When you are the one that lies close to me, whispers 'Hello, I miss you quite terribly'.

Idag har inte varit nån vanlig dag för det är Maddes födelsedag! Grattis gumman! Och grattis till körkortet! <3 Ligger i sängen nu och bloggar från mobilen. Kvällen har varit skön. Började med att jag kom hem med bussen, for på konsum med bussen Malin och sökte sommarjobb, så här ska skrivas cv! Sen for jag hem en tvärt. Fick skjuts till Madde där det blev exotisk planka och tacopaj till middag, sjukt gott! Sen kladdkaka och smörgåstårta på det! Mätt tjej.se...sen for vi och kikade på bilen hon fick, en audi, sweet säger jag bara! Sen blev det däckbyte och sen tog jag och hon premiärsvängen, inte helt fel! Ragg och prat, Sofia va också med en sväng. Sen for jag hem. Har packat och pluggat järnet och nu blir det sova...imorrn ska jag stanna i Lycksele två nätter för att va barnvakt åt Miaskrutt. Nu är det alltså sovdags..sov så gott! Pusskram.

Life is now, so let's try to live our whole life out, and it starts now.

Helgen har gått fort som vanligt..men idag har jag ingen söndagsångest, för vet ni vad? Fyra skoldagar till, och sen har jag sportlov! Skönt nanting!

Idag har jag tränat fotboll, och sen bakat lavabröd och bullar! Gott varte. Helgen annars då? Har varit med Fredrik, varit ute i skönvädret, varit med Madde och Emma, och sen bara tagit det lugnt.

Nu ska jag käka middag iaf, kött och rotsaksgratäng! Ikväll - Solsidan, VIKTIGT.

Ha en bra kväll!

If you believe that your dreams will come true, they'll come true in the end.

Torsdagkväll. En skön kväll tack vare att man vet att det är fredag imorgon. Madde har nyss farit hem, hon har varit förbi en kort sväng så vi hann prata. Annars då, skolan var som vanligt, plus en redovisning, och det gick väl ändå bra. Sen har jag hunnit träna boxning ikväll också, lika kul som vanligt.

Nu ska jag unna mig själv en tidig natts sömn för en gångs skull. Hör inte till vanligheterna nu för tiden. Sov gott, det tänker jag göra!

Livelifeandneverregret.


I've tried so hard to tell myself that you're gone, but though you're still with me, I've been alone all along.


Sitter hemma idag. Sjukanmäld. Gårdagen började med skyddsombudsutbildning på skolan. Allt flöt på bra, tills jag fick superkramp i magen och över bröstet. Fick skjuts av två klasskompisar till Annas lägenhet där jag somnade på soffan. Mamma kom till Lycksele och hämtade mig och sen låg jag hemma resten av dagen framför datorn och tvn med feber. Vaknade imorse med ont i magen, så mamma sjukanmälde mig. Tog en sovmorgon på några timmar, och sen dess har jag hunnit se film, ätit lite och pluggat körkortsteori....

Nu ska jag ta mig lite mer glass och fortsätta med den älskade engelskauppsatsen. Tungt känns det, men den ska vara inlämnad på fredag....ska iaf på skolan imorgon eftersom vi måste redovisa vårat svenskaarbete. Däremot torsdag imorgon, vilket innebär en dag kvar innan HELG. Galet vad fort dagarna går.

Nä, nu ska jag ta tag i plugget...pusshej.

I'm always afraid of not being enough to you.


Hittade en bild som jag inte visat...<3

Har nyss käkat middag, eller för en halvtimme sen iaf, i form av korv och stuvade makaroner. Dagen gick fort i övrigt. Känns som att man vadar i skolarbete trots att vi nästan inte har nånting, kan bero på att vi inte har haft nånting alls tidigare. Bara att kämpa på iaf. Så en dag med företagsekonomi, affärsengelska, inköp och varuhantering och ytterligare en handelskurs är förbi. Jag är redan less och vill ha helg. Haha.

Helgen har iaf varit alldeles underbar. Har umgåtts med både Anna, Karin, Clara, Madde, Linda, Evelina och Fredrik. Den enda som saknades var Emma, men vi ska ta igen det med middag och spakväll som vi gett varandra i födelsedagspresent! Dessutom hann jag med fotbollsträning igår också, vilket resulterat i en grymt skön träningsvärk! Älska.

Nu sitter jag här och chillar. Ska snart byta om och ta sparken till sporthallen, där väntas en timmes core och kondition. Skönt! Ha en fin kväll!

Only they can see where this is gonna end, they all think I'm crazy but to me it's perfect sense.

Detta beställde jag från H&M igår.. Gillas!

Tur jag är duktig på uppdatering...hihi. Lördag idag. Nästan bästa dagen på hela veckan, förutom fredag. Veckan har varit som vanligt, träning och skola. Igårkväll for jag på bio med Anna, Avatar i 3D och den var riktigt bra i 3D måste jag säga! Sen blev det bara mys resten av kvällen innan det blev sängen rätt tidigt.

Sov ut imorse till typ 12. Har ätit lunch och grejat med massa bilder sen dess. Skulle egentligen följt Anna till Bredbyn men kände att en sovmorgon verkligen var prio 1! Så nu äter jag ananas och väntar ivrigt på att Karin och Clara ska ta sig till Åsele! Som jag har längtat! Blir bara mys ikväll alltså!

Imorgon är det träning som vanligt, ska hinna baka en sista sats bullar också, och sen får vi se. Bloggen är iaf inte på prioritetslistan de kommande dagarna! So looooong!

Am I better off dead? Am I better off a quitter?


Älska låten.

The Script - Nothing




Glad Alla Hjärtans Dag!


Sometimes love is intoxicating, you're coming down and your hands are shaking, when you realise there's no one waiting.


Typ en vecka sen jag skrev nått sist. Illa. Veckan rullade på till helg. Hade myskväll med bästa Anna och Linda med kladdkaka, film och prat. Lördag blev det bak inför kvällen, hockey med Anna, a-laget förlorade tyvärr. Sen tog jag mig hem, duschade och fixade. Gästerna kom och helt plötsligt trängdes vi 14 st i vårat kök. Blev västerbottenspaj till förrätt, smördegsinbakad fläskfilé till varmrätt och cheesecake + smördegsgrej med massa frukt till efterrätt. Sjukt gott var det iaf. Sen pratade vi bara och umgicks hela kvällen.

Igår tränade jag fotboll, myste med Anna, åt rester till middag och sen på kvällen var även Madde förbi en kort sväng. Sen for hon och det blev Solsidan, Wallander och mys.

Idag har jag varit ledig, har hunnit med både läkaren och fått provbehandling för ansträningsastma. Ska testa medicinen ikväll och hoppas på det bästa.. Vad mer..jo, jag har bakat 120 bullar också! Hör och häpna.. Galet skönt med en extra dag hemma iaf!

Ikväll blir det core och kondition och sen mys! Puss.

You make me feel like I'm living a teenage dream
The way you turn me on, I can't sleep
Let's runaway and don't ever look back
Don't ever look back
My heart stops when you look at me
Just one touch now baby I believe
This is real so take a chance and don't ever look back
Don't ever look back


We create our own tomorrow by what we dream today.


Do you ever feel like a plastic bag
Drifting through the wind, wanting to start again
Do you ever feel, feel so paper thin
Like a house of cards, one blow from caving in

Do you ever feel already buried deep?
Six feet under screams but no one seems to hear a thing
Do you know that there's still a chance for you
'Cause there's a spark in you

You just gotta ignite the light and let it shine
Just own the night like the 4th of July

I wish you'd come back, but it was only just a dream.


Helt galet vad jag taggar sommar. HELT SJUUUUUKT.

Har nyss käkat en supergod lasagne till middag, och då menar jag verkligen sjuuukt god! Skönt att ha avklarat tisdagen också, helt galet vad dagarna flyger iväg. Sitter iaf och vilar ner maten nu, sen ska jag ta mig ut och springa en sväng, känner att det börjar bli lite mycket stryketräning nu, och kondition är mer min typ av träning. Ska bli skönt iaf!

Mer än så har jag inte att berätta, PUSSHEJ.

Snälla gud, ge mig sommar.


Dag 16 - En annan bild av dig själv.


I'm swearing if I go there now, I can change your mind and turn it all around.





Lite mer nytt på rummet har jag nu fixat. Igårkväll fick jag och Emma för oss att vi skulle sätta upp mina väggord som jag fick av Karin och Clara i julklapp. Live Love Laugh. Det hela slutade med ett bra (men lite snett kanske? haha) resultat, och sen strax efter tappade jag ut spiklådan med typ 15 olika sorters spikar över golvet....haha. Hur som helst, hur det blev ser ni på de två första bilderna. Efter det åt vi godis, såg på Melodifestivalen (som söööög!!!), och Madde va även på besök en sväng. Jag och Emma hann iaf prata ut om en hel del grejer igår, VIKTIGT och välbehövligt.

Idag har jag varit och tränat fotboll, vilket var nådigt skoj! Sen for jag hem, åt rester av tacos till lunch, duschade och bakade bullar. Nu väntar jag på middag, och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Blir Solsidan iaf, viktigt!

The greatest thing you will ever learn, is just to love and be loved in return.

Dag 15 - Sätt din iPod på shuffle: Första 10 låtar som spelar.

Har ingen iPod, så jag kör på spotifylistan!

1. Fanta & rosé - DJ Mangoo ft. Deadline
2. Best of you - Foo Fighters
3. 4ever - Veronicas
4. Not afraid - Eminem
5. Bad Boys - Alexandra Burke ft. Florida
6. Just a dream - Nelly
7. Cheers (Drink to that) - Rihanna
8. Slide - Goo Goo Dolls
9. Falling Behind - Dead by April
10. Prayer of the refugee - Rise Against

Måste tillägga att min spotifylista innehåller allt från nya till cpgamla låtar, så det blev ju inte top 50 iaf! Haha.

I don't know why you're leaving me, but I know you must have your reasons.

Och just det.....här kommer en bild på min nyaste kärlek!


And I never was smart with love, I let the bad ones in and the good ones go.



Nu har jag vaknat, ätit lunch, fikat en muffins och nu ska jag klä på mig och gå hem till Emma och bara chilla. Vi har en hel del att prata om så det känns bra!

Igår blev bussresan hem ett minne för livet. Hahaha. Jag och Maria bad busschauffören stanna för jag höll allvarligt på att pissa på mig! HAHA. Sen kom jag hem, fick gooolax tll middag och sen bakade jag Tobleronemuffins. Hur goda som helst!

Nä, nu ska jag göra mig i ordning. Ha en bra dag!

Dag 14 - En bild på dig och din familj.

Har insett att det inte finns allt för mycket av den varan... Tror faktiskt inte det finns någon sån bild. Men det blir en enskild bild på mamma och pappa, och en enskild (gammal!!) bild på syster och bror.


They say bad things happen for a reason, but no wise word's gonna stop the bleeding.


Sitter här i morgonrock och bara njuter. Var på lagomt dåligt humör när jag kom hem efter skolan, men så fort jag klev in genom dörren hemma så var dagen gjord. I hallen stod nämligen min nya säng! Som plus i kanten fick jag dessutom träna ett sjukt skönt boxningspass och äta en supergod kycklingpasta! Nu är dessutom ansökningsbrevet till ett låtsasjobb på engelska gjort, så nu njuter jag bara.. Som ännu ett plus för dagen så är det fredag imorgon, en underbart lugn helg väntar. Ska träffa Emma som inte är alltför vanligt nu för tiden... Mer blir det också, bl.a. a-lagets hockeymatch (skulle jag tro?).

Mer har jag inte att säga just nu. Veckan har rusat iväg med stort R. Lovely life!

Dag 13 - En bild av ditt rum.


Dag 12 - Varför började du blogga?

För att göra en kort historia ännu kortare...läste min kusins blogg nästan varje dag och tyckte det verkade som en kul grej, så jag skaffade en!

Dag 11 - En annan bild av dig och dina vänner.


RSS 2.0