Lycksele, here i come!

Du är slutligt intagen till Handels- och administrationsprogrammet i Lycksele =) Hähä..

Haha, jobbet idag med Emma var bäst. Haha, längesen jag skrattade så mycket. Nu har jag käkat middag och alldeles snart blir det Lycksele för att gratta mosters lilla troll som fyller 2 år idag, och självklart umgås med syster =)


Redan 2 år sen. Tiden går fort...

Alltid är det nåt. Jag vet att jag inte borde oroa mig, men det är svårt att låta bli..

Match.

Kom hem för ett tag sen från matchen som vi har spelat i Betsele. Förlorade med 2-0, men vi kämpade ändå bra med tanke på värmen. Ska nog gå och lägga mig snart, ska ju jobba imorgon. Ser ut som att det kanske även blir en sväng till Lycksele för att gratta mitt lilla troll som fyller 2 år imorgon! :) Hähä... Puss på hon.

Nu ska jag som sagt gå och lägga mig. Gonatt.


PUSSS.

Skärgården.

Har haft en helskön helg. Är bara lite synd att det ska kännas skit så fort man kommer hem. Men det kvittar. Har spenderat helgen typ 17 timmar i bil, och resten i skärgården. Har varit helt underbart väder. Har paddlat kanot, åkt båt, ätit mat och jordgubbar, badat, sovit och umgåtts med släkt =) Det är så jävla fint där nere.... Har även tagit typ miljoner bilder.. Haha.

Orkar inte berätta mer för tillfället, kommer bilder imorgon. Ska nog snart sova, min kropp skriker efter sömn. Har liksom inte haft tid att sova speciellt mycket och imorgon väntar ju jobb.

Sängen var det ja, gonatt.






Love it!

Packa.

Ändå slapp träning. Ingen var det minsta seriös, men det förstår man. Sista träningen innan sommaruppehållet och typ 25 grader ute, det får man ;p For hem och duschade och sen har alldeles nyss varit hos moster. Träffat släkt och pratat och så. Mys. Sen så nu när jag kom hem har jag försökt slänga ihop lite kläder och grejer som ska med i väskan. Än fast man bara ska vara borta en helg packar jag ju för typ en vecka... Haha.. Imorgon kl 8 bär det av till Stockholm! Skriv gärna för jag lär ha rätt tråkigt ;p Typ 8-9 timmar i bil. Men det blir säkert bra det också. Skärgården och myyys. Nä, nu ska jag fika, sen blir det nog sängen. Jag vill inte vara nåt spöke imorgon direkt.. Hoppas även att bilen OCH släpvagnen ska hålla och funka som dom ska, men skulle ju inte förvåna mig om det tjorva direkt... Den vanliga oturen ;P..

Nu blir det som sagt fiiiika. Ha en bra helg!


Sommar.

Kläder.

Skulle bara berätta att arbetet idag gick bra. Bakade nån tårtgrej och sen snoddas. Sen har jag inte gjort mer nytta idag? Eller jo, jag har tagit hand om lite disk och annat men. Träffade Emma efter jobbet och sen for jag till Anna och vi har umgåtts en stund. Om en kvart ska jag träna, borde nog dra mig snart ;P

Skulle också berätta att jag har beställt kläder, hihi, igen. Från junkyard. Men jag fick sånt sug. Haha....




Bilder från Junkyard.

Ha en bra kväll, nu ska jag äntligen få träna =)

----

Vet ni? Jag skiter i allt det här. Det spelar ändå ingen roll längre.

Kubb.

Igårkväll blev det kubb med Anna, Karin och Clara. Haha. Först var det då jag och Karin mot Anna och Clara. Vi förlora... Haha. Sen jag och Clara. Vi förlora... Men sen då sista matchen fick jag spela med Anna, som är grym på kubb ;p Så hon fixade ju vinsten åt oss, haha =) Sen blev det Ica och köpte glass och hyrde film. Wallander - Skulden. Grym film! Sen tog jag mig hem och sen blev de sängen kring 12.

Har nu gjort bort ännu en arbetsdag. Jag har rätt sköna dagar ändå, haha. Bakade i morse, blåbärsmuffins, biskvigrejer och jordgubbspaj. Sen kom det ju inga kunder så jag satt ute i solen på en bänk och tittade på dom som jobbade. Haha. Sen lunch och sen planera vi lite och sen helt plötsligt sluta jag. For hem och solade. Sen har jag sett på Simpsons ;p Annas fel ;p haha. Har alldeles nyss käkat middag. Ikväll ska jag umgås med Sofia =) Får se om Madde kommer på besök också eftersom hon ha snacka om det, men... Det tycker jag inte att hon ska ;P haha.

Förvirrrad. Kanske, kanske inte?...






Bilder.

Nu var ännu en arbetsdag över. Slutade 2 idag och sen har jag bara tagit det lugnt, hoppat studsmatta och fotat lite (bilder längre ner). Har även hjälpt mamma att tvätta bilen. Även idag var det lugnt på jobbet. Kom dit 8 och sen bakade jag chokladmuffins efter en stunds fixande med andra saker. Sen blev det bestämt att vi skulle affischera. Gjorde stora knallorangea affischer, går inte att missa! Sen blev det tillbaka och lunch. Sen kom lite kunder när jag var ensam (hahaha säger jag bara!), sen blev det lugnt och jag fixade lite med bestick, diskade och så. Sen kom ännu mer kunder, och sen blev det ännu mer fika och sen slutade jag.

Ikväll ska jag vara med Karin och Clara =) Ha en bra kväll.

Dom små bilderna är klickbara.





Fråga innan ni tar.

Jobbjobb.

Slänger in ett inlägg innan jag ska cykla till jobbet. Klev upp kring 7 och jag känner mig grymt trött, men jag vaknar väl till såsmåningom. Har också gjort klart lunchen som jag ska ha med mig. Var bara en engångsgrej igår då jag åt hemma, utan vi ska ta med oss lunch och äta där. Blev även bestämt att jag börjar 8 idag och troligtvis hela tiden. Men men. Börjar som sagt 8 så jag har inte tid att surra nåt mer. Tur att jag har nära till jobbet, haha.

Ha en bra dag i solen.

Stockholm.

I helgen lär jag nog dra till vår kära huvudstad. Blev faktiskt alldeles nyss bestämt. Först bil dit med tom släpvagn i typ 8-9 timmar! Sen ska vi sova hos faster hela helgen och sen när vi far hem ska vi ta med oss en båt som pappa har fått av min fasters man. Så på vägen hem blir det släpvagn med båt på och ytterligare typ 8-9 timmar i bil! Något drygt, men så är det.

Hur som helst, när jag kom tillbaka till jobbet efter lunchen fick jag ta det lugnt en stund först, haha, sen fika vi lite och sen bakade jag en toscakaka (stavning? ;P). Sen var det helt plötsligt slut på dagen. Cyklade hem och la mig på studsmattan i bikini i typ en timme, sen har jag bara varit inne efter att en spindel kröp på mitt ben, haha.

Nu har jag även käkat middag och så så nu ska jag nog ut och hoppa studsmatta. Sen ska jag byta om och cykla till träningen.

Ha en bra kväll.

Trassel.

Okej, bigbig problem. Vad gör jag nu? Vet inte vilket håll jag ska gå åt.. Kunde knappt somna igår bara för att jag tänkte så mycket. Det kanske är ett val som ändå inte spelar någon roll? Men vem vet.. Kanske bara min hjärna som hindrar mig från att göra nåt nytt. Kanske borde jag prova, men jag vill verkligen inte. Eller? Fan också... Ett jävla trassel alltihopa..

Therese, ditt hjärta kanske har börjat slå för någon annan nu?

Tandläkarn.

Är hemma på lunch just nu. Har nyss gjort hälften av min första dag på hembygdsområdet. Har hittills bara rullat chokladbollar och bakat kladdkaka. Lär väl baka och sälja fika i cafeterian stor del av dom här två veckorna. Hur som helst, var även till tandläkarn i morse under jobbtiden (så jag ska jobba över idag). Skulle egentligen bara dit för att kolla om jag hade några hål eftersom jag har haft så ont. Dom skrapa bara och kollade lite först och tog några röntgenbilder. Sen berättade jag om den tand jag har haft ont i och så, och då bestämde hon sig för att borra bort fyllningen i tanden och kolla om jag hade hål under. Mycket riktigt hade jag det och hon borrade och borrade. Tillslut blev hon klar då och då la hon in ny fyllning. Tog typ 1 timme och detta är då anledningen till att jag måste jobba över. Så är det helt enkelt.

Igår blev en mysig kväll med Anna och Sofia. Såg filmen Changeling som jag i början tyckte verkade riktigt dryg. Men den blev bättre, ändå jävligt sjuk film. Den utspelar sig kring 1920 och hennes barn försvinner och 5 månader senare kommer en pojke som dom säger är hennes barn. Den pojken är 8 cm kortare och är inte lik hennes son på något sätt. Sen då börjar hon klaga hos polisen som påstår att hon är psyksjuk och slänger in henne på psyket, sen kämpar hon för att få tillbaka sin son. Den är lång, 2 timmar och 15 minuter, men ändå värd det.

Nu har jag nyss ätit lunch och ska cykla tillbaka till jobbet, sen middag och träning. Ha en bra dag!

Kläder!

Skulle också bara passa på att berätta att jag har beställt kläder från H&M nu =) En topp och en jeanskjol, bilder längre ner! Kläder! Haha. Man vill ju bara ha mer ;p



PUSSSS.

Sommar!

Sommar. Älskar de sjukt mycket! Idag har det varit en riktig sommardag. Började med att sova ut ordentligt och vaknade upp till underbart väder =) Var väl ungefär 19 grader i skuggan. Sen kom Anna och Sofia till mig och vi slog på gammal musik (det var det enda vi hittade, haha) och la oss på studsmattan och solade och pratade. Sen cyklade vi upp på samhället, köpte glass och sen cyklade vi hem till mig igen. La oss på studsmattan igen och sen lite senare for Anna hem. Jag och Sofia kollade på kläder på internet och sen for även Sofia hem. Jag har nyss käkat grillat och melon och det var helt galet gott! Ikväll ska jag, Anna och Sofia se film. Har planer på att se Wallander - Skulden, den nyaste, men kollade på hyrfilm.se och det verkar som att den är uthyrd redan.. Får se om det kanske blir en annan istället. Imorgon väntar jobb, börjar 9. Men det blir säkert bra! Man får ju pengar så det är ju lätt värt det. 3 veckor - ca 5000 kr =)

Nä, nu har jag slut på saker att berätta om. Ha en bra kväll!


Lovely.

Everything's gonna be alright..

Midsommar.

Jobbet i sekretariatet gick bra igår. Drygt var det, och helst inget jag vill göra igen. Jag hoppas verkligen jag slipper! Sen blev det middag hos moster som som alltid var lika god! =) Sen blev det Sofia, Karin och Clara och jag tycker det blev en väldigt mysig kväll! Som sagt, hade en bra dag, men det kändes inte som midsommar, för midsommar var absolut inte som den brukar...

Sov väldigt gott i natt och vaknade kring 11. Nu ska jag till Sofia och vi ska cykla till Stamsjön och kanske bada, vi får se ;P Sen ska vi höra av oss till Karin och Clara och se om dom har golfat färdigt =) Ha en bra dag!

Du behöver inte låtsas som att du bryr dig..


Saknar den här lilla skrutttan! =)
Thereses skrutta, det har hon sagt själv!

Det löser sig?

Blev många inlägg ikväll men ska bara säga att en del av alla problem har löst sig. Känns mycket bättre. Sen läste jag mitt horoskop för imorgon också, kanske egentligen inget man ska tro på till 100%, men det brukar ju stämma rätt bra. Stod iaf såhär: "Kvällen blir fin för nöjen. Dagen blir vardaglig och odramatisk, inget särskilt händer." Känns som en sten som lättade från hjärtat. Förhoppningsvis har jag inget att oroa mig över. Det löser sig, det gör det alltid.

Och ni som alltid ställer upp för mig, (ni vet nog vilka ni är), jag kan fan inte förklara hur mycket jag älskar er. Skulle inte klara mig utan er..

Is it over yet? Can I open my eyes?

Midsommar.

Imorgon är det midsommar. Inte det minsta taggad egentligen. Ska upp 5. Blir Visjömon klockan 6 för att göra mig redo inför jobbet som tävlingssekreterare på folkrace imorgon. Första start 10 så det lär ju bli rätt drygt däremellan. Får hoppas att allt går som det ska. Jag skulle inte klara av något misstag... Hoppas det går bra iaf.. Ändå första gången så..... Sen blir det iaf middag och sen Sofia, Karin och Clara.

Jävla skit.. Jag orkar inte.....

Ha en bra midsommar.
Vad hände med livsglädjen?!!?!?!

Tråk.

Tre saker jag inte förstår mig på: (just idag:) Livet....
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: Nötter, glas och telefon.
Tre saker jag gör just nu: Tänker, skriver och äter nötter.
Tre saker jag vill göra innan jag dör: Resa till Auschwitz, resa till Paris och vara otroligt lycklig. 
Tre saker jag kan: Äta, sova, hoppa? haha....
Tre saker jag inte kan: Skruva i bilar, hjula och cykla på sån där cykelsak med ett hjul.
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: Hm.. Alltså? va? Jaja. Ehm... Eller nåt..
Tre saker jag skulle vilja lära mig: Hjula, göra volter från marken och bakåtvolt på studsmatta, skulle va helfränt.



Hur bor du: Hemma hos mami & papi.
Brukar du komma i tid: För det mesta.
Hur lång är du: 1,73.
Kan du laga mat: Ja, inte nå avancerat men.
Vad jobbar du med/pluggar du: Just nu sommarlov.
Vad har du på dig just nu: Mjukisbrallor, ett linne, underkläder, sockar och en kofta.
Har du någon fobi: Kryp och GETINGAR..
Hade du en bra kväll igår: Igår? Mjadå.. Satt hemma själv, men rätt skönt det också.
Vilket är ditt senaste inköp: Drickyougurt.
Din favoritdryck på morgonen: Vatten, mjölk eller juice. Varierar..
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Mami tror jag.
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja, som alltid.
Vad hade du sönder senast: Minns inte.
Vem snackade du med senast: Mami.
Varm favoritdricka: Typ, varm choklad.
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten eller juice.
Alkoholhaltig favoritdricka: Cider.
När gjorde du senast något riktigt dumt: Fredags.
Saknar du någon just nu: Mia.. och systeryster.
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Vara riktigt otroligt störande.
Någon jag stör mig på: Onödig info.
Intressen: Fotboll, hockey och snowboard.
senaste person du kramade: Hm.. Det var idag på fotbollsskolan.. En av dom barnen jag hade i min grupp.
Senaste person du ringde: Va faktiskt några dagar sen jag ringde nån. Minns inte.
Senaste person som ringde dig: Anna.
Vad drack du senast: Bubbelvatten.
Vill du ha barn: Mjaa.
Längtar du till din nästa födelsedag: Jodå.
Har rakat dina ben någon gång: Ja, det är väl klart.
Är du sugen på något nu: Ja, som vanligt.
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 0. Dricker aldrig kaffe, fyfan..
Använder du hudkräm: Ja.
Attraheras du av män med skägg: Njääa, eller de beror väl på.
Micro-pop eller poppa själv: Micro-pop.
Brukar du baka: Ja.
Röstade du i det senaste valet: Nej.
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Nej.
Vilken låt lyssnade du senast på: Kelly Clarkson - Cry.
Har någon annan sovit i din säng inatt: Nej. Inte vad jag vet?
Vad tycker du är äckligt: Kryp.
Har du pengar på mobilen: Jåå.

Cry.

Nu är fotbollsskolan över. Känns riktigt skönt men samtidigt tråkigt.. Menmen. Har varit fullfart idag och vattenkriget var väl ändå dagens höjdpunkt! ;p Sen blev vi bjudna på pizzan. Sitter nu här. Ska snart ut och hoppa studsmatta och sen vet jag inte. Jag vill äta typ, glass och chokladsås. Men vi har ingen glass hemma. Eller jo, när jag tänker efter så har vi ju glass, Äpple och kanel. Men den smakar verkligen dåligt! Huvvaligen. Och ändå hade jag hur mycket vindruvor som helst till när jag åt det.. Lär ju knappast bli gott till chokladsås! Tänk er typ äppelpaj och chokladsås, nej usch! Jag skulle bara vilja ha vanlig, hederlig vaniljglass! Illa Therese, illa....

Vet inte vad jag ska säga. Besviken, förvånad och ja.. Mycket som inte stämmer just nu. Förstår inte varför det bara ska få va bra en enda gång?!!?!?! Nejdå, alltid ska det va nåt skit. Men, på med masken och le. Funkar alltid... Jag vill fan bara släppa fram tårarna. Helvete....


Is this what it feels like to really cry?....

Myskväll för en person!

Sitter här nyduschad. Ska bara kasta in ett inlägg, bara för att. Ikväll har jag nog haft den lugnaste kvällen på riktigt länge! Satt först här vid datorn och tog det lugnt. Sen följde jag mamma till mormor och upp på Ica. Köpte glass och en tidning. Sen satt jag mig i soffan och läste tidningen, tog en paus och åt glass och vindruvor och läste vidare. Sen har jag tagit en dusch och nu stitter jag här. Välbehövligt är ordet! Nu är jag redo för en fullspäckad morgondag! Är ju sista dagen på fotbollsskolan så det blir ledarmatch, stationer, vattenkrig och allt vad det innebär, ändå sjukt skoj! =) Sen blir vi bjudna på pizza också. Höjdpunkten ;) Hahaha!

Nä, nu ska jag ta mig fika och läsa mer tidning =) Sen blir det sängen! Gonatt!


Jag och Oskar på examensmiddagen!

Test.

DAGENS VILL HA: Chips!
DAGENS KLÄDSEL: Just nu, fotbollsskoledressen.
DAGENS FRISYR: Snelugg, och uppsatt ;p
DAGENS LÅT: Kelly Clarkson - Cry
DAGENS PLANER: Dusch och tv!
DAGENS SAKNAD: Syster och Mia.
DAGENS DUMMASTE: Haha, när dom klaga på mig idag ;p
DAGENS MISSLYCKANDE: Hm.. Vet inte ;p
DAGENS DROG: Mat!
DAGENS KÖP: Inget än så länge. Men snart ska jag köpa yougurt så ;p
DAGENS GODIS: Inget än så länge.
DAGENS HUMÖR: Glad och bekymrad på samma gång.
DAGENS CITAT: Hm, kom inte på nåt ;p
DAGENS ROLIGASTE: Haha, på fotbollsskolan när vi ledare satt och pratade ;p



Kan göra ett till test bara för att jag är rätt uttråkad ;p

Vilken svordom använder du mest? Fan, tror jag ;p
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 9.00
Var köper du dina matvaror ifrån? Jag brukar inte köpa det, men mamma brukar köpa från Ica ;p
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Är gärna med om det är flera stycken som är med, annars bakom kameran!
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Ingen aning
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Hm.. Tror inte det.
När var senast någon stötte på dig? Minns inte.
Vad åt du till middag senast? Fisk och potatis.
Kan du vissla? Haha, kan kan jag väl, men det hörs inte så mycket.
Tittade du på tecknat när du var liten? Vem gjorde inte det?
Äger du några popband t-shirts? Nej.
När flög du senast? 22 maj.
Pratar du några andra språk? Engelska och lite tyska ;p
Har du gråtit offentligt? Ja.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Piercing i ögonbrynet! Men nej, det blir inte av ;p
Vad har du med dig in på bion? Hm.. Mig själv, biobiljett? Ev. godis och dricka..
Vad har du för väder? Sol och moln, det varierar liksom.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Svårt att svara på, börjar gymnasiet till hösten.
När sov du senast på golvet? Jag brukar inte sova på golvet. Det brukar alltid vara en madrass emellan.
Vilken är din favorit drink? Ingen aning.
Gillar du din boendesituation? Självklart! Får ju allt. Mat, tvättade och strukna kläder och alla andra saker man behöver så!
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Kroppen fungerar utan sömn en hel natt också, men det behövs väl ungefär 10 timmar för att det ska vara på topp!
Är dina dagar fullbokade och stressiga? För det mesta.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nä ;p
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 16 år.
Tror du på liv på andra planeter? Inget jag brukar tänka på direkt.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Det löser sig, det gör det alltid.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja, det skulle va helfränt!
Tycker du om att krama folk? Oja =)
Äger du en digitalkamera? Ja.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Kommer inte på någon nu iaf.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja, men det är väl inte hela världen direkt.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej, kött är gott!
Är du mörkrädd? Nja, sådär. Det beror på.
Tre saker du alltid har med dig? Telefon, hårsnodd, kläder? eller nåt? ;P haha.

Arbetsdag 3.

Ännu en dag som har gjort mig HELT slut på.. Men det har rullat på och imorgon är sista dagen på fotbollsskolan. Sen väntar två veckor på hembygdsområdet. Har även ett beslut att ta om midsommar. Ska ju sitta i sekretariatet på folkrace på dagen. Men på kvällen far mamma och pappa till farmor och farfar i Umeå. Vet inte om jag ska följa med dom eller stanna i Åsele och sova hos mormor hela helgen. Fan också! Hatar det här. Har inte varit hos farmor och farfar på länge men samtidigt ha jag planer här hemma på midsommarkvällen.. Fan, fan, fan.

Nu ska jag äta middag. Sen blir det en lugn kväll. Dusch och tv skulle jag tro. Ha en bra kväll.

It's all messed up, once again.....

Arbetsdag 2.

En sliten Therese är det idag och det är verkligen tungt.. Haha. Men det är bara att härda ;p Ikväll blir det en lugn kväll. Ska se film med Anna och Sofia =) Imorgon väntar ännu en energikrävande dag, så jag ska försöka att inte låta klockan bli allt för mycket innan jag ska sova.

Nu ska jag sluta svamla och byta om istället. Sen blir det som sagt film =)

Förvirrrad...


Kommer sakna...

Arbetsdag 1.

Första arbetsdagen över då. Går faktiskt bara bra, men det är drygt och jag hoppas veckan går snabbt. Plus att det har varit pissjävla kallt idag. Helt sjukt... Har nyss kommit hem från matchen som vi spelade här hemma ikväll. 3-3 blev det. Mitt spel ska vi inte kommentera men alla andra jobbade bra.

HAHAHAHAHAHAHAAH! Patetiskt och skrattretande.

Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag äta vindruvor framför tvn. Sen - sängen!

Kommer sakna Emma som lämnar Sverige i en vecka imorgon.... Älskar dig.



Ägna också en liten tanke till Anna som alltid ha sån jävla otur... Förstår inte hur vi ska klara oss i sommar om du inte bli bättre?.........


PUSSSSS

Touch and go.

Okej, borde kanske egentligen sova nu, eftersom jag ska jobba imorgon. Fotbollsskolan klockan halv 10. Men jag sov till 1 imorse så jag lär ändå inte kunna sova än.

Helgen.
Fredagkväll blev bra, mest bra, men ändå vissa punkter där jag verkligen svek mig själv och gjorde bort mig totalt. Ångrar mig djupt i efterhand, men det har löst sig nu. Fick också umgås med Karin och Clara som jag har saknat grymt mycket. Man tappar så mycket när man ses så sällen. Speciellt när man har varit van vid att träffas nästan varje dag, och nu blir det kanske någon gång varannan månad. Förhoppningsvis blir det förändrat i sommar. Hoppas verkligen det..

Igår.
For på folkrace halv 6. Tog kort hela dagen och sen bar det hemåt. Middag, sen dusch och sen for jag och Madde ut. Träffade folk. Inte en helt underbar kväll detta heller. Blev tårar, och en hel del pratande. Men jag antar att allt är löst nu. Såg på film med Nathalie (och Sofia och Madde en stund) och sen blev det samhället och kolla på några uppträdaden. Sen gick jag hem ensam och sov.

Idag.
Vaknade 1. Sov alltså typ 12 timmar i natt. Sen såg jag film och sen kom Anna och Sofia. Såg ännu en film. Sen middag och sen promenad och prat med Sofia. Sen Ica och Anna. For hem hit och såg en film på tvn. Nu har dom farit hem och nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp halv 9 imorgon. Frågan är bara om jag kommer somna. Men det märker jag väl, annars blir det väl en stunds tv-tittande i min sköna säng.

Kommer aldrig våga förändra läget. Jag klarar inte av det. Och det gör mig så förbannad. Synd bara att mina förhoppningar tar över. Jag borde förstått för längesen att det aldrig kommer gå.

Nu är jag färdig. Sov gott.

Helgen.

Helgen har varit kortfattat bra. Men samtidigt har det varit en hel del dåligt också. Är väl inte supernöjd över helgen som varit och jag hade önskat att det hade blivit bättre än såhär, men tyvärr så blev det som det blev och ja, så är det..

Just nu har jag varken tid eller lust att berätta om allt men det kommer senare. Och då kommer även fler bilder från fredagen. Hallå, fatta, det är över nu. Snart gymnasiet. Kommer sakna att gå till skolan där man känner alla. Men man måste vidare i livet..

Som du sa, vi klarar det här. Tillsammans är vi starka......

Jag älskar min syster mest i hela världen.


En liten annorlunda Therese på examen.

Det är över nu.

Ja, nu är det över. Sista dagen på Åsele Centralskola är över och jag har haft en underbar dag hittills. Har fått otroligt mycket blommor, jättefina presenter, pengar och en massa kramar. Kommer sakna alla megamycket. Och grattis till Victor som fick stipendiet. Det var han värd =) Emmas och mitt tal gick också greeat och Karin blev glad, så jag är nöjd. Sen var betygen också ett plus! har även haft besök av syster, Mia, bror och Birgit. Älskar syster så mycket så ni förstår inte. Hon är verkligen bäst! Nu ska jag byta om till nästa klänning och sen bär det av till Wärdshuset där det blir trerätters middag. Mums. Sen blir det en massa skoj hela kvällen lång! Puss på de!

Nu ska jag bege mig. Pusshej.

Mångkamp.

Har sen klockan 1 försökt att skriva ett inlägg, men har inte tagit mig i kragen förän nu. Har haft mångkamp i mentorsgrupperna idag. Haha, vi kom sist ;P HAHAHA. Jag som trodde vi låg ganska bra till blev en aning paff när dom presenterade resultatet.... Haha. Men lika glad är vi för de!

Börjar blir lite nervös inför morgondagen faktiskt. Schemat för imorgon då:

8.00: Då kommer kära kusin Emma. Hon ska fixa min frisyr, snäll som hon är =)
9.00: Samling på skolan.
9.30: Tåget går från skolan till hembygdsområdet.
10.00: Programmet på hembygdsområdet börjar.
11.00: Gång tillbaka till skolan.
När vi kommer tillbaka till skolan: Fotografering, blomutdelning och betygsutdelning.
12.00: Lunch i matsalen med alla nior och all personal på skolan. (Jag och Emma ska hålla tal, haha)
Lediga efter lunchen.
17.00: Middag på Wärdshuset.
Sen fritt att göra vad man vill ;p
21.00: Discot på Bykrogen börjar och håller på fram till klockan 1.

Nu har jag ätit middag, köttsoppa med klimp, mums. Ska raka mina ben nu (haha, intressant information), sen ska jag duscha och fixa naglarna och sen ska jag fara till Emma eller så ska hon komma hit och hon ska få platta mitt hår och vi ska träna på talet. Blir nog bra.

Nu ska jag som sagt gå. Kanske skriver mer imorgon på morgonen innan jag beger mig till skolan. Annars får ni ha en bra kväll och morgondag. Imorgon ska jag ha skoj, sjukt jävla skoj! Nathalie kommer, Karin och Clara är hemma och allt kommer bli toppeen!

don't let me stop you, if you want to leave baby you can leave..
Ska försöka att inte deppa. Shit happens och imorgon är våran dag. Man går bara ut nian en gång i livet och därför tänker jag strunta i det och inte låta det förstöra dagen. Det ordnar sig, det gör det alltid.


Egopic.

Kelly Clarkson - Don't let me stop you. Helt klart bäst just nu!

PUSSSSHEJ.

Slut.

Jag fattar inte. Om två dagar är det över. Ingen mer 9A, 9:3, årskus 9 överhuvudtaget.. Känns så otroligt läskigt att det helt plötsligt är över. Blir arg på mig själv som inte tagit vara på tiden vi haft tillsammans. Istället har man bara längtat framåt för att få sluta. Självklart känns det otroligt skönt, men samtidigt... Vissa kanske man inte träffar igen? Minns så väl i sexan. Vi i A var rätt sura över att behöva ha så många lektioner tillsammans med B. Att vi skulle blandas och helt plötsligt splittras i nya grupper och bara ha några få lektioner tillsammans per vecka. Nu såhär i efterhand kan man ju bara skratta åt det. Att vi har fått blandas har varit otroligt värdefullt och det var det som förde A och B tillsammans. Nu är det alla vi tillsammans, förut var det A och B för sig. Jag tyckte nyss vi klev in på högstadigt som små räddharar. Man försökte lära sig var alla klassrummen låg och vilka lektioner man hade när. Nu har vi endast två dagar kvar och nya tider som väntar. Men ingen lärare lär nog glömma oss, dom säkert värsta som härjat på skolan. Men oj så mycket skoj vi har haft tillsammans! Dagen har varit riktigt värdefull och jag förstår nu hur mycket jag kommer sakna alla. Självklart vissa mer än andra men ändå. Detta läsår som nia har varit det bästa någonsin och aldrig har jag haft såhär kul på skolan.

Jag så otroligt lycklig. Livet känns som att det äntligen vill det jag vill. Och problemen som dyker upp försvinner på en gång. Jag blir knappt deppig längre. Har sånt otroligt flyt just nu och livet känns toppen.

Idag har jag umgåtts med Madde. Vi har pratat om allt och inget och bara tagit det lugnt. Har även provat mina examenskläder en sista gång innan dom ska på!

Ikväll blir det mys med Emma. Hon kommer snart och då ska vi lägga in några låtar på hennes telefon, sen ska vi gå hem till henne. Hon ska baka kladdkakemuffins och sen ska vi öva lite på tacktalet till examen. Ingen har ännu fått se det förutom Karin (och även hon har inte fått se en del ;) Sen ska vi nog ta det lugnt och prata.

Nu bilder från dagen.


Ett, två, tre, OST!


Pottan.


Kalaaaaas! =)


Såååång!


Jag och Kadi!


Anna och Marriia =)


Hela havet stormar med 9:3 =)


Snyft....


9:3<3 BÄST.


We are all the winners! We are all the best!

Ha en bra kväll.

Barnkalas.

Sitter här på skolan nu. Har sett film på 9B som små, ätit tårta, lekt och städat. Fick en halvtimmes hål så jag sitter här vid datorn istället. Nu börjar jag verkligen förstå att det snart är över... Har tagit en hel del kort. Kommer bilder sen. När klockan blir halv ska vi ha fiskedamm och sen ska vi se ännu mera film. Tur att det inte finns några filmer på 9A, höhö =) Sen när vi sett klart filmerna ska vi upp på pizzerian. Blir bjudna på mat av skolan. Så det blir kycklingsallad, utan lök =) Typ det goaste! Mums!

Och inget mer 9A snart. Vi är jävligt puckade, men ändå braa. Haha. Kommer sakna dom.. Och 9B också för den delen.....



9A och 9B 08-09 - DET BÄSTA! 

Dataprogram.

Jag pratade med Elin och Anna idag, haha, det var rätt roligt ;P

Hur som helst, att lära mig dataprogrammet var inget problem. Fick absolut den enklaste uppgiften, kan inte bli bättre! Sen begav jag mig hem, och när jag tidigare skrev att jag skulle ta det lugnt så ljög jag. Kom på när jag hade slagit av datorn att jag faktiskt skulle ut med Sofia. Till en början hade vi planerat att springa. Men vi beslutade oss för att gå Söråsele istället, men lika skönt var det. Pratade om en massa och sen cyklade jag hem ifrån henne. Har tagit mig en dusch och surrat i telefon med Madde i typ en halvtimme. Vi kan prata i en halvtimme utan att egentligen ha en anledning att prata, men alltid hittar vi något att prata om. Eller ja, det brukar väl hända ibland med Anna också och Emma ibland men =)

Madde, Anna, Sofia och Emma lyser verkligen upp mina dagar. Och lyssnar just nu på Scotts - Jag tror på oss, och tänker på Karin och Clara. Inser nu hur mycket jag egentligen saknar dom. Är så konstigt att vi knappt ses längre..

Och kom nyss att tänka på hur lite tid vi nior har kvar tillsammans. Tre dagar, sen är det över. Vissa lär man säkert aldrig träffa igen. Många ska ju gå i Lycksele så dom lär man ju träffa iaf men ändå. Det är ju ingen som ska gå i min klass, men jag överlever säkert. Haha. Hur som helst, man förstår inte. Men bara att göra det bästa av saken. Imorgon är ju våran sista riktiga dag tillsammans!


Ändå bäst!

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och bara mysa under mitt sköna täcke. Jag börjar bli rätt trött. Imorgon ska kameran med, sen kommer bilder! Gonatt och ha en bra onsdag!

Förberedelser.

Igår vare match. Vi förlora med 6-2, men inga sura miner här inte =)

Tisdag. Sista tisdagen på skolan. Hade sovmorgon en halvtimme sen så for jag till skolan. Vi pratade lite, sen cyklade vi till Stamsjön. Hade några tävlingsstationer i fem olika lag. Får veta resultatet imorgon. Sen så åt vi hamburgare och sen cyklade vi tillbaka till skolan. Va ledig i typ 45 minuter så vi satt mest hos Karin och tog det lugnt. Sen hade vi samling, pratade lite och sen delade vi upp oss i grupper för att förbereda barnkalaset imorgon. En filmgrupp, en lekgrupp, en sånggrupp, en fiskedammsgrupp, en bakgrupp, en dukgrupp och en handlingsgrupp. Jag var i handlingsgruppen så vi for upp på Ica, köpte godis, kakor, kex, servetter, papperstallrikar, plastskedar, ballonger, serpentiner och sugrör. Sen for vi upp på skolan och hjälpte dukgruppen att pynta. Blev riktigt fint! Bild längre ner =) Sen fick vi sluta. For hem med Anna och vi fikade och såg Shrek, ettan alltså. Haha =) Sen for hon hem och nu ska jag strax äta middag. Sen ska jag på ÅMS och lära mig nåt dataprogram.. Sen blir det hem och ta det lugnt. Är sjukt trött.

Ha en bra kväll.


Cykling dit med Sofia, Agnes och Madde.


I väntan på alla andra ;p


Tävlingsstationer.


Barnstavning =) Är det barnkalas så är det? Right?


Sånghäftet!



Kalasdukning!


Fiskedamm!
Observera att på papperslappen som blivit uppsatt står det "Fisdamm". Haha, tur Linus är duktig.

Bloggsug.

Fick ett litet bloggsug, så jag ska tvärt slänga in ett kort inlägg. Första lektionen idag var matte. Vi fick tillbaka matteproven och sen fick vi sluta. Så vi hade typ en halvtimme ledigt. Sen blev det idrott, baseball, och det snöade (Hallå, snöa? I JUNI?) Kallt och blött som fan iaf.. Sen upp på skolan, städade skåpen och sen ledigt. Till lunch blev det äckel makaronpudding, så jag åt mackor och majs. Haha. Sen examensträning ute som faktiskt gick bra. Men hur kallt som helst, förfrös typ fingrarna.. Sen skjutsade jag Sofia på cykeln hem till mig. Vi värmde händerna och sen ringde hon efter skjuts hem. Nu har jag tinat bullar, så jag ska fika bullar, vindruvor och kolsyrad saft och se på Shrek 2 =) Hihi. Sen ska jag städa upp lite på rummet också. Sen mat och match!

Ha en bra kväll! Pusshej.

Sammanfattning.

Snabb sammanfattning.

Torsdagkväll:
Match. 2-2. Ett mål. En nöjd Therese =) Flickorna spela jätttebra!

Fredag:
Skola som vanligt, sen efter skolan skyndade jag mig hem. Fikade och sen blev det buss till Lycksele. Syster och Mia kom och hämtade mig på busstationen och vi for och myste en stund. Sen for vi och kollade på balen. Såg typ 36 par(?) sen frös vi och for hem. Väntade på Björn och när han kom for vi och åt pizza, mums =) Sen for vi hem busa en massa, Mia gick och la sig och sen såg vi på tv en stund. Sen kika vi på en massa youtube-klipp till 1. Haha.

Lördag:
Vaknade typ halv 11. Sen blev det en massa bus med Mia. Lunch och sen ännu mer bus. Sen for vi och handlade och sen gjorde vi tacos. Mums. Sen blev det mer bus och sen när Mia gick och la sig såg vi på tv. Sen drog jag och syster en ragg och prata om allt och inget. (Hon är bäst, men det visste ni väl redan?). Sen for vi hem, såg på film och åt godis till typ 1. Sen sängen.

Idag:
Vaknade kring 9. Sen bus med Mia till lunch. Sen mer bus. Sen kom mamma och pappa. Vi for på Dollarstore och sen mer bus framtill middagen. Åt grillat och till efterrätt glass och jordgubbar. Sommarmat! =) Sen blev det lite mer bus och sen for vi hem. Sitter här nu. Har ätit lite choklad än fast jag har ont i magen, men ändå. Haha. Ska ut och hoppa studsmatta. Sen ska jag packa gympakläder, packa upp det jag har haft i helgen och sen ska jag nog fika och kolla på tv.

Imorgon har vi två lektioner, sen städning av skåpen. Sen lunch och efter det examensträning. Och sen mina vänner ska jag hem, kanske se film och ta det lugnt. Sen -> match i Storuman.

Nu ska jag nog hoppa lite studsmatta som sagt. Ha en bra kväll och sov så gott.


Helt sjuuuukt god! Däremot kostar den 30 kr och enda stället jag har hittat den på hittills är Statoil i Lycksele. Men för smaken kan man offra sig en gång =)


Jag älskar dig, mitt lilla charmtroll.

Syster och Mia är helt klart dom bästa jag vet!

En glad Therese.

Therese blir väldigt glad när så många kommenterar :) Och tycker ni ska fortsätta med det!

Kom på att ni faktiskt inte vet något om våran sista vecka på Åsele Centralskola. Måndag har vi två vanliga lektioner, matte och idrott. Sen ska vi städa ur skåpen timme tre. Sen lunch och sen examensträning. Sen få vi sluta. Sen tisdag då får vi en halvtimmes sovmorgon. Sen ska vi gå eller cykla till Stamsjön (hoppas på grymt bra väder!). Där ska vi leka och äta hamburgare. Sen ska vi ta oss tillbaka till skolan och då ska vi förbereda barnkalaset till onsdag. Jag, Oskar, Agnes och Marcus ska handla bl.a. godis till fiskedammen. Lär väl bli tvunga att "jaha, 50 st av den sorten, 50 av den".. Haha. Måste ju bli lika för alla! ;P Sen sluta vi. Sen onsdag. Då blir det ännu en halvtimmes sovmorgon (tror jag iaf?), sen blir det barnkalas! Lekar, tårta, barnsånger, filmvisning, och en massa annat skoj! Längtar grymt mycket =) Haha. Sen klockan 1 bjuder skolan på pizza, eller för min del kycklingsallad, muuums! =) Sen slut. Sen torsdag då blir det mångkamp med mentorsgrupperna och sen lunch. Sen är det slut. På kvällen ska jag till kusin och få håret plattat tror jag. Sen fredag då ska kusin fixa frisyren =) och sen klockan 9 blir det samling på skolan. Sen halv 10 går tåget från skolan. 10 är vi på hembygdsområdet. Blir uppträdanden och grejer och sen går vi tillbaka till skolan. Där blir det betygsutdelning, blomutdelning och fotografering. Sen lunch i matsalen med alla vi nior och all personal på skolan. Mitt och Emmas tacktal kommer in där i slutet också =) Haha. Men endast Emma som ska prata, och tur är väl de! Haha. Sen lediga till klockan 5. Då blir det middag på Wärdshuset med klassföreståndarna, Karin och alla vi nior. Sen disco klockan 9.

Tror att det är förän nu jag börjar förstå att det faktiskt är över snart. Nu är det nya tider som gäller. Ingen mer Åsele Centralskola. Blandade känslor, men det ska bli nyttigt att få prova på något nytt. Kommer sakna alla nior. Galna tider vi har haft tillsammans... Helt sjukt..

Men nu har inte jag tid att leka poet längre. Samling 6 på Lappvallen. Ska byta om nu och sen bär det iväg. Önska mig lycka till!

Match.

Dålig uppdatering. Jag vet.

Tisdag blev en lugn dag. Sen igår så gjorde jag bort sista plågonsdagen någonsin! Kommer inte sakna onsdagarna.. Fick veta en massa betyg. MVG(?) i musik, VG eller MVG i fysik, MVG i kemi och troligtvis VG i matte. Som sagt. Sen for jag hem, fikade, såg på tv, hoppade studsmatta och tog det lugnt. Sen blev det middag och efter det möte inför fotbollsskolan. Ska ha tjejer i klass 4-6. Just nu ensam? Men dom skulle hitta någon annan också. Sen for jag till Anna en stund, sen hem, duschen och sängen.

Idag så har det varit skola ännu en dag som vanligt. Hann klart med min klädställning på träslöjden och hann också vitlasera den. Ska hämta den imorgon. For hem när vi slutade och åt melon och kollade på tv. Sen kom mamma hem, följde henne upp på Ica och köpte bröd och sen hämtade jag ut mina Shrekfilmer som ha kommit. Discshop är bäst, det tar inte mer än två dagar att få det man har beställt. Hur som helst, sen har jag suttit här. Väntar nu på mat, ska få fiskbullar med hummersås och potatis. MUMS =) Sen blir det match mot Betsele hemma. Vad jag har hört så är dom inte så väldigt bra i år? Man får väl hoppas på det. Men om vi spelar som vi gjorde mot Vilhelmina lär vi ju förlora mot vilket lag som helst. Men inga sura miner här inte, bara att tagga =)

HELVETES SATAN. Jag blir så jävla förbannand. Fan också!

Ha en bra kväll.

Funderingar.

Igårkväll gick träningen inte alls bra, men det var skönt att få röra på sig. Sen for jag hem och kollade på Shrek. Så otroligt gullig film. Har nyss beställt ettan och tvåan. Jag älskar dom! =) Haha. Idag var det skola som vanligt. Hade bl.a. sista timmen hemkunskap någonsin(?), sen for vi som ska jobba på hembygdsområdet i sommar dit och fick lite info. Blir nog bra. Sen var det också examensträning och jag var irriterad. Förstår inte vad det ska bli av allt det här. Men man kan ju hoppas att det blir som med Lucia. Då gick det ju bra på själva uppträdandet iaf.. Fick också veta att jag har vunnit 500 kr genom tobaksfri duo!;) De ni! Sen efteråt har jag och Emma skrivit tacktalet till examenslunchen med lärarna m.fl.

Kom nyss på att jag faktiskt inte berättat vart jag ska sommarjobba. Börjar veckan efter examen, alltså nästnästa vecka. Ska jobba 4 dagar på fotbollsskolan, på fredag den veckan är det ju midsommar så då är man ju ledig. Sen veckan efter det ska jag jobba på hembygdsområdet, samma sak veckan efter det. Lär väl få baka, jobba i butiken, fota en massa gamla saker och en massa annat. Det kanske inte blir det roligaste. Men pengar får man ju så, inget klagande här inte!

Tänk, tänk, tänk. Det är det enda jag gör just nu. Jag försöker bli peppad. Men vars ska jag hämta mod? Jag som knappt vågar något iaf. Kommer aldrig våga. Det är en för stor förändring och en för stor grej för att jag ska klara av att göra det själv. Men själv är ju tvungen att göra det. Jag vet att jag inte kan dra ut på det mycket längre, men viljan räcker inte...



Ja bjuuuuu!

Förvirrad.

Skola idag. Har hunnit göra klart utvärderingen på kemilabben också. Är nog bara matteprovet kvar nu? Eller Madde skev något om tyska. Men det hoppas jag verkligen inte? Nu ska jag iaf dra mig på fotbollsträning, sen ska jag hem och kolla på Shrek på tvn.

Mitt självförtroende känns i botten och jag är full på tankar idag. Runt runt.. Förvirrad. Tillbaka där igen, och jag vet inte om det är positivt eller negativt?...


Ha en bra kväll.

Tråkis.

Snodde av Madde i brist på något att göra..

Namn - Therese
Bor - Hemma?
Syskon - Storasyster och storebror
Ålder - 15 (16 i oktober)
Född - 1 oktober
Ögonfärg - Blågrön
Längd - Typ 1,73
Höger eller vänsterhänt - Vänster
Stjärntecken - Våg
Hårfärg - Brun
Födelseort - Lycksele

DAGENS..

Saknad - Syster och Mia
Kläder - Tunika från GT och leggins
Smink - -
Underkläder - Bh och trosor
Mat - Lunch - Potatisbullar, Middag - Korv och potatis
Göra sen: Träna och se på Shrek
Godis - -
Pinsammaste - Hm.. Tro inte jag ha vare så pinsam idag =)

SVARA ÄRLIGT

Tycker du om att plocka svamp - Nja..
Tycker du om godis - Jåå
Hur många gånger i veckan äter du godis - Olika 
Äter du oftast nyttig mat - Ja
Tycker du att du själv är söt/snygg - Nono
Du ger mycket komplimanger till andra - Fråga dom?
Är du nöjd med ditt förnamn - Njaa, hade gärna haft nåt annat men
Du tycker att du själv är smart - Njäee, inte väldigt
Har du bra självförtroende - Nä
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - 1-2 kanske.
Du tycker om att vara med killar - Ja?
Känner du dina grannar - Njaa, dom till höger iaf ;p haha
Äger du några Björn Borg trosor - Nä
Hur många? - -
Är du en Björn Borg-fjortis ?- Nä
Använder du BH: Ja?
Gillar du skolan - Nä
Har du någon gång skolkat - Nä
Spelar du något instrument - Nä, kunde spela piano i 3an, men sluta efter några gånger
Sporter/aktiviteter har du gått i - Fotboll, hockey, simning, golf, drillning
Har du några tatueringar - Nä
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - Flera
Tycker du om djur - Jodå,

BRUKAR DU...

Sova - Yesbox
Ta mediciner du inte borde ta - Nä
Röka - Nä, huvva
Snusa - Nä, usch
Skada dig - Händer väl, men inte med mening ;p
Klä dig i svart - Ja, har typ alltid nåt svart på mig
Lita på folk - Ja, vissa
Skada dig med flit - Nej?
Drömma mardrömmar - Sällan
Gå i skolan - Ja
Gå i kyrkan -  Nä
Ljuga - Ibland..
Vilja dö - Ha hänt nån enstaka gång

NÄR...

Åt du senast - En halvtimme sen kanske
Läste du ut en bok senast - Några veckor sen
Köpte du något senast - I lördags
Vad? - Feestis =)
Svor du senast - Idag
Sjöng du senast - Haha, en stund sen ;P
Klantade du dig senast - Minns inte

HAR DU...

För många vänner - Kan man ha för många?
Förföljelsemani - Ibland, när man ska hem själv på kvällarna då de är kolsvart ute ;p
Någon annan psykisk sjukdom? - Nä
Skadat någon? - Jåå
Färgat håret - Slingor once. Aldrig igen
Några tatueringar - Nä
Egen dator - Njaa, beror på hur man ser på saken ;p
Gjort bort dig rejält? - Ja, oja ;p haha. Glasss säger jag bara... Anna och Sofia vet.....

ÄR DU...

Snäll - Det är jag säkert =)
Snygg - Nono
Söt - Nä
Kort - Nä
Klantig - Händer väl ;P haha

RSS 2.0