Mobilblogg

Sitter i maddes bil påväg till lycksele. Blev erbjuden skjuts i sista minuten. Ska äntligen få träffa syster och mia och bara ta det lugnt och mysa. Och förresten, vet ni vem som fick sportlov idag? Jo, jag. Det känns helt grymt skönt att äntligen kunna andas en stund. Jag är så less på skolan. Och alla dessa krav hit och dit. Fick en ordentlig tankeställare idag. Den här gången ska jag iaf inte få höra av någon lärare att det kändes som att jag tappade fokus i slutet på terminen. Nu ska jag verkligen slita häcken av mig och förtjäna bra betyg. Är ju sista betygen jag får i grundskolan så man vill ju gå därifrån glad och nöjd. Frågan är om man någonsin kommer bli nöjd. Jaja. Nu har jag surrat tillräckligt. Jag skriver mer senare nån dag. Ha det bra så länge, för det tänker jag ha! Människor lider för att dom aldrig är nöjda med vad dom har...

Solberg!

Hjälp. Märker att det blir länge mellan gångerna jag skriver nu.. Det lär nog inte bli oftare heller.. Inte förän efter sportlovet iaf. Jaja, jag kan sammanfatta kort iaf. Måndagkväll blev det träning och sen sängen. Tisdag blev det skola, Anna, drill och plugg. Onsdag blev det skola, Anna och match. Vi vann med 4-1 och det gick faktiskt bra =) Sen idag blev det Solberg och snowboard hela långa dagen. Sen när jag kom hem efter en promenad hem med snowboarden tog jag en varm dusch, sen la jag mig under en filt och kika på film och åt upp fikat som blev över sen dagen. Haha. Nu ska jag packa ihop lite grejer. Imorgon blir det Lycksele!! =)=) Mia och syster hela helgen! Plus att vi få sportlov efter imorgon! Livet är greeeat just nu! Pusshej!

Love

Till helgen ska jag till Lycksele och mysa med syster och Mia! =) Känns otroligt bra. Äntligen kan vi träffas! I love them.

Ikväll -> sista träningen..

Ha egentligen inte mer att berätta. Ha en bra dag och kväll.

34 dagar till vi drar till Nurmo!
81 dagar till vi drar till Mallorca!

Livet.

Okej, nu är jag hemma iaf. Ska berätta lite om vad som har hänt nudå. Förra fredagen så drog vi ju som sagt på Tjejligan. Slutade 7a av 13 lag. Inte mycket att klaga på! Sen i söndags kl. 4 kom Nurmo äntligen! Vi drog hem till mig och lämna grejerna. Sen begav vi oss till Emma och därifrån till Emil. Sen gick vi till Kronan. Blev tacobuffé och Sing Star till 8. Sen for jag, Emma, Emil och våra nurmisar hem till mig och spela kort. Sen måndag hade vi vanliga lektioner och vi såg mest film, sen så blev de kväll och vi for upp till Åslia, de var riktigt skoj, man blev typ 8 år igen! Haha. Det var ju uppskattat iaf! Sen i tisdags var det paintball på schemat, vårt lag vann inte, men det var grymt skoj! Sen på kvällen blev det disco. Jag hade faktiskt riktigt skoj! Sen onsdag blev det Vilhelmina och bowling. Det var skoj också, men blev drygt i slutändan. Sen på kvällen drog vi på ug och stanna där till 11. Sen rädda Jenny kvällen genom att låta alla följa med hem till henne. Folk for eftersom, tillslut var de bara jag, Jenny, Tove, Victor, Hampus och våra nurmisar kvar. Sen drog Victor, Hampus och deras nurmisar också, så vi for hem. Sen blev det torsdag, sista dagen. Vi körde vårat avslutningsprogram som verkligen gick hem! Ojojoj. Haha. Det var verkligen ett minne för livet och jag saknar dessa människor! Tur vi träffas v.14! =) Dit längtar vi!

Sen igår blev de buss till Skellefteå, spelade match på uterink mot Bureå, förlorade med 5-4. Sen blev det middag och sen dega jag i våran stuga en stund. Sen gick jag, Jon, Emil och Oskar till Shell, köpte nån mums-juice och sen kolla vi på dom hårda grabbarna som åkte med sopsäckar nerför den stora skidbacken. Haha. Sen idag blev det match igen mot Boliden. Förlust med 6-2. P.g.a. att vi inte orkade hela vägen. 10 utespelare och två matcher på raken. Det var synd, för vi kunde ha tagit det om vi bara hade hållt oss kvar i tredje. Men där tappa vi allt och dom gjorde 4 mål, så såäre.

Imorgon är det sista hockeyträningen. Match på onsdag hemma klockan 7 mot Vilhelmina, då jävlar! Sen avslutning på pizzerian på torsdag. Tiden går alldeles för fort.... Ännu en säsong färdigspelad. Kanske har bara en säsong kvar också... Kommer sakna det hur som helst.. Hockey är typ livet.

Nu har jag greja här hemma. Ska snart sätta mig och plugga kemi. Prov imorgon.. Nä, slutsurrat. Nu ska jag avrunda.

35 dagar tills vi drar till Nurmo!
82 dagar tills vi drar till Mallorca!

Sov gott.

Jag lever!

Okej, vet att jag inte skrivit på länge. Kommer inte bli något långt inlägg, bara så ni vet att jag lever. Tjejligan var grymt skoj! Och Nurmoveckan har varit helt otroligt grym! Helt klart ett minne för livet! Vi är otroligt nära varann nu. Alla pratar med alla och vi har fått världens sammanhållning! Hann knappt förstå att dom kom, och dom är redan borta.. Ska berätta mer utförligt på söndag, då jag äntligen har lite tid att sätta mig ner och berätta om allt. Men imorgon klockan halv 10 går bussen till Skellefteå. Ska spela match imorgon mot Boliden och sedan ska vi sova över på en camping där, sen på söndag har vi match mot Bureå. Ska också berätta att jag faktiskt inte tränat sen förra torsdagen... Men men, jag hoppas det går iaf. Matcherna i helgen blir dom nästnäst och nästsista matcherna denna säsong. Sen sista spelas hemma mot Vilhelmina på onsdagkväll. Sen på torsdagkväll har vi avslutning på pizzerian. Hela säsongen kommer avslutas med match mot Vets någon kväll framöver. Sen är det över. Men som sagt, skriver igen på söndag. Då ska ni få höra om allt skoj som ha hänt dom senaste 7 dagarna, inkl. dom två dagar som kommer! Ha det bra, och önska mig lycka till! =)

37 dagar tills vi drar till Nurmo!
84 dagar tills vi drar till Mallorca!

Mobilblogg

Yes. 3 matcher spelade. 3 återstår. Första matchen mot Storuman hängde vi inte alls med. Dom vann med 2-0. Andra matchen mot Byske ledde dom tills Linda gjorde mål på straff i slutet. Slutade 1-1. Tredje matchen mot Betsele spela vi faktiskt bra och det stod 2-1 till oss dom sista minuterna. Sen gjorde dom 2-2 och så slutade matchen. Har varit på frasses och väntar nu på att klockan ska bli fyra så vi få spela nästa match mot GUIF. Ha det bra!

Mobilblogg

Sitter i bussen på väg till lycksele. Är grymt taggad! Känns helt dundergrymtbra. Jag verkligen älskar mitt liv just nu! Önska mig lycka till nu. Första match 23.20. Denna helg kommer bli bäst! På söndag kommer Nurmo och sen blir det bara en massa skoj hela veckan. På fredag natt blir det filmmaraton med mina kära vänner. Livet leker mina vänner!

1 dag kvar!

Imorgon den här tiden drar vi äntligen till Lycksele och Tjejligan! Ha lagt fram alla grejer som är planerade att ta med. Lite rörigt och så, men. Har också bästa släkten som lånar ut madrass och erbjuder skjuts! Dom kan man lita på i alla lägen!

Som sagt, lite rörigt för tillfället ;p

Eftersom vi inte har nån träning ikväll ska jag bara mysa och plugga. Ska först och främst sätta mig och försöka lösa sista talet på matteläxan, sen ska jag plugga biologi. Har prov om hjärtat, blodet, njurarna och levern imorgon.. Efter det ska jag ta på mig myskläder och se på tv. Jag känner mig på sånt humör ikväll.

1 dag kvar till Tjejligan!
3 dagar till Nurmo (äntligen) kommer!
92 dagar till vi drar till Mallorca!


Ha en bra kväll, och helg, för de kommer jag att ha! :)

Nyklippt och gladare.

Värsta skoldagen på hela veckan över. Skönt.. Och en dag närmare Tjejligan och Nurmo! Känns grymt bra det här! Vet att jag inte skrivit sen i söndags, men jag har inte haft någon lust alls, och skulle jag ändå skrivit så skulle ni bara fått läsa om en massa klagande. Lika bra ni slapp de. Känns bättre nu, nu kan det bara gå framåt! Känner mig på mycket bättre humör nu =) Ha faktiskt blivit klippt idag också (tänker inte skriva "klippt mig", för det brukar man ju få höra lite nu och då, för jag har ju inte klippt mig själv.) Men nu ser jag iaf, min lugg har varit ner i mina ögon dom senaste veckorna. Så nu är mitt hår lite fräshare och så. 

Ikväll ska jag träna, jobbig träning är det ikväll, men skönt! Sen ska jag sova.

Skulle nyss ta ett digestivekex ur förpackning. Tar ut ett kex och ska stoppa tillbaka förpackningen in i skafferiet, tänker inte mer. Sen när jag stängt skafferidörren ser jag kexförpackningen på bänken, öppnar skafferiet och där inne ligger mitt kex. Gjorde tvärtom mot vad jag hade tänkt göra. Tror jag är lite trött.. Haha

2 dagar till Tjejligan!
4 dagar till Nurmo kommer! (Har redan bäddat ;D)
93 dagar till vi drar till Mallorca!


Ha en bra kväll.

Förlust

Förlust blev de med 5-1. Otroligt orättvis domare och oflyt kan väl beskriva matchen. Speciellt det senare nämnda, vi hade målchans på målchans men vi fick aldrig in pucken. Sen händelserna i slutet och efteråt var ju bara sorgliga. Vad säger man?.... För mig själv då, jo, första gick bra, andra gick sådär och sista gick rent ut sagt värdelöst, tillslut skämdes jag så jävla mycket så jag bad tränaren byta ut mig. Det blir sådan otrolig press, det går inte att förklara... Missnöjd till tusen är jag också. Fan!

Match!

Söndag idag och match. Är sliten i kroppen, ont i benen och ont i ryggslutet sen matchen igår. Annars är det bara bra. Ska få i mig nån mat och ladda nu. Hoppas att det går lika bra idag!

Ha suttit här i säkert en halvtimme nu och läst gamla blogginlägg. Riktigt skoj faktiskt. Minns nästan varenda grej jag skrev om. Det är sånt man bara inte glömmer. Många roliga minnen man har egentligen. Lätt att glömma när det är så mycket annat, men kul att ha det uppskrivet och kunna minnas!

På tal om allt och inget kan jag visa bilden på våra skoltröjor som efter lång tid har kommit, dom är sjukt fräna tycker jag, sen vad ni tycker får ni bedöma själva.

(klicka för förstoring)

Nu så ska jag väl röra på rumpan. Samling halv 1. Ha en bra dag, och önska mig lycka till!

Vinst!

Dagen kortfattat. Den första delen vet ni ju redan om, var ju hemma och laddade. Vilket visade sig ge resultat! Var otroligt pigg idag på matchen, redan från första tekningen! Kändes riktigt bra! Blev vinst med 6-1, plus assist för mig! Hade otroligt mycket ork i kroppen. Så jag är bara glad.

Ikväll ska jag nog lägga mig och sova rätt tidigt. Får iofs sova till halv 12 imorgon, men kan nog behöva all sömn jag får. Imorgon är det som sagt ny match, tuffaste matchen vi spelar i år! Jag menar, Teg är typ det bästa laget vi har mött.. Iaf i år. Men sen efter imorgon kommer vi inte möta dom fler gånger denna säsong, rätt skönt ändå! Men ska kämpa imorgon, då jävlar. Sen på kvällen ska jag nog dra mig på fotbollsträningen efter många om och men. Men kan vara bra ändå att få träna nu såhär sista dagarna innan cupen. Behöver ju inte springa ihjäl mig direkt! Sen efter det ska jag lägga mig tidigt! Riktigt tidigt. Så man är pigg till måndag, då blir det både hockey- och fotbollsträning som vanligt. Fullt upp nu, men jag tycker bara det är skoj, och det är väl ändå huvudsaken.

Ska nog sätta mig framför tvn med lite juice från juciecentrifugen och mysa.

Nån gång kan det äntligen bli som man vill. Känns skönt, kan ha ett leende på läpparna ikväll. Bara några ord kan göra så otroligt mycket.

Sov gott!

Laddad

Vet ni vad jag har gjort idag? Vaknade 12, la mig på soffan under mitt täcke, kollade på tv en stund. Sen såg jag film. Klev slutligen upp och klädde på mig, då var klockan halv 4.. Nu har jag sett på Lipstick Jungle och suttit här en stund. Blir middag kring 5, sen kvart i 6 är det samling. Klockan 7 börjar matchen mot Bureå. Känner mig laddad så de blir nog bra det här, hoppas jag.

6 dagar till Tjejligan!
8 dagar till Nurmo kommer!
97 dagar till vi drar till Mallorca!

Ha en bra kväll!

Helg!

Fredag, bästa dagen på hela veckan. Skola idag, som vanligt. Måste bara få påpeka att vi slapp skidorna p.g.a. att det var för kallt och fick sluta 40 minuter tidigare än vad vi borde! Det var bäst. Sen for jag och Emma hem till henne, såg på Titanic och åt glass. Sen så ringde Laura om vinterfotbollsskolan. Ska vara med Emma och vi ska sammanlagt ha 4 timmar med flickor i klass 2-3. Blir nog bra. Startar på sportlovet. 

Väntar just nu på mat. Ska få kyckling, typ det godaste! Ikväll ska jag nog hitta på nåt med Anna och Sofia. Blir rätt lugnt skulle jag tro. Orkar inte så värst mycket. Match imorgonkväll också, klockan 7. Sen på söndag har vi match någon gång på dagen. Sen på kvällen är det fotbollsträning, får se hur jag gör med den. På måndag är det hockey och fotbollsträning som vanligt igen. Sen resten av nästa vecka ska jag verkligen försöka få mycket sömn. Kan krävas till nästa helg och veckan därpå...

7 dagar till Tjejligan!
9 dagar till Nurmo kommer!
98 dagar till vi drar till Mallorca!

Ha en bra kväll.

Nationella.

Ja, snart helg igen. Gårdagen slutade verkligen riktigt dåligt. Gick i säng på sämsta tänkbara humör... Usch. Dagen då. Har gjort andra delen av nationella i svenska. Var inte alls så farligt som man trodde, och jag är hyfsat nöjd. Meningslöst att klaga.. Skrev i två timmar, sen kände jag mig klar. Fick ihop en novell på tre sidor iallafall, bara att hoppas min svenskalärare tycker den blev bra. Blev lunch på timmergrillen idag också, med Emil, Anna, Madde och Agnes. Plus att Karlsson, Oskar, Marcus och Robert redan var där. Marcus och Robert for nästan på en gång, men Karlsson och Oskar stannade kvar och vi prata om Nurmo. Sen har jag tränat ikväll också. Gick inte vidare bra, men så är det.

Nu ska jag väl klistra ögonen i engelskaboken en stund, sen blire sängen!

8 dagar till Tjejligan!
10 dagar till Nurmo kommer!
99 dagar till vi drar till Mallorca!

Sweet dreams.

Gyllene tider

Gick in på kusins blogg. Hon nämnde Gyllene tiders låt "Kung av sand". Kom då genast att tänka på marknan då Billy var här. Ojoj, vad jag saknar det. Stod där i folkvimlet och bara sjöng med. Underbart var de.. Saknar det grymt mycket. Så nu sitter jag här och dunkar Gyllende tider-låtar bara för att. Haha.

Idag har det varit skola som vanligt. Drygaste skoldagen avklarad. Hade ju också fysikprov och det gick ganska bra. Så jag ska inte klaga. Annars har väl dagen hittills varit sådär. Lite upp och ner. Men så är det...

Ikväll ska jag träna som vanligt. Sen ska jag bara sova. Är så otroligt trött..

9 dagar till Tjejligan.
11 dagar till Nurmo kommer.
100 dagar till vi drar till Mallorca.

Ha en bra kväll.

Tjejligan!

Fick 2009:s hittills bästa nyhet igår. Det blir Tjejligan nästa helg. Kunde inte blivit gladare. Och som jag sa förra inlägget så hoppades jag på ett bra slut igår, jag kan säga att min gårdag slutade precis så som jag önskade. Kvällen blev riktigt bra! Så jag sov gott. I morse blev det skola och nationella. Är inte så nöjd. Hoppas bara min lärare inte tycker detsamma.. Ärligt talat vet jag inte, men känns som jag borde kunnat göra bättre... Men som vanligt har man för höga förväntningar. Jaja, engelskaprovet gick också bra iallafall. Har haft drillning ikväll och vi började avrunda vårat program så det är snart slut. Känns skönt det iallafall. Nu ska jag snart sätta mig och plugga fysik och tyska verb till imorgon. Sen ska jag ta på mig myskläder och fixa fika, för klockan 9 ska jag se andra avenyn.

Imorgon är också drygaste dagen på hela veckan. Bara att bita i det sura äpplet..

10 dagar till Tjejligan.
12 dagar till Nurmo kommer.
101 dagar till Mallorca.

Sov gott.

Plugg

Idag har jag faktiskt varit rätt duktig. Gick hem efter skolan och har bara pluggat. Engelska till imorrn och fysik till onsdag. Plus att imorgon är det första delen av nationella i svenska. Hade genomgång på bedömningen idag, det krävs rätt mycket ändå, men jag ska göra mitt bästa.

Annars har det inte varit någon vidare bra dag. Förstår bara inte varför det ska bli så fel jämt och ständigt? Jag vet inte vad jag gör för fel.. Kanske får dagen ett bättre slut, återstår att se.

Ha en bra kväll.

Bio!

Blev bio ändå. Filmen var lika bra som förväntat, om inte bättre. Och ni ska veta att jag hade skyhöga förväntningar! Bättre än ettan och tvåan. Tur jag ha beställt den redan, haha. Alltså, det är något jag gillar med dessa filmer.... Det enda som inte var bra nu ikväll var att man fick träsmak i baken.. Finns inget skönt sätt att sitta på i biostolar, samtidigt som man måste tänka på att inte vara i vägen för någon annan, eftersom jag själv vet hur det är när något huvud sticker upp mitt på skärmen.. Därför mycket bättre att se film hemma. Man kan pausa när man vill, äta vad man vill, sitta hur man vill, osv. Jag måste säga det, film är inte bättre på bio!

Funderar på att ta mig något fika och byta om till myskläder nu. Sen ska jag plugga kemi. Sov gott.

103 ynka dagar. 33 dagar tills biljetterna skickas. Jag längtar så jag tror jag dör snart! Ojojoj....

Hade fått ihop en grej om vilken press jag lägger på mig själv och vilka komplikationer det egentligen ger. Men så skulle jag då kursivera denna text och råka då komma åt deleteknappen. Så "pang" så va den texten borta.. Jag får helt enkelt ta det en annan gång..

High School Musical 3

Idag blir det slött. Var ju som sagt tänkt att jag skulle upp till backen. Är otroligt fint väder ute... Men inte de inte. Tänker vila idag så jag kanske kan träna imorgon. Nu ska jag först dammsuga mitt rum och lägga in lite kläder i garderoben. Ev. ska jag rensa ut sånt jag inte kan ha också. Ska också hinna med att följa mamma på ica och sen ska jag nog se film. Hade gärna velat fara på bio ikväll men har ingen att följa. Det är ju High School Musical 3. Har i och för sig beställt den redan, men hade varit kul att se den på bio också. Jaja..

RSS 2.0