Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur och förbannad.

Glad: Firework - Katy Perry

Ledsen: My heart - Paramore
Free Fallin' - John Mayer
Here is gone - The Goo Goo Dolls

Uttråkad: Typ lugn musik eller partymusik!
Till exempel Mikrofonkåt - September

Sur: Lyssnar inte på någon speciell.

Förbannad: Typ Dead By April..

I'm gonna love you like I've never been hurt before, I'm gonna love you like I'm indestructible.


weheartit

Sitter på skolan just nu. Har affärsengelska och försöker få ihop något om Frihetsgudinnan. Inte det roligaste.

Helgen då. Ja, lördagen blev rätt rolig, men helt galen. Träffade massa roligt folk, och där på slutet så ja....haha. Slutade med att jag och Anna hade gått hem tidigt och somnat båda två. Vaknade med både kläder och smink på. Gårdagen spenderades därför bara i soffan. Såg film och tv i mjukiskläder hela dagen och kvällen. Välbehövligt!

Efter skolan åker jag hem med bussen, ska träna ikväll. Känns skönt. Mer än så har jag nog inte att berätta för tillfället. Lägger upp bilder sen helgen då jag tagit mig hem!

Dag 09 - Något du är stolt över de senaste dagarna.

Att jag tänkt mindre. Släppt taget lite om allt som känts säkert tidigare och fått något nytt i mitt liv. Just nu känner jag mig lite som Bambi på hal is. Men allt löser sig. Även det som gör en osäker.

Dag 08 - Mål på kort sikt för denna månad och varför.

Jag vet inte riktigt något specifikt mål sådär, dessutom är månaden snart slut. Men ett kortsiktigt, men samtidigt långsiktigt mål för mig är hela tiden att göra det bästa av varje dag, se framåt och kämpa. Har bestämt mig för att kämpa i skolan hela vägen än fast det känns grymt tungt. Dessutom att göra sånt som gör mig glad, som att träna och umgås med folk jag tycker om. Ett annat mål är att fixa ett sommarjobb. Ja, det var väl typ det..


All it takes is for you to come and put your lips on me, you help me to breathe.


Sitter nyduschad här nu. Igår fick vi äntligen en efterlängtad helg! Blev middag på pizzan, kladdkaka med Maria och sen bara mys. Har slängt ihop massor av grejer eftersom jag åker till Lycksele på Duvan ikväll! Jag, Anna och Maria ska först göra tacogratäng, och sen blir det uuuuut! Hoppas det blir sjukt skoj iaf. Kommer hem på måndagkväll efter skola och buss, så uppdateringen kommer nog inte ligga på topp!

Ha en sjukt bra kväll, PUSS.

Dag 07 - En bild på någon/något som har störst inverkan på dig.


Svårt att säga.. Flera av mina underbara vänner, min syster och min mamma är personer som har väldigt stor inverkan på allt jag gör. Men även denna underbara lilla tjej. Mosters Mia.

Dag 06 - Favoritsuperhjälten och varför.

Jaha...hm. Tveksamt om hon är en superhjälte. Men en hjälte för mig när jag var liten var helt klart Pippi. Visst ställde hon till med en hel del, men hon gjorde ju bra saker också! Haha. Tror inte jag har någon annan riktig favorit sådär..


Varje gång är som den första gång vi sågs, även om det är över nu. Allting har förändrats, men du finns kvar.


weheartit

Sitter här nu igen, ännu en onsdag har flygit förbi. Har nyss käkat middag och dessutom svängt ihop en kladdkaka! Dagen har varit som vanligt med körkortsteori, företagsekonomi, musik och svenska. Sitter och tar det lugnt och borde göra lite körkortsteori på datorn, sen blir det en stund Zumba innan det blir pump. Skönt. Ska städa ihop på rummet ikväll också, känns inte så motiverande. Men vad gör man?

Imorgon är det torsdag, torsdag innebär skola, boxning, middag och sen får vi se vart kvällen bär. Har inte så mycket inspiration just nu. Känner att en fotorunda är aktuell snart, mina bilder som jag inte visat börjar bli väldigt få...... Tills dess, PUSS.

Dag 05 - En bild av en plats du varit på.


Gran Canaria 2005.

Dag 04 - En vana som du önskar att du inte har.

Att om jag tycker något är gott, typ MAT så kan jag oftast inte äta normal portion, så jag vräker i mig och slutar med att jag ligger dubbelvikt av ont i magen!

Det är typ det jag kan komma på.. Fantasin är inte på topp idag!

Dag 03 - En bild av dig och dina vänner.




Kunde inte välja.....

We were born to rock this world.


weheartit

Sitter på skolan just nu och mår allmänt piss. Dagen har varit tung och nu har jag fördrivit en timme framför datorn sen jag slutade. Bussen går om en halvtimme som tur är och det känns så sjukt skönt att få åka hem. Middag och sedan lugnt hela kvällen. Skulle egentligen träna core och kondition, men det var inställt ikväll. Får se om jag tar mig ut på en promenad, men just nu känns inte kroppen så taggad på det. Annars är jag bara sjukt glad att måndagen är över, nu kan veckan bara bli bättre!

Dag 02 - Meningen bakom ditt bloggnamn.

Meningen bakom mitt bloggnamn.....ja... Det började väl med att jag hette "th3rese" på apberget för tusen år sedan. Sedan när jag skaffade bloggen i juni 2008 så ville jag heta "th3rese", det var upptaget så då la jag till ett t. Det var väl den långa historien ungefär...

Although there is a time in the place, that I will see your face, it's still hard to wait around.


Igår åkte jag, mamma och pappa till Lycksele för att hälsa på bror i hans nya lägenhet. Den var sjukt snygg faktiskt, riktigt fräsch! Syster och Mia var också där, så sen for vi och käkade lunch tillsammans. Sen åkte vi vidare till Jysk. Jag hittade min älskade säng, 120 cm bred! UNDERBART. Vi köpte den, plus en till kudde, lakan och toppklädsel till den. Den fanns inne i lager sa dom, men när vi skulle lasta den på släpvagnen hade dom inte den där jävla sängen ändå. Sjukt irriterande. Men om två veckor kör dom hem den hit. Vi åkte iaf hem sen. Men jag kan lova att jag väntar på sängen, den var så sjukt grymt jävla skön!

Har tränat fotboll idag, och GUD så kul det är. Har ätit massa gott sen jag kom hem, macka med lax, ägg, bulle osvosv.. Skönt att ta det lugnt, men det känns som vanligt sjukt tungt med skola imorgon igen. Men bara att bita i det sura...

Dag 01 - En nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv.

1. Jag hatar när folk knäcker typ fingrar, rygg, nacke, osvosv.
2. När jag var mindre var jag jättekräsen, hatade juice med fruktkött, åt inte sparris, tomater, sås till maten, men helt plötsligt så har jag lärt mig gilla hur många nya grejer som helst.
3. Att sitta på bussen med musik i öronen är mitt bästa sätt att tänka igenom saker.
4. Jag är livrädd för ormar.
5. Jag ångrar att jag valde handels av den anledning att det är en sjukt tråkig linje och att jag nu insett att livsmedel med inriktning bageri skulle varit min grej.
6. Oftast när jag ser nåt jag vill ha, (en materialisk sak) så måste jag ha den direkt. Kan inte vänta med att beställa eller köpa, utan då är det på en gång eller aldrig!
7. Kan nog vara den bästa i världen på att fundera på vad andra tycker om mig och saker jag gör.
8. Har ett speciellt sätt att borsta tänderna och borstar likadant varje dag, räknar dessutom så att jag ska borsta lika mycket på alla tänder (lite tvångstanke där kanske!!)
9. Jag stammar när jag blir nervös.
10. Det som skrämmer mig mest är att drunkna.
11. Bubbelvatten är typ det godaste jag vet!
12. Älskar att baka, dekorera och sånt, är typ hur roligt som helst! Sen att äta det är dock inte helt fel det heller, haha.
13. Har jättehöga krav på mig själv, sätter ribban högt och när jag misslyckas blir jag väldigt besviken.
14. Är sjukt nervös inför körkortet.......
15. Älskar att träna och blir helt sjukt rastlös när jag inte gjort det på ett tag.

För att vara som alla andra...

dag 01- en nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv.
Dag 02- Meningen bakom ditt bloggnamn
Dag o3-en bild av dig och dina vänner
Dag 04 - en vana som du önskar att du inte har
Dag 05 - en bild av en plats du varit på
Dag 06 - Favorit superhjälten och varför
Dag 07 - en bild på någon / något som har störst inverkan på dig
Dag 08 - Mål på kort sikt för denna månad och varför
Dag 09 - Något du är stolt över de senaste dagarna
Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad
Dag 11 - En annan bild av dig och dina vänner
Dag 12 - Varför började du blogga?
Dag 13 - en bild av ditt rum
Dag 14 - en bild på dig och din familj
Dag 15 - Sätt din iPod på shuffle: Första 10 låtar som spelar
Dag 16 - En annan bild av dig själv
Dag 17 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 18 - Planer / drömmar / mål du har
Dag 19 - smeknamn du har, varför har du dem
Dag 20 - Någon du ser dig vara gift / vara med i framtiden
Dag 21 - en bild av något som gör dig glad
Dag 22 - Vad gör dig annorlunda än alla andra
Dag 23 - Något du längtar för mycket
Dag 24 - Ett gammalt brev till dina föräldrar
Dag 25 - vad jag skulle hitta i väskan
Dag 26 - Din favorit tid på året
Dag 27 - Varför gör du så här 30 dagar utmaning
Dag 28 - en bild på dig förra året och nu, hur har du förändrats sedan dess?
Dag 29 - Vad har du lärt dig
Dag 30 - din favoritlåt.

Tidsinställt inlägg.

Okej, nu provar jag ett tidsinställt inlägg bara för att... Just nu har jag troligtvis nyss satt mig på bussen påväg hem. Kvällen kommer bestå av middag, träning och fika. Är så grymt glad över att börja träna igen, har verkligen längtat under jullovet!

Ska bli coolt att se om det funkar. HUGS

To have you shining here by my side, I'd sacrifice all the tears in my eyes.


Gårdagkvällen blev rolig. Först kom Madde så vi satt och bara pratade, Emma kom lite senare och vi pratade ännu mer. Madde for hem och vi for ut, hamnade lite här och där, och umgicks med massa roligt folk. Kom hem vid halv 2. Ah, det var kul iaf :)

Imorse blev det frukost och sen fotbollsträning. Sjukt kul att det börjar igen. Nu är jag grymt taggad på fullspäckade träningsveckor! Har nyss fikat lite med mamma och pappa, ska sätta mig och se lite Sex and the City nu. Har inget mer att berätta för tillfället. Veckan har gått fort och imorgon börjar en ny. Det är väl typ som det ska va. Måste bara tillägga att jag tack vare fotbollen inte haft nån söndagsångest än den här dagen. Troligtvis kommer det väl ikväll..... Pusshjärta

If I could hold on through the tears and the laughter, would it be beautiful?


Känner att bloggen är lite tråkig just nu.. Har liksom ingen riktig inspiration. Vill fota massa och visa er alla bilder! Men tiden räcker inte riktigt till. Skolan är iaf igång igen som vanligt, och det känns blandat, men jag ska inte klaga, veckorna flyger förbi, så snart är det lov igen!

Har varit och tittat på a-lagets match idag i kylan(!!), vinst blev det också! Hör och häpna.. 5-1 faktiskt. Har tinat upp nu här hemma, väntar på mat och funderar över kvällen. Får se hur det blir.

Igår va jag med Anna, vi åt chips och morötter med dipp, spelade kort och byggde korthus. Haha, inte bra för tålamodet. Anna lyckades dock tillslut, kan lägga in en bild sen;)

Nu är jag hungrig. MMMMMMMMMH

I miss the life, I miss the colours of the world.


Live life like you'll never lose


Take my hand and just don't let go.

Sitter och har nyss käkat middag, mår illa faktiskt... Dessutom såg jag nyss en helt sjuk grej på Fear Factor, FYFAN så äckligt.

Hur som helst, ska inte klaga mera nu. Förutom att jag är jävligt trött... Igår var en helt grym dag! Vaknade, skulle fara ut med skidorna med Anna, men det blev inte av, haha. Istället tog vi en långpromenad, det var grymt skönt faktiskt. Sen for jag hem, bytte om och så, och efter det bar det av till Övik med Karin, Clara och Anna. En mysig bilresa med massa prat och poppa musik. Vi parkerade bilen vid arenan när vi kom fram, gick till Subway och käkade middag innan vi gick tillbaka. Såg Modo-Skellefteå. En helt sjukt bra och rolig match! Stämningen var grym och resultatet kunde inte blivit bättre - 3-1!! GRYMT. Sen blev det Max och resa hemåt. Tack brudar för en grym dag!

Kvällen blir lugn och därför tänker jag avrunda med några gamla bilder (ska fixa in dom nya snart, orkar inte just nu bara, för då måste jag ha andra datorn...). Dessa bilder visar några jag aldrig skulle stå på benen utan, några av mina helt underbara vänner. Jag har alldeles för mycket att tacka er för, finns inte ord. Dom känner mig från insidan och hela vägen ut. Jag säger bara det, ingen Therese utan er.










Hjärtahjärtahjärta.

I've got you to make me feel stronger, when the days are rough and an hour seems much longer.


Förvirrad. Glad. Förvånad kanske är rätt ord. Livet förvånar mig verkligen ibland. Det är svårt att säga om det är positivt eller negativt, men det lär jag märka så småningom. Jag har insett att jag inte kan ha folk i mitt liv som bygger upp mina förväntningar och sedan ständigt gör mig besviken. Det funkar inte bara. Vare sig det som hänt är bra eller dåligt så har det resulterat i något bra. Jag behöver inte anstränga mig längre. Nu har jag lämnat det bakom mig. Om det kommer förbli så, det vet jag inte. Men att det gett något bra, det vet jag.

Snart är lovet slut, men det har verkligen varit helt sjukt bra! Igårkväll blev det först plankstek hos Anna, sen for vi hem till mig med Oskar och Agnes. Det blev chokladfondue, kortspel, Malarky, mer att äta, skratt, och massa prat, plus en nattpromenad. :)

Har spenderat dagen först i sängen, tog mig upp, gjorde lunch, såg SATC, och tog en långpromenad. Nu har jag nyss käkat, så snart ska jag umgås med Karin och Clara som är hemma igen. Underbart.

LIFE IS WHAT YOU MAKE IT.

I hope that tomorrow the sun will shine, with every tomorrow comes another life.






Kom på att jag missat att lägga upp bilderna sen jag och pappa m.fl. var och såg Modo-Luleå under mellandagarna. Tyvärr blev det förlust med 2-4 för Modo, men det var en bra match och sjukt bra stämning i hallen!

And I'm free, free falling.

Här kommer lite bilder sen nyår. Först var det lekar som gällde..


..som att äta upp ett godissnöre utan att använda händerna.

..och att blåsa upp en ballong tills den small (detta funkade däremot inte).

..eller att få pennan i flaskan.

..Wii

..och charader i flera omgångar. Det segrande laget blev i alla fall inte mitt lag! Haha




Middagsdags.


Tolvslaget kom...

Och alla var glada. ;)

Ja, det var väl dom bilder jag har på usb-minnet just nu, orkar inte lägga in några fler bilder just nu, men det kanske kommer lite andra så småningom. Blev en hel del fulbilder kan jag lova!

Nu väntar jag på någon mat. Har städat, gått en sväng och duschat idag. Välbehövligt alltihopa. Kvällen ska nog spenderas med Emma. Bara mys!

Cause I've burnt ever bridge I've ever built.


Har inte skrivit något vettigt sen nyår. Hade iaf en grym kväll och fick fira in det nya året med en del underbara vänner! Kvällen började med bål och lekar, fortsatte med en supergod trerätters och sen umgicks vi mest bara. Efter tolvslaget drog vi ut på raggen med Karin först, i typ en och en halv timme, sen bytte vi bil och åkte två timmar till. Det var helt g to the aaaaalet. Men garanterat en kväll att minnas! Bilder kommer senare.

Ska försöka njuta av sista tiden av lovet, trots att det känns som att det redan är över. Har varit med Anna idag och sett Avatar, ganska bra film ändå...eller. Ja, jo, den var nog rätt bra tror jag. PUSS

Hear the DJ say love's a game of easy come and easy go.

1. Namn? Therese
2. Exakt ålder? - Ja...17 år, 3 månader och 1 dag
3. Vart bor du? - Åsele
4. Bor tillsammans med? - Mamma och pappa
5. Husdjur? - Allergisk...
6. Färg på ditt hus? - Tegelhus
7. När är du född? - -93
8. Klass? - HP2
9. Vilket år tar du studenten? - 2012
10. Något jobb? - Inte de.
11. När ska du sova ikväll? - Inte en blekaste aning
13. Duschat idag? - Nej
14. Pussat någon idag? - Nej
15. Ätit något idag? - Ja?
16. Vad har du ätit? - Rester av förrätten från nyår som mamma hade gjort, vindruvor och lite youghurt
17. Dagens klädsel? - Mjukisbyxor och linne än så länge
19. Dagens väder? - Mörkt :) haha nämen typ trist
20. Dagens roligaste? - Hahaha
21. Har du många vänner? - Det är relativt
22. Hur många har du kysst? - Vet inte riktigt
23. Vem kramade du senast? - Clara!
24. Hur många vill du pussa ? - Hm...?
25. Hur många har varit otrogna med dig? - Ingen hoppas jag?
27. Har du pojk-/flickvän? - Nä.
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Hm...det var nog Anna!
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Hahahaha, det ids jag nog inte skriva.

Favorit
31. Film?
- Sex and the City-filmen, den första.
32. Låt? - Många brraaa
33. Mat? - Tacos, kyckling, finns mycket
34. Dryck? - Bubbelvatten, men äre f to the est så är det ju knappast bubbelvatten iaf! Haha
37. Stad? - Övik skulle jag nog tro..
38. Land? - Sverige
39. Ämne i skolan? - Finns inte många...haha
40. Årstid? - Sommar, helt klart!

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Hm..svårt att avgöra!
42. Personen du kysste? - Haha.............
43. Gången du spydde? - Halloween tror jag.
44. Gången du grät? - Det var rätt längesen, händer inte så ofta.
45. Pizzan du åt? - Typ en månad sen kanske.
46. Gången du var i göteborg? - Augusti 2009
47. Gången du var i stockholm? - I augusti 2010.
48. Gången du var full? - I fredags, eller ja, blir väl igår egentligen (lördag morgon liksom)
49. Gången du var hög? - Aldrig
50. Personen som såg dig gråta? - Minns jag inte.

ANTINGEN ELLER
51. Svart eller vitt? - Båda.
52. Hund eller katt? - Hund.
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beror på.
54. Tv-spel eller datorspel? - Vet inte. TV-spel tror jag.
55. Singel eller upptagen? - Beror på.
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - Usch
58. Ragga eller bli uppraggad? - Haha uppraggad
59. Big brother eller paradise hotel? - PARADISE HOTEL <3
60. Svart hår eller blont? - På mig själv? Isf svart.
61. Blåa ögon eller bruna? - Blåa
62. Choklad eller lakrits? - Choklad
63. Göteborg eller stockholm? - Göteborg helt klart!
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Vänster
65. Coca cola eller fanta? - Coca cola
66. Pizza eller kebab? - Pizza
67. Randigt eller prickigt? - Randigt
68. Älska eller älskas? - Båda helt klart!
69. Leva eller dö? - Leva, absolut!

ANTAL
70. Personer du älskar? - Jag har aldrig räknat?
71. Personer du hatar? - Svårt att säga..men någon lär det väl finnas.
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Aldrig räknat direkt
73. Personer du pussats med inom en 24-timmars-period? - 4...(eller det beror på hur man räknar?)
74. Glassar du ätit på en dag? - 3 eller 4 kanske.
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Det får vi se! Minst en hoppas jag!
76. Gånger du haft minnesluckor? - Aldrig räknat, men det har nog hänt lite för många gånger..
77. Piercingar har du? - Två, i öronen
78. Personer du saknar just nu? - Vet faktiskt inte..inte någon speciell just nu
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Har hänt flera gånger

VEM

80. Vill du kyssa nu? - Ingen typ.
81. Ska du träffa imorgon? - Det vet jag inte. Mamma och pappa iaf?
82. Sjöng du senast för? - Mamma och pappa
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Emma!
84. Spelade du tv-spel med senast? - Minns inte, var ett bra tag sen.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu?- Haha ingen alls
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Finns flera stycken!
87. Förtjänar att dö? - Nämen, ingen egentligen
89. Vill du sova brevid inatt? - Mig själv

VAD
90. Gör dig glad? - Det finns väldigt mycket, alla i min närhet gör mig glad!
91. Gör dig ledsen? - Bl.a sånt jag ställer till med.
92. Vad vill du helst göra nu? - Skulle sagt äta, men jag är inte hungrig alls.. Haha, jag vet inte faktiskt.
93. Önskar du att du slapp göra? - STÄDA MITT RUM
94. Vill du ha nu? - Mer lov
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Ingen aning, länge dit!
96. Längtar du till? - Sommar...
97. Tycker du om dina betyg? - Jag är nöjd.
98. Ångrar du i ditt liv? - Jag har gjort många misstag, men det är väl det som gjort mig till den jag är just nu.
99. Är det bästa som har hänt dig? - Finns säkert mer, men en av dom sakerna är helt klart Mia, min systers barn.

RSS 2.0