2009.

ÅRET.

Hur har året nollnio varit för dig? - Ganska bra
Bättre än förra året? - Njaaa, de tror jag inte, eller ja vet inte.
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? - Ja
Har du flyttat under år nollnio? - Nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Många
Isåfall vilken? - Många.
Har du kysst en främling? - Nej.


KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit nollnio? - Inte bra
Har du varit kär? - Kanske.
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ja
Har du haft ett hemligt förhållande? - Nej


SORG&HÄMND.

Har någon i din närhet tagit självmord? - Nej
Har någon i din släkt avlidit? - Nej, en riktig tur de!
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - Nej.
varit i slagsmål? - Nej.


PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? - Alldeles för mycket.
Isåfall vad? - Inget jag tänker skriva här.
Har du skämt ut dig? - Jodu.
Har du ljugit för en vän? - Kan nog ha hänt nån enstaka gång.
Har du varit ute en hel natt? - Inte en hel.
Har du blivit tagen av polisen? - Nej.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Nej.
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? - Vet inte.


SKOLAN&FRITIDEN.

Vilken skola går du på? - Tannen
har någon varit elak mot dig i skolan? - Nej
Har du gjort ngt framsteg? - Ingen aning.
Haft alla rätt på ett prov? - Tror det.


VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? - Ja.
Har du förlorat en vän? - Jag vet inte.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - På sätt och vis.
Har du gått bakom ryggen på en vän? - Nej.
Har du ljugit för en bästavän? - Nej.
Har du haft en relation med en vän? - Nej.
Har du många killkompisar? - Ja, det har jag väl. Eller, hur många är många?

 

Det har varit rätt upp och ner i år och har varit en jobbig höst. Stress, oro, massa läkarbesök osv. Men å andra sidan har jag träffat en hel del nya underbara människor och jag trivs bra i Lycksele. Så det går nog jämnt ut i slutändan. De dåliga grejerna blir uppvägda av de bra, så i det stora hela har det ändå varit helt okej. Har haft en massa skoj, men tror att 2010 kommer bli mycket bättre, det hoppas jag iaf på!



Förhoppningsvis är jag pigg till imorgon. Smakar gamm-var i munnen och har fortfarande ont i halsen. Men jag fick pencillin igår och tror att det är på väg att börja verka nu, så snart ska jag nog vara frisk. Är alldeles slut på i kroppen, får knappt i mig någon mat, men det går väl ändå hyfsat.

Nu ska jag lägga mig i soffan igen. Och förresten, idag beställde jag också mina skoterkläder så förhoppningsvis har dom kommit i slutet på nästa vecka =) Me likeeee!










Halsfluss.

Har halsfluss.. Ska vara hemma och vila upp mig nu nån eller några dagar. Sen hoppas jag vara helt frisk till nyår!

Ska kika på tv och äta glass nu. Har faktiskt ingen inspiration till något.









Julmat igen..

Har idag bara myst med Mia, mamma och pappa och bakat nougatkakor efter en i stort sett rätt sömnlös natt.. Ska alldeles snart fira lilla julafton med syster, Björn, Mia, mamma, pappa, bror och Birgit. Middag och julklappsutdelning! Har fortfarande så sjukt ont i halsen att jag knappt kan äta..

Nu blir det snart ännu en omgång julmat, som de två tidigare dagarna endast har bestått av..









Julafton.

Sitter nu i Lycksele hos syster och Björn. Gårdagen var supermysig! Perfekt helt enkelt. Julklapparna var också toppen:
- Ett presentkort för att köpa skoterkläder.
- Ett presentkort på Gina Tricot.
- Ett presentkort på H&M.
- En vattenkokare.
- En filt med armar.
- Pengar.
och lite andra grejer =)

Idag blev de hemvändarmatchen och sen mat, dusch och bil hit till Lycksele. Stannar nog tills söndag, sen lilla julafton imorgon också, eftersom dom jobbade så kunde dom inte komma...

Det enda tråkiga just nu är att båda mina halsmandlar är ungefär som storleken av en pingisboll.. Grymt ont, och hålet (där maten far ner ;P) är typ mer än hälften så litet som vanligt.. SUUUUCK.

Orkar faktiskt inte skriva mera nu. Lösnaglarna är grymt jobbiga när man ska skriva ;p Haha.









God Jul!

Klev upp imorse och såg Jack Frost. Urgullig film alltså! :) Och sen ha ja öppnat julklappar från några vänner, tack så jättemycket! Ska strax sätta i gång och göra mig i ordning innan vi åker till moster. Har redan fixat lösnaglar, nu saknas bara lite smink, frillan och kläderna. Hoppas ni får en underbar dag och kväll!

Och då vill jag också passa på att önska er en










Bordplacerings-pepparkakshjärtan.

Har hunnit med allt som var tänkt idag, plus att jag har hunnit göra mitt hemliga uppdrag, som dock inte är så hemligt längre :) Bordsplacerings-pepparkakshjärtan med glasyr på. Hihi.


Tycker dom blev (ganska) fina ;p Hihi.

Imorgon ska jag upp typ 8.40. För 8.50 är det Jack Frost på tvn! Världens bästa julfilm, älskar den! Och sen är det också Grinchen, den är ju också grymt bra! Hihi.


(bild lånad från Impawards.com)

Nu ska jag nog träffa John Blund en sväng och ladda inför imorgon. Grymt mysigt!










Städa.

Vi förlorade matchen igår med 4-2.. Riktigt tungt men inget att göra nåt åt. När vi kom hem så somnade jag på en gång.

Vaknade 10 i morse och har plockat undan på rummet (som såg förjävligt ut, en fetstor klädhög och massa dammråttor). Ska strax dammtorka, dammsuga, skura och lägga in nya sängkläder och så. Sen ska jag hjälpa mamma och städa lite i resten av huset. Ska också hinna ge Agnes och Sofia sina julklappar. Ikväll är det träning som gäller, och sen lite mys med Emma och Anna.

Imorgon är det dagen D. Mysmysmys!

Och förresten så snöar det galet mycket ute. Såhär ser det ut utanför mitt fönster. Dock syns det knappt att det snöar, men det gör de iaf ;p










Jullov!

Igår blev det Umeå med Anna. Missade inte bussen heller! Wohooooo. Köpte en kort jacka på H&M, en present till Karin och Clara, en julklapp till Agnes, ett bälte till mig själv från Gina.

Lägger in bilder sen.

Idag hade vi bara en lektion, alltså for jag till Lycksele helt i onödan.. MORRR. Men sen kom mamma och hämta mig och Anna och Sofia åkte med hem. Ska snart och spela match i Vilhelmina.... Vill inte alls. Vill bara vara hemma och njuta av jullovet som vi just fick.

Men vad gör man?

Imorgon ska det städas iaf och sen delas ut julklappar till mina vänner. Mys!

Förstår inte varför jag försöker lura mig själv.. Det blir jobbigt i slutändan.








Pepparkakor.

I förrgår blev det Flickan som lekte med elden som jag sa. Sov hos Anna sen på kvällen. När vi vaknade på morgonen och klockan ringde så stängde vi av den och sov vidare, missade bussen till Umeå, SJÄLVKLART. Först va vi riktigt sura men så småningom så skrattade vi bara åt saken. Åt kycklingtoast på Kronan till lunch, sen skulle vi baka polkagrisar. Slutade inte alls bra, hahahaha!

Sen igårkväll bakade jag, Anna, Karin och Clara pepparkakor. Sen så åt vi grönsaker med dipp och såg nån helkonstig film på fyran.




Therese, Anna, Clara, Karin.




MUMMMS!

Sen idag vaknade jag halv 1. Gjorde mig i ordning och sparkade till Emma. Vi fikade, pratade och bytte julklappar. For och träffade kusinerna Emma och Andreas som jag inte träffat på länge. Sen middag och nu är Karin och Clara här.

Imorgon far jag och Anna till Umeå eftersom vi inte gjorde det igår, haha. Missar ändå bara fika så det överlever jag nog.

Plus att det är fjärde advent idag! Vilket innebär att det är 4,5 dagar till jul!











Julstämning!

Nu har jag nyss klätt julgranen med mamma och pappa :) Julstämningen höjdes på en gång med typ 50%! Nu äter jag mjölk och pepparkakor och lyssnar på julmusik! Mysmysmys.

Ikväll blir det Karin, Clara, Anna och Sofia och kanske Flickan som lekte med elden? =)

Hur som helst, imorgon drar jag och Anna till Umeå. Dock ska jag nog inte köpa så mycket, alla julklappar är ju ändå snart klara så :)




Jul, jul, stålande jul.....

Nu ska vi på Ica och Karin och Clara har inget att säga till om ikväll, hihi.










Friday.

Nu sitter jag på skolan i nån skabbig liten datasal. Ska snart ha min muntliga redovisning. Sen är det matte. Sen tacos till lunch. Sen engelska och skriva om filmen vi såg. Och sen blir det idrott. Ska på stan sen skulle jag tro, dock ensam eftersom alla försvinner.. Renée drar till Köping, Maria är sjuk, Gerda är ledig, Anna är "sjuk" (snarare försov sig och får stanna hemma hela dagen, se niornas match mot lärarna och mysa.. och vad gör jag?). Och Sofia ha lektioner så... Eller jag kanske ska lägga mig i systers lägenhet istället och se på tv? Det är ju trots allt nordpolen här uppe.... BRRRR..

Nä, färdigsurrat. Ha en bra dag.











The Simpsons Movie.

Just nu sitter jag i soffan och myser med clementiner framför The Simpsons Movie. Den är så jävla bra :) Haha. Borde nog ändå snart lägga mig i sängen och läsa en sväng. Och sen sova då. Hur som helst så hade vi idrottsprov idag och det gick bra. Sen är min romananalys klar och imorgon ska jag göra den muntliga presentationen av den. Sen imorgon så blir det ju också helg juu! Det gillas starkt! Plus att det var riktigt skönt att sola!


Som sagt, grym film!

Nu ska jag snart borsta tänderna och sova.










Frost!

Fyfan.. Haha. Imorse vaknade jag, på bra humör och ensam i lägenheten. Fikade, såg på tv, och gjorde mig i ordning. Blev så glad när det var så fint väder ute. Dock hade jag ju glömt en sak.. När det är riktigt fint ute under vintern, det är ju då det är riktigt galet kallt. Typ 30-, jag hade jeansleggings, långt linne och uppsatt hår. Mina ögonfransar och mitt hår var helt vitt av frost.... Och öronen värkte som aldrig förr! Haha så går det när man inte tänker..

Nu har vi svenska. Så jag ska jobba lite nu.









Sovmorgon.

Nu har jag bestämt att det får vara färdigpluggat! Syster förhörde mig och det gick bra, så nu orkar jag inte mera. Tänker alldeles snart slänga mig i sängen och sova, TröttTröttTrött! Är ensam hemma imorgon på morgonen också, så det känns skönt. Hatar att smyga omkring på morgonen. Men då kan jag poppa musik och göra vad jag vill. Det gillas!

En annan sak som gillas är att Karin&Clara kommer hem imorgon :D:D! Sweeeet! Imorgon ska det också solas med Sofia. Skönt!

En tredje sak som gillas är:


MUUUUUMMMMMMS!

Nä, sov så gott! (SOVMORGON<3)







Plugg.

Igår så var jag hemma hos Anna, åt tacos, fikade och träffade lite av hennes släkt=) Sen på hemvägen mötte jag även Jon och Oskar. När jag väl var hemma så satt jag i säkert två timmar och pillade med Jenny och Marias design innan jag bestämde mig för att sova.

Vaknade av klockan imorse som jag hade ställt. Har badat i skolarbete hela dagen känns det som. Nämen, jag satt med arbete från halv 10 till ungefär halv 2. Räknade matte, skrev romananalysen klart, gjorde klart mitt speech och förberedde min muntliga presentation av Män som hatar kvinnor. Duschade sen och tog bussen till Lycksele. Har varit med Mia, ätit kebabrulle och sett på Simpsons, plus att vi har lekt. Nu har jag dock det jobbigaste kvar.....idrottsprovet... Men bara att bita i det sura.. Imorgon är det bortgjort iaf. Då ska jag nog också ev. ha den muntliga presentationen. Tung dag, men snart lov ju! =)

Som sagt, plugg, sen avbrott till Paradise Hotel, och sen mera plugg!..

Tur det är sovmorgon imorgon och att jag kan utnyttja den.. Det gillas.










Annas dag.

Data igen.. Typ som vanligt ;p Och usch så jävla tråkigt.......

Men nu ska jag inte klaga på det. För idag finns det roligare saker att säga, så som att älsklingsAnna fyller 16 idag! HIPP HIPP HURRRAAAAA! Hihi.


Grattis (igen) hihhihihi :)! Puss.

Annars tänkte jag bara säga att:

  • Det är 9 dagar till jul.
  • Jag saknar EmmaStruuump, Karin, Clara, kusinerna (Emma, Helena och Andreas).
  • Tycker julmust är det typ allra goooaste och har det vid mig just nu.
  • Får vara ledig imorrn. Nån julshow och inga andra lektioner, förutom ev. matte, dock tro jag inte vi behöver ha någon lektion. Man kan ju jobba hemma?
  • Och annars är livet bara riktigt skönt just nu!

En sak till. Jag bryr mig inte, så du vet.










Spånz.

Nu har Therese just duschat och prata nu med två spån på msn. Dom vet nog inte riktigt vad dom snackar om :) Haha. Va hur som helst riktigt galet skönt att träna idag.

Nu ska jag göra mig lite fika och sätta mig framför tvn. PARADISE HOTEL! Lovelovelove! Haha......


Många känslor man inte kan styra över...











10 dagar.

Förlåt för ett riktigt kasst lucia-inlägg, men hade inga bilder på datorn, och var stressad så...

Har datalektion just nu och har alldeles nyss kikat på det nya schemat vi får efter jul. (försökte alldeles nyss lägga upp en bild på de, MEN NÄDÅ.......)

Träning som vanligt ikväll, och paradise hotel!;)

Sen är det bara typ 10 dagar till jul. OCH JAG ÄLSKAR DET. Det enda som är synd är att det går så fort att det snart är över..


Dock var det igår, men bättre sent än aldrig ju! :)

Nu ska jag...läsa bloggar.









Lucia.

Har inte haft någon tid för datorn och slänger bara in ett snabbt inlägg. Igår såg vi bara tv. Imorse var jag med Mia en stund innan mamma hämtade mig i Lycksele. Åkte hem och åt lunch och bytte om. For på ishallen och spelade match, och vi vann! =) Sen middag och lucia. Dom var fina och ett stooort plus till Malin för att hon va så grymt duktig!

Sen har jag varit med Anna. Nu är det paus på Paradise Hotel men det börjar snart igen (ja, jag är besatt!!), de är bara bäst! Haha =)

Sista riktiga skolveckan nu.. MELIKE!



PUSS PÅ DE!









Eriks flickvän.....

Erik vann ju igår och jag tyckte inte det var det minsta fel. Båda är riktigt bra! Men så jävla pinsam flickvän! Hans alldeles egna stund då han har vunnit, och sen kommer flickvännen upp och stjäl all uppmärksamhet, MORRR... Blev faktiskt riktigt jävla förbannad, usch alltså;P

Flickvännen Ninni gjorde Erik sällskap på scen under vinnarlåten. Foto: TV4
PINSAMT... (fine, hon gick upp dit, men sen står hon kvar typ hela låten? HALLLÅÅÅ?)

Efter Idol såg jag och syster Sex and the City - the movie, fyfan vad jag älskar den filmen! Hur som helst, klockan blev fram mot 1 och sen blev det sängdags.

Imorse väckte Mia mig och och vi har busat, ätit och jag har även hunnit duscha. Björn far strax norrut och syster är och jobbar så då blir jag och Miaskrutt ensamma tills ungefärhalv 10 ikväll. Det blir nog bra de :)

Imorgon åker jag hemåt på morgonen. Ska spela match och sen se lucia, sen luftslottet som sprängdes på bio, mysmys!


Klassresan i sexan. Känns inte som att tiden har gått så fort och att det är så längesen. Snart har vi gått halva året av ettan på gymnasiet. Känns riktigt läskigt....









Idol-final.

Utvecklingssamtalet gick bra, och även barnvaktandet. Rätt skön dag, typ två vanliga lektioner, sen lucia och film. Så de var skönt. Nu väntar jag väl på någon mat och sen vet jag inte. Syster slutar jobba 9, så det blir nog bara TV och Idolfinalen hela kvällen. Ingen aning om vem som kommer vinna.. Har en svag aning om att Calle kommer vinna eftersom Erik har hängt löst dom senaste gångerna. Men jag tycker båda är lika bra, dock har Erik ett plus bara för att han är så söt, hihih;)





Så vad tror ni? Erik eller Calle? :)










GinaTricot.

Sitter framför datorn hos syster och Björn. Dagen har varit ganska fullspäckad och det har hänt en hel del. Först åkte jag, mamma och pappa till Umeå imorse. For på stan och dom gick åt sitt håll medan jag själv gick på GinaTricot. Hittade typ 1000 grejer, men köpte fyra efter en massa beslutsångest;P Sen for vi och åt på nåt ställe, kycklingsallad med currysås och det var MUMMAA. Sen satt vi där ett bra tag innan vi gick på Stadium. Pappa köpte en hockeyklubba åt mig på rea, 400 kr. Likadan som jag hade förut, som gick av för nån vecka sen :( Sen då tog vi bilen till lassarettet. Satt i väntrummet typ en halvtimme och sen kom läkaren och hämtade mig. Usch vilken mardröm. Nålar är min absolut största fobi! Fysatan vad mina tårar sprutade.. Men det som inte dödar härdar....... När jag var klar där for vi till farmor och farfar, fikade och pratade. Sen skjutsade dom mig till busstationen. Åkte bussen från Umeå hit till Lycksele och var barnvakt åt Mia. Hon sover nu och Björn är hemma.

Imorgon stannar jag också här eftersom jag ska vara barnvakt på lördag. Utvecklingssamtal imorgon också. Men det ska nog gå bra.









Detta är alltså vad jag köpte i Umeå idag på GinaTricot. Det svarta linnet och det vita linnet är samma modell, dock har det svarta en ficka på bröstet och så :)

Nu ska jag lägga mig i skönsoffan och se tv en stund innan det är dags att nanna kudde. Hihi.










Umeå.

Var med syster och Miafjärt efter skolan idag innan bussen gick hem, dom är sötast! Har även tränat ikväll och gjort några administationsuppgifter. Imorgon blir det ingen skola för Therese. Åker till Umeå, ska på lassarettet för undersökning(....), dra stan en stund (inget bestämt att köpa, far bara dit för att kika, eftersom alla julklappar är klara, förutom en då) och sen ska vi även hinna med att hälsa på farmor och farfar en sväng=) Sen tar jag bussen till Lycksele. Är barnvakt imorgonkväll, får se om jag hinner uppdatera och så.

Och sen ett stooort grattis till Anna på namnsdagen
:) Hihi.
Och för er uppmärksamma så har ni ju också sett min nya header. Och jag blev faktiskt väldigt nöjd, hihi.

Nu ska jag packa ihop lite grejer eftersom jag stannar i Lycksele till söndag.


Så känner jag just nu över att missa nattöppet :(.. Den kvällen då man får sjukt grymt riktig julkänsla! Plus a-lagets match på fredag, a-lagets match på lördag och garderoben på lördagkväll...... Men det blir nog bra med Mia och syster också.








Gilli Short Jacket.

Sitter på skolan på datalektion just nu. Gick in på Nelly tvärt och fastnade för tusende gången på denna otroligt snygga jacka, som dock kostar 799:-. Men skulle inte tacka nej till den i min garderob;)





Nu ska vi käka lunch.









Back on track!

Tycker det känns som att mycket håller på att lösa sig för tillfället. Försöker återuppta bloggandet igen alltså! Dock får vi se hur mycket uppdatering ni kommer få, haha :)

Nu har mamma gjort pepparkaksdeg till mig, så jag bara njuter! Sen finns det chokladtryffel, lussebullar, och massa annat gott fika hemma. Oj så jag älskar jul alltså!

Ställde även upp tomtarna idag, mysmysmys! Hängde upp ljusslingan runt som vanligt, och sen byta jag till röda och rosa lampor på några. Det blev ganska fint faktiskt!


Dock får man inte alls samma myskänsla av bilden, utan blixten blev det bara suddigt.. Men man ser ju ganska bra ändå. Hihi.


Och sen ett meeeeegastort tack till mormor som stickat mig sånna sköna och mysiga tjocksockar! Me like.

Nu ska jag snart äta lite mer pepparkaksdeg och se Andra Avenyn. Sen ev. göra lite skolarbete, som mitt speech(!!!). Inte okej...









RSS 2.0