huvva..

jag tror inte man inser hur bra man har det egentligen..
http://www.vv.se/ddd2_templates/Page____22885.aspx
på vänster sida står det "möt de drabbade" och sen under finns en massa namn. där finns fler berättelser av andra drabbbade.

fyfan....


you're still a part of everything i do....

middag!

ni anar inte hur skönt de är med lov alltså! :) idag blire anna å sofia. sen ikväll blire midddag med karin, clara å anna. mys :) sen kom nog sofia å då blire nog filmtittande, kanske sanning eller konsekvens och annat roligt!


btw, jag kom inte vidare i regionsuttagningen så nu vet alla de!
grattis till karin och clara, som gjorde de :)

helgen blir bra iaf, de känn jag på mig.


veckans....

ikvälll ha jag tränat å nu är jag med anna. sofia for hem för ett litet tag sen.. vi ha gått en liten (liten den här gången) promenad. sen ha vi fika lite, å skratta åt småpajkaa. nu gör vi typ inget alls... ;p


förresten. jag ska ta och berätta om en liten ide jag och anna fick igår när vi va ute och gick. varje söndag tänker vi ha en liten lista på veckans typ, bra och dåliga saker..
- veckans kanon (nåt bra som har hänt)
- veckans kalkon (nåt dåligt som har hänt)
- veckans värsting (nåt riktigt hemskt som har hänt)
och slutligen
en valfri kategori per vecka. vad det blir är en överraskning;)

vi har redan fått klart vad som är vecknas värsting och veckans kalkon. resten får vi se.. så framöver blir det anna å thereses lista varje söndag;) de ni!

torsdag.

vilket innebär träning :) idag ha jag vare med anna. vi ha ba tagit de lugnt och inte gjort nåt speciellt. men, nåt gjorde oss väldigt glada... vi fixade mitt nedladdningsprogram så nu funkare igen! :) uuuunderbart! plus att vi hitta ett annat program som redan fanns på min dator(?) så att jag faktiskt kan bränna skivor... de gillar vi!

med allt gott kommer nåt ont också... träningen lär gå väldigt dåligt. de bruka va så frö mig. ha dagen vare bra går träningen dåligt. om dagen ha vare dålig blir träningen bra. såssåäre ;P men de är ju int hela världen så...

sen blire anna å sofia å kanske en promenad. vem vet?;)


igår förrresten gick jag och anna ingen liten promenad, vi gick en långlång promenad. ungefär en timme :) sen for vi hem till anna. drack saft å prata en stund :) sen for jag hem å sov.

nä, nu ska jag försöka få i mig nån mat. sen blire träning!

hockey.

som ni kanske förstår har jag tränat en än gång. gick rätt dåligt men såäre.. men jag har ändå haft en rätt bra dag :) hade drillträning idag å de va rätt segt från början men sen flöda fantasin. så de blev en början på ett program iaf!

resten av veckan ska jag ba njuta av att de är lov och umgås med bl.a. karin å clara eftersom dom är hemma så sällan! sen blire nog anna å sofia också! myyys! helgen blir bra iaf! ska sova hos kusinerna. bara jag, ante och emma. haha. dom är ju typ som syskon. och dom är bäst ju! aja, de bli mys. ska kolla på ante och resten av a-laget på lördag och sen på kvällen blir middag på pizzan, kanske samhälle med anna å sofia? vem vet?;) haha. aja. jag kommer ha de skoj iaf, de vet jag!

sen fredag få man ju hoppas att de bli som planerat. men de se vi!


nu blire duschen. sen en liten promenad med anna :) godnatt!


umeå

idag varte umeå. med annapanna :) de va mys. men ja, vart ju en massa annat... t.ex. att vi hade hitta varsitt par skor.. eller ja, anna hitt skor och jag tofflor. världens gulligaste. men såklart va vi ju tvungen å skynda oss å bestämma oss eftersom vi va tvunga å skynda oss till busstation. så mitt i allt blev de så att jag inte köpte dom.... å nu ångrar jag mig jättemycket.. jag skulle verkligen köpt dom för jag vet hur de ha varit tidigare. typ att man sett nåt men ändå inte köpt de, sen ha man ångra sig hur mycke som helst. synd att man är efterklok.... aja, sen fick jag också veta att jag inte kan fara till lycksele så de lär bli en evighet tills jag få träffa mia, syster å björn igen.. men sånt är livet...

hur som heslt. helgen lär bli bra hoppas jag :) de ser så ut iaf! :)


mitt i allt de ointressanta kan jag ta å berätta vad jag köpte idag.
- en neccecär (stavning?!)
- ett par jeans
- present åt karin å clara
- present åt anna
- sex and the city-filmen (som jag velat se sen den kom ut)

plus att jag fick en present också;) haha. fick ett spel av sofia och anna. "sanning eller konsekvens - snälla versionen". haha den lär vi ha mycke roligt åt!


gevalia....

...när du vill ha oväntat besök. de va de första jag tänkte idag när jag satt å hade tråkigt och anna å sofia kom in. lite chockad jag blev! hahaha. jaja, vi såg andra avnenyn på datorn och sen tog vi de bara lugnt.

ikväll blire dom igen. vi ska se ännu mer andra avenyn och tare lungt :) hare bra!


region norr.

hemma igen efter en dryg men rätt så rolig dag. mina ben är som spaghetti och ja, ni förstår själva. jag är med andra ord helt död. hru som helst, först hade vi 1 ispass, allihopa. de gick sämst.. usch. sen så blev de lunch å ett jävla väntande. från 20 över 11 till 2. så jag, mamma och pappa drog raggen runt vilhelmina. gick bl.a. in på sportringen och jag köpte en ny klubba på typ.. rea? eller nått. a sen blev de tillbaka å ännu mera väntande. sen blev de träning för oss forwards, som faktiskt gick rätt bra för mig. sen blev de middag och information. (emellan allt som jag räknar upp här så var de en massa väntan..) sen så blev de skillz competition, som ingen egentligen ville köra. 3 "övningar" elelr ja, men skit samma. 3 saker och varje va på tid. först skulle man åka ett varv runt hela planen. sen vare nån puckgrej (som gick skit ;p) sen så vare nån annan kort åksak utan puck. ah, jag vann ju inte iaf kan jag ju säga. men de är ju inte hela världen ;p sen så blev de mera väntan och sen blev de internmatch i en timme. gick rätt bra.. men jag är inte jättenöjd över min insats. vet att jag kan bättre men så äre! sen så fick man äntligen duscha och fara hem. har nyss komme hem. så nu ska jag sätta mig framför tvn å mysa. sov så gott!


förresten, kring onsdag eller nåt ska vi få besked vilka som går vidare och inte.

Kyckling och ris

ikväll fick jag go middag :) kyckling och ris! mums! sen så kom emma på besök en sväng, vi surra och sen for hon. sen så ha jag bara suttit här å tagit de lugnt. taggat lite tills imorrn och så.. ikväll blire tidigt hur som helst. drar till vilhelmina mellan 7 och halv 8 imorrn. så de bli inte nån sovmorgon inte! men sen kommer jag ju hem rätt tidigt för en lördagkväll. men då lär jag nog va ganska utslagen ;P jaja, de märk vi. nu ska jag sätta mig med trocadero och lite chips kanske(?) och se på tv. imorrn gäller de!

lov!

nu äre äntligen lov! grymt skönt alltsÅ! :) idag ha vare en riktigt lugn dag. med ett jobbbigt engelskaprov och frekvent skrivande. men de gick bra så jag ska inte klaga. nu efter skolan ha jag bara suttit hemma och sett film, temptation island. ändå ful film, haha.



nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem och laga mat... jag har grymt ont i magen just nu. och jag blir bara mer och mer nervös för imorrn. känner på mig att de kommer gå skit.... eller nått.

ikväll vet jag inte alls vad som händer. om jag inte nåt dyker upp så lär jag ligga hemma framför tvn. vill verkligen va utvilad imorrn. man få ba en chans lixom! så man måste orka ge järnet hela tiden! men de ordnar sig säkert. skulle iofs inte va hela världen om jag inte kom med... tror inte jag tjänar på att förvänta mig nåt. bara att göra de man kan, då kan man inte göra mer. ssså såäre. lär nog inte bli mycke bloggande imorrn. kommer hem kring halv 10 och då lär jag väl va helt slut på. vi tar uppdateringen på söndag! ha en bra kväll, och lördag. och önska mig lycka till, det lär jag behöva.

träning.

nu ha jag tränat. riktigt bra gick de också, jag är nöjd. de enda dåliga var att jag fick ett skott på armen där jag inte hade nå skydd. ha en bula å är riktigt öm. hoppas de gå över till på lördag, då blire regionsuttagningen i vilhelmina! de taggar vi! :) 

å imorrn är sista dagen innan de efterlängtade lovet! MUUUMS
nu blire duschen, sen andra avenyn och plugga engelskaprov.. godnatt eller nått.


even an angel can end up falling, don't you cry because you're crawling,
start again.


vinst!

yeees! igår vann vi med 3-0 mot storuman :) själv gjorde man ett, nä, jag mena två ass. (ett va andra ass.) haha jag orkar inte förklara men ;P haha. riktigt riktigt skönt och jag är faktiskt nöjd :) de gick faktsikt otroligt bra! (efter en dålig första period!) men i andra släppte de! åh, de gillar vi!

nu blire träning igen. lagomt sliten efter igår men de bli lite lugnare ikväll hoppas jag ;p

match!

idag ha vare en rätt bra dag men annorlunda. nu blire match! klockan 7, be there! :)

besviken

dagen blev inte alls som jag tänkt mig... så jag är besviken måste jag säga. en massa annat också som gör mig så jävla less. usch. jag skulle bara vilja fara långt härifrån nu..


jag vill tillbaka till Gran Canaria. än fast de va 3 år sen minns jag de som igår. isället för att berätta en massa så kan jag lägga upp lite bilder. saknar de något mycket...

  
  
  
alla bilder är tagna av mig eller nån i min familj, vilket innebär att ni
inte får ta några bilder utan lov. isf få ni fråga först!


'cause you had a bad day..

jag ha haft en dålig dag idag.. hittills iaf. ha inte så mycke mer å säga om de. jag är bara mest besviken....

nu ska jag äta middag. sen blire träning.


imorrn äre "olyckan" btw. jag ska agera allvarligt skadad, vilket va mitt önskemål;) de ska jenny, hampus å agnes också göra. plus björn och nån till. jaja, de bli nog bra de! bli nog jävligt kallt å ligga där men de ska nog bli skoj! :) ska va på skolan 7.45 å bli sminkade och sånt. så de bli spännande. kanske ska fundera på nåt sätt att få me mig kameran å ta kort på lite folk när dom ha blive sminkad. vi får väl se..;)

hemma med vinst!

hemma igen efter en rätt lång dag. men första matchen i serien och vi vann och de kändes ritkigt skönt! 8-3 till oss :) gick rätt bra också, jag är nöjd. sen blev de hemåt, kom hem å såg slutet av a-lagets match. däremot förlust för dom men... iofs vare ju ba en träningsmatch så de gjrode ju inte mycke. jaja, nu sitter jag här, ha packa upp väskan och väntar på maten. ikväll blire anna å sofia, å andra avenyn :) sen imorrn äre skola igen... men jag ska inte klaga. snart lov juu :) då blire mycke skoj! umeå, lycksele å en massa annat skojigt :) de längtar jag till, otroligt mycket!!

ha en bra kväll.


tråk

ja, jag vet inte vad jag ska skriva.. jag är bara... förvånad.


igårkväll va jag först med anna å sofia en sväng, som jag sa. sen for jag till kusin. fick fika å såg på idol. sen blev de hemåt. satte mig framför tv:n å såg utröstningen av idol. sen sista hälften av freaky friday. sen blev de sängen.

idag blir en tråkig dag. ALLA är i övik och jag är hemma. blev iofs förfrågad om å följa men så blev de inte. ni kanske undrar varför, men de kvittar. så idag har jag nog inte så mycke mer å göra än å va hemma å titta i taket. kanske ser nån film eller nåt. de är ju typ de man kan göra här...

helgen

idag ha vare rätt slappt. ikväll blire troligtvis anna å sofia en sväng :) sen ska jag väl hem å ta de lugnt, eller nåt. imorrn vet jag inte alls vad som händer. men de märk vi väl. på söndag blire som sagt match, mer än så vet jag inte.

everything changes......


typ finaste låten just nu.
oj så gammal, men ack så bra :)


träning

idag va jag in till kusin på banken. riktigt trevligt måste jag få säga ;P de måste jag göra oftare!;) haha. ha nyss komme hem från träningen. va inte speciellt pigg idag. jag va väldigt slö. men vi blev iaf tvungna å göra idioten 5 ggr (för er som itne vet vad det är så är det en riktigt jobbig stafett). p.g.a. att vissa var lite sega på å byta om så vi blev 5 minuter sen.. ;P haha. menmen. sen hade vi ba en målvakt idag också så de va inte lika roligt.

hur som helst så äre fredag imorrn. alltså helg. på lördag vare tänkt att jag skulle till övik. men så blir de inte iaf. på söndag blire bortamatch i norsjö (SERIEPREMIÄR!). sen blire skola i en vecka igen. fast på tisdag blire "olyckan". vi nior ska ju få va med i nån övningsolycka. så de bli roligt. kan berätta mer detaljerat efteråt så ni förstår:)


regionslaget.

blev nyss bestämt, ja drar på uttagning till regionslaget (för tjejer) lördag den 25:e. få ju träffa elin också, så de bli bra :)

ha alldeles nyss komme hem från träningen. som väntat vare dödligt jobbigt. men de känns riktigt riktigt skönt nu efteråt! plus att de gick ganska bra också. så idag äre en nöjd therese :)


nä nu blire duschen. sen kan jag ju gå å lägga mig när jag har lust. få ju sova hur länge jag vill imorrn så :) annars är de enda bestämda för imorrn: ska till kusin på banken, va me emma å träna. godnatt!

guldkalven.

idag ha jag vare me emma. vi har bara tagit de lugnt. emma kom hit när jag hade gjrot mig färdig. vi va lite onyttig å sen for vi upp på samhälle. emma köpte nya vantar å sen for vi på ica å hyrde film, irene huss guldkalven. den va faktiskt riktigt bra. å nu for hon hem.



ikväll blire träning. en jobbig träning dessutom.. jag evt vad jag har att vänta med andra ord.



ja, blev ju lite shopping i övik också. kan ju passa på att berätta va jag köpte.

  • en svart, ganska tunn kofta på H&M.
  • ett vitt linne, också på H&M.
  • en t-shirt på stadium.
  • svarta vantar på åhléns.
  • ett par strumpbyxor.
  • och slutligen ett par 9 karats guldörhängen på ur & penn.

 jag fattar inte. men äre såhär du vill ha det så...


etttt helvete.

okej, igårkväll blev inte alls lika bra som jag trodde den skulle bli. den blev rent ut sagt, ett helvete. ingen fattar hur hjälplös jag kände mig.. å jag kudne inte göra ett skit. sen å få veta hur en av ens närmaste vänner mår. fyfan.... de här vill jag fan aldrig va me om igen.


ikväll.. äre träning. mummma

HR.

nu sitt jag hos karin å clara igen :) idag ha vi vare på park, lyssnat på nån läskig gubbe som berätta om HR.. men, vi fick en kaka iaf, så allt blev mycke bättre. haha. sen fick vi sluta 11. j, hör å häpna! något glad blev vi iaf. så vi drog på stan. gick runt å kolla. åt på subway å sen drog vi på ica en liten sväng. emma sku träffa en kompis där. ja, sen så gick vi hit till lägenheten, hämta karin å claras coop-kort å sen gick vi på coop å handla åt dom. nu sitt jag här å nu blev precis maten färdig. sen blire hockeymatch. men först ska jag f va ensam i lägenheten i typ 1 ½ timme... tråk..

jaja, nu ska jag äta. tjingeling


klassresan och en massa minnen.

de blev inte statoil, de blev coop. å vet ni vad? alla som går i min klass, 9A alltså, lyssna här. när vi va påväg till coop fick vi se scandic, å vet ni vad. där bodde vi på klassresan i 6an. helvete vilka minnen. jag och emma tog tillochmed kort. gud va jag saknare. då vi satt där nere i receptionen i pyjamas å prata i flera timmar. de är sånt man minns! jaja, då blev jag glad iaf. sen visade det sig, att coop va ju just de coop som vi va på den gången. där alla vi härjade runt.. de va tider det! alltså, karin å clara bor typ, 100 m från hotellet vi bodde på på klasssresan, å ingen av oss visste nåt. jaja, de va guldvärt iaf. jaja, hursomhelst, nu återgår jag till ikväll och inte för 3 år sen.. ja bjöd emma på glass och sen gick vi tillbaka, prata å fika å sen nu sitter jag här. emma är å borsta tänderna just nu å vi ska nog snart sova. imorrn blire upp typ 8 å sen blire hr på park som sagt. där jag aldirg i mitt liv kommer att gå iofs. helt vrickad skola! huuurven.

nä, nu ska jag sluta surra. nu kommer emma så nu ska jag avsluta de här. sov gott!:)

parkskolan sp.

de programmet kolla ja å emma in idag. vi båda ha redan beslutat oss för att vi inte ska gå på park. så nu vet alla de. vi fick v me på två lektioner idag. lika tråkiga båda två men iaf, så andra lektionen fick vi va me en helskön klasss. hahaha. dom prata ju me oss iaf, dom andra stirrra ba ut oss å sen vare inte mer me de. plus att på den lektionen fick vi se film om nån jävla tredje värld å prata om globalisering (?) hm.... vi fatta noolll.. sen efteråt så drog vi på stan. hitta lite små grejer å ja blev nöjd :) ikväll ha vi äte middag på nån restaurang, typ joker eller nåt. sen for vi tillbaka till lägenheten och såg på filmen joy ride 2. helt galen film. typ som the hitcher. å alla som sett den förstår ju på ett ungefär. plus at joy ride hade värdelös slut. menmen ,P nu funderar vi på att gå till statoil eller nåt.


imorrrn blire hotell och restaurang på park. vi se väl hur de blir.. sen efteråt kanske vi gå ner på stan en sväng och efter de ska vi se karin å claras match mot brynäs. sen får vi åka gratis hem med deras mami å papi :)
kanske skriver lite imorrn, de få vi väl se. godnatt!

övik.

nu sitter vi i övik :) kom hit igårkväll efter en lång oc slitsam väg hit.. med varsin meeeegatung väska. jaja, vi kom hit iaf. sen när vi hade fixat, kollat apberget och bäddat satt vi oss framfrö tvn å såg pretty woman och se upp för dårarna. sen blev de sängen runt halv 12. sen vakna vi hlv 8 imorse. emma ville platta mitt hår så de göjorde hon. nu ha vi fika å sitter här. ska snart gå till skolan.. lte neröst men de bli nog bra. sen efter skolan blire stan.

nä nu ska vi ng börja dra oss. ha en bra dag :)

igår.

igår, va en riktigt lyckad dag. först på dagen va jag med emma å vi tog de mest lugtn, åt godis å såg på film:) sen blev de kväll å jag å mamma for till moster och kusinerna. moster ha bagarstuga å i den ugn kan man också göra pizza, å jag kan ba säga att de finns inte godare pizza än den! mums. tycker synd om er andra som aldrig kommer få smaka den. men den ha blive lite av en tradition för min familj och deras familj. å vi är såååå tajta;) haha. skoja ba. men dom kusinerna (emma, andreas å helena) är som syskon för mig.. oj va livet skulle vart tråkigt utan dom ;P jajaj,, hursomhelst. sen for jag ut till anna å sofia. vi gick runt å träffa folk. sen for sofia hem så de bara blev jag å annna kvar. då kom emil å christian och dom skulle hem till emil å äta chips. så dom ville vi skulle följa, å de gjrode vi. där kan jag ju säga att de va minst sagt roligt. haahha. ja å anna inspektera emils rum, och en skolkatalog från när vi gick i, 6års eller 1an. HAHAHAHA. sen så såg vi på beck å kusin andreas och hans kompis kom en liten sväng. sen for dom och typ kvart i tolv ville emil baka blåbärspaj. haha å emil körde på känslan, haha. typ 300 g smält smör, 2 dl socker och en jävla massa vetemjöl. sen ställde dom in den i ugnen. jag å anna hann aldrig se ritkigt de färdiga resultatet för vi for hem strax innan. menmen, de va skoj iaf:)

idag ska ja va me anna en stund. sen ska jag packa och så. för ikväll drar jag och emma till övik. så de bli bra:) får väl se hur mycke uppdatering de blir där men de lär de nog bli. så, hare bra så länge! :)


confused.

nu sitter jag på ug. typ de enda jag gjort den här kvällen. haft otroligt intressanta samtal med lillen, lisa å anna. vi ska fara hem till lillen nån helg, å ba undersöka varenda millimeter av hans rikemanshus! de se vi framemot. plus att han har lovat oss middag, att bada badtunna och i hans jacuzzi, basta å inspektera alla hans hus! de är ju stora huset, "lilla huset" (som är typ dubbelt stort som huset som jag bor i ;P), sen vare ju hans mammas garage, hans pappas garage, crossgaraget, lust(frukost)-huset, M.M. de längtar vi till;) hahaha.


annars vet jag inte va som händer. känner mig bara allmänt förvirrad. helt sjukt. fan va besviken jag blir.. confused!

fruktsallad:)

nu äre helg:) idag ha jag ba vare me madde å anna, tage de lugnt å tjockat oss :] hihi. skoja baaa.. nämen de va bra. nu ha ja å anna äte fruktsallad, MUUUUMS. sen ska vi på tg med maddeee. hihi.

ikväll blire anna å samhälleee! här kommer bilder :)


  jag saknar den här solstrålen galet mycket.. den här bilden gör mig glad :)

  MUMS. de jag å anna nyss ha frossat i :)

ha en bra kväll, för de tänker jag ha! :)
puss och kram, skumbanan


hockeyhockeyhockey.

nu är jag hemma från träningen igen. trött och sliten i kroppen. ont somfan i mina lårmuskler och ba allmänt död. ikväll ska jag gå i säng tidigt. usch så skönt. jag behöver verkligen det! i övrigt ha jag haft en rätt okej dag.


okej, nu äre såhär. jag visste först precis hur jag ville ha det. och de va min alllra högsta önskan. tvivlade lite ibland men för de mesta höll jag fast vid de. sen nu när skolan börja, börja jag sakta men säkert släppa taget. emot all min vilja, men med inget hopp kvar. förstod att de inte fanns en chans till nåt. problemet just nu är att jag bara inte kan släppa dig ur tankarna.. kändes alltid lite spänt med dig i närheten, visste inte riktigt vad jag skulle säga och så.. men jag ha alltid trivts i din närvaro och jag saknar tiderna som gått. saknar januari och februari mer än nånsin. då va verkligen allt som de skulle. nu när skolan började å jag kom över dig så ha allting kännts så lätt. ha kännts som att jag verkligen kunde va mig själv utan att behöva oroa mig över va du skulle tycka. men något va jag ha sakna att alltid ha nåt att le åt. en speciell låt att le åt. de ha absolut inte vare desamma, tills nu. nu är jag tillbaka där igen. och jag vet att det bara tär på mig att hela tiden gå å fundera på de här. men jag kan inte göra så mycket åt de som händer. de är verkligen meningen att jag inte ska ge upp. för jag kan FAN (ursäkta men jag var bara tvungen) inte släppa dig ur tankarna. så så äre just nu. vad som händer längre fram har jag ingen aning om. men jag vet att det kommer lösa sig på nåt sätt iaf.



hockey.

mitt liv just nu är typ, äta, sova, läxor å hockey.. hinner inte med så mycke mer. men jag ska inte klaga, eftersom de är nåt man tycker är roligt så. önska ba att jag hade haft lite mer tid för vänner å annat. men de är ba å gilla läget :)

ikväll äre hockey igen. sen blire hem å soooova:)


å nu till veckan är de lixom planerat att vi ska kolla på gymnasieskolor. ja å emma ska följas hela veckan. men de börja  skita sig. vi hade lixom en plan. första dan samhälls på park eller nolaskolan i övik. andra dagen hotell och restaurang på park i övik. tredje dagen stylist och spa på dragonskolan i ume. fjärde dagen livsmedel på östra i ume. ja, livsmedel och stylist och spa ha skite sig båda två. i övik är inte heller skert. imorrn ska vi få papperna. och jag vet inte ens vart jag ska praoa om de inte går. å de måste jag ju veta till imorrn... saaaatan va jag är förbannad nu. uuuusch....


sen för er som varit uppmärksamma så har jag tidigare namngett mina närmaste med endast deras förnamns bokstäver. detta med tanke på att vissa kanske inte ville bli nämna. nu har jag ändå ändrat och börjat skriva ut hela namnen. så nu vet ni läget lixxxom....

ha en bra kväll.


träning.

nu ha jag iaf tränat. kusin andreas va me, och i min femma. så de va skoj! gick rätt bra också, så jag är nöjd. nu eftersom jag ha duscha så ska jag sätta mig framför tv:n å frossa i clementiner. dom är så otroligt god just nu! MUMS :) sen blire sängen, för jag är ritkigt trött och slut i kroppen efter träning och en helg med mia och syster :) godnatt!

humöret.

iigårkväll va riktigt mys. ba tog de lugnt med hemgjorda wienerbröd och andra avenyn. idag ha jag gått i skola. fått tilllbaka lite grejer å påbörjat nya. de som ja ha fått tillbaka ha väl vare lite si och så. itne riktigt nöjd men inte mycke å göra åt de.. sen ha jag vare med anna å madde. vi ha ba tage de lugnt och så. ikväll ska jag få träna hockey. inte ritkigt på hugget, idag skulle jag bara vilja sova.. men jag måste väl ta mig dit iaf. ha ju int träna på en vecka nu så..

mitt humör just nu är som en bergochdalbana. ena minuten är jag glad å andra känns de som om jag vill lägga mig under täcket och ba sova... ja, jag vet itne vad de beror på men ni runt mig vet ju iaf anledningen nu. ni beöhv int ta de personligt eller så..


sen berätta mamma. hon hade prata me syster idag. hon och mia va på inskolningen på dagis idag. dom sku va där 2 timmar. men efter 1,5 hade mia vare så trött så syster hade fare hem å lagt hon å sova. hon hade itne ens drucke upp halva falskan välling innan hon somna. sen så fårn början hade hon vare jätteblyg, men efter 5 minuter hade hon sprunge iväg och sen hade syster inte sett mer av hon. känns bra att de gick så bra för dom. anta att syster va lite orolig i början. menmen, jag saknar dom iaf mer än mest. ska ju dit på höstlovet, så de känns gggreat! :)


madde spela den här låten idag. massa minnen väcktes upp i huve på mig. mycke som man saknar, önska ba man kunde spola tillbaka tiden och trycka på stopp..


myskväll.

ja, idag ha jag gjort läxa, å den blev färdig. så hela kvällen kan ägnas åt sånt som jag tycker är roligt, typ umgås med vänner (i detta fallet madde), äta och titta på tv :) å idag ha jag å mamma baka wienerbröd. tog en jävla tid å de va jävligt komplicerat, men nu ni, nu äre färdigt! ;P lägger in en bild lite senare ikväll.

som ni kanske redan förstått då tidigare ska jag äta, va me madde å titta på tv ikväll :) andra avenyn juuu!


saknar syster och mia.....

puss på låten. den är så otroligt fin.
-

torsdagkväll och helgen som gått.

ja, nu ha mia, syster och björn fare hem. alltid lika tråkigt. men mia är verkligen en stjärna. saknar henne grymt mycke redan. och systeryster, finns inte underbarare människa än hon.

hur som helst kan jag berätta om tordagkvällen som blev minst sagt intressant. kusin, moster å pelle kom ju hit med en present, ett kort å en väldigt tung kasse till mig. i kassen fanns en dunk, och på den stod det: "moppebränsle". spännande, tänkte jag, men jag har ju ändå ingen moppe så nu måste jag ju först och främst investera i en moppe. så jag tänkte att dom kanske skulle ge mig pengar till den där moppen. men hur som helst så öppna jag kortet där det står på ett ungefär: "ja, nu har du blivit stor, men än så länge är du inte lika stor som oss andra. ta på dig skorna och gå ut.". så vad gör jag? jo, jag tog på mig skorna och gick ut lite snabbt. ute står mormors gamla moppe (som hon körde när hon va ung) klädd med ett rött sidenband. oj så jag skratta. herregud. sen gick vi in, fika å surra. sen for dom hem. mer intressant än så blev de inte.


sen igår fick vi en masssa besök vilket va trevligt. emma å anna kom, mormor kom, moster å kusin, malin, husky å lilla tove å systers kompis ingemar kom. så de va full fart. plus att jag klev upp kl. 7 på morgonen. så igårkväll va jag lagomt sliten.

idag ha jag inte så mycke å göra. ska väl göra nån läxa, men jag skulle mest av allt ba vilja gå å lägga mig igen. ni som varit i närheten av mia vet att hon är ett väldigt energiknippe och för mycke ljud. nu är väldigt tyst vill jag lova..

gamla minnen långt in i hjärtat.

sitter här med vindruvor, kollar igenom gamla diarium på apberget och tänker tillbaka kring december, januari, februari. usch va jag saknar de. går rysningar genom hela kroppen. jag blir alldeles varm av dessa minnen och jag önskar amn bara kunde spola tillbaka. känns som om du och jag inte känner varann längre. men allt du ha sagt och gjort mot mig är klistrat i minnet, ska krävas ordentligt mycket för att jag ska glömma de. men de är bara så att man är tvungen att inse att man kanske hade en chans men tog dne försent. då få man helt enkelt skylla sig själv å se framåt, och även lära av misstagen. de är va jag försöker med just nu. tråkigt att man skulle sitta här och ångra sig och de känsn tungt att eta attt de helt berodde på en själv. men jag kan inte göra annat än å inse å glömma. nu äre hur som helst försent. sånt är livet lixxom..

nu ska jag väl göra nån engelska tills kusin, moster och pelle kommer. ha en bra kväll.

min födelsedag och pappas födelsedag.

ja, min födelsedag va sammanfattat riktigt riktigt bra! tack till alla som gjorde den bra, och till alla som gratta mig. och sen ett stort tack för presenterna :) ikväll kommer mer skulle jag tro. får besök av kusin bl.a. så de bli bra :) igår hände ändå rätt mycke, vakna upp på morron, mamma å pappa kom in å sjöng å gav mig en blomma och presenter å lite sånt. sen blev de upp å skola. hade riktigt skoj ändå, men bajstråkiga ämnen, onsdagar är verkligen värst. sen så for jag hem med A, vi gjorde tårta å sen for vi å åt pizza me M. myyys. vi fick besök av "den store, brutale karlsson" (citat av han själv) och lillmatte. haha. dom gjorde middan rolig iaf. sen for vi hm te mig, E kom å vi åt tårta. lagomt mättta vid den tidpunken ;p sen aså for vi på arbetsmarknadskväll på folkets hus. ganska tråkigt men ändå bra hjälp. fast samtidigt är ja mer förvirrad nu än tidigare.. jaja, vi fick fika, godis å frukt iaf :) så de va väl rätt bra. kom hem, å fick fler presenter. sen vid 11 kom pappa hem å berätta om en show han hade vare på me min kära bror som spela, bl.a. lät riktigt skoj och va ändå tråkigt att jag itne fick se de.. men sånt är livet. 

idag äre pappas födelsedag, (så för er som inte räknat ut de så blev jag hans 44 års present ;) ) haha.  jaja, vi får som sagt gäster ikväll. jag ska va hemma å va social med dom, fika å ba tare lugnt. ska plugga lite svenska och engelska också. imorrn äre svenskaprov och engelskaläxa, så där ha ni min kväll. annars idag ha jag gått i skola och fått LITE (hrmf..) panik, och sen ha jag vare me emma å baka kladdkakemuffins ba för att. inte för att jag är elelr var speciellt sugen, ba roligt å baka. plus att de bli nå extra å bjuda gästerna ikväll på;)


annars längta jag mest till imorrnkväll. då kommer syster, lillaM och B. som jag ha längtaa! har verkligen saknat dom grymt mycke!

födelsedag.

idag ha kort och gott varit min födelsedag. känns inte alls nå vidare speciellt å va 15 men de är ju ändå en skillnad på nåt sätt. jag ha fått presentkort, underställ, skridskoskydd, pengar och lite snnat smått och gott. lite mer detaljer kommer imorrn. just nu är jag för trött för att skriva mer. vi ha vare på arbetsmarknadskväll och lyssnat på olika företag här. jaja, nu är jag ännu mer förvirrad. men de ska ni slippa för ikväll. jag återkommer imorrn med lite mer kött på benen så ni får veta hur min dag ha vare. sov gott!

RSS 2.0