Bloggpaus.

Tar en bloggpaus nu. Hur länge får vi se. Men kraven i min vardag håller på att ta över mitt liv och jag bryter snart ihop. Inget är som det ska längre, och nu måste jag ta tag i det här. Kommer behöva tonvis med stöd, men det vet jag vart jag kan hämta. Kommer tillbaka någon gång, då allt börjar bli på det klara. Om jag inte har kommit tillbaka innan jul så får ni ha en bra jul!












Träning.

Har nyss kommit hem från träningen och ska hoppa in i duschen. Skola, middag, träning, dusch som vanligt. Nu ska jag fika, sen sova..









Choklad-ansiktsmask.

Va riktigt mys att vara barnvakt åt Mia igår. Hon är den sötaste! Inga tvivel :)

Skola idag som vanligt, sen när jag kom hem stod middagen på bordet som vanligt. Käkade och sen tog jag en promenad runt Åsele. Kom hem för en timme sen. Ställde mig i duschen och sen la jag på en choklad-ansiktsmask. Har nyss sköljt bort den. Känns riktigt skönt och rent!

Nu
ska jag äta mammas nybakta bullar och se på tv resten av kvällen.











Takida.

Förlåt för kasskasskass uppdatering. Va helt sjukt grymt i helgen! Takida och Sonic Syndicate va grym och allt var toppen :) Utom två nästintill sömnlösa nätter. Men så är det.

Åkte hem igår morse och spelade match. Vi vann! Dock gick det inte alls bra för mig.. Sen for jag hem och tog det lugnt en stund. Middag och sen buss till Lycksele. Busa med Mia, såg Pranked och Fist of Zen, fikade, låg i soffan med rispåse och tillslut sov.

Nu fick vi just lunch. Stannar i Lycksele ikväll och är barnvakt.










Sjukling...

Fick feber efter träningen i onsdags, 38,8.. Sen tog ja massa medicin osv. Gick och la mig och vaknade igår med 38,0. Såg film hela dagen, först två avsnitt av Beverly Hills. Sen Sex and the city - the movie (älskar verkligen den filmen!!) och sen gjorde jag hemuppgiften, då hade febern gått ner till 37,5. Åt middag och sen såg jag Love Actually och la mig strax efter det, då hade jag ungefär 38 i feber. Sen nu när jag vaknade imorse så visa det sig att jag har 38,2. Så det verkar inte vilja ge sig, men det ska inte stoppa mig! Nejnej. Umeå blir det iaf. Ska dricka mammas mirakelkur och ta med mig alvedon, nässpray, halstabletter och febertermometern. Jag har inte taggat denna helg så länge och lagt ut 400 spänn för att stanna hemma och va sjuk! Onej.. Just nu har jag bara slemhosta, lite ont i huvudet, ryggen och bakom ögonen, och sen feber då. Dock känner jag mig mycket piggare än igår! Så detta ska absolut inte få stoppa mig..

Snart ska jag käka lunch, sen ska jag se film och packa om vartannat. Sen hoppas jag att Anna inte blir dålig av flunsa-vaccinet..

Ha en bra dag mina vänner och håll tummarna för att jag blir frisk fort!










Snart helg!

Har bara två långa lektioner kvar, sen är det helg! Så otroligt skönt. Eftersom det är Tannbergsmässan på torsdag em, och vi har sovmorgon på morgonen och en lektion på hela dagen så fick vi hemuppgift istället! Och hela fredagen är det också mässan, så jag ska vara hemma och ta det lugnt. Typ gå i pyjamas hela dagen och se film.

Längtar
annars bara sjukt mycket till helgen! Takida och Sonic Syndicate! Så grymt jävla skoj! Ska bli skönt att komma iväg och tänka på annat ett tag.

Nu börjar min näst sista lektion för veckan om ca 10 min. De ni!

Helt tom.. Jag fattar inte?










En tanke.

Har ni någonsin tänkt på, hur fort det egentligen kan gå? Man har alla omkring sig, som man alltid tar för givet. Oavsett vad. Man tror att det alltid kommer vara likadant, att man kommer vakna som vanligt varje morgon, se mamma stå i köket och laga mat, se pappa sitta och läsa läsa tidningen, träffa alla kompisar osv... Man tar det bara för givet, trots att allting kan förändras på några få sekunder. Tänk om man en dag inte skulle vakna upp, eller vakna upp till nyheten att man faktiskt förlorat nån som står en riktigt nära. Och man skulle knappast förstå den där dagen varför man inte visat den personen mer uppskattning medans man kunde. Och en annan sak, man längtar ALLTID framåt. Man lever aldrig i nuet. Antingen längtar man till helgen, till något lov, till någon speciell händelse osv. Men aldrig så tar man vara på dagen man lever i. Men då om det skulle hända något skulle det vara precis tvärt om. Man skulle längta så mycket tillbaka till de där dagarna när man fortfarande kunde se personen i ögonen, och säga precis hur mycket den betydde för en... Bara en tanke som föll mig in.

Nu ska Renée redovisa =) Hihi. Hörs sen.

(Och jag längtar hem till mina megakladdkakemuffins!!!)










Måndag.

Dagen har bestått av skola, träna, frysa, äta, duscha och nöta dator. Nu ska jag sova. Ska först bara läsa nån text vi fick på svenskan. Sen så! Orkar inte berätta mer just nu, men det får ni ta :)







Och gonattt!

En helt vanlig söndag (eller inte...)

Detta är vad jag har hunnit med idag:



Ikväll ska jag:



nu vet ni hur min söndag ser ut. Hinner inte skriva mer nu utan ska bege mig till Emma istället.

Ha en bra kväll!

Och ett stort grattis till min bästa pappa på farsdag!











Städa...

Vaknade för ett tag sen och sitter nu här med ett glas gooojuice. Ska alldeles strax ta tag i städningen och efter det får vi se vad som händer.

Som sagt, städning vare!


(bild från google.se)









Städning!

Nu sitter jag i sängen och har bestämt mig för att sova! Imorgon ska jag städa - dammsuga(!!!), dammtorka, plocka bort min apstora klädhög på soffan, sätta upp några gardiner som jag varit utan i typ en månad ;p, sen läsa lite Män som hatar kvinnor, och sen får vi helt enkelt se.

Nu ska jag som sagt sova. Så sov gott alla..

Det finns så många känslor som man inte kan beskriva med ord..










Lördag är det bästa.

En helt underbar start på min lördag! Träningen var underbar, blev helt galet slutkörd och jag älskar det! Följde Anna på Ica tvärt, köpte godaste juicen och sen gick jag hem och duschade, åt lunch med mamma och nu sitter jag här i min morgonrock med fuktigt hår. Lyssnar på en jättefin låt och funderar en massa över gårdagen. Visst, jag förstår att jag grät, men allt kommer ju lösa sig! Hoppas jag iaf..... Men jag har iaf inte råd att oroa mig, min mage kommer kollapsa i så fall. Positiv inställning och ett leende på läpparna.

Nu ska jag kolla datorn en liten stund till, sen ska jag ringa Anna och så ska vi följas på a-lagets match. Sen blir det knytkalas ala farsdag hos moster! Mys-lördag!

Hade tänkt ladda upp min vanliga Pusskram men då funkar inte bilduppladdningen.. Aja, Pusskram.

Träning.

Sitter hemma i sängen med alldeles för mycket tankar i huvudet.. Nu måste jag sova om jag ska komma upp till träningen klockan 10 imorgonbitti.










-.,-,

I tårar..

Ibland hatar jag verkligen livet..


Läkaren.

Har haft en minst sagt rörig dag idag.. For till läkaren av en viss anledning. Ska bli skickad till Umeå och tog blodprov, två jävla rör och kärringen stampa så hårt att jag FORTFARANDE har ont i armen.... Grät över alltihop och ringde till mamma. Nu känns det dock bättre. Det värsta är över nu..

Anna har nyss farit hem så nu ska jag lägga mig i sängen med Män som hatar kvinnor och läsa en stund. Sen sova!









Folkets hus.

Har varit en fullspäckad dag! Först skola, som vanligt. Där inget speciellt hände. Sen när jag kom hem så skyndade jag hem och åt, sen upp på folkets hus. Där hade Tannen och Malgomaj typ nån träff för niorna där dom berätta om sina program. Jag skulle då hjälpa min lärare och berätta om handels. Dock var det ju tyvärr bara Malin som var intresserad. Så jag och Maria flummade mest runt :) Tog en macka med oss hem, käka vindruvor och kolla in lite ;p Sen gick vi hemåt, jag följde Emma en bit på vägen och vi pratade. Nu sitter jag här hemma och har nyss ätit upp mackan. Ska snart lägga mig i min renbäddade säng och läsa lite. Fast först, borsta tänderna!









Trötter.

Jag och Anna for ikväll som planerat till Oskar och var där ett tag och kikade på hans nya dator och så. Sen så for vi hem till mig, Oskar for på träning men Sofia kom istället. Vi har tjockat oss lite :] och sett på tv. Nu har Anna nyss farit hem så nu ska jag fika och sen bums i säng! Tröttter här.. Fast dock ska jag läsa lite av Män som hatar kvinnor först! Det får man...

Gonatt!










Tisdag.

Som sagt är mitt liv rätt enformigt just nu.. Har ätit middag, ugnspannkaka. Ska alldeles strax dra mig till Anna, vi ska hem till Oskar en stund. Och sen får vi se.

Inte mer att säga än såhär. Ni får ursäkta mig för att jag är så tråkig..


I Nurmoooo...









Lektion.

Var riktigt tidig imorse. Var helt klar halv 7 och gick då till Anna, sen följdes vi upp till busstationen, rekoooord!!

Sitter just nu på datalektion, sen svenska och sen ska jag, Maria, Anna och Sofia på stan en sväng innan bussen går. Dock har jag fortfarande inte fått tag i mitt busskort så jag hoppas jag får det imorgon..

Ikväll
får jag se vad som händer.. Ska nog bara ta det lugnt.








Soooova.

Just nu sitter jag i sängen i min mjuka, röda morgonrock och tar det lugnt. Ska gå och göra mig lite fika och se på tv en stund. Sen är det nog sängläge.. Är riktigt slut på efter träningen så all sömn behövs!

Vi hörs imorrn!



Saknar sommarn...










Back on track.

Det var riktigt drygt med skola idag, men som tur var gick dagen riktigt fort! Två datalektioner och en vanlig. Sen stan och köpte ett par örhängen för 25 kr. Sånna som alla har, typ pärlor? Har nyss fått mammas skinksås, så nu sitter jag här tills jag ska dra mig till träningen. Tillbaka i rutinerna nu alltså.

Ska
vara lite social nu, sen blir det träning som sagt. Hockeyhockeyhockey! :)









Söndag.

Var ju med Sofia idag och vi har ätit kladdkaka, gått en sväng och suttit vid datorn!

Nu är jag riktigt mätt! Har nyss käkat kycklingklubbor, ris och beasås, mums;). Och nu tänker jag inte sitta här länge till, utan nu ska jag ta min rumpa och dra mig till Emma. Ska nog prata, ta det lugnt och se på tv.

Ha en bra kväll alla mina vänner!









Halloween.

Är riktigt trött idag. Igår var det själveste Halloween vilket blev en rätt kaosartad kväll.. Allt började med att jag och Anna åt på pizzan medan Oskar satt bredvid och höll oss sällskap. Sen gick vi till Ica och letade efter skräckisar (mot Oskars vilja ;P), men maskinerna laggade sönder så vi gick till OK istället. Där hittade vi en Halloween-film, Trick 'r Treat. Sofia kom och hon godkände den. Sen skulle vi till Ica för dom skulle köpa godis, och då kom Lisa och Malin som följde med oss. Efter Ica for vi hem till Oskar och såg filmen efter många om och men. DVD:n var lite cp ;P Haha. Sen så fick Oskar igång den och efter ett tag kom Karlsson och Björn också. Filmen var väl inte direkt bra men med bra sällskap blev den rätt bra ändå;P Haha.. Sen drog vi ut, till Bredviken där det var massa folk. Sen blev det tårar från några håll, och en massa kaos. Tack vare (du vet vem du är) så ordnade ändå mycket upp sig och sen blev det samhället ett bra tag och frös som satan. Sen följde jag Sofia hem och fikade bullar och mjölk och prata. Sen for jag ut igen, gick tvärs genom hela Åsele hem till Oskar. Där var Anna, Jon, Emil, Oskar och Marcus. Dom åt chips och allt som Oskar hade hemma och såg film. Men vi pratade en stund medans jag tinade upp, för fyfan vad jag frös... Sen for vi ut igen, Marcus och Jon for hem. Typ helt dött på samhället.. Då tog vi oss till bussan där någon(?) hade lagt en pinne för dörren så det var öppet. Så då satt vi där inne och värmde oss. Sen följde vi Emil en bra bit hem och sen for vi till bussan igen. Sen var jag less och ville gå hem, och det ville Anna också. Dock inte Oskar, men jag gick hem och även dom. När jag kom hem borstade jag tänderna och sen slängde jag mig i sängen för att få värme och somnade ganska snabbt.

Idag ska jag vara med Sofia, får se vad vi hittar på. Blir nog bra iaf.

Nu ska jag klä på mig, borsta tänderna och fixa håret. Sen så.









RSS 2.0