dom, och jag är skitnöjd!




Swing yourself away.

Nu är dessa kläder beställa! Känns sjukt bra. (Förlåt Emma, kunde inte vänta....) Stod att de skulle skickas idag, så förhoppningsvis ligger de i brevlådan om någon dag :)

 

Igårkväll bakade jag och Emma kladdkakemuffins som blev väldigt fula, hahaha. Lite för mycket smet och vips hade alla svällt över, plåten var full av smet och så. Men dom blev jävulskt god!

 

Har ätit lunch nu och ska snart ta på mig skoterkläderna, bär ut på en tur idag också. Dock inget superväder, så vi får se hur länge vi håller oss ute...

 

 

 


Hold me when I'm here, love me when I'm gone.

Skoter idag blev riktigt skoj. Var skönt att få komma iväg en sväng! Det var jag, Emma, Lisa, Anna, Agnes, Tove, Tommy, Karlsson och Jerry. Alltså en aning fler än jag hade trott från början ;P Haha. Körde till Abborsjön där vi var i typ 1,5 timme(?). Sen for vi tjejer vidare, körde till Stamsjön, sen till Åslia och sen hem.

När jag kom hem lagade jag middag åt mig och mamma, skinksås och makaroner. Nu ska jag klä på mig och sen ska vi ut och gå en sväng. Efter det ska jag invänta Emsingen, och sen gå hem till hon!

Har även fått veta att mamma har beställt första gardasil-sprutan.... Hm.. Så det blir troligtvis på fredag om det finns tid. Jag och nålar........... Längtar INTE.





If I go crazy, then will you still call me superman?

Just nu sitter pappa på planet till Spanien och jag kunde knappast va mer avis.... Dock får jag ju köra skoter istället så det jämnar väl ut sig.. Längtar ändå sjukt mycket tills vi ska göra den där Thailandsresan.

Igår var det tydligen ingen träning(?). Så jag tog mig en långpromenad istället. Sen satt jag hemma framför tvn och så.

Idag vaknade jag tidigt och for iväg för att klippa och tona håret... Jag har faktiskt inga kommentarer alls.

Snart lunch och sen kanske skoter med Emma? Kan bli skönt att få komma ut en stund och inte tänka så mycket.

Jag vill bara byta kropp. Blir så jävla less på mig själv och allt annat ibland. Hatar mitt utseende, hatar mitt hår, hatar ALLT för tillfället.




If I could be like that, I could do anything.

Kvällen igår blev vi en hel hög med folk hos mig, vi såg Final Destination som ingen såg på? Haha. Alla pratade om annat ;p Vid halv 12 la jag mig för att jag var så sjukt trött.

I morse åt jag en god brunch, och sen gick jag upp på samhället och träffade sötisEmma. Vi lämnade igen filmen och sen gick vi på hembygdsområdet för att prata om sommarjobbet.. Ser rätt ljust ut, och ev kanske det blir jobb hela sommaren? Vi får se. Men för pengar kan det va värt det.

Sen handlade vi, och träffades med skotrarna en stund senare. Plus Anna, Lisa och några fler. 6 skotrar var vi och 9 personer. For till Stensjön (där Viktor körde över en sten och skotern och han flög som några vantar, passa er för den sjön säger jag bara). Grillade och så. Sen körde vi tillbaka, några for och tankade och sen for vi till Stamsjön tvärt, sen till Abborsjön och sen körde vi hem.

Käkade middag för ett tag sen, så nu väntar jag på att klockan ska bli kvart i 7 så jag kan dra mig till ishallen för en av säsongens sista träningar.

ÄLSKADE LOV.




Too tired to move on.

Blev verkligen en lång promenad i fredags.. Gick 9 km räknade jag ut med hjälp av hitta.se. Fredagkväll var det match mot Vets och vi vann. Sen blev jag erbjuden film med Anna och Agnes. Så jag for till dom och vi såg Saw 3 och prata och så. Mys!

Igår blev det att ägna ett X antal timmar åt att göra allt klart inför skoterutflykten. Men vi kom oss iväg och väl vid stugan så fastna jag, Maria och Anna på sjön i typ 1 meter högt vatten.. Hade inte grabbarna varit med hade vi aldrig tagit oss därifrån... Typ 2 timmar senare var skotrarna på torra land och alla satt i stugan. Alla frös och va dyngblöta.. Men sen fick vi upp värmen och umgicks i stugan hela kvällen.

Idag har vi sovit, pratat osvosv. For hem kring 2 och då tippa jag och Oskar med min skoter.... Haha ja.. Men hem tog vi oss och sen dess har jag duschat, sett på tv och ätit middag. Ikväll är det damlagsmöte, sen Anna. Och sen hoppas jag också att syster kommer förbi en sväng som hon ha sagt hon ska göra!

Mmm.. Gilla de!





All good things come to an end.

Matchen igår gick bra. Vinst med 6-3, hur skönt som helst! Dock lite tråkigt med matchstraff och två skador när vi var 12 utespelare från början.. Men det gick ju de också!

Lika fint väder idag också! Har nyss käkat lunch, rester från igår. Så nu ska jag ställa mig och baka några havrekakor, sen ska jag ta en långlång promenad och njuta av det fina vädret. Sen ikväll ska vi tydligen spela match mot Vets. Aja, det får gå.. Måste även försöka hinna med att provköra skotern!

Och för er som undrade vilken skoter det är, det är en Lynx Enduro 494.

Nu ska jag som sagt baka, sen promenad!

En bild sen igår då jag var ute och gick.





What goes around comes around.

Vaknade av alarmet i morse och världens finaste väder! Klev upp och började baka bullar och åt lunch medan de jäste. Blev sammanlagt 35 bullar (33 efter ett tag, haha..) Sen diskade jag, tog bort sängkläderna och gjorde mig i ordning. Kikade på min nya skoter, de gillas! Dock är den ju inte ny (årsmodell -98), men för mig blir den ju de! Sen gick jag ut på en 5 kilometers-promenad i det grymt sköna vädret! Hade tänkt gå runt Söråsele också, men då slog tanken mig att det kanske kunde va smart att gå hem och spara lite energi till matchen istället. När jag kom hem hjälpte jag mamma att sortera lite tvätt och sen gjorde jag en smoothie och tog mig lite glass. Nu ska jag sätta mig i soffan igen och se Sex and the city.

Nu ska jag som sagt sätta mig i soffan en stund. Sen laga middag åt mamma och pappa, och mig själv då. Sen Vilhelmina. Skriver kanske när vi kommer hem ikväll, annars imorgon.

 

 

 


All the right moves.

Har fått väldigt många kommentarer om våra två senaste veckor på skolan om att vi inte gör nåt annat än och va ledig på handels. Och jodå, det gör vi visst :) Bara så att vi är så snälla att lärarna tycker vi förtjänar de! Haha.

Dagen har varit väldigt skön! Rundtur på hotellet, gooolunch och sen badande på spa-avdelningen. Sjukt skönt! Har tränat ikväll och käkat smörgåsrån och smoothie, åh så gott<3.

Morgondagen ser ut ungefär såhär:

Ungefär så. Plus lite annat, och match i Vilhelmina.

 

Nu ska jag göra mig ett till smörgåsrån och lägga mig i sängen framför tvn.





I never thought of anyone else but you.

Halvkass uppdatering kanske. Matchen gick sådär, och det var min sista match nånsin i våran ishall.. Känns rätt tråkigt på ett sätt, men på ett sätt så JÄVLA skönt. Vi vann iaf, 10-2! Sen for jag och Anna hem till Oskar och vi såg USA-Canada och så.

Sen måndag blev det några föreläsningar på skolan, och sen for jag hem till syster och va barnvakt åt Mia. Hon är så söt...

Igår på skolan åt vi först frukost, en mackor och smoothie! Sen hade vi step-up. Efter det blev det lunch som vi lagade själv med HR2. Gjorde massa olika rätter, så det blev värsta buffen. Sen hade vi avslappning och massage, sköööönt!

Gårdagkvällen spenderades med Anna! Vi käkade popcorn, spelade guitarhero, fikade, pratade och såg på CougarTown. Haha. Hon gör mina dagar.. Ingen Anna, ingen Therese.

Nu ska vi snart åka buss till hotellet, där blir det spa och lunch. Sen har jag lov! :)





RSS 2.0