A-lagsmatch.

Har nyss duschat för att få upp värmen. Var och kikade på a-lagsmatchen som dock inte gick speciellt bra. 0-12.. Men jag hade roligt iaf. Snart ska jag klä på mig, sitter bara i morgonrock just nu, hähä, och sen ska jag gå till Anna. Därefter ska vi dra oss mot pizzan och äta pizza. Mums. Känner att det var ett tag sen. Faaaast, kanske äter typ kycklingpasta istället. Eller kebabrulle. Nu blev de svårt.. Haha. Det löser sig säkert.

Ikväll blir det nog film och mys med Anna och Sofia. Sen ut kanske? Blir nog toppen iaf :)

Nu ska jag gå och klä på mig och fixa håret, som för upplysningens skull ser förjävligt ut.. Haha.









Uppdatering.

Jag skäms för den dåliga uppdateringen, det gör jag verkligen. Men det mesta har känts uppochner nu ett tag. Men jag tror att allt kommer kännas bättre så småningom.

Ska verkligen försöka gottgöra det här och börja med att berätta vad jag köpte i Umeå. Eftersom min kamera hatar mig blir det dock inga bilder.

Köpte:
- En svart t-shirt med texten I'm bad, who's bad? från Gina Tricot
- Ett par ljusa jeansleggings från H&M
- Ett långt blått linne från Gina Tricot
- Ett armband från Accent
- En kofta från Gina Tricot
- En deo
+ mat & buss.

Under lovet har jag hunnit med en hel del. Umgåtts med alla mina vänner, tränat, varit i Umeå och shoppat, sett på film, sovit (kanske dock lite för lite), och bara haft det underbart. Trots att det har känts kaos så har det ändå varit bra mitt i allt.

Sitter i soffan under täcket och funderar på att gå och klä på mig. Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. Kanske går ut och går en sväng. Ska även försöka få ihop lite bra musik och bränna en skiva och kanske göra en ny bloggdesign åt mig själv? Sen får vi bara se vad som händer. Vet inte vad jag ska hitta på ikväll, men förhoppningsvis dyker det upp något.

Imorgon ska jag träna, och sen kika på hockey. Sen är det ju halloween också, så de blir nog en rolig kväll.

Nu har ni fått lite uppdatering iaf, så nu ska jag ägna lite tid åt annat. Pusshej.

Away.

Vill just nu bara långt härifrån. Just nu känns allt rätt kaotiskt. Ibland önskar jag att man bara kunde slippa allt....

Hur som helst, va i Umeå idag. Köpte en del grejer. Orkar inte säga mer.

Gonatt.

.-.-

De finns saker som inte syns på utsidan. Som gör så förbannat jävla ont. Jag är så glad att jag har hockey. I hockeyutrustningen slipper jag oroa mig för allting omkring. Och just då är det jag känner mig som mest uppskattad. Förstår inte hur allt ska bli nästa år, då jag inte spelar längre.. Självklart, jag har mina vänner, min familj och min allra närmsta släkt som ställer upp. Men fortfarande så är det så mycket som beror på mig, och då spelar det ingen roll hur modiga dom omkring mig är, och det är den biten jag är rädd för - det jag måste klara av själv.

Och det som hände idag var inget fel av dig, och jag hoppas du förstår det. Jag behöver det här, så är det bara.

Sooner or later everything will be alright.

Lektion.

Sitter på lektion just nu. Fryser, är hungrig och längtar verkligen hem. Har just nu en riktigt ovärd lektion. Antingen får man fixa sin PowerPoint-presentation eller ja..typ göra vad man vill? Jag läser bloggar, kika facebook, och som ni ser skriver i bloggen också.

Nu ska jag spela nåt spel för att fördriva lite drygtid. Ikväll ska jag träna.

Puss.

Sunday.

Har hittills haft en riktigt skön söndag. Blev först väckt kring halv 11, sen tog jag täcket till soffan och slog på Beverly Hills (damn vad jag älskar det!). Såg två avsnitt och sen slog jag igång datorn och gjorde lite skolarbete. Åt lunch och sen klädde jag på mig och for till en som vi känner och hon toppade mitt hår. Sen blev det lite övningskörning. Överväger just nu om jag ska ta mig en promenad innan middagen. Har dock lite skolarbete jag måste träna på, ev. redovisning imorgon. Men det kan jag ta efteråt. Sen ikväll ska jag nog umgås med Emma=)

Det är så otroligt mycket som är dolt på utsidan..



Och jag vet att jag säger det här allt för sällan, men alla mina vänner, ni är verkligen guld! Förstår inte vad jag skulle göra utan er. Jag älskar er och kommer alltid ställa upp för er!

Thoughts.

Har en hel del att tänka över.. Ska hur som helst ta mig en hemmadag imorgon! Göra skolarbete, köpa refilkort till telefonen, kanske gå en promenad, se film och bara ta det lugnt. Kanske hinner reda ut lite i min egna hjärna och se vart det leder, kan inte skjuta upp det länge till.

Nu ska jag nog snart borsta tänderna och dra täcket över huvudet. Jag fryser och är trött!

Busy.

Ni får ursäkta min dåliga uppdatering, men det är inte vad jag prioriterar mest just nu.. Tränar, går i skola, umgås med vännerna, övningskör, sover, äter, ser på tv, sitter vid datorn och gör läxor. Ni får ta min uppdatering med en nypa salt så skriver jag när jag har tid och lust.

Hare! Puss.


(bild från google.se)

Idé.

Ny dag. Sitter just nu i sängen, färdig. Det är nog fasen rekord! Hur som helst, när jag vaknade i morse var det så jävla skönt i min säng. Drog mig till 5 över, klev upp, åt frukost (special K - red berries och en macka), sen nu har jag både fixat håret, klätt på mig och borstat tänderna. Drömde i nattt också att Karin och Clara var hemma. Besvikelse när jag vaknade.... Men så är det.

Lite fult igår.. Låg ju och funderade ut lite idéer till provet nästa vecka som jag berättade om. Kom på en idé och skrev upp den på telefonen, hade ju inget papper. Sen dör min telefon och jag lägger den på laddning en bit bort. Släcker lampan. Sen ligger jag och funderar en stund och kan inte tänka på annat än den där dumma idén. Tillslut kommer jag på en ny grej. Tänder lampan. Men orkar inte gå den där biten till telefonen och slå på den igen. Så efter ett tag hitta jag nåt gammalt träningshäfte, river en bit ut det och hittar en drillpenna. Skriver upp det nya som jag kom på. Sen lägger jag mig, släcker igen och blundar. Och funderar... Sen kommer jag på ännu en sak. Tänder lampan. Skriver upp den. Lägger mig igen, kommer på en till grej, men bestämmer mig för att ligga kvar och sova istället. Och nu kom jag faktiskt på vad det som jag inte skrev upp handlade om.

Lite surr om allt och inget! Nu ska jag dra mig mot skolan. Får skjuts av pappa, sen går jag hem i eftermiddag då det inte är lika kallt ute=)

Men ha en bra dag!


(bild från kelloggs.se)

En vanlig onsdag.

Idag har det varit en helt vanlig onsdag. Skola, middag, träning och läxa. Plus datorn då=) En helt okej dag, förutom pissslask och kallt! Och en dålig träning..... Sånt får man ta, antar jag. Nu ska jag läsa lite inför vårt prov nästa vecka. Ska göra en annons och måste väl läsa lite så jag får några idéer. Sen ska jag sova, SKÖÖÖÖNT!

Yes, så såäre.
Puss och gonatt.


John Blund är bäst!
(bild från google.se)

Sola.

Dagen har varit rätt okej. Sen när jag kom hem åt jag middag, sen for jag och Sofia och solade, grymt skönt! Nu ska jag käka pinjenötter och se på Beverly Hills =) Skulle egentligen ha sett Andra Avenyn men jag ligger några program efter, så jag kan ju inte kolla nu... Jag och Anna ska ta igen det där!

Som sagt, Beverly Hills!


John Blund.

Var riktigt skönt att träna ikväll, trots att det kändes jobbigt innan! Tror definitivt att det kommer bli en rolig säsong.

Har nyss duschat och fikat. Nu ska jag snart ge John Blund ett försök, är rätt trött. Ska bara borsta tänderna och läsa min engelskabok en stund. Sen så! Sov gott alla barnen =) Skojaaa..

Vi hörs! Puss.


Tänk om man kunde spola tillbaka tiden.....

Test.

ALLA TJEJER SKA GÖRA TESTET!
KÄRLEK, SKOLA, FAMILJ, VÄNNER, FJORTIS, DÅLIGA TIDER & ÖVRIGT.


KÄRLEK:

Är du kär just nu? - Nä

Har du någon kille just nu? - Nä

Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Nä

Vem kysste du senast? Hahaha, de tänker ja inte skriva

Vem kramade du senast? Mamma=)

Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - Nä?


SKOLA:

Är du duktig i skolan? Fråga inte mig.

Har du bra betyg? - Ganska

Har du fått göra om ett prov någongång? - Nä

Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Jodå

Sköter du dej i skolan? - Jadå

Har du tuggat tuggummi under skoltid? - Typ varje dag

Haft mobilen på lektionstid? - Varje dag


FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? - Mamma, pappa, syster och bror (som inte bor hemma)

Trivs hemma? - Ja

Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Nä

Har skrikit och slagit din mamma? - Inte slagit!

Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - Tror jag inte

Har du kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? Inte så att dom har hört det..;p

Du älskar din familj oavsett vad som händer? - Ja


VÄNNER:

Du har vänner? - Ja=)

Du brukar vara med? - Anna, Emma, Madde och Sofia är väl vanligast ;p Men sen umgås jag ju även med andra också=)

Älskar du dina vänner hur de än ser ut? - Ja!

Är det okej att ha kill-kompisar? - Det är väl klart!

Har du pussat någon av dina kompisar? - Pussat nån som nu är min vän ja ;p

Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - Herregud nej?

Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - Nä, faktiskt inte.


FJORTIS:

Du sminkar dej varje dag? - Ibland, men de kommer bli typ varje dag när jag fått mitt puder.

Putar med läpparna på kort? - Ibland, när det är oseriöst. Och då är det inget litet put, då blir det rätt extremt, alltså ingen fjortispose=) hähä

Tar kort på dina bröst? -  Nä?

Använder foundation på läpparna? - Nä?

Super dej packad varje helg? - Nä

Du har kysst en tjej? - På kinden ja;P

Du plattar håret och har en typ fjortisfrisyr? - Plattar håret ibland

Ditt hår är knallblont? - Nä, brunt


DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Jåå

När grät du senast? - Det var nor några veckor sen

Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - Yes

Du har slagit ner någon? - Nä, slåss inte seriöst

Du har skadat någon med flit? - Ja, nypas räknas väl?


ÖVRIGT:

Motto? - If you dream it, you can do it

Film? - Många!

Musikgenre? - Blandat

Lyssnade senast på? - 21 guns - Green Day på radion;p

Var det här kul? - Nä


Data.

Imorse när jag vaknade kan jag lova att jag var riktigt sjukt trött. Däckade typ på bussen.. ;p Har bara långa dryga lektioner idag. Just nu data och håller på med min PowerPoint-grej om Levi's. Snart lunch och då ska jag, Gerda och Renee på Ibbes och äta lunch, bara för att det är äckelmat idag. Mums! Sen ska vi på banken och sen har vi en lektion till. Efter vi har slutat ska jag på Åhlens med Fiia också. Sen ikväll är det träning och engelskabok på schemat.

Nu ska jag vara duktig och jobba. Pusshej.


(bild från google.se)

Flickan som lekte med elden.

Den var riktigt bra! Mer orkar jag inte säga för tillfället.



Nu ska jag sova. Skola imorgon. 7 timmars sömn.. Oh yes!

Söndag.

Har hunnit med en hel del saker idag:

  • Sovit
  • Busat järnet med Mia
  • Gått på promenad med Mia och syster
  • Ätit lunch
  • Fikat med moster, kusin Emma och Pelle
  • Sett på tv
  • Bränt en skiva åt syster som blev kass kvalla på.... "#&&(¤)!!!
  • Rensat kantareller åt mamma
  • Ätit middag
  • Busat ännu mer med Mia

Ikväll ska jag:

  • Läsa min engelskabok..
  • Säga hejdå åt syster, Mia och Björn :(
  • Fara på bio, Flickan som lekte med elden!
  • Sova

Så ser min dag ut. Nu ska jag umgås med syster, Mia och Björn innan dom far hem...

Ha en brrrra kväll :)


Lördagsmys.

Nu sittter jag i sängen. Ska alldeles strax sova. Har läst lite bloggar, så nu är jag trött. Ikväl blev det mys med familjen och massa onyttigheter, sen kom även Anna och Clara och vi såg Körslaget innan vi drog oss ut på samhället. Träffade lite folk och sen gick jag och Anna en långpromenad i kylan och bara prata.

Som sagt, nu ska jag sova. Eller snart. Ska läsa några sidor ur min engelskabok först.... Sen så!

Har förresten haft en riktigt äckligt onyttig helg, så nu blir det nyttigt i veckan. Känner mig såhär äcklig av allt socker och skit.. Nä, usch. Nu blir det skärpning..

Sov gott.


Dusch.

Nu har jag nyss duschat. Sitter i soffan i tvrummet med Clara (som överraskade mig med nåt psykologitest!!!, skitunge, men jag är glad att hon är här=), systeryster och pappa. Vi ser på Viasat Nature på några fula apor, i väntan på att hockeyn ska börja igen. Snart middag, klyftpotatis och fläskfilé! Mums. Ikväll blir det tvmys med familjen, sen ska jag nog ut en sväng med Anna =)

Igårkväll blev en riktigt trevlig kväll. Vid två hade alla dragit sig hemåt, och då var jag riktigt trött! Sov till havl 1 imorse också, så det var skönt!

NU börjar hockeyn igen och syster vill kolla datorn. Hörs sen!

Buller.

Nu är jag less och tycker att folket kan dra sig hemåt! Har varit en jättetrevlig, men dock alldeles för bullrig kväll. En massa folk, god smörgåstårta, goda kakor, GODA GRILLSPETT osv. Min mamma är duktig =) Och pappa också! Som sagt, en hel del buller, och en massa bus med Mia, som sover nu. Dock förstår jag inte hur, för det är så otroligt livat.. Förhoppningsvis blir det lugnt så småningom så man får sova. Dom börjar dra sig hemåt nu så förhoppningsvis dröjer det inte länge tills man får tystnad =)

Sov gott allihopa. Vi hörs imorgon! Puss.

Biiirthday!

Nu sitter jag här igen, dock med min NYA bärbara dator and i loooove it! Igår blev en bra dag. Fick pengar, den här datorn, datorväska, armband av Sofia, mixer och lite annat =) Sen idag kommer mormor och syster också troligtvis med några presenter (haha, lät ju lite dumt men de är ju som dom har sagt iaf ;p). Sen ikväll lär också en hel del andra personer komma. Pappa fyller ju jämnt idag så det är storkalas här hemma. Åkte på skolan idag och var där två lektioner, sen tog jag ledigt på eftermiddagen och åkte bil hem för att pappa fyller år. Bättre än att sitta i Lycksele till 4 iaf. Har bara pillat med datorn sen jag kom hem. Ikväll kommer nog också Anna en sväng, och kanske Madde också. Blir nog en riktigt mysig kväll skulle jag tro. Hoppas ni får det lika roligt som jag lär ha! Puss.


(bild från google.se)
Lovely!

OCH, STORT TACK TILL ALLA FÖR ALLA PRESENTER OCH GRATTIS!


RSS 2.0