Helg!

Gårdagkvällen blev bra! Beck, raggg, bärgning och en massa annat! Hahahahahahaha :) De va grymt skoj hur som helst...

HAHAHAHAHAHAHAHA.

 

Vann matchen idag med 9-6, sjukaste skönt! :)

Nu kommer lite mera bilder från veckan och helgen innan jag ska lägga mig i sängen och se på tv!

Och sen helgens låt: (Anna, Jon och Oskar veeeet!)


LIKE IT!





Förändring!!









(fattar inte att jag lägger ut de här bilden på mig själv
) Men alltså, vem är den där tjejen? Bilden är tagen i slutet på 2006.. Alltså när vi gick i sjuan. Brydde mig aldrig om kläder, smink, hår, ingenting...

Oktober 2006.



Tre och ett halvt år senare är saker definitivt mycket annorlunda.. Sminkar mig, har hyfsat platt hår i vanliga fall men plattar det typ varje dag och tänker i stort sett alltid på vad jag har på mig och hur jag ser ut.

Alltså, förändringen på utséendet! Helt jävla sjukt....











Januari 2010.

Förlåt för kasss uppdatering men jag orkar inte sammanfatta eller så nu. Käkar morotskaka just nu, MUMS! Ska snart byta om och sen se film med Anna, Agnes, Oskar och Jon. Sen imorgon bär det iväg till Malå för bortamatch.





Loveit.

Åhh.. Jag har kärat ner mig i ett armband för 699 kr......

Sjukt fint! Finns på Peoplesuniform.com. Måste överväga om det ska beställas eller inte, lär ju LÄTT vara värt det.....





Helg!

8 år sen morfar försvann... Förstår inte vars tiden tog vägen. Tyckte de var nyss jag satt där på begravningen... Fyfan.....

Hade helmysigt i fredags hur som helst med Anna, Emma och Agnes. Först tacos och bål, sen poker och efter det marängswiss, MUMS! Sen, Mr.Bean tills alla blev trötta och drog sig hemåt. +++ massa skratt! :) Bilder längre ner!

Igår så drog jag iväg på match i Skellefteå, vann med 9-3 och det var grymt skoj! Sen Max och sen hem. Somnade typ på en gång hemma.. Haha.

Blev väckt av mamma imorse, så vi skulle upp och handla lite. Dock var det stängt, så vi for och övningskörde, vilket gick helt okej! Har nyss käkat lunch och ska snart byta om och dra och åka skidor en sväng bara för att göra nåt. Sen ska jag väl duscha, och plugga.. Sen ikväll blir det nog Emma!=)

Jag tror jag är kär......i John Mayer - In your atmosphere.

Bilder sen i fredags:






Lovely.





Sakna.

En dag jag aldrig kommer glömma. Om man kunde spola tillbaka tiden och återfå all den där lyckan.. Åh vad mycket skoj vi har varit med om egentligen.. Saknar tiderna, det gör jag verkligen!

Nu ska jag inte låta som en deppig kärring, men det är svårt att inte sakna det, trots att man bara ville därifrån då vi gick där..

Kvällen har spenderats med Anna, gh, Andra Avenyn och (lite den här gången) kladdkaka. Det var mysigt! Annars taggar jag bara imorgonkväll :) Måste även tillägga att jag faktiskt har helg nu och att det är sjukaste skönt! Ska duscha imorgon, göra massa skolarbete och sen kanske hälsa på på skolan en stund. Men...nä. Det får bli en annan gång! Har massa arbete som måste göras bort innan en troligtvis sjukt mysig kväll. Sen på lördag bortamatch.

I wanna free fall out into nothing, oh
I'm gonna leave this world for a while
And I'm free, free falling, falling...






Hungrig.

Hittade den, och tycker det stämmer så bra. Man måste verkligen ta vara på tiden man har.

Just nu sitter jag på skolan och längtar hem till mat, och sova på bussen. Sov verkligen som en liten bebis imorse. Åh så skönt. Är galet hungrig, tur att jag har en blodapelsin i väskan, MUMMMMA.

Ska göra klart uppgifterna nu innan vi slutar. Sen vänta på bussen, åka hem för att äta middag och sen träna. Och sen får vi ju inte glömma dagens viktigaste! PARADISE HOTEL :) Älskar det..





Helgen.

Fredags blev mys. Kom hem efter skolan, jag och Emma hämtade ut vårat paket från junkyard (mina kawasakiskor!!!!!<3). Sen gick vi hem till mig, käkade mumsmiddag och sen såg vi på tv en stund. For sen hem till Emma, fixade lite ostkrokar, dricka, popcorn och så. Sen såg vi Exorcisten i govärmen. Den var jävligt övernaturlig och inte speciellt läskig.. Rätt konstig faktiskt. Sen satt vi vid datorn, fikade en macka och surrade. Vid halv 2 bestämde vi oss för att lägga oss.

Igår så vaknade vi 11, åt lunch och tog det lugnt. Sen for jag hem, bytte om och drog på träningen. Fotboll för hela slanten och jag har saknat det grymt mycket. Sen for jag och Anna på a-lagets match. Strömavbrott i typ 20 min innan dom fortsatte spela. Skönt att dom vann med 3-2! Sen dusch, middag och sen kom moster, Pelle och kusinEmma. Blev surr och ostkrokar, plus att vi lyssna på massa fin musik. Hihi. For upp på Ica. Anna och Agnes kom och vi köpte vindruvor och lite godis, sen skjutsade Emma hem oss! Såg på tv, åt alltihopa, satt vid datorn och lyssna på MASSSA gammal musik. Helt sjukt vilka minnen man får genom musik. Och vad man minns när man lyssnar på dom. Allting bara kommer tillbaka, rätt sjukt.. T.ex. så har jag så sjukt många minnen till den här låten! (Anna fattar)



Idag har jag och Anna gått långpromenad och ikväll ska vi va med Emma :)

Måste bara säga att det här armbandet är sjukt fint....






Lättad!

Är så grymt lättad över dagen. Allt gick så bra och jag slapp nålarna! Jag är frisk...och jag äääälskar det!

Nu ska jag fika, sen sova! Fredag imorrn, Exorcisten, Emma och mys!








Hockey.

Är ändå trots allt sjukt glad att jag for på träningen. Nåt jag verkligen kommer sakna med hockeyn är alla gånger som det går bra och man bara kan släppa allt. Under träningen hade jag roligt, och glömde allt annat. Älskar det, alla problem bara seglar iväg.. Tre månader kvar, och jag kommer säkert både ångra och inte ångra mitt beslut över att sluta. Men det kommer bli tomt, det kan jag erkänna, har ju ändå spelat 10 vintrar... Första året var det väl kanske inte så mycket spel, Björnligan liksom, men ändå. Skaffar ju med all trolighet lägenhet till hösten. Så vi får se, när jag har tagit studenten och flyttar hem kanske jag lirar med veteranerna? Ah, det får vi se, haha. Lång tid kvar tills dess..


(snodde bilden från google, eftersom jag inte har någon bra själv, hähä)

Som sagt, Umeå imorgon, ska nog även hinna in på GinaTricot också och använda mitt presentkort. Funderar på att köpa den här, men kan inte bestämma mig för vilken färg. Får väl se imorgon :)


Alltså, grön eller grå? Det blir morgondagens fråga, om dom nu finns och så.

Har nyss fikat mumsigt fika, så nu ska jag gå och be mamma massera mina axlar som verkligen är överspända! Sen sängen, en bok, och så. Sov gott!





Therese....

...going Umeå imorgon för att göra om det där fittprovet. Är panikslagen och sjukt orolig. Har gråtit så många tårar över det här. Jag är så otroligt rädd för nålar & sprutor så ni förstår inte! Ge mig bara fredag så jag slipper den här skiten............

Träning ikväll som jag egentligen inte har någon större lust att fara på.





Skidor.

Nu är skolan i full gång igen och det mesta är väl som vanligt. Dock är jag för tillfället rätt less på mitt liv, less på hockey, less på skolan osv.. Känns som att det inte finns något att se framemot. Eller jo, sportlov, men det är ju århundraden dit...... Nä, blääää på de.

Nä, förlåt att min blogg är så otroligt tråkig just nu. Men jag har inte tid och lust.

Kan iaf berätta att jag, Anna (a.k.a. kvaddarN, hahahahaha) och Sofia åkte 5 km på skidor ikväll och det va riktigt skönt! Nu ska jag se Paradise Hotel <3<3<3 Hihi..






Dåligt humör.

Har varit på såhär halvdåligt humör hela dagen. Hatar att jag låter det gå ut över min familj och vänner...... Nä, nu har jag fått håret plattat efter en dusch och fikat. Så nu ska jag gå och sova :)





Wella Sp Color Saver.

Vid klockan typ 1 idag kom Sofia, så vi såg film, Baksmällan (den film vi borde ha sett igår men inte såg så mycket av, haha). Den va faktiskt rätt rolig. Sen tog vi med oss filmen och gick ut på promenad en sväng. Surra och så. Sen lämande vi tillbaka filmen på Ica. Jag följde hon en bit på vägen hem och sen gick jag hem själv. Läser lite bloggar just nu och ska strax drunkna i boken en stund.

Ikväll blir det Emma, får se vad vi hittar på, men det blir nog något bra skulle jag tro! Hihi.

Ska också bara passa på och visa mina nya hårprodukter, schampoo och balsam för min nya hårfärg. Har inte lagt ut ungefär 600 spänn på att tona håret i en fin färg, för att det sedan ska försvinna fort. Nejnej! Så jag köpte Wella SP Color Saver. Hoppas verkligen att det fungerar, men det lär det göra, har hört så mycket bra om dom så!


2010 ska bli ett så mycket bättre år. Inga fler läkarbesök än det på torsdag (HOPPAS JAG). Och ska göra allt jag bara vill och kan hela året så jag inte kan titta tillbaka och ångra mig sen. Det värsta jag vet är att titta tillbaka och se att man kunde gjort så mycket, men man tog aldrig chansen....





Omtycktaste?

Blev ingen läsning igårkväll. Pratade istället med Anna i telefon i en och en halv timme.. Haha. Förstår inte vad vi hade att surra om, men tydligen en hel del! Vi la på halv 4 och sen somnade jag som en stock.

Hade ställt klockan imorse för att inte sova så länge. Men den stängde jag bara av och sen väckte mamma mig halv 12. Har nyss käkat lunch. Drack bl.a. Bravo-juice. Och då fick jag mig en riktig tankeställare...


Det heter väl ändå inte omtycktaste? Det heter väl mest omtyckta? Eller? Hahaha. Jag blev helt ställd. Men det låter ju rätt konstigt......omtycktaste... Nja, alltså.. Och om dom nu skrivit omtycktaste med mening och man inte kan säga så så måste dom ju skrivit det för att folk ska reagera? Eller? För dom kan ju inte ha skrivit fel? Hahaha.... Ja..






Friday.

Kladdkakemuffinsen blev bra! Sen tog mamma aldrig med dom på hockeyn, så det blev fika åt mig istället, haha :) Min dag har sett ut såhär:
  • Vaknar 8 av väckarklockan och mamma.
  • Äter frukost och gör mig klar.
  • Går i -35,8 graders kyla upp till Frillan.
  • Får håret toppat och färgat för 970 kr.. (det kostar att ligga på topp, aiiiight?...) (före-och-efter-bilder längre ner)
  • Går hem i samma kyla.
  • Får årets hittills värsta nyhet, vilket i stort sett förstör min dag.
  • Äter lunch.
  • Emma kommer och vi fikar kladdkakemuffins.
  • Far på Axbergs där jag köper en skoterhjälm för 1000 kr. (Observera att jag spenderat 2000 kr inom loppet av...ungefär 5 timmar kanske. GALET.)
  • Emma och jag far hem till mig och umgås.
  • Äter middag.
  • Väntar på Madde.
  • Går upp på Ica i kylan, dock "bara" -30. Jag och Madde hyr film och köper saker att äta.
  • Går hem i kylan.
  • Vi väntar på Anna, Agnes och Oskar.
  • Ser filmen, eller, pratar igenom filmen och har i stort sett inte sett nånting alls.
  • Madde drar hem.
  • Anna, Oskar, Agnes och jag pratar från halv 11 tills nu i stort sett :)
Väldigt mycket detaljer! Årets värsta nyhet har med läkaren, sjukhus, nålar osv att göra och tyvärr ids jag inte berätta mer än så just nu..

Nu ska jag nog dra mig till sängen, äta en blodapelsin, ev. se på tv om det finns nåt vettigt, annars läsa en sväng!











Kladdkakemuffins.

Längtar verkligen tills pencillinkuren är över. Vill träna och vill att allt ska vara som vanligt. Är less på att sitta hemma och bara göra ingenting. Och idag kände jag mig så hurtig. Ville gå ut på en långpromenad, men i 30 minus? Nä, inte direkt. Åh, jag är less på att se på tv, less på att alla har saker att göra, less på att sitta inne och RIKTIGT less på att inte kunna träna, vilket är det enda som gör mig pigg. Mår så illa av att bara sitta på rumpan hela tiden. Usch. Bara en dag kvar med pencillin, och nästa vecka är träningen igång igen. Fyfan så underbart!

Nu ska jag baka nåt som omväxling, så mamma kan ta med det till kiosken på hockeyn imorgon.. Blir kladdkakemuffins.

(Dock inte så det rinner över, haha. Speciellt inte när andra ska äta dom!)










Kawasaki!

-33 ute och jag är så sjukt glad att jag slipper gå ut idag! Inne-mys hela dagen med andra ord! Ska väl försöka hitta nåt att sysselsätta mig med :)

Sen ska jag berätta en annan sak. Imorse beställde jag mitt tredje par Kawasaki-skor. Dom absolut bästa skorna jag någonsin har ägt! THERESE <3 KAWASAKISKOR. PussPussPUSSSS på dom! Dock har mina två tidigare par varit vita, så nu beställde jag svarta :) Åhhhh, typ ögonorgasm. Sjukt snygga, sjukt sköna, och bara sjukt perfekta! Dom vita som jag har hemma nu är typ utslitna, haha.


Lätt värda vartenda öre! Så jävla snygga så jag tror jag dör..

Nä, nu blev jag som småsugen på en smoothie...och bullar. Haha.

Imorrn ska jag också till Frillan (Åseles nya frisörsalong) och klippa och färga håret. Mmmm, nice! Blir nog toppen. Typ alla säger att hon är grym, så jag tror det blir megabra det här.

Nu ska jag, göra nåt. Kanske läsa eller nåt? Eller kolla på saker till lägenhet för att drömma mig bort. Eller överväga att lägga ut en ny annons på mitt Sims3 eller kanske installera det på den här datorn och ha kvar det själv? Eller kanske kolla på resor? Nä, nu blev det mycket här. Men jag har ju hela dagen på mig iaf :)









Bada!

Det var riktigt otroligt skönt att bada! Hade megavarmt vatten, lyssnade på Eva Cassidy - Fields Of Gold genom telefonhögtalarna och hade tända ljus, och sen luktade det megagott i hela rummet, badbomd blandat med vaniljdoftljus och badolja.


Lite halvdålig bild men :) Haha.



Och sen kom jag på en sak när jag skulle lägga in bilderna från telefonen (därför dålig kvalla), jag har ju inte visat er vad jag hade på mig på jul och nyår! Alla visar det ju så ;) Haha.


Jul-outfiten till vänster.
Nyårs-outfiten till höger.
Hade klänningen som jag hade på                     Hade min nya glansiga jacka från H&M och
examen som jag sydde själv på                          linnet från GinaTricot, plus glansiga leggings.
sjöjden i nian, svart bälte med nitar
i midjan och en svart bolero från
GinaTricot, plus svarta leggings.

Sen på jul hade jag ju också lösnaglar. Blev rätt bra! Älskar att ha långa, fina(!!!!) naglar.

(Klicka upp!)

Och sen var det iaf megagott med smoothie och vindruvor! Nu ska jag ta en macka (Therese <3 mat, jag vet! Haha). Sen ska jag nog lägga mig i sängen och vänta på 2½ män (om jag orkar vänta så länge, haha).










Ta-hand-om-mig-själv-kväll.

Nu är jag hemma igen. Gick bara bra att vara barnvakt, men sjukt trött blir man! Kom hem och åt kycklingpytt med curry-cremefraiche. Gud så gott! Satt mig här och har suttit här vid datorn ett bra tag. Nu äter jag vindruvor, ska strax tvärt duscha, sen ta ett långt skönt bad. Efter det ska jag nog smörja in mig, typ fila fötterna, osv osv... Haha. Sen tv och mys med smoothie och ännu mer vindruvor (lila, kärnfria<3<3!) Bara ta hand om mig själv liksom!

Blir rätt tidig kväll om jag inte hittar nåt väldigt bra på tvn, haha. Är riktigt trött, trots att jag fick sovmorgon imorse.

Nu är det bad osv, som gäller!











Barnvakt.

Igår gick jag och Emma ut en sväng, såg på tv, åt mackor med gurka och drack varm choklad. Hihi.

Imorse ringde mamma och väckte mig 11. Klev upp, hon kom hem och vi åt lunch, sen ska jag snart sätta i gång och göra mig i ordning och packa ihop lite saker. Åker till Lycksele för att va barnvakt om 1 timme och 25 min. Kommer hem på onsdag kring 6,7 på kvällen. Får se, bloggen lär nog komma lite i kläm men jag ska se vad jag kan göra, haha.

Sen hade jag lite tråkigt nu efter lunchen och vill så gärna ha lägenhet för att slippa åka buss. (Hade ju helst bott hemma, men jag hatar att vänta på bussen när man slutar tidigare...och när man har sovmorgon). Hur som helst gick jag in på IKEA och la ihop ett litet (va heter de?) collage(?).


(klicka upp!)











Mat.

Jag och Emma bestämde oss för att se Flickan som lekte med elden idag, åt även upp baguetterna och kycklingröran :) Mums!

For sen hem, käkade middag och gjorde för ett tag sen en smoothie! Typ det goooaste<3 Som sagt, jag bara äter hela tiden, men det är väl så det ska va :)

Nu väntar jag på Emma som förövrigt aldrig verkar komma, men som just klev in genom dörren, hihihihih :) Får se vilket bus vi hittar på. Hihi.


Emma åt höger =)









ICA-reklamen<3.

Igårkväll hade jag och Emma riktigt mysigt. Johan Falk och baguetterna - som gjorde oss så mätta att vi nästan skrek, haha. Sen hann vi även hem till Emma en stund och såg Silent Library och pratade en massa.

När jag kom hem kring kvart i 1 så slog jag på tvn och såg Spider-Man, haha, det enda som gick att se överhuvudtaget ;p Somnade sen.

Mamma väckte mig 11 i morse, så snart är de lunch som gäller, sen ska jag nog göra mig helt klar och plinga Emma.

Och förresten, måste bara lägga in den för att den är så grymt jävla skön att jag tror jag dör! Skrattar lika mycket varje gång när jag ser den! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.












Things are, the way they are.

Har tänkt en hel del sen igår. Det är som det är..

Va med Anna igår på dagen, vi låg bara stilla i soffan och såg på tv (orkade inget annat ;P), sen middag och sen spenderade jag kvällen hemma med mig själv och några filmer på tvn. Hann tänka en hel del också, vilket jag tror var bra.

Idag har jag sovit, vaknat, ätit, hoppat hopprep (gosh, märks att jag har legat stilla i 5 dagar nu...), duschat, grejat inne på mitt rum och suttit vid datorn.

Kvällen ska spenderas med Emma som nyss kommit hem från fjället :) Blir nog en skräckis och baguetter med kycklingröra! Mummaaa!











Turn it off.

Okej, om du inte har lust att läsa om mina känslor och allting som pågår inom mig just nu kan du sluta läsa HÄR.

Nu har jag varnat dig. Det bränner bakom ögonlocken och det gör faktiskt så förbannat jävla ont. Det bråkas inom mig. En del säger att jag faktiskt borde vara ledsen, den andra säger ryck upp dig. Jag hatar att jämföra mig med andra. Men ändå så är det något jag ständigt gör. Oftast förlorar jag matchen, och jag har tryckt ner mig själv. Allt för ofta blir det såhär. "Hon är mycket snyggare än mig." "Hon har så många killar efter sig". Osv. Ibland har det faktiskt gått så långt att jag börjat jämföra umgängeskretsar, men egentligen, hur kan jag?! Hur kan jag ifrågasätta mina underbara vänner? Hur kan jag jämföra dom med andra? Jag skulle aldrig kunna byta bort mina vänner! Jag är så glad att jag har dom, och som ett test på Facebook sa, jag är inget utan mina vänner. Självklart ett skämt-test. Men egentligen stor sanning i det. Men som sagt, jag skulle aldrig byta bort mina vänner. Istället jämför jag mig själv med dom. Och då inser jag hur många brister jag har. Hur mycket jag önskar jag hade. Hur mycket mina vänner gör, och kan, som inte jag gör och kan. Har många gånger velat vara i mina vänners kroppar. Men sen kommer jag ju på allt jag har, min familj och släkt som jag inte får någon relation till då. Då finns det småsaker jag vill ha. Dens personlighet, dens ögon, dens hår osv. Alltid denna önskan att vara någon annan än den jag är. För vet du en sak? Jag är inte nöjd med mig själv. Mitt självförtroende är inte mycket att skryta över. Spelar ingen roll hur jag försöker, jag hittar aldrig riktigt den där glädjen över att vara mig. Det finns alltid saker jag vill ändra på. Fine, så är det säkert för alla. Men i min värld existerar inte det. Det är bara mig jag vill ändra på. Och ska jag erkänna en sak? Ibland önskar jag att jag inte brydde mig om skolan. Men sen får jag äta upp det. Ibland önskar jag att jag var den som festade värst av alla. Men sen får jag äta upp det också. Hela tiden önskan att inte va mig själv, att va som någon annan. Egentligen hatar jag mig själv för det för jag vet att mitt liv innehåller allt jag behöver. Och jag kommer ändå aldrig kunna ändra på den jag är. Jag vet det. Det är bara så svårt att inse. Hela grejen är att det finns en bakgrund till allt det här och jag skäms för det.. Killar. Det är anledningen. De flesta av mina vänner har någon. Nu vet jag att jag kommer få kommentarer om att det inte är så. Men i mina ögon är det så. När jag går bredvid mina vänner så känner jag att killarnas ögon ligger på mina vänner, och inte på mig. Det handlar om bekräftelse, och det låter säkert jävligt dumt för dig och fine, tyck det då. Men att bara veta om att någon (förutom ens släkt och vänner som kan säga det för att vara snäll) tycker man är bra precis som man är, på både utsidan och insidan. Det är så jävla stort. Och ska jag vara ärlig (det kan jag ju lika gärna när jag har kommit såhär långt) det var jävligt längesen jag kände det så.

Nu har jag sagt så otroligt mycket om vad som pågår i mig. Och ev. kanske jag ångrar att jag publicerade det här sedan. Och isf tar jag bort det här inägget. Å andra sidan är det så skönt att få ut lite tankar..

Nyår.

Blev ändå en ganska bra kväll igår. Känns som att jag inte riktigt vet vad jag ska tycka. Dagen började iaf med att jag vaknade vid 8, trött som nåt jävla djur, men torr i halsen och tätt och alltihopa. La mig i soffan men det var så oskönt. Tog täcket tillbaka till sängen och somna om igen. Underbart. Vaknade kring halv 11. Bakade Aftereight-kladdkaka, duschade, umgicks med Karin och Clara. Sen blev det att skynda på med smink, hår, och kläder. Moster och så kom, så vi käkade middag och så. Sen vet jag inte vad jag ska säga om kvällen. Visst alltså, det var jättetrevligt! Absolut inget ont så.. Men ja.. Pencillin..  Hur som helst, spenderade tolvslaget hemma, raggade bil med kusin ungefär en halvtimme och sen spelade jag nåt spel med Sofia på datorn.

Ah, jag rycker på axlarna.. Vaknade nyss. Nu blir det lunch och sen? Ah, det får vi väl se.

Hoppas ni andra hade en sjukt jävla rolig kväll iaf!










RSS 2.0