sliten!

ja, de va verkligen längsen jag va såhär sliten. huvva. kroppen känns helt död. uschusch. hur som helst, idag blev de seger med damlaget, 13-0 till oss! mycket bra spelat! känns personligen som att jag kommit in i nån sorts form nu. de börjar gå riktigt bra nu! jag är faktiskt nöjd med matcherna nu på slutet. nu till helgen den 6e blire hemmamatch mot betsele. efter de ha vi en hemmamatch kvar mot storuman. sen äre slut på fotbollssäsongen och nu i september börja hockeyn. de känns bra att ha nåt å göra. nu äre som vanligt, skola, träning och vänner när det finns tid. än fast vissa saker känns ordentligt åt helvete, så känns de ändå bra. de kommer å ordna sig. de vet jag med säkerhet. man få ta de em en klackspark lixom. de löser sig!

ikväll blire lugnt. ska vila kroppen. ha en bra kväll!

helg!

igrkväll va riktigt trevlig! först träna jag, sen duschen och sen efter de så drog jag å S ut på samhälle. riktigt me drag vare iaf, å de kan man ju inte klaga på! jämfört med hur de bruka va.. sen träffa vi A å A. men sen kom C å hon va med oss resten av kvällen. längesen jag prata med hon faktiskt. så de va trevligt! sen idag ha jag å A kolla på folkrace i typ, 1,5 timme. sen drog vi å spela match me b-flick. förlust med 2-0 och jag va mittback? gick iofs väldigt bra, men jag säger bara de, aldrig igen tack. ikväll blire A å S. å goooomiddag! kycklingsallad från pizzan:] jag är helt förälskad i den! MUMS! gooaste nånsin alltså:)


när nånting går bra, måste nånting av sig självt gå dåligt. idag vet jag precis vad som var den dåliga grejen. om inte den kommer senare.. life is life.

min räddning!

  rädddningen! nu är blåsan borta. bara lite ömmt fortfarande men. ha haft på den där salvan i typ en halvtimme. nu äre jättebra! :) gör fortfarande lite ont men sånt får man ta. är man klantig så är man! nu ska jag snart börja byta om inför fotbollsträningen. som sagt! ha en bra kväll och helg!


livet.

ja bju på lite bilder som omväxling!

       
liten M.                               större M på ikea.             umeå!

   
umeå!                                 A:s fötter och skor!        sommar!

    
en vacker skylt!    mys med E.                       juletider!

   
vinter, vackra vinter!      utsikten ifrån grönfjäll.


blandad kompott. både gammalt och nytt. nu äre träna som gäller!
observera att alla bilder, förutom dom två första, har jag tagit själv med min kamera. det betyder med andra ord att bilderna är mina och om du (vem du nu än är) så gärna vill ha MINA bilder får du fråga först! dom två bilderna är lika mycke inräknade i det, även fast jag personligen inte har tagit dom själv.

goda nyheter.

ja, igårkväll blev de goda nyheter när jag kom hem. alltid lika skönt. en sten släpppte från hjärtat! tack och lov..

vill ni veta tjejen som lyckas? jag å A gjorde kladdkaka idag. ställde in den i ugnen å allt gick fint. sen skulle jag ta ut den. tog två grytlappar (as usual) och ena grytlappen halka ner lite precis när jag skulle grepppa formen. så iställe för grytlappen fick min tumme ta smällen. nu ha jag världens fetaste brännblåsa på min stackars tumme.. aj säger jag bara. sen kan ja säga att hela kladdkakan blev misslyckad också.. lyckat, inte.


nu äre fredag! bästa dagen på hela veckan! de känns faktiskt som man har gjort sig förtjänt av de! nä, nu äre helg och jag ska njuta till tusen. imorrn blire typ 1,5 timmes folkrace på morron. sen blire fotbollsmatch me b-flick. på kvällen blire A å S. ikväll blire träna å S. lär nog bli dåligt med uppdatering så, ha en bra helg!


skolan.

man ha sina tunga stunder. men mitt i allt så har man ändå otroligt bra vänner. som lyssnar, ställer upp och får en att skratta ändå. mina vänner är så otroligt bra och jag är otroligt glad att ajg har er! :) dom vet med säkerhet vilka dom är och jag hoppas ni vet att ni är underbara! vänenr som ni växer inte på träd.. 

på tal om att dom får mig att skratta, HAHAHA otroligt många roliga kommentarer i veckan!

- skriv såhär: i tål fiskar and turtles!

- hur länge ska hon sova hos dig? hela helgen eller?
- nä, bara fredag till söndag.
- är inte de hela helgen?
- jag mena lördag till söndag!

- oh my good!
- åh herregud!
(säkert ingen som förstår humorn i de jag skrev nyss, men hade ni vare med hade ni med all garanti också skrattat!)


skolan går förvånansvärt bra. men jag är egentligen redan less. många ämnen nu i nian som man får planera själv. lite jobbigt faktiskt. jag tycker det är mycke lättare då lärarna bestämmer. fast samtidigt, då kan man ju lägga upp det hur man vill. tyskan är jag mest nöjd emd planeringen. alldeles fritt. så de känns bra faktiskt. också skoj å träffa alla igen. men nu taggar vi nurmo och lucia! som jag längt!!!

ja, nu är jag iaf nyklippt. ikväll blire ganska lugnt. A å S. få se va vi hitta på. ha en bra kväll!


förvirrad.

mycke som händer just nu. jag är helt förvirrrad. den här dagen ha vare helt sjuuk. å deppig också. känns förjävla tungt.. många funderingar också. jag hoppas på de bästa!


än hur dåligt jag mår, än hur kasst allt känns finns det en liten varelse som alltid kan få mig att le. mosters älskling. lyckan av att bli och vara moster är helt obeskrivlig. man känner sig faktiskt en aning viktig på nåt sätt. hur som helst. jag har sån otrolig tur att jag fick den här solstrålen till mitt liv. hon gör det alltid positivt..
   gooding!

depp.

mina favoriter:
klädbutik: HM och gina tricot
inredningsbutik: IKEA, helt klart:)
godis: surt!
stad: örnsköldsvik eller umeå. lite svårt val men dom toppar listan i vilket fall som helst.
dryck: typ mjölk och coca cola.
musik: 3 doors down och en massa blandat!
tv-serie: project runway, helt klart! 
film: finns otroligt många bra! svårt val.. titanic är bland dom bättre iaf. men de finns en hel hög.
träning: fotboll, boxning, hockey.
bakverk: inte så förtjust i bakverk. chokladbollar funkar fint!
glass: magnum mandel eller classic.


idag ha vare en deppdag. träningen gick bajs. imorrn är en ny dag, nya möjligheter. de se vi framemot! nu blire duschen, fika å sängen. godnatt!

ett jävla kaos.

just nu känns livet som ett enda kaos. skulle vilja dra bort nånstans, helt själv och ba tänka över allt. sen känns de som att du å ja måst prata igenom lite saker. de är så otroligt invecklat just nu. mellan oss känns de ba spänt, och vissa stunder känns de som att ja knappt vågar fråga nåt. jag vet inte hur länge jag vill ha de såhär mellan oss. ingenting kom nånsin å bli som förut. och jag måste erkänna att jag saknar de nå mycke jävlulskt! det är så otroligt mycke som händer just nu. önskar ba att man kunde gå in i utvalda personers hjärnor nån gång. få veta hur dom tycker och tänker. så otroligt mycke man vill ha svar på. jag försöker skita i problemen. men nu är jag tvunegn att ta tag i dom. jag visste innerst inne att den här dagen skulle komma, då man skulle stå där och int veta vilken väg man ska välja och va man ska göra. lika bra å spola tillbaka å försöka lösa allt. de kommer ordna sig, det vet jag också. jag vet att det är min tur att ta tag i de här nu och de tänker jag göra. jag ska ordna upp de här, de ska jag göra!


känns skönt att vissa verkligen visar vilket stöd dom har att erbjuda. vänner som ni växer inte på träd. dom vet nog vilka dom är också..

promenad.

ikväll ha jag å E gått på promenad å prata om livet. sen gick vi hem till E, och satt oss i hennes rum, lyssnade på musik å pratade ännu mer. sen blev de datorn en sväng. men lite nytta ha ja ju gjort nu iaf. nu är jag hemma, ska väl ta mig nå fika å sen blire sängen. imorrn börja skolan igen. sommarlov är verkligen de bästa av allt! menmen.. nu blire nian och äldst på skolan. får väl se hur de går! imorrn (första dagen) blire ju tävlingar me mentorsgrupperna. de bli nog bra. godnatt!


idag.

idag har jag ägnat hela dagen åt favoritprogrammet, project runway. usch så bra de programmet är! idag är det 5 repriser på rad. just nu är de de fjärde reprisen och nästa börja klockan 5. svårt att ta ögona ifrån de. på onsdag ä finalen av de hela.


(bild från google.se)

ett stort grattis!

igårkväll va riktigt mys! först va ja å A hos S å hon fick sina presenter och allt. hennes ansiktsuttryck va helt obetalbart. de blev ändå lyckat. kul å höra att de blev uppskattat iaf! :) sen drog vi hem till mig. surströmmingslukt i hela jävla huset, men tillslut vänjde man sig. vi surra me mina kusiner och hade allmänt roligt åt folk på apberget. haha. plus att mamma, pappa, moster, morbror, å två av våra grannar sjöng "ja må hon leva" för S. hahaha. jag höll på å dö av skratt. sen for vi till A en sväng. A kom och sen drog vi på statoil. surra om allt möjligt och spela fotbolll me A:s flaska. sen for S hem så jag, A å A for hem till A och spela spel. sen ringde S å sa att hon tänkte komma utr en sväng till. så A skulle gå å läggga sig, så jag, A å S gick ut på samhälle. där träffa vi A:s kusin och vi fick åka fin merca:) hihi. ändå humor A:s kusin har! hahahahahah. jjag höll ju på å dö av skrattt! haha dom roligaste kommentarerna va:

- Sven-Rogers? dom kanske ska ut på turné. haha, Sven-Rogers på turné i Brattbäcken!

och

- Lokvägen? Ligg de bakom tågbanan eller?

alltså, fyfan va ja skratta. å han sa ju roliga saker helahela tiden!" hahaha. skön kille! sen gick jag, A å S vidare. tillslut ringde S mamma å skulle hämta hon. så vi satt vid åseborg och skratta åt allt roligt under kvällen, sen for S hem. jag å A följdes hem till hon, jag tog min cykel å cyklade hem.


idag vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. fick ett erbjudande om å följa me till ett annat ställe. men så blev de inte.
sen måste jag ju passa på, idag äre S stora dag! ett stort grattis till hon på byxmyndighetsdagen!
som sagt, stort grattis S! hoppas din dag blir bäst! :)


imorrn börjar nian. spännande. men jag känner på mig, lixom alla andra har sagt. att de här kommer bli bästa året i skolan! :) nu har man ju en massa att se fram emot! lussenatt, lucia, nurmo å en massa annat! (för dom som inte vet vad nurmo är kan jag förklara. våran skola och en skola i finland har ett litet "utbyte" eller vad jag ska säga. först kommer deras nior hit och bor hos oss. alla får lixom en var, som ska bo hos en. sen far dom hem till finland. och några veckor senare äre våran tur att fara dit. å då får vi bo hos den som bodde hos en själv. under tiden dom är här, och umder tiden vi är där gör man en massa roliga aktiviteter och så:) hoppas alla förstod vad jag menade nu)..

umeå, träning och match.

igår va en helt crazy dag! först for jag, A å S till umeå klockan 07:05 med bussen. något underhållade bussresa. haha, man ha alltid roligt me dom! sen gick vi på stan hela långa dagen. haha. vi va på torget och stod å prata. då gick en liten tant me rullator förbi. och då stanna hon och titta på mig en stund. sen sa hon: men, vad mycke hår du har! ja skrattade och svarade: jo, ja vet. då titta hon mig in i ögona och sa: du få inte tro att de va illa menat. de va faktiskt jättefint! sen gick hon iväg. jaha, tänkte jag. hejdå! ;P haha. ja sen klockan 5 åkte vi me S bror hem. kom hem 20 i 7. skynda mig å byta om och sen cykla ja till fotbollsträningen. efter träningen blev de duschen och sen A, E å A. vi va på rean på statoil (som ska lägga ner :/) sen for vi hem till A å mata valpen. sen sku vi se film. men vi gick å hätma våra cyklar hos A:s pappa iställe. sen for dom hem till A å såg film. jag for hem å sov iställe. i morse vakna ja av telefon å trodde de va en vanlig dag å att mamma å pappa int va hemma. så ja sprang upp och skulle svara, emn dom hann lägga på. sen la ja mig å sov en stund till. sen for vi till dorotea me laget å spela match. gick grymt bra! 1 mål för mig också :) annars blev de 9-2 till oss. två matcher kvar nu. ja kommer sakna vårt lag.. såäre.

nu ska jag leta fram nå kläder, sen ska ja byta om å dra till A. vi ska slutföra vårt hemliga uppdrag å sen blire S å mys :) ihih. de kom å bli riktigt bra. tookdampkväll! :) ha en bra kväll alla!




you can do anything that you want to do, but if not body and soul in to it, prove it to yourself and say:
- I want,
- I will,
- I can do anything!

it's a difficult world and you got to prove, but you'r ready and you can do it, nothing in this world can stop you,
- I know, I will, I can, fulfill my dreams!

long time no see.

på måndag börja skolan igen . . . de här sommarlovet ha gått sjukt fort och nu äre typ över. de här ha iaf vare typ, bästa sommarn nånsin?! marknan, ja, allt ha vare helt grymt! nu ha jag också insett att ja inte kommer träffa K och C förän höstlovet. sen efter de kommer vi int träfffas förän jullovet, eventuellt kanske lucia eftersom dom sa att dom ville komma hem och kolla på oss. men alltså, de är ju ingenting! kanske nån helg då och då, men nu när dom ha hockeyn lär de ju knappast bli så . . blä. sen ha ja också komme fram till att de här lär bli sista säsongen jag spela hockey. isf bli de nionde och sista året jag spelar hockey alltså. känns förjävla tråkigt måste jag erkänna. men nästa år den här tiden lär jag ju ha flyttat och ja . . de gå ju helt enkelt inte ihop. fotbollen däremot är ju under sommarn, så de lär ju knappast bli nåt problem alls. klart de är svårt, de här med hockeyn. men pga att jag, två år i rad ha fått magkatarr efter hockeysäsongen pga av all stress med träningar och skolan kommer jag nog sluta. först var de tveksamt om jag ens skulle spela i år. men så blir de nog ändå. de är inte lätt.


igårkväll va iaf mys, blött också, men ;p jag, A å S va först hemma hos mig å greja. sen for vi till A en sväng å då kom A. vi for på statoil och köpte korv, plus att vi träffa T å M. sen for vi på samhälle. men de va dött så vi cykla bort till skolan å allt å kolla på A:s kusins merca. men då börja de spöregna så vi cykla snabbt som satan till skolan under de där taket;P haha. där stod vi en stund å kom framt ill att vi skulle fara hem till S. så de gjrode vi. å allihopa blev dyblöta. sen gick vi in till S å spela games till 12. jag å S vann men de va ritkigt jämnt! men A å A va inga dåliga förlorare inte;p hhaha. sen for jag, A å A hem. när ja kom hem la ja mig å smsa me A, S å M en stund. sen blev de godnatt.

idag blire A. å va vi ska göra få vi väl se:)

yeepp!

ja bjud på dagens bild! haha.

tookdamp!



min pappa har en handsfree till sin mobil som han använder typ jämt. nyss klev han in i köket och började prata. men jag hörde inte riktigt va han sa. så ja satt å funderade på vad jag skulle svara. sen började han prata igen och jag förstod ingenting. så jag gjrode en konstig grimas åt honom men det såg såklart inte han. det klarnade inte för mig förän han vände huvudet mot kylskåpet. då såg jag att han hade handsfreen i örat och förstod att han ahde pratat i telefon hela tiden och inte alls med mig. galet.

rec.

igår va ja me A å E på förmiddan. sen åt ja midda som vanligt. sen blev de träning me damlaget. som gick förvånansvärt bra ändå. när ja had duscha och så for jag, A å A till E å vi såg på rec. den filmen sög! se aldrig den. jag hatar verkligen filmer som ha ett dåligt slut. typ som den här. usch. cpfilm måste ja få säga! efter en stund hade ja helt glömt bort den. menmen, sen gick vi ut å hoppa studsmatta och så. de va skoj. sen drog vi hemåt. jag, A å A cykla en liten sväng. sen for A hem så ja å A cykla vår vanliga sväng runt åsele. sen for ja hem å la mig. 

idag blire A å S. ha en bra dag!:)   



att de skulle gå åt helvete me de visste ja ju redan, man börjar bli van. ska aldrig förvänta sig nåt. sssåäre. men jag har inte glömt.

igår.

igår blev ändå mys :) först for jag, A å E å åt jordbubbar hos E:s farmor. muuumms! :) sen såg jag, A, A, E å S film hos E. men vi såg inte alls på theeye å rec som planerat. de blev supersugen (som för den delen suger) och alvin och gänget. typ bästa barnfilmen nånsin! ;D hahahaha. sen hoppa vi studsmatta å hade mest kul. sen for vi från E. S for hem medan ja, A å A cykla runt åsele å prata lite. sen for A hem å de blev ba jag å A kvar. vi cykla ännu mer i stort sätt runt ja, hela åsele. prata om allt möjligt och så. sen träffa vi J å O. prata me dom en sväng. sen for vi hem.

ikväll ha ja träna fotboll å nu ska ja va me A, S å E. ha en bra kväll!

jag ser ljuset.

middagen ägnade jag, mamma och pappa åt att prata om gymnasium. ibland kan pappa faktiskt ha sina ljusa stunder och lite klarare ha de faktiskt blivit. jag ser ljuset! nämen, de kommer ordna sig. nu har ja faktiskt en inblick från nån som verkligen vet hur det är. och jag har en liten ide. de ni!

theEye & rec.

idag ha jag vare me A å E. vi ha ätit glass, "badat" å kollat på en massa bilder. ikväll ska jag, A, E, S å A se på film. the eye och rec.
&  
(bilder från google.se)

spännande! imorrn blire nog A, E å S. resten får vi se :)
ha en bra kväll!

grymt!

i torsdags såg jag, A å S skräckis. the messengers. haha, den va ändå typ overklig, typ som the grudge. haha. dom där "spökena" eller va de nu va såg typ ut som grudgetjejen, fast en aning mindre äckliga å mycke fulare! ;P haha. å än fast de va ljust ute så gjorde vi de lite mer spännande. vi drog ner rullgardinen, släckte alla lampor, stängde dörrn å plocka fram nå kuddar ;p de va ändå skoj.

igår va också braaa. ja va me A innan middan. sen åt jag goooomat! kycklingsallad me vitlökssås, å till de hade vi baugetter me vitlökssmör :) muuums! sen efter middan va ja me A å M. vi gick runt på samhälle å prata me folk. sen for M hem så ja å A drog en sväng på statoil innan dom stängde. sen skjutsa ja hem anna på cykeln. sen for ja själv hem.


idag äre faktiskt hyfsat väder :) bli ba lugnt.
å förresten igrå kom min kära pappa hem me en liten överraskning. han vann en fotboll och några handdukar på en golftävling igår. men grejen va att bollen int va vilken boll som helst ;) en fotboll signerad av UIK:s damer. alltså typ, elaine, marta, hanna ljungberg osv. de är hur grymt som helst lixom! :) å de bästa va att jag fick den :) hihi. snäll pappa ha man! oooja;D

något grymt! :)

helvetes morgon.

usch. den här dan ha börja som ett rent helvete. ingenting alls funkar. ja tro jag ska gå å lägga mig igen, för usch så less jag är just nu..

A å S idag. bli säkert bra. om int ja förstör allt.

seger!

seeeger! yes, vi är bäst. 7-1 (tro ja?) till oss. + en vääääldigt blöt match! haha. plask plask! men vårt lag är bäst! synd ba att de ba ä 3 matcher kvar innan de är slut... ja kom å sakna de ;/ menmen.

idag hjälpte jag S å möblera om hennes rum. de va spännande, men färdigt blev de;P å tomt...


just nu ha jag en liten bloggtorka. vet inte riktigt vad ja ska berätta om. mina dagar består typ av, vänner, sova, äta och spela fotboll. nu vet ni de också.


i wish...

de ä svårt å veta hur mycke man betyd för nån om man aldrig få höra de. du kanske ba ä me mig för att du int ha nån annan å va me?

i wish i could turn back the hands of time . . . .


idag blire match. ja skulle helst av allt stanna kvar i min säng idag. känner på mig att de kom å bli skit av allt.

töntigt!

vilhelmina ha komme på ett eget rykte om att vi ska toppa vårt lag imorrn. så jävla töntigt. nu äre fan liv å död! vi vet vilka som är bäst, å så kom de alltid å va. åååsele ik!

fan va ja ska tagga nu! nu jävlaaaar,

fullt upp!

ja, va ett tag sen jag skrev nu men jag ha haft fullt upp! först å främst så i lördags kl 8 for ja till lycksele. pappa å mamma skulle tapetsera åt syster och B. så ja å A va barnvakt åt mia hela dagen lång. gick ut på promenad osv. sen vissa stunder när hon sov va vi rastlösa men ;p haha. sen sov vi över där å vakna kring 11 å gick in å busa me mia. ja, sen va vi barnvakt´. åt lunch å middag där, sen for vi hem. sen på kvällen va ja me A å vi tog de mest lugnt. sen igår vakna ja kring halv 1. ja å A sku följa b-flickorna te fromheden. så ja å A for till ica för å köpa fika. sen for vi hem till A å greja. fick prata me en person ja inte ha prata me på ganska länge. sen kvart i 3 skjutsa A:s bror oss till lappvallen. for dit å spela. gick hur sämst som helst för mig å ja. de regna hela matchen igenom å ja tro int de gick bra för nån av oss. förlora gjrode vi också. såäre. men däremot bussresan hem va rolig. ändå kul å prata me människor man int prata me så ofta, finns alltid nåt  å berätta ;) sen kom vi hem vid halv 12 igårkväll.

och dom som är uppmärksamma har säkert märkt att jag har en ny design. gick me i en designutlottning i slutet av juli, men sen läste jag i hennes blogg att en annan tjej hade vunnit. så tänkte int mer på de. sen i lördags fick ja ett mail från den där tjejen att tjejen som hade vunnit inte hade hört av sig och att hon ville ge den till mig iställe. självklart ville ja ha den. å igårkväll fixade hon dit den :) ja är jätttttenöjd! den är hur cool som helst! http://xoxonicole.blogg.se/xoxodesign/. tack så mycket! :)


idag blire nog bara lugnt. vila upp sig inför bortamatch i villis imorrn. taggaaaa! :)

funderar...

jag är orolig. ja funderar grymt mycke på min framtid. till att börja med, vad ska ja gå för gymnasium? vilken linje? vars? många tycker säkert att de är länge tills jul då vi ska skicka in ansökningarna. men ja känner mig jättestressad ang. gymnasievalet. ja ha länge kännt som att de finns hur mycke som helst som ja vill bli. men såhär i efterhand så rasar alla förslag. lixom, ja vill inte bo för långt bort heller. typ, ja vill gå hantverksprogrammet inriktning inredning design i sundsvall. men hallå? sundsvall? 30 mil hemifrån? inte speciellt bra bussförbindelse dessutom. typ umeå känns lagom långt borta, plus att de gå jättemycke bussar hem till åsele. men då kommer den stora frågan, vad vill ja gå där då? samtidigt vill jag ha ett färdigt jobb efter gymnasiet så man slipper gå arbetslös eller läsa vidare i flera år. visst iofs, skulle ja ha ett mål att bli snickare, t.ex. skulle ju de va jättelätt, ba läsa typ samhälls eller nåt, sen efter gymnasie söka direkt vidare för att utbilda sig till snickare. men nu vet ja inte ens va jag vill bli längre. ja, de är verkligen inte lätt alltså. men nåt lär ja väl hinna klura ut innan jul. det löser sig!

idag va ja me A och E å vi tog de lugnt å hade mest mysigt. skratta åt en massa videoklipp från youtube, såg på film å ba prata. mys!

ikväll får vi se vad som händer. inte riktigt planerat än. ha en bra kväll!


http://www.youtube.com/watch?v=cFLod6kgAvQ
måste ba tipsa om typ sötaste videon ever! nalle puh måste ju va sötast i världen!

förrresten, idag är det 080808! läste i tidningen om att de va magiskt eller nåt! spännande.
-inte! ;P haha.
och förrresten igen, i onsdags cyklade jag 1,6 mil! duktigt va?!;)

underbart! -inte.

weelll, förlust, sen fick ja ju ba spela halva första halvlek pga en idiot. ja fick inte spela för att man inte fick spela me örhängen även om man hade tejpa över dom, så ja kom me en ursäkt om att de va läkeörhängen å ja kan faktiskt int ta ut dom föräns den 26e. ja, han skicka mig av plan iaf. hela ja koka å ja satt å svor å va ritkigt förbannad på bänken. för ungefär 15 min sen fick ja höra av A att vår bra domare (som va sjuk idag) säger man visst få ha örhängen om man ha tejpa över dom, vilket ja hade gjrot. nu ha ilskan lagt sig å nu ä ja lugn. men ÅÅÅÅH så irriterande. ja tro aldrig ja hade vare mer taggad inför en match tidigare, på en nanosekund vände de. underbart, verkligen! -inte...

7-6 till villis. vi är ändå alltid bäst.

tagggaaaad!

nu blire match nästa! något taggad ja är (vilket ja ha vare sen igårkväll), fast idag va ja verkligen speedad, herregud. nä nu jävlar! önska mig lycka till, upppdatering kommer efter matchen!

klockan 7, be there! :)

melike

ett stort frågetecken.

vet inte va ja ska säga . . tom på ord.


den här låten får mig alltid att tänka om.
det kommer ordna sig, det gör det alltid
jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur
och flera mil ifrån, det ordnar sig...
det kommer ordna sig, det gör det alltid
jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
som allt annat och om det inte går nu så skjuter vi bara fram det
för det ordnar sig.

telefonsamtal.

fick nyss ett riktigt läskigt samtal. han ringde å fråga efter pappa, sa varken hej eller nåt, utan i samband me att ja sa "hallå?" fråga han direkt om han prata me min pappa. då sa ja att han hade komme hem till han. sen blev de alldeles tyst, å i 30 sekunder hör ja ba den här mannen andas jättetungt. sen la ja på. ja, me tanke på pappas jobb så kan man få prata me många knepiga människor . . .

ikväll blire match mot vilhelmina här hemma, klockan 7. de gillar vi! :) fan va ja är taggad ! ! !!


idag blire lugnt, ja ska tagga match ännu mer, se till å int skada mig själv å kanske se film. ja vet inte ens varför ja är vaken nu. tro att ja ha sove färdigt helt enkelt. ha en bra dag!

fotbolll!

ja, igår fick ja träna :) ja älskar verkligen fotboll! de gick ändå, bra. haha. sen va ja me anna å sofia. såg på tv å prata lite hos anna, sen cykla vi till statoil å ja å anna köpte naturgodis för 30 kr. sen gick ja in å köpte juice åt anna, å då bleve pengar över å då gick sofia in å köpte en åt mig ;p haha. sen när naturgodise å juicen va slut cykla vi vidare till korsningen vid ok å stanna där å prata en stund. sen följde ja å anna sofia hem. men vi for lika snabbt igen. sen cykla vi hur mycke som helst runt typ hela åsele å prata. sen när vi hade cykla runt hela åsele så hamna vi vid snurrgubben för vi prata me angelica å evelyn. sen vi 12 for ja hem å sen låg ja å smsa me anna å sofia till 2. sen somna ja ;p

idag blire anna å sofia också ;p haha. hare bra.


taggga match imorrn klockan 7! :)

heeeeemmma!

nu är ja hemma igen. trodde attt ja skulle bli tvungen å åka buss hem, men vissa gånger ha man tur! hann iaf me å träffa syster, björn å mia å de va som alltid lika mys :) sen hann vi göra stan å cykla! + äta lunch-middag ;p haha. + att vi igår hann me ett snack me emma på ansia;D som sagt iaf, nu är ja hemma. ha stoppa i mig lite vindruvor (kärlek!) å snart ska ja byta om:) för ikväll äre träning å de känns bäst! melike.

sötnos.

ja få damp, då man verkligen vill lyssna på musik blire nå dampfel me högtalarsystemet, greaat! inte . . .

lycksele.

ja visst kan man få sina små infall ibland. om 1 timme å en kvart far ja te lycksele. ska sova hos madde i natt å far hem imorrn, lagom hem till träningen. maddes ide;p visst märks de?;) ska skriva till syster å kanske om ja ha tur få ja träffa dom imorrn, vem vet lixom? ;) ja verkligen äääääääälskar sommarlov!

å titta, nu ser man den blåa himlen utanför fönstret, ja ä på bra humör! :)

slapppt.

ja älskar slappardagar! idag ha de vare tråkigt väder å ja sett film å äte vindruvor. ha ba lega under mitt täcke och ha haft pyjamasen på mig tills nu. lite nytta ha ja gjort ändå, lagt in kläder i garderoben. alldeles tillräckligt ;) sen ha ja också prata i telefon me madde i en halvtimme. vi surra om en massa oviktiga saker, likväl som världsstora saker. vissa människor är verkligen vrickade!

ikväll vet ja inte va som ja tänk hitta på, men de märk vi! ha en bra kväll!

nöjd!

bara 2 veckor kvar av sommarlovet. ja förstå int att tiden gå så jävlulskt fort! snart bli vi nior. ja herrregud. men ändå känn ja mig nöjd me de här sommarlove, hittills hare vare underbart! ja ha hunne me otroligt mycke å ingenting ångra ja nu såhär i efterhand. de ha vare helt totalt grymt!


idag tro ja att ja bara ska ligga hemma under mitt täcke å se på film. ungefär sånt humör ä ja på idag!

ha en bra dag!

nelly.com

http://www.nelly.com. tips på en otroligt bra sida, hur sjuuukt snygga kläder som helst alltså! mmmm :)

ikvälll blire ingenting än så länge. vi får se helt enkelt..
hare bra! :)

svårt.

just nu vet ja inte nånting. ja ha vare så jävla säker å nu ba POFFF. nu vet ja inte längre. de ä nog mest mitt eget fel egentligen. de ha vare nog mycke problem ändå. ha ba blive en massa skit man gått å oroa sig för. nä, ja ä verkligen int säker längre. men ja kan int ba låta de gå. ja måste få ett tag å fundera först, innan ja verkligen vet hur de är.

those good days have gone by - that's what you get when you let your heart win - i'll get over you


ja längtar till lördag.


myyyyys.

idag va mys. de ä alltid skönt å få prata av sig. man gå å samla på sig en massa men sen när man väl få de sagt till nån känns de genast bättre. kan bli lite för aggresivt ibland, men de få man räkna me. ändå skönt å veta att man prata till nån man verkligen lita på. å ändå lagomt fint väder. sol å lite blå himmel, lagomt varmt. totaaaal mys! :)

ikväll blire anna å sofia :)


turn around . .

ja saknar mia och syster.

RSS 2.0