I held your hand through all of these years.

Sitter i bilen på väg hem. Annas förtjänst som tidigare dagar, haha. Ha varit som vanligt idag, sovmorgon som fördrevs på caféet, handel, matteprov och engelska. Blir middag när jag kommer hem, och sen ska jag ut och gå med Sofia en sväng. Sen ska jag nog va med Anna och så =) Känner nu hur sugen jag blev på mitt naturgodis som står hemma.. Hm.... Jaja. Kanske skriver sen! Pusskram

If you are the one, then meeting here is our fate.

Jason Derulos album är riktigt bra alltså!

Lite skön kvällsmusik sådär....


Många inlägg idag! Haha.





There's always a place in me that you can call home.

Nyss kommit hem från träningen. Så nu ska jag hoppa in i duschen. Sen äta lite av mitt naturgodis som jag köpte på Dollarstore idag (chokladcashewnötter ♥) och fika lite.. Sen läsa och sova. Imorgon är sista dagen innan en välförtjänt helg, SKÖNT.

Ha en bra kväll och så!

 
















Love made me blind.

Nu drar jag och tränar! Konditionspump är så galet roligt!





Baby, hit me with an encore.

Har nu (äntligen) fotat kläderna :) Det här är alltså vad jag köpte i Umeå på påsklovets sista helg.

Kort jacka från H&M. Tröja från H&M.

Tröja från H&M. Leggings med rynk i sidan från H&M.

Wetlook leggings från GinaTricot. Spetsleggings från Rut m.fl.

Örhängen från GinaTricot. Jacka från Nicole.

Läppglans från H&M.

Sen köpte jag dessutom dessa leggings på Lindex i Lycksele förra veckan.


Så nu har jag visat er det! Bättre sent än aldrig!




Too much of anything can make you sick.

Sitter på skolan och har ungefär så tråkigt som man bara kan.. Hade nationella i morse i engelska, och det gick väl ganska bra. Sen lunch, kycklingsallad, och de va gott! Tur de fanns kvar, annars hade man varit tvungen att äta leverbiff, fast då hade jag nog hoppat över det iaf ;p Klockan 1 ska vi va på Gammplatsen. Fyfan så tråkigt. Men sen när vi slutar, klockan 2 alltså, då ska jag och Renée till Dollarstore. Sen tror jag att jag får åka bil hem med Anna.

Förresten, läskig tjej igår.. Kom nån invandrare eller nåt när jag, Maria, Jenny och Renée satt i korridoren och prata och skratta och så. Sen säger hon invandraren ba:
"You are devils all of you, i hate you", och typ upprepar det flera gånger. Sen hon ba: "I understand why they kill people like you like chickens in my country". Lite läskig tjej. Sen skulle vi springa efter hon och fråga vad vi hade gjort hon. Men då satt hon i en sal med en massa andra invandrare och hade lektion...

Nu ska jag....göra nåt.

BUBBELVATTEN





Tired and uninspired.

Tisdag. Skola, kycklingsallad till middag, plugg, träning, dusch, fika, Desperate Housewives och Cougar Town. Det säger väl det mesta :) Nu är jag tröttt.. Ska nog lägga mig och läsa lite av andra Twilightboken tills jag somnar.




Is it enough worth fighting for?

Har nyss varit ute och sprungit/gått 6,8 km med Anna. Duktigtduktigt! :) Fick köttgryta med ris, och blåbärspaj till efterrätt hos mormor, alltid lika gott, men oj så mättande....

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ta lite fika och sen sooova. Galet trött..

Saknar Mallis....





Baby, just one last kiss goodbye.

Ska bara berätta. Min högsta dröm just nu är att bli bagare. Tänk så sjukt jävla skoj! Det är ju hur roligt som helst att baka och dekorera! Har bestämt mig iaf för att när jag har gått ut skolan, då ska jag utbilda mig till bagare! Det kan jag lova :) Sen om jag jobbar med de eller inte får man väl se, men det kan man ju alltid ha användning av!





I'll go wherever you will go.

Inser att ni inte vet vad jag gjorde förra veckan. Det var väl mest som vanligt. Stannade i Lycksele och va barnvakt två kvällar. Sen var det träning, tv och skola ungefär. Helgen då:

Fredag var det skola först. Sen for jag upp på Kronan och åt italiensk buffé med matmma och pappa. Sen cyklade jag hem, bytte om och for på träningen. Efter den for jag, Karin och Clara upp på Ica och hyrde film, sen hem, duschade och packade lite fobollsgrejer. Gick hem till Karin och Clara. Vi åt tacopaj och såg Sommaren med Göran. Rätt rolig film faktiskt :) Sen hem och sov.

Lördag vaknade jag, åt brunch, och sen for vi på match i Junsele. Vann med 3-0 och det var riktigt skoj! Har saknat fotboll. Men äntligen så är de igång igen :) Sen duscha vi, åkte hem och hemma gjorde jag i ordning Emmas present. Kusin Emma och Pelle kom, så jag, dom och pappa for ut och åt middag. Sen kom Karin och Clara hem till mig. Vi cyklade upp till Emma, fikade och sen fick hon sin present eftersom hon fyllde ååår! :) Efter de hyrde jag, Karin och Clara film - The Ugly Truth. Den va bra!

Igår va jag först med Anna, Karin och Clara. Vi åt glass och såg film. Sen var det middag som gällde, kyckling ♥. Sen va jag med Anna hela kvällen, cyklade och såg på tv :)

Ikväll ska jag äta middag hos mormor och sen ska jag och Anna springa en sväng, sådeså! Haha.

Ska lägga upp lite bilder när jag kommer hem. På allt möjligt, OCH kläderna som ni inte fått se än ;p




We got to fight for this love.

Nu ha jag fixat klart Agnes design också. Har nu fixat tre designer. Claras, Annas och Agnes. (Bilderna är länkar)







Nu ska jag käka lunch. Skriver om helgen lite senare :)




This is the point where we say goodbye.

watching you is the only drug i need. i want the world to see you be - with me.

Darling, we ain't gonna live forever.

Okej, nu är det såhär, att om jultomten nu känner för att ge mig en liten för tidig julklapp så går det alldeles utmärkt! En Pentax Optio P80 grön. Lär nog dock inte få den av tomten, så jag tror att jag ska köpa den här när jag har sommarjobbat.. Tills dess ska jag nog snåla lite :)




You sleep walking in a higher little world.

I lördagskväll så va jag med Anna, Karin och Clara som sagt. Oskar och Agnes va också med, så vi såg på film - My Bloody Valentine och åt fruktsallad! Mys. Sen blev det mackor och en massa prat. När Agnes och Oskar hade farit bäddade vi och sov sen.

Jag vaknade först såklart i söndags, så jag såg på tv, och gjorde i ordning inför lunchen. När Anna klev upp väckte vi Karin och Clara, jag gjorde korv och makaroner till lunch och sen for Karin och Clara hem. Så jag och Anna tog det bara lugnt med söndagsfika ;) Sen på kvällen va jag med Emma och tog igen lite förlorad tid! Vi åt klämmacka, såg på tv och pratade.

Igår var det en vanlig måndag, skola, middag, plugg, träning, dusch och tv!

Sitter på skolan med Maria nu och fördriver lite tid. Ska göra lite svenska snart, eftersom våran lärare är fast i Paris så kommer hon inte hem förän fredag! Haha.. Sen idrott, då ska vi bara gå en promenad. Sen sluta vi. Då ska jag nog på stan tills syster kan hämta mig. Sen ska jag va barnvakt åt Mia ikväll, göra pannkakor till middag, lägga hon för att sova och sen ska jag se tv, eftersom det är TV-TISDAG!! Haha. Viktigt! Alltså Dating in the dark, Desperate Housewives och Cougar Town!

Stannar alltså i Lycksele ikväll och även imorgon, då ska jag också va barnvakt!






We were young and future was so bright.

Funderar starkt på att gå ut och fånga snöflingor med tungan.. Sjukt stora!! Hoppas däremot på att det är sista snöfallet den här vintern, för nu vill jag ha sommmaaar! :)

 


Då man är som gladast!




In between the sand and stone.

Va riktigt skoj som jag trott! Först tränade vi, blev matcher mot varandra och spökboll. Sen dusch, och sen var det tacobuffe på kansliet. Sen marängsviss, fiskedamm och lekar. Provade nya dressar också! Tummen upp! Träffen blev riktigt bra iaf.

Nyss diskat och ätit min egengjorda middag i min ensamhet. Blev lax och bulgur, mums :)

Eftersom jag inte har några bilder sen idag kan ni få se min middag på bild, hahaha. Rolig tjej......

Ikväll ska jag va med Anna, Karin och Clara. Vi ska iaf göra en meeega stor fruktsallad och sen tro jag syster skulle köra hit för att låna nåt av pappa!

Nu ska jag göra nåt..




I'm feeling like a star, you can't stop my shine.

Sitter här med en skål HavreFras. Om en timme är det träning med laget, sen tacobuffe och sen ska vi se filmer osv, lite nostalgi :) Tror att det kommer bli sjukt skoj!

Igår åt jag fajitas till middag, och sen va jag med Anna, Karin, Clara och Madde. Vi såg Knowing (som va galet skum...) och bara umgicks. De va mysigt.

Lägger in en bild från Tjejligan o9. Tiiiider! Dock har hälften slutat nu..


Nu ska jag snart ta och byta om, se lite tv och sen cykla, eller gå, till sporthallen!


DEN ABSOLUT BÄSTA LÅTEN JUST NU...




I promise you, I'm always there.

Igår var det tisdag. Kom dock inga bilder, för det hanns inte med! Ska försöka komma ihåg att göra det idag. Va med Anna efter middan och en promenad igår, vi såg Dating in the dark, Desperate Housewives och Cougar Town, som vi brukar =) Fikade också, såklart...

Hade sovmorgon imorse så jag och Maria fikade i caféet. Nu har vi bara lunch och två lektioner kvar innan vi slutar. Ikväll är det löpträning med laget, sen ska jag fota kläderna, och sen packa! Syster flyttar in i en ny lägenhet idag, ensam, så jag ska stanna här imorgon och sova över med hon och Mia, MYYYYS.

Nu är det lunch som gäller.

Hittar inte pusskram bilden..

PUSSKRAM.

When you cried I wiped away all of your tears.

Här kommer lite bilder:

 
 
 
Vet att jag ser ut som en mupp på bilden på mig och Renée, men det bjuder jag på =)

Bilder på kläderna kommer kanske imorgon då jag har laddat kamerabatterierna.





All this time you were pretending, so much for my happy ending.

PÅSKLOV.

Långfredag: Familjen och släkten vi for till Varpsjö på nappet. Fick bara ett napp och sen va jag med Anna och fikade istället för att fiska. Sen for vi hem, duschade och tog det lugnt, sen for vi till moster, åt pizza och sen umgicks jag med kusinerna.

Lördag: Grillade hos moster på dagen, sen hade vi middag hemma hos oss med moster och alla, sen såg jag, kusin och Anna, Bring it on - All or nothing på tvn, och sen nötte jag och Anna Sims.

Söndag: Va med Anna =)

Måndag: Jag och Anna åkte skidor till Stamsjön, fikade och for sen hem. På kvällen nötte vi sims och så.

Tisdag: Följde Anna till Stamsjön, fiskade, grillade och fikade. Fick fyra fiskar, fast små. Kvällen blev det tv och dator.

Onsdag: Va med Anna på dagen, sen på kvällen kom Karin och Clara hem, så jag, Anna, dom och Agnes såg Friday the 13th och så =)

Torsdag: Anna, Karin och Clara. Film, fika och mys =)

Fredag: Duschade, städade och packade. Sen for jag, mamma och pappa till farmor och farfar i Umeå. Åt middag, såg på tv, bakade bröd och tog det lugnt.

Lördag: Vaknade, åt lunch och sen fick jag skjuts ut på stan. Köpte 2 tröjor, 3 par leggings (ett par vita i spets, ett par med rynk i sidan och ett par wet look), 1 kort jacka, 1 vanlig sommar/vår jacka (som jag letade!!!), ett par tygskor, bh, trosor, läppglans, örhängen och ögonfransböjare. Det var allt tror jag =) Lite fattigare men det var det lätt värt! Sen blev det gomiddag och fruktsallad. Såg Djävulen bär Prada också..

Söndag: For och hälsade på kusin Andreas och kollade in hans fina lägenhet. Sen åt vi lunch hos farmor och farfar innan vi for hem. Va med Karin, Clara och Anna när jag kom hem, sa hejdå till Karin och Clara och sen blev det middag. Sen Anna och en promenad längs älven i mysvädret! =) Sen film på det!

Idag har jag som vanligt varit i skolan... Kan lova att jag redan längtar efter lov igen.. Speciellt när det är så fint väder ute. När vi slutade for jag och Renée och handlade och köpte glass. Åkte hem, åt middag och sen har vi haft löpträning, var dock bara två stycken.. Sen cyklade jag till Ica, handlade HavreFras, mackor och en mango. Duschade när jag kom hem och har nyss fikat. Vet inte alls vad jag ska hitta på..

Tänkte lägga upp lite bilder men det får bli i ett senare inlägg.

PUSSKRAM.


You can't play on broken strings.

Har man tråkigt på skolan så får man göra collage istället... Längtar till sommaren så sjukt mycket att jag tror jag dör! Dock är det här ett snabbt ihopplock. Inte mina bilder alltså och inte mina grejer heller för den delen.





When I see you my mind goes on a trip.

Jag lever. Orkar bara inte med bloggen just nu. Får se när jag tar tag i saken och skriver ett ordentligt inlägg, men det är inte idag iaf.

Have you ever looked in the mirror and wondered who's looking back?

Be strong, hold on.

Man lär sig nåt nytt varje dag. Dagens nya kunskap: Ät aldrig en halv B&J på bussen hem när du har ätit lite hela dagen.

Jag och Maria köpte en Ben&Jerry's innan vi åkte hem med bussen, på ungefär 20 minuter hade vi svullat i oss hela burken.. Men oj så gott det var! Dock var det väl magen som gjorde det lite jobbigt. Hade typ koma hela vägen hem och rapade typ glassrapar och hade galet ont... Haha. Men det var det värt!

(Mobilbild..)


Nu väntar jag på att Sofia ska bli klar. Sen ska vi ut en stund och sen ska jag umgås lite med Anna.

 

 

 


Making my own way and piece of mind.

Sjukt skönt att träna igår... ÅÅÅH, kärlek på de! Förutom att fotbollen gick kasst, men de funka väl ändå. Trots att jag fick damputbrott!!!

Har nyss ätit frukost med Maria på skolan, så nu vänta vi på att lektionen ska börja. Två dryga handelslektioner, sen lång rast och sen matteprov. Hoppas dagen går riktigt fort för jag längtar redan hem! Sen när jag kommer hem ska jag äta goomiddag med mamma och pappa, kyckling med pasta och ost, MUMS. Ska göra fruktsallad till efterrätt och sen följa Sofia ut och gå/springa en liten sväng. Ska också hålla tummarna för att jag får bra besked ikväll, och med det innebär att syster kommer hem imorgon och umgås!

Imorgon är det ju det årliga Varpsjönappet, sen enigt traditionen pizza i bakugnen hos moster, MUMMAAA.





RSS 2.0