tråk.

fick veta bara för ett litet tag sen att karin och clara inte kan komma ikväll. tråkigt att bryta gamla traditioner.. typ som att ställa in kalle anka på jul.... men sånt är livet. få se va jag hitta på istället. ha en bra kväll

summering av 08.

ÅRET.
Hur har året nollåtta varit för dig? - greeeeat!!
Bättre än förra året? - nja, jag vet inte. kanske, kanske inte
Har du träffat några nya vänner? - jodå =)
Isåfall vilka? - ids inte skiva upp dom här
Någonting du aldrig kommer glömma från nollåtta? - en hel del. både bra och dåliga saker
Har du flyttat under år nollåtta? - neeep
Har du hittat en ny låt som du älskar? - oooja!
Isåfall vilken? - flera stycken under året. kan ju nämna en, å de är gyllene tiders låt juni, juli, augusti. galet vad minnen den ger mig från sommaren 08!

KÄRLEK.
Har du strulat med någon? - haha
Har du varit kär? - ooja
Har du sagt jag älskar dig till någon? -  aaao
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - yesbox!
Har du haft ett hemligt förhållande? - haha onej

SORG&HÄMND.
Har någon i din närhet tagigt självmord / dött? - neeep!
Har någon i din släkt avlidit? - neep och tur är det!
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - haha nej, jag slåss inte, inte med knytnäven iaf ;p
Har någon slagigt dig med knytnäven? neeep
Har du varit i slagsmål? - haha, som ovan, jag slåsss inte bara på skämt om det skulle va nödvändigt

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - oooja
Isåfall vad? - onödigt å tala om
Har du skämt ut dig? - haha, mm..
Har du ljugit för en vän? - nån enstaka gång, men de ha hänt..
Har du gjort något dumt mot en vän? - jåå..
Har en vän gjort något dumt mot dig? - mm...

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - åsele centralskola
Har någon varit elak mot dig på skolan? - minns inte, men de ha nog hänt
Hatar du någon på din skola? - njaaa, inte hatar direkt
Har du gjort något framsteg? - haha, tveksamt.. nämen, kanske =)
Har du haft alla rätt på ett prov? - jååå ;p

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? - yesbox!
Har du många killkompisar? - jodå
Har du förlorat en vän? - mjaaaa
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - njaaa
Har du dissat en av dina vänner ? - jåå..
Har du ljugit för en bästavän? - nä, de tror jag inte
Har du haft en relation med en vän? - haha inte allls!

 

för att summera år 2008 kort och gott: jag har haft ett riktigt bra år. med upp och nedförsbackar, som det alltid finns. har lärt mig nya grejer och ser livet på ett lite annat sätt än vad jag gjorde innan. jag har också förstått att de kanske inte alltid blir som man har tänkt sig, men att man måste hålla huvudet ovanför ytan i alla fall. har tappat kontakten med vissa vänner, och skaffat bättre kontakt med andra. vet också nu vilka jag kan lita på och inte. vilka jag vågar säga allt till och vilka jag inte borde berätta så mycket för. har också fått reda på vilka som är mina riktiga vänner, har 6 st riktiga riktiga vänner som jag litar på i alla lägen! dom är guldvärda! hoppas att 2009 blir lika bra som 2008!

 

nä mina vänner. ikväll blire mys x1000! mia, syster och björn är redan här och de känns riktigt bra! för att avsluta detta år och förbereda för ett nytt vill jag bara säga gott nyttt år!


Magaluf

haft riktigt roligt idag =) for med anna till hennes mormor och morfar och körde skoter hela dagen lång! riktigt skoj måste jag få säga!

ikväll blire anna, karin och clara. ska kansek se film eller nåt annat spännande. men vi får se!

imorrn kommer syster, mia och björn under dagen. sen på kvällen kommer moster, hennes man, kusinerna och mormor hit och då blire mat och ba mys =) bli nog en toppen avslutning på 2008. förstår bara inte att de ha gått såhär fort.. 2008 ha iaf vare greeat! hoppas att 2009 blir minst lika bra!

och en sak till, nu äre spikat. 15 maj till 22 maj drar min familj, kusinerna, mina två mostrar och deras män till Magaluf på Mallorca för att fira 130 år (kusin Emma fyller 20, mamma fyller 50 och pappa 60 nästa år). känns iaf helt jävla underbart. å sällskapet kunde ju int bli bättre! och en sak till som grädden på moset. jag är brun till examen, och de känns super;) de ni!   


juicecentrifug!

ha nyss invigt den nya juicecentrifugen. gaaaalet så mycket jag älskar den redan! finns inte godare, de kan jag lova med garanti. gå ju å göra så mycke roligt också, men alltså, apelsin och äpple. muuums! =) de enda jobbiga är rengöringen... haha

hur som helst, nu är jag iaf hemma igen. mia är den sötaste jag vet i hela vida världen och syster är bäst!

mobilblogg

sitter i bilen med mia och syster. vi är på väg till lycksele. rätt dryg väg och så, men så äre. idag ha ja bara busa med mia så jag är helt slut på. när vi kommer till lycksele ska vi se harry potter som björn ha fixa fram. sen imorrn kommer mamma och pappa förbi lycksele när dom far hem och då åker jag hem med dom. men de bli mys. sen nu imorrn när jag kommer hem blire bara lugnt. i veckan innan onsdag ska jag hinna umgås med anna, karin och clara och emma. kanske tar anna och karin och clara på samma gång. de bli nog bra :) nä, nu ska jag dricka lite julmust och äta juleskum. mumma! sov gott. pusshej

mobilblogg

okej, de här ha varit typ den värsta natten i mitt liv. först vare såhär. jag låg och spela spel på telefonen. delar rum med mamma och pappa här hos farmor och farfar. då kom pappa in och skulle sova så vi släckte och så. sen låg jag där och kunde fan inte sova. pappa snarka och de va varmt och jävligt. jag va också upp en gång och drack mjölk ba för att jag alltid brukar somna då. men de funkade inte. tillslut, efter 1 å en halv timme så tog jag min madrass och drog tvrummet. tänkte att jag kanske äntligen skulle få sova. men då äre klart de ska jävlas. de sitter en gammal avlång klocka på väggen. inuti den finns en sån här grej som gunga fram och tillbaka. grejen är att klockan är lite sned så den där grejen slår i en vägg i klockan. de är otroligt irriterande, har stött på detta problem tidigare. så jag tog papper i köket och stoppade in bakom klockan för att de skulle bli jämnvikt. då va klockan kring kvart över 1. men klockan slutar leva om och jag lägger mig på madrassen och ska försöka somna. då börjar de slå på samma sätt och jag ska stoppa dit pappersbitarna igen. och då styr jag om lite högre upp. men då ramlar nån träplanka som har suttit bakom klockan ner. blir värsta smällen när den träffar golvet. så mamma kommer och frågar va som händer. sen flyttar vi madrassen så inte farmor ska snubbla på den när hon ska gå förbi. sen lägger jag mig igen och får samma problem med klockan gång på gång. tillslut orkar jag inte bry mig och sommar kanske, kvart i två. vaknade nyss, inte ett dugg utvilad. jag är bara mest trött, men jävligt glad att de är morron igen. idag kommer ju camilla och mia :)

mobilblogg

nu sitter jag i umeå hos farmor och farfar. kom hit kring 3. for då direkt in till stan. sprang in på aircall i mvg-gallerian och köpte den berömda w595 för 2700 kr. sitter nu med den i handen och bloggar från telefonen för första gången i mitt liv. har nyss sett på körslaget också. imorrn kommer syster och mia hit så de bli mys. nu finns inte mycket mer att berätta. inte för tillfället iaf. hare fint! :)

juldagen.

igår vare ritkigt trevligt och jag hade skoj! =) fick julklappar ockås, som tur var;) men jag blev iaf riktigt nöjd!
jag fick:
  • skridskoskydd
  • hårtork
  • tuggummin i massor!
  • pengar
  • godis
  • goggles
  • flera halsband
  • bok
  • presentkort på h&m
  • vägghylla
och lite annat smått och gott =)

idag ska jag på ishallen och kika på hemvändarmatchen. typ den roligaste händelsen på hela vintern. ska iaf bli sjukt skoj, bruka alltid va de så! sen i första periodpausen ska vi drilla. hahaha. jaja. sen ikväll vet jag inte vad som händer. men vi ska iaf till kusinerna och äta middag. sen imorrn dra jag, mamma å pappa till umeå till farmor och farfar. dit kommer också syster och mia =) dom far hem nån gång på kvällen, så då följer jag med dom till lycksele! hur länge jag stannar där återstår att se. plus att jag nog ska köpa telefonen i umeå! fet naaaajs;D haha.

nu ska jag nog hoppa in i duschen. ha en bra dag!

GOD JUL!

idag äre julafton. förstår inte att det gåttt så otroligt fort. men de känns iaf kanon =) vaknade imorse kring halv 11, tog julklapparna från mina vänner till sängen, slog på tvn. va ju hitta nemo! så jag öpnnade julklappar och såg på hitta nemo. fick jättefina julklappar från mina kära vänner! nu vänta ja väl på nån lunch. sen kanske jag ser nån film. efter det ska jag nog träffa anna en sväng. sen ska jag också hinna med att duscha. typ klockan halv 3 far vi till kusinerna =) mys! så jag ha inte så mycket mer å berätta. ni får höra mer imorrn!

God jul på er!

jeff dunham!

igårkväll såg jag på jeff dunhams show på 5an. (han är buktalare för er som int visste de ;p) å helvete så grym han är! och så jävla rolig. fyfan alltså! hahahaahahaha. ni som inte såg det måste se de här nedanför! HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA, själv tyck jag att den första, achmed the dead terrorist, är bäst. man skratta ju så man börj å grina. haha







så mycke jävulskt! hahaahahahhaahahahahahahah! de är inte allt från showen, men en del av de! ta en stund att se, men de är lätt värt de!

idag ha ja int hunne med så mycket. vakna 9.. sen så låg ja kvar i sängen å såg på tv. klev upp för en liten stund sen å väntar nu på mat. ska höra av mig till emma å se om vi skulle hitta på nåt. ska också hinna med att ge julklapp till sofia å anna. plus att emma då ska få sin. annars händer de väl inte så mycket idag. ska väl bara ta det lugnt å inte göra nåt speciellt. ska nog försöka göra klart klänningen jag gjrode på slöjden. är lite kvar att sy, än fast jag jobabde över 2 timmar i fredags. men de lär väl gå rätt fort. sen kommer väl kanske en bild så ni få se slutresultatet. överväger fortfarande om jag ska ha den på examen eller inte. men de få bli ett återkommande problem, är ju ett tag kvar ;p

nä, nu ska jag väl klä på mig och sen ska jag ringa till sofia. ha en bra dag!

vinst

vi vann matchen med 7-4. ettt mål också, så jag är väl rätt så nöjd. 2a i grundserien blev vi också!

nä nu ska jag dra mig. ha inte mer å säga för ikväll. sweet dreams

you can't give up, 
looking for a diamond in the rough,
because you'll never know,
when it shows up,
make sure you're holding on,
'cause it could it be the one,
the one you're waiting on.


22 december

idag ha vare en rätt lugn dag.. sett film med karin och clara och så. ikväll klockan 7 ha  vi hemmamatch mot norsjö, äntligen. så. nu ska jag slå in nårga julklappar och sen ska jag byta om och fara till ishallen. hare!


2 ynka dagar kvar! =)

w595

kom på, nåt som jag ha glömt att berätta, efter jul tänker jag troligtvis köpa telefonen jag funderat på så länge. sony ericsson w595. har haft min gamla w800i i 2,5 år ju. han börja bli lite gammal å sliten, så jag känner för nåt nytt! när jag såg den i umeå igår å kände ja på en gång ba: den här vill jag ha! så de är nog mest troligt att de bli en sån, men man vet aldrig, kan ändra mig helt plötsligt.


(bild från google.se) tryck för större bild


umeå

jag går rakt på sak: jag fattar bara inte varför allt ska bli så jävla fel hela tiden? jävla skit vad jag är less. jag som trodde de skulle börja kännas bra nu, men helvete heller. känns ju riktigt bra nu när de snart är jul.. alltså, jag förstår bara inte avd som är problemet, men ja får fan lov å skärpa mig nu. kan ju fan int deppa såhär innan jul. nu måste de bli nån jävla ordning här.....

jaja, nyss komme hem från umeå iaf. handlade alla julklappar, 8och hoppas att folket ska bli nöjd med dom..), sen bleve ba en grej till mig själv, ett par nya skor. svarta fred perry. välbehövligt och jag är nöjd. rätt dyr va dom, men de vare värt.

nu ska jag äta. sen ikväll vet ja inte hur de bli. men de märk ja väl. hare bra

take me away

ja, alltså, nu är jag riktigt less. den här veckan bli ju ba bättre och bätttre, inte. gooode så jävla less jag är. fyfan. jävla skit dag, jävla skit vecka. jävla skit på allt! ta mig härifrån snälla. å jullov äre också nu, kännns inte en gnutta bra när de ska va såhär

när man nästan tagit sig halvvägs ur gropen, då faller man ner igen med en duns. jag är tillbaka på ruta 1 ännu en gång

magnus carlsson

jag ha egentligen inte så mycket å berätta. igår vare mest tråkigt.. skola som vanligt å sen träning. fick också vet nåt som va riktigt tungt, men de är löst nu..

förresten! ikväll ska vi (alltså, vi tjejer som va med i lucia, plus 4 av killarna) sjunga med magnus carlsson på hans julkonsert! rätt fränt ändå. iofs äre bara tre låtar vi ska sjunga med han. men de är ju nåt iaf! inte varje dag som magnus carlsson kommer hit på julkonsert, och speciellt inte då vi få va me! de ni;)

så jag vänta med andra ord på att tiden ska flyga iväg så man få fara till kyrkan nån gång. nä, nu finns det inge mer å säga. ha en bra kväll


lucia.

okej, jag kan ba säga att de känns så grymt skönt att det är över, men samtidigt riktigt jävla tråkigt.. men, jag har övervunnit min scenskräck, å de känns grymt! alla va så duktiga igår. å jag, jennifer, megan, magdalena och marcus fick ju blommor å allt. ,nä alltså, det här ha vare typ den bästa veckan i hela mitt liv! allvarligt. de va längesen jag kände mig såhär glad! v. 50, 2008, den veckan bli nåt  att minnas! pussss

å förresten, igår fikcj ag mitt livschock när karin å clara kom in i kyrkan. deras match hade blivit inställd och dom hade lurat mig.. snorungar ;p haha. nämen de va grymt skoj å träffa dom igen. dom kom ju hem nästa vecka :9 igår såg jag å sofia film med dom också! brudens bäste man och what happens in vegas, dom va bra :)

idag blire lycksele, till syster, mia å björn :) som ja ha längta!
sen nu blire ju sista veckan i skolan innan jullovet.. så jävla grymt braaaa!!!

å sen ha de blive ännu mer säkert med resan, kusin emma ha ordna de där ;) nu vänta ja bara på länken! :) hihi

nä nu ha jag tyvärr inte mer å berätta. ha en bra dag :)

lucia.

okej, de gick faktiskt bra igår och ja hade en grym dag! först på morron vakna jag halv 6. gick upp å greja. sen blev de skolan kl 7. vi bytte om, sjöng upp å åt godis. sen så åkte vi buss å lussa på inlandsfrakt och safac. å som vanligt så hörs de alltid när vi kommer. de första vi gör är å sätta igång brandvarnarn.. haha. jaja, sen så lussa vi för skolan i kyrkan. jenny va jättefin :) å jag var dödligt nervös när jag och jennifer skulle sjunga solo. hela jag skaka..... men tack och lov så gick de bra, så jag är nöjd. sen for vi tillbaka till skolan. där fick vi först fika av våran hklärare. sen så gick vi ner till musiken, åt godis å sjöng karaoke i typ 2 timmar. de va typ jag, anna, agnes, sofia, louise, jennifer, emma, malin, maggan, karlssson, tove, marcus, micke, kadi, magdalena, lollo, annaA, hampus, maria, linus å victor... haha. de va riktigt skoj iaf. sen blev klockan 10 i 1. så då for vi å lussa på, åseborg, blåmesen och iogt.. de va rätt drygt på slutet och less va man.. men sen så bjöd skolan på pizzan så allihopa vi for på pizzan å åt. sen drog jag hem tvärt, och sen gick jag till anna. där va hon, mattias å karlsson. så vi sjöng singstar. jag och anna vann ;) haha. sen sattt vi 4 på annas rum, lyssna på musik å kasta saker på varann, så annas rum såg ut som en katastrof när dom for hem. efter de gick ja å anna tilll hennes pappa å hämta nå grejer. sen gick vi tillbaka till henes mamma å tog med ännu mer grejer. sen gick vi till mig, hämta mina grejer och sen drog vi till jenny inför uppträdandet på nattöppet. vi skulle föreställa ekorrar med röda näsor, strån i ansiktet och öron.. vi va faktiskt rätt söta :) sen när vi va påväg dit upp så såg jag i våra skuggor att vi typ såg ut som playboykaniner. vi blev rätt oroliga. sen så gick vi upp på torget för å se fyrverkerierna. å då gå jag förbi en kille å han ba: å, kolla, playboytomtar!... de va inte ritkigt den reaktion vi ville ha. sen vare nån unge som trodde vi va kaniner.. jaja, upptädandet gick bra. sen så gick jag, anna, sofia å agnes runtrunt. sen kom madde, å då hände  nå riktigt jävla roligt. va längesen ja skratta sådär! ;P hahahahahahaahahahahahaha. hampus sprang mot madde i fullfart och slängde sig på backen och gled mot hon. när han träffa hon flög hon rakt upp och rakt ner och de typ blev värsta smällen nä-r hon landa på backen. men jag skratta så jag höll på å dö. haha. önskar att man hade filma de... HAHAHA. jaja, sen så for madde hem, jag,anna sofia å agnes drog på ug å satt vid datorn. sen for jag upp på kronan där mamma å pappa va. drack julmust där och sen så kom andreas å emma å jag prata emd emma om den kommande resan ;) längta som nå tok gör jag! 130 år, inte illa ;) med andra ord äre 3 st som fyll jämnt nästa år. emma fyll 20, mamma 50 å pappa 60 :) så de bli grymt skoj! ni ana int hur mycke jag längtar redan! sen blwev de hem å fika. sen blev de sängen :) välbehövligt.

idag ska ja baka julgodis med emma å sen ikväll gäller de! de är ju självaste luciadagen. och ikväll blire luciaframträdandet i kyrkan för alla i åsele. goooode... jag är ritkigt nervös ;s;s;s;s.... jaja, jag ska göra mitt bästa.

nu ha jag surra nog.. 18.30 i kyrkan ikväll.... vi ses där

5-1

okej, jag måste få säga att matchen igår gick över förväntingarna! vi spela riktigt bra och de gick faktiskt rätt bra för mig också! vi vann ju med 5-1 också, så jag är nöjd!

idag ha vi haft ännu mera luciaträning. imorrn blire uppvisning för skolan och sen ska vi ju lusssa för företagena. vi va faktiskt grym idag! ja tro de här kom å bli bra. och jag ska lyssan på karins råd, de är en kul grej.. måste komma ihåg de. de kommer å gå bra de här...! hoppas jag?..

förresten, nåt ja inte få glömma berätta är att mina vänner är bäst! punkt

PUSSS

okej, ja ha haft en underbar dag! ja kom verkligen å sova gott i natt :)    ååååååh,loveit :)

5... eller 4 dagar kvar.

ja, bara 5 dagar kvar till lucia nu.. eller, de börja ju redan på fredag. snacka om att man är nervös ;s imorrn äre träning, på onsdag äre träning och på torsdag äre träning, sen skare sitta! fatta inte att de ha gått så fort.. vi börja ju nyss nian..... snart äre gymnasieval också.. tror iaf ja ska söka i umeå, övik och lycksele. sen vad, de ä fortfarande osäkert... avis på alla er som vet va ni vill gå!

jaja, snart ska ja dra på träning. sen ska ja hem, kanske skriva lite på historiauppsatsen om josef stalin, och sen ska ja nog sova.

onsdag äre match hemma mot vilhelmina klockan 7 :) derby.. jadu, haha, hoppas vi ha mycke folk, lär nog bli en hel hög i utvisningsbåset... ;p

förresten, kemiprovet idag gick faktiskt bra :) nu ska ja på träning iaf, ha en bra kväll

3-6

igårkväll va grymt bra! idag ha vi spela match mot arvidsjaur i glommersträsk. 25 mil dit.... förlust med 6-3, men resultatet speglade inte matchen. vi hade lika gärna kunnat vinna. vi spela ju bra, men de räckte inte idag.

nu ska ja sätta mig å plugga.. kemiprov  imorrn... ja känner mig helt död i kroppen. så när ja ha plugga en stund blire sängen. gonatt!

gina tricot

blev iaf så att ja beställde den röda tunikan. den andra va slut :( menmen. sen så beställde ja en t-shirt också! de va riktigt krångligt å beställa men nu äre gjort iaf. skulle tydligen ta typ 2-3 dagar. så ja hinner nog ha den på dansdagen! blir nog bra de..

så så äre :) idag blire som sagt en massa saker me drillgruppen. nu ska ja äta lunch, sen blire duschen.

och sen hoppas jag för allt i världen att ja int bli magsjuk nu! mamma ha vare dålig hela natten... men ja ska äta hälsofil och vitpeppar i massor. för de är snart lucia, och finns de npn som måste va frisk så äre jag! ha en bra dag

tunikaa!

hittade två tunikor på gina tricot. ska ha nån av dom på jul.

      
lutar åt den vänstra eftersom den passar till alla tillfällen. den andra känns som så väldigt begränsad till jul. så de blir troligtvis den vänstra, ävwen fast de kanske va lite tråkiga färger. men då kan man ju istället ha ett stort halsband eller nåt. känns bäst så! :) va tycker du?

(bild från ginatricot.com)

de löser sig

idag ha ja hittills iaf haft en rätt okej dag. gått i skola, haft luciaträning, sjungit och legat hemma under en filt och sett på film. ibland måste man vara hemma å ba känna lugnet.. sen ha ja också kolla efter julklappar. jag känner mig väldigt stressad, men vad gör man? ska iaf till umeå helgen innan jul och sen ska jag kanske till övik med kusin emma och ev anna :) så såääre!

annars är livet bätttre idag än igår. de löser sig lixom


ikväll blire madde och sofia! imorrn blire en massa med drillgruppen. blir nog bra.. hare bra

skit

en riktig jävla skitdag hare vare.. fyfan


jaha, nu står jag här själv. du har hon, du har hon och ni har varann.. fan också

jag saknar karin och clara........

den enda bra som nånsin ha existerat idag är att ja faktiskt ha hitta recept på chokladtryffel som jag alldeles nyss ha gjort. resten kan ta sig


bara så ni vet, tryffeln vart helt underbar. ha typ aldrig smaka nå goare!

9 dagar!

ännu en dag närmare lucia, och självklart jul. om man inte räknar med idag äre 9 dagar kvar till första luciaframträdandet. som hittills inte ser lovande ut alls! förhoppningsvis blire bra när vi väl stå där i kyrkan. men jag känner bara pirret, det va nog idag! med pirret menar jag flera saker, som jag självkalrt inte tänker tala om. den som lever får se ;)

annars hare vare en normal dag. skola som vanligt och inget märkvärdigt.. imorrn äre torsdag igen, vilket iofs känns grymt bra! efter onsdagar (som är den tråkigaste dagen på hela veckan) så är hela veckan räddad. då äre bara de roliga kvar! med andra ord, så efter träningen ikväll är veckan räddad! onsdagen är över ;)

och som jag redan har talat om nu så har vi träning ikväll. känns jobbigt, men de är ju ändå skoj, så man ska inte klaga. :)

fick också alldeles nyss besked om att karin å clara troligtvis kommer hem på lucia! vi har träffats typ.. 3 eller 4 gånger sen skolan börja. de är grymt lite......

nelly.com

satt å kollade på nelly.com igår, hittade en massa kläder som ja föll pladask för! mums!

sen så är ja grymt taggad till lucia, galet skoj de kommer å bli! sen äre ju ba synd att de int bli nån lussnatt. men inte mycke man kan göra åt saken.. hursomhelst, lördag den 13 december 18.30 (tror jag de va) i kyrkan :) dit längtar jag, grymt mycke!

snart ska ja bege mig till drillträningen och vi ska göra klart julprogrammet till nattöppet den 12e. sen så ska vi nog forsätta med dom andra programmen.


kan berätta vad som händer den 12e och 13e förresten eftersom jag inte ha annat för mig :)
fredag den 12e:
- luciaframträdande i kyrkan för skolan. typ 9.00?
- lussa för en hög företag hela dagen.
- på kvällen ska vi drilla på nattöppet med vårat nya julprogram.
lördag den 13e.
- lussa för lions på kaffestugan. typ kring 17.00 kanske?
- luciaframträdande i kyrkan för hela åsele. troligtvis 18.30!

tträna!

nyträna å allt. men förutom träningen så ha ja inte haft en speciellt bra dag. vakna 20 i 8 imorse. vi börjar skolan 8... så de blev en amssa stress. sen kom ja till skolan å ja, de va ju typ som vanligt. sen så prata ja med min matte & kemilärare. och de visa sig att ja kanske komemr sänka mitt betyg i båda ämnena. känns riktigt jävla surt. men om jag götr bra ifrån mig på kemiprovet på måndag nästa vecka så kanske de är lugnt. matten däremot vettefan hur ja ska greja. jaja, isf få ja väl försöka bevisa till våren att hon satte fel betyg..

mer finns inte å berätta. luciaträningen finns inte mycke å säga om, vi är inte speciellt bra. inte än iaf. mer än så behövs inte sägas. nä, nu ska ja hoppa in i duschen. sov gott

RSS 2.0