Dance, dance like it's the last, last night of your life.



Igårkväll va jag med Emma. Vi käkade kladdkaka, såg Ensam mamma söker, dampade på mitt internet och tog en nattpromenad med vinterjackor. Sköntttt!

Sitter hos Emma just nu :) Har nyss käkat lunch, (makaroner och macka). Hihi. Idag har vi tränat aerobics, grymt skoj! Sov hos hon i natt också, de va trevligt som vanligt. Snart ska jag väl hem och pluggga. Känns ju mindre inspirerande om jag får säga det själv.

Dessutom har jag fått hem min nya vinterjacka nu, plus att jag beställt kläder från Gina. Oj vad pengarna går åt ibland....snart kommer ju kameran också....hm..

NU ska jag va social.

Usher ft. Pitbull - DJ got us falling in love
-----------


I never promised there'd be sunshine every day.

Tänkte att jag kunde berätta lite om mitt liv just nu. Det är mycket som hänt sen dess. Är bl.a. väldigt nöjd med min nya hårfärg och frisyr i övrigt. Har tränat, gått skola, varit barnvakt, umgåtts med mina vänner och levt sen jag skrev sist. Dessutom har vi fått ett nytt kök hemma, bara nytt kakel och bänkskivor som saknas.

Åkte bil hem idag, och det är typ det bästa som hänt i veckan! Umgicks med Emma när jag kom hem, vi fikade te och digestivekex + att vi gjorde ett försök till att plugga, däremot gick det inte så mycket framåt, pratade istället, hihi. Mycket mysigt!

Ska snart käka gookyckling och sen umgås med Anna! =) Jordgubbsslush blire iaf, som jag ska försöka göra....

Can I have this last dance with you?

Hoppsan. Verkar som att bloggen fått ligga åt sidan ett tag... Haha. Har fått höra det väldigt många gånger, men jag ska se om jag kan hitta luckor och skärpa mig lite. Har lite mycket annat för mig just nu. Men de två veckor som gått har jag iaf hunnit med massa bakning, umgåtts med mina fina vänner, varit på skolan, tränat, spelat fotboll osvosv.

Spelade match idag som slutade 0-5. Har inte så mycket att säga om resultatet, vi kunde ha hållt siffrorna nere betydligt bättre, men ibland finns viljan inte riktigt där. Hur som helst är fotbollen slut nu - hjärtekross. Därmed är sommaren också officiellt slut. Nu är det höst. Usch så tråkigt det känns, men snart blir det väl massa höst- och vintershopping förhoppningsvis!....eller inte! Hahaha.

Har beställt en kamera idag också, lycklig tjej! Dock försvinner några tusenlappar av lönen, men tur man får studiebidraget!

Imorgon blir det kort dag som vanligt, sen klipp och färg på VIP. Och efter det ska jag färga Annas hår, och sova hos hon i Lycksele. Tisdag efter skolan kommer jag hem, då blir det bakkurs med några barn. Onsdag - skola och träning, torsdag träning, fredag - då kanske jag uppdaterar igen. Bloggen får ligga på is ett tag. Kommer skriva då jag känner för det helt enkelt.

Tills dess - so loooooong!

Taio Cruz - Dynamite - sweeeeet.

RSS 2.0