I'm going home.

Svar till Emma: Haha ja =) Men vi får höras mera då. Inte ens säkert det blir något överhuvudtaget, men isf hör jag av mig =)

Skrev fel igår. Åker tillbaka på söndagkväll. Ska snart åka hem till Åsele. Tur jag får komma tillbaka på söndag =)

Ikväll blir det bio, med Anna, Linda och Sofia =) Pusshej.

Full speeed.

Svar till Emmas kommentar: Ja, det ska nog gå bra =) Vi far antingen onsdag eller fredag så.



Har varit full fart idag, som vanligt, haha. Fick sovmorgon, sen busade vi innan vi for på Lappkåtan och åt pannkakor till lunch. (Läs: Sallad och macka) Eftersom pannkakorna var typ hårda och rätt smaklösa.. Haha. Sen for vi in till stan. Jag köpte skor.... Haha.. Efter det gick vi till Lilla Bageriet och Mia åt mjukglass. Sen for vi och hälsade på Björn på Expert en snabbis, sen vidare hem, bytte om till badkläder och begav oss till badparken. Var rätt härligt men sjukt när man klev upp ur vattnet;p. For hem efter ca en timme. Duschade, köpte glass av glassbilen och såg på tv tills Björn kom hem och det gjordes middag. Sen har jag lekt med Mia och tittat på tv. Snart kanske det blir glass, (vet ni hur god den nya puckoglassen som glassbilen säljer är?!) sen skulle jag också vilja ut och gå en sväng. Hade ju tänkt det igår, men det blev aldrig av. Så ikväll ska jag göra det. Imorgon åker jag buss hem över helgen. Åker tillbaka på måndag igen och stannar troligtvis till tisdag.

Ska ringa till mami och papi nu. Sen blir det nog promeniiix! Puss.

Pengarr!

Vet ni. Jag har fått min lön, 4950 kr =) Happpyface! Idag är jag inte lika deppig. Orkar inte tänka. Detta nog tackvare att jag fick prata igår. Guldvärt.. Fick sovmorgon imorse, lyyyxxx.. Nu ska jag sätta mig med Mia och syster.

- Oooooo-Moozo.
- Nä, Ooooozo.
- Oooo-Moozo!
Sötfjärt.

Mysmys. Och grymt väder.

Och Övik nästa vecka, eller vad säger du Anna? ;) Sen måste vi även hinna umågs med Nathalie juuu!

Nu ska jag gå. Puss.

Time's changed.

Har nyss sett A Cinderella Story. Tänk om allt kunde lösa sig så lekande lätt. Jag kan nog inte bli mindre självsäker. Fattar inte hur allting ska kunna lösa sig den här gången. Mitt hopp är bortblåst. Blä.

Sometimes it feels like life has no meaning, but things'll be alright in the end.

Har varit full av tankar ikväll. Ibland känns det så otroligt tungt. Allt som har hänt, och allt som aldrig kommer hända tär på mig och just ikväll kom allt. Jag har lyckats skjuta det framför mig, men ikväll sköljde det över mig som en våg. Tillslut blev det för mycket och jag tog mig ut på en promenad med telefonen, headsetet och dead by april ensam på gångvägarna i lycksele. Lite bättre kändes det när jag kom tillbaka och sen bänkade jag mig framför beck och slutade tänka så mycket. Jag vet att det löser sig. Och jag vet att jag inte borde skriva det bloggen. Men samtidigt är det här min plats att skriva av mig om mina tankar och om du inte vill läsa så är det inte någon som tvingar dig. Skönt att skriva av sig. Har längtat efter det hela kvällen. Nu ska jag sussa. Imorgon ska jag upp med Mia. Gonatt. Det löser sig, det gör det alltid......

Lycksele.

Har inte haft ork eller lust till att uppdatera, men har spenderat dom senaste dagarna med Anna. Även Agnes och Sofia också. Jag är nu i Lycksele hos syster. Har varit full fart idag. Mia, syster och Björn kom hem till oss och det blev en massa bus. Sen gomidda och sen åkte jag bil hit med dom och lämnade mami och papi hemma. Ska nu vara barnvakt fram till fredag då jag åker hem igen. Eller ja, jag ska väl inte vara barnvakt hela tiden. Bara under dagarna då syster sover eftersom hon jobbar natt och Björn jobbar. Lär väl vara heeeelt slut på. Men det hör till, och det kan jag offra för min lilla sötfjärt =) Goooooaste absolut.

Nä. Nu ska jag gå ut till bilen och hämta min väska som innehåller för mycket för 5 dagar, men det är som det brukar vara. Sen ska jag nog se på tv en sväng.

Gonatt, eller nåt?.. ;p


Mias inlägg.

stj   333333333333sd rrbbzdaqttt   es3dstrrr6ej5x tfrtrrrr43 e fffggggg444 gbbbbbbbbbm c c

/ Mia =)

Suuuuck.

Har märkt att vissa dagar är det ändå hyfsat många som läser min blogg. Här öppnar jag ju mig inför er, så ni vet ju vem jag är. Nu vill jag veta, vem är du? :)

Hade ärligt ett riktig skitdag igår. Usch. Inget gick min väg. Förhoppningsvis har jag mer att vänta av den här dagen. Och förhoppningsvis löser det sig idag. Annars blir det väl nästa år eller nåt... SUUUUUUCK.

Gårdagen blev Anna först, sen mat och sen kom Anna och Sofia. Såg på tv och sen följde vi Sofia på vägen hem. Gick runt samhället och sen till Annas pappa. Fick fika (haha), sen for vi. Gick powerwalk hem till Annas mamma, haha, och satt oss vid datorn. Sen kring 2 begav jag mig hemåt, i spöregnet..

Ska va med Anna idag =) I det här pissvädret finns ju inte mycket att göra. Hade haft en sak att göra, om det inte hade blivit åt helvete igår!...

Nu ska jag göra nån nytta. Typ duscha. Och äta lunch. Hare! Pusss

Utelåst..

Blev en lugn och skön dag igår. Umgicks med Anna, sen middag och sen Anna igen. Vi såg på tv och kollade på kläder, sen gick vi ut på långpromenad till Stamsjöbron. Prata om allt och inget. Jag kom hem typ 2 och sen kände jag på dörrhandtaget här hemma. Låst. Ingen nyckel hade jag på mig. Panik. Gick runt huset för att se om mitt fönster var öppet. Nej. Det var stängt. Pappas och mammas rums fönster var öppet, men dom var inte vaken. Jag ringde på hemtelefonen. 4 signaler sen dog telefonen. Visste inte vad jag skulle göra. Kunde inte ringa Anna och fråga om jag typ kunde sova där heller. Så jag tar av mig skorna och hoppar in genom fönstret i mammas och pappas sovrum. Väcker mamma och berättar vad som hänt. Hon skrattar... Haha. Men jag kom ju in hur som helst. Om inget fönster hade varit öppet hade jag nog fått sova på altanen..... Haha. Ibland har man tur.

Idag blir det Anna. Förhoppningsvis blir det som jag hoppas på. Men annars blir det någon annan dag.

Ha en bra dag.



Without you there's one piece missing...

Ny design.

Hähä, jag ska få en ny design =) De ni! Är så sjuukt less på den jag har just nu. Och jag vill gärna ha en mer personlig design med typ bilder från mitt liv, så man känner att det bara är min liksom =) Den jag har nu är förjävla snygg när jag känner efter, men man måste ju förändra lite.

Igår va jag med Anna och Sofia på dagen. Vi satt mest framför datorn och såg på tv. Sen blev det middag på Timmergrillen, blev bjudna av Hembygdsföreningen för att vi har jobbat där. Fick även lönen för marknan. Sen for jag och Sofia hem till mig, Anna kom och sen for Sofia hem. Jag och Anna satt framför datorn, hahaha. Sen såg vi nån film på tv. Kring 12 for vi hem till hon och satt oss framför datorn där. Sen gick vi ut på promenad typ 2 och träffade Oskar. Haha. Vi pratade om Farmville, ska försöka få han att skaffa de ;P Haha. Sen gick jag hem och sov.

Imorse kom pappa in typ halv 10 och sa att han och bror skulle till Dorotea en sväng. Jag låg typ klarvaken, så jag klev upp istället. Satt här en stund och kolla, sen kom han och bror hem och jag fixade lunch som vi åt. Sen har jag bara fixat mig i ordning, hoppat studsmatta och suttit vid datorn ;p Ska försöka få nån fart på Anna nu som inte är klar än, haha. Får se vad vi hittar på!

Har hittat en sjukt snygg jacka på Bubbleroom. Har viljat ha en sån sen jag såg systers som liknar den här rätt mycket.. Har sett den tidigare men då kostade den 1000 kr. Nu är det rea och den kostar 700. Skulle gärna vilja ha den, min kropp säger ja! Men mitt lilla förnuft säger starkt nej. Inte 700 ;p Menmen, kan ju länka iaf. Och nåde den som köper den! Haha, skoja bara =) Eller nåt!... http://www.bubbleroom.se/produkt/28-street/21438/susanita-bomber-jkt.aspx


SNYYYYYGGG.....

Snart Anna som sagt =) Ha en bra dag.

--

it's complicated, it always is, that's just the way it goes
feels like i've waited so long for this, i wonder if it shows
head under water, now i can't breathe
it never felt so good, 'cause i can feel it coming over me and i wouldn't stop it if i could..

Samma skit jämt. Samma jävla gamla vanliga otur. Så äckligt less, men det spelar ingen roll. Jag är van......

Minnen år efter år.

Tänker sno en liten ide av Elin bara för att jag fick tråkigt.

2005


2006



2007
 
 

2008
 




2009









Marknan.

För att sammanfatta: Helgen har varit sjuuukt sweeet! Fredag blev bästa dagen på riktigt jävla länge! Hade så sjuukt skoj. Först masssa bus med Mia och syster, sen mat och sen buuus. Sen Trillen och lite annat =) Tog mig hemåt med några stopp på vägen efter de hade stängt. =) =) =) Lördag blev det bus med Mia, jobb med Sofia, mat och ett jävla strul alltihop. Löste sig någorlunda, hamnade på Trillen och hade en helt okej kväll. Jävligt besviken och upprörd, men det spelar ingen roll längre..

Har jobbat idag, absolut drygaste på länge. Gick mest bara runt och väntade på att tiden skulle gå. Men några hundralappar rikare är man ju iaf, helt okej. Kom hem och åt middag, goaste grillat med beasås och klyftpotatis =) Ha busa massa med Mia. Hon, syster och Björn for kring 7 och sen kom Madde och Emma. Vi prata och fika. Följde Madde med cykeln en ganska bra bit på vägen hem till hon, sen cyklade jag vidare, träffade Sofia och nu är jag här. Ska alldeles snart lägga mig i sängen framför tvn. Är slut på och ska passa på att sova nån timme extra imorgon innan jag beger mig ut på marknan för att kolla runt. Har som inte sett speciellt mycket.. Ska köpa en tröja, sen är det inget mer bestämt.

Ha förresten bara åkt en karusell också, jävligt ovanligt! Haha.. Jag som brukar spendera alla pengar på karusellerna..

Nä, nu skriker sängen och tvn efter mig, gonatt.


Bläääää.

Leave me alone. Bläääääääää.

Är sjuukt taggad för dagens äventyr =) Snart blir det ut på marknan med syster, Mia, Björn, bror, kanske mamma? Har nyss tvättat håret och tokbusat med Mia som väckte mig i morse, hähäh.

Gårdagskvällen blev riktigt bra med Anna, Tove, Emil, Oskar, Madde, Emma och Lisa =) Uuuuunderbart!

Ha en bra dag och kväll =)

Marknan!

Imorgon börjar årets höjdpunkt! Marknan. Helsweeeet säg jag bara ! !! Blir helt säkert en grym helg, loveit. Bäst folket och en massa buuus! TAGGGAAA =)


Förra året. Heeeelsweeet.


:) :) :) :) :)

Igår blev en helskön kväll. Först spel, glass och tv med Karin och Clara. Sen for jag och Anna ut. Träffade Oskar och Emil och vi fyra träffade en massa annat folk och äckelgubbar.. Haha. Drack cola, gungade osv. For hem kring 1 ensam. Sen blev klockan 2 innan jag somnade.

Har nyss ätit middag eftersom jag har varit på folkrace hela dagen! Helt slut på, men det gick helt okej, trots åska, hagel och strömavbrott ;p Ikväll blir det Anna, och kanske fler? =)

Jag bara älskar mitt liv!

Tråk.

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta, utmana 6 personer och berätta det för dom.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Therese
2. Ett ord på fyra bokstäver: Tala
3. Flicknamn: Teresia, Titti, Tina, Tove, Tilda
4. Pojknamn: Tommy, Tobias, Thomas, Thore, Tage
5. Yrke: Takläggare
6. Färg: Turkos
7. Klädesplagg: Tunika
8. Mat: Tacos
9. Sak i badrummet: Tandborste
10. Plats/stad: Trollhättan
11. En orsak att vara sen: Toabesök, HAHA
12. Något man skriker: TYST
13. Film: Tonårsliv
14. Något man dricker: Te
15. Band: Takida
16. Djur: Trut (fågel ;P)
17. Gatunamn: Tickvägen
18. Bil: Toyota
19. Sång: Take my body close
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Twister

utmana nu sex personer:
Anna och alla som vill ;P



du har nu blivit utmanad!

vad heter du? - Therese
född? - oktober 1993
hur lång? - 1,73 ;p
har du kysst någon den senaste veckan? - Nope.
vem var den senaste du kysste? - Haha..
är du kär? - Nä.
vad har du för kläder på dig? - Mjukisbrallor, linne, sockar, underkläder och tjocktröja.
vilken kompis var senast hos dig? - Anna, Karin och Clara.
vilken kompis var du senast hos? - Anna.
vad gjorde du idag? - Varit på folkrace
vem skrev du senast med på msn? - Minns inte, Anna tror jag? ;P
vem smsade du senast? - Anna
vem fick du senast sms av? - Mamma
slumpa ett sms i skickade, vad står det? - Nämen vilken tid blire dådå? ;P Haha, ojdå . . .
vem var det till? - Sofia
slumpa ett meddelande i inkorgen, vad står det? - Haha ja men vi ha ju inte ens nå program så vi måste ju skita i de va :)
vem var det från? - Jenny
tycker du om att göra sånahär test? - Nä ;p

du ska nu utmana 4 personer:
Nathalie, Madde, Clara och... Ehm.. Haha. Alla som vill!

Buuuuuus.

Lite kass uppdatering kanske. Tar det lite kort, är inte på nåt skrivarhumör direkt. Mia körde totalt slut på mig i helgen.. Haha. Men det finns absolut inte underbarare och sötare unge. Och syster är absolut bäst, än fast jag slog hon i airhockey;) Måndags blev lugn, sen blev det palt till middag med moster och kusinerna och mormor. Efter det for jag på ÅMS och fixade lite inför tävlingen som är imorgon. Sen blev det mys med Anna, Karin och Clara. Sen tog jag och Anna en promenad runt hela Åsele, klockan var väl 2 då vi var klara ;P Haha. Igår var jag med Sofia och vi gjorde inget speciellt egentligen. Sen blev det middag och syster kom =) Sen drill. Sen Anna och efter en stund även Karin och Clara. Sen tog jag och Anna ännu en promenad. Lite kortare den här gången ;P Var väl hemma kring 1. Idag åt jag först brunch med Anna och såg Sex and the city här hemma hos mig, sen duschade jag och Sofia kom. Vi såg klart och sen såg vi mer film. Spelade lite spel och sen käkade jag middag. Ikväll blir det Anna, Karin och Clara, får se vad vi hitttar på, men inget nagelbus ikväll iaf ;p Haha. 80 jävla spänn... Haha...

Imorgon blir det sekretariatet på folkrace. Så såäre!


Anna - blå, jag - inte blå ;p


ilu.


Anna och Therese räddar världen från olyckor, ooooja;)


Vi bjuuu!


Ibland måste man släppa taget och inse att det är över, än fast man inte vill..

Dumdum..

Haha, alltså, det är så typiskt mig... Bad mamma väcka mig kvart i 10 imorse så jag skulle ha bra med tid på mig innan jag skulle till tandläkaren. Jag klev upp typ kvart över och fixade mig och drack smoothie och så.. Sen då skjutsa mamma upp mig 25 i och där sitter jag.. Tills tandläkaren kommer och ba: Therese? Du har inte tid förän 11.40. Jag kände mig så jävla dum, klockan var ju 10.40.. Haha, ibland är man ju bara så otroligt blåst. Haha... Hade ju kunnat sova en timme till :( Menmen, är man dum så är man ;p Varken jag eller mamma hade ju reagerat på tiden... Haha..

Hur som helst, hon hämtade mig och jag la mig i soffan och tittade på tv. Sen skjutsade hon upp mig igen. Tandläkaren putsade lite, la någon plast osv. Orkar inte berätta mer detaljerat ;P Tog iaf 10 min och sen kom mamma igen. Har nyss hjälpt hon med lunchen och väntar på den eftersom den står i ugnen just nu ;P

Nu ropar mamma, maten är klar ;p Ska käka nu. Sen ska jag slänga ihop lite kläder och ta det lugnt. Sen går bussen 14.25 till Lycksele där jag befinner mig hela helgen. Mys! =)

Ha en bra helg allihopa!


Jag vill ha fint väder och varma kvällar igen, kan knappast bli bättre än sådär! -^

Fail.

Tidigare idag skrev jag ju att jag skulle upp på banken, och nu är jag några kronor rikare =) Hittade lite pengar sen min födelsedag förra året och lite pengar från examen, sen hittade jag även min check som jag fick på examen. Så nu har jag dom på kontot istället. Detta innebär alltså att alla minus sen igår är överstrukna;) Haha. For iaf hem efter det och gjorde ingenting. Sen blev det middag och sen kom Emma, och senare även Karin och Clara. Vi såg på Miami Ink, och sen cyklade vi upp på Ica och hyrde film. Revolutionary Road. Sämst film med sämst slut. Den hade fått en massa toppbetyg och Oscar och hela köret, filmer som fått sånt är verkligen värdelösa! Slutet var riktigt dåligt iaf.. Sen fatta jag inte någonting typ, och det tror jag inte dom andra gjorde heller ;p Haha.

Imorgon ska jag till tandläkaren 11.40. Sen blir det lunch med mamma och packning. Åker med bussen till Lycksele 14.25. Mys och bus med syster och Mia hela helgen. Sen kommer jag hem och då blir det grymt med tagg inför marknan som börjar nästa fredag! Sweeet nanting! =) Då kommer jag även jobba sammanlagt 12 timmar vilket känns rätt okej. Tjänar ju pengar iaf.

Har nyss suttit och grejat med en header bara för att jag har insett att det är rätt roligt, än fast jag suger ;P Visade sig att jag failade eftersom jag skulle minska den till storleken som den ska va för att användas som header, och då kapade jag en bit av bilderna ;p Haha.



Så det blev ju inte riktigt som tänkt, men whatever. Me iofs spelar det ingen roll för jag ska ju ändå inte byta ut den jag har nu ;p Haha. Gud vad jag svamlar...

Nämen nu får det vara nog. Ska lägga mig i sängen framför tvn och se om jag hittar nåt roligt. Hur som helst, skriver imorgon innan jag far. Sweet dreams!

Umeå.

Blev en riktigt bra dag i Umeå igår. Sjuk humor, hahaha ;p Men vi köpte en massa grejer och Agnes var absolut värst! Jag som alltid brukar handla för mest pengar låg efter Agnes. Haha. Köpte iaf:
  • Jeansleggings - Gina Tricot
  • Tröja - Bik Bok
  • Vitt linne - Gina Tricot
  • Väska - Accent
  • Ny deo - H&M (presentkort så den blev ju gratis ;D)
  • Hårklämma - Glitter
  • Trosor - JC
Hihi, de blev mycket grejer och ändå inte så värst dyrt. Sen fick vi iaf åka bil efter att ha varit nervösa i 45 minuter ;p Haha. Väl hemma greja jag lite och åt lite middag, sen for jag till Karin och Clara. Fixade Karins bloggdesign och sen åt, drack (?) whatever, haha, nån blåbärsdrink och kollade på The Bachelorette =) Sen for jag hem ganska tidigt. La mig i sängen och höll mig vaken till nån gång efter tolv. Sen somnade jag.

Vaknade imorse 12 och drog på mig springskorna och for ut och sprang intervaller en sväng. Man tappar mycket då man inte tränar regelbundet (eftersom vi har sommarlov från fotbollen just nu). Sen tog jag en dusch och åt lunch. Nu sitter jag här, ska gå upp på samhället och fylla på telefonen och sen ska jag på banken till kusin och sätta in lite pengar. Sen ska jag nog ringa Karin och Clara.

Imorgon drar jag till Lycksele till syster, Mia och Björn också =) Mys!

Ha en bra dag!

Mobilblogg

Sitter på bussen till umeå just nu mittemot anna, agnes är också med :) vi ska shoppa hela dagen men egentligen behöver jag ju inget speciellt. Skor har jag nog många av, har en massa kläder redan än fast jag inte tycker de själv. Alltid vill man ju ha nåt nytt :p Haha. Har bara sovit tre timmar i natt så jag är lagomt trött, anna a.k.a. vattenspottarns fel btw, HAHAHA. Men ingen mening att sova, vi är snart i vännäs å sova skulle bara göra mig ännu tröttare. Hur som helst, ska se till att inte få med mig alltför mycket hem idag ;p sen kanske vi även får åka bil hem, vilket skulle va grymt skönt, annars blir det buss. Nu ska jag va social med anna som nyss också ha skrive i sin blogg, Agnes sover å jag har ändå inget mer att berätta. Ha en bra dag :)

Slutjobbat!

Nu har jag sommarlov. Underbart! Helt okej dag har det varit med hyfsat många kunder. Men nu är det som sagt slut på jobbet och idag lämnade mamma in mina lönelistor så snart är man 4995 kr rikare;) Sitter här just nu med en smoothie, (MUMS!!), ska nog sätta mig framför tvn nu och sen efter middan blir det drillning.. Minns inte ett skit av programmet som vi skulle tränat på och sen är det inte ens säkert jag kan vara med och uppvisa på marknan eftersom jag har jobb lördag och söndag som jag inte vet om jag kommer kunna slita mig lös från.. Men vi får se...

Nu ska jag bänka mig framför tvn en stund. Off.

Film.

Fick verkligen sova ut imorse, vaknade kring 1, av telefonen. Sofia som ringde och vi kom överens om att det kanske inte var sån bra ide att springa, så jag gjorde mig en macka och la mig i soffan framför en film. Har nyss gjort i ordning mig och ska snart gå till Anna. Eftersom det regnar lär vi väl säkert se på film. Haha.. Isf har jag sett 6 filmer sen fredagkväll... Haha, jaja.. Ska iaf hem och städa sen. Sen får jag se..

Ha en bra dag.

Mys.

Myskväll ikväll med Anna, Karin och Clara. Alltid lika skoj med dom brudarna. Två filmer och en massa tjejsnack. Underbart :)

Orkar inte gå och lägga mig än.. Men snart.. Haha. Hur som helst, imorgon, idag är det ju till och med... haha... ska jag va med Anna och hinna springa en sväng med Sofia. Inte mer planerat än så. Ska sova också, hihih.

Nä, nu har jag inget mer att berätta, tyvärr, hihi. Hur som helst. Gonatt.


Jag vill tillbaka!

Tråk.

Tjej listan 2009 .

Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil ? - Ingen aning. Brukar inte räkna ;P

Gillar du nån nu ? - Jag vet inte.

Vad gjorde du inatt ? - Sov?

Och i förrgår natt? - Sov?

Vad gör du innan du ska sova ? - Smsar ibland, blundar

Kan du prata med din mamma om allt ? - Ja, om jag vill så.

Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid ? - Haha ja?

Har du varit gravid ? - Nä!

Choklad eller glass ? - Jag vet inte, bero på ;P

Stövlar eller gymnastikskor ? - Gympaskor

Kjol/klänning eller jeans ? - Bero på ;p



10 "fakta"

1. Hemstad/ort? - Åsele

2 Hårfärg? - Brun

3. Längd? - 173

4. Msn? - [email protected]

5. Ögonfärg? - Blågrön typ

6. Skostorlek? - 40

7. Humör? - Just nu, ganska glad men fundersam

8. Hatar? - Inga kommentarer.. Haha

9. Status? - Hahahaa, alltså.. hm.. Trött, HAHHA

10. Vänster eller högerhänt? - Vänster



Tio saker ''om ditt liv''

1. Har du nånsin varit kär ? - Jåå

2. Tror du på kärlek ? - Mjaaa

3. Varför tog ditt senaste förhållande slut ? - Haha, jadu... Det vet jag inte

4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat ? - Jåå

5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta ? - Ha jag säkert.

6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nä.

7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom ? - Jaoo

8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon ? - Kanske..

9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare ? - Tro jag inte.

10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - Njäää


Tio saker ''Det där eller det här''


1. Kärlek eller pengar ? - Kärlek.

2. Vin eller öl ? - Usch

3. Dag eller natt ? - Bero på.

4. One night stand eller förhållande ? - Förhållande

5. Tv eller internet ? - Bero på.

6. Pepsi eller cola ? - Cola

7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? - Bero på

8. Färgfoto eller svart och vita ? - Bero på.

9. Telefonkontakt eller face to face ? - Face to face

10. Bilddagboken eller myspace ? - Bdb


Tio "Har du nånsin"


1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut ? - Nä

2. Har du nånsin viljat ta livet av dig ? - Njäää

3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Jåå

4. Har du hoppat bungy jump ? - Nä,

5. Har du nånsin gjort slut ? - Jao

6. Har du nånsin ätit en hel tårta ? - Nej fyfan. Eller alltså, om man tänker på alla gånger jag har ätit tårta så lär det väl säkert va en hel, men inte samtdigt ;p

7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa ? - Ja

8. Har du nånsin gått på bio ensam ? - Nä

9. Har du nånsin gillat någon utan att de vetat något ? - Ja

10. Har du nånsin tyckt att världen suger ? - Ja



Tio "Är du"


1. Saknar du någon/något just nu ? - Ja..

2. Är du glad just nu? - Jodå.

3. Är du fundersam ? - Mmm..

4. Är du uttråkad ? - Nädå ;p

5. Är du tysk ? - Nä?

7. Är du italienare ? - Nä?

8. Är du fransk ? - Nä?

9. Är dina föräldrar fortfarande gifta ? - Har aldrig varit

10. Gillar du någon just nu ? - Vet inte.

Bloggfixarn, hihih.

Är hemma hos Karin och Clara just nu =) Har spenderat dom senaste timmarna till att försöka fixa Claras blogg. Har fixat bakgrund och gjort headern. Är klar nu och blev faktiskt stolt över hur duktig jag kan va ibland, hihihih. Kolla in Claras blogg - tryck HÄR! 

Ska snart hem och äta grillat, mums. Ikväll blir det Anna =)

Presentkort.

Jag är med och tävlar om ett presentkort på Nelly hos Sandra. Skulle vara grymt skoj att vinna, så jag hoppas verkligen! =) Var med och tävla du också!


Sommarlov, snart.

Nu har jag jobbat bort min nästsista jobbdag. Helt galet skönt vill jag lova. Har varit två ganska roliga veckor, men nu äre sommarlov! Eller ja, efter tisdag iaf ;P Sweeet. Sen åt jag och Emma typ årets goaste lunch idag, mummmaa! Sen efter jobbet följde jag henne hem och vi såg film, hihi.

Ikväll blir det Sofia. Vad vi ska hitta på får vi väl se. Jag har faktiskt ingen aning ;p

Ha en bra kväll.


Sommar!

Ha nyss varit ute på en långpromenad med mamma och det var riktigt skönt. Älskar sommaren så jävla otroligt mycket. Ska nog duscha snart och sen ska jag bara chilllaaa. Jobb imorgon, sen -> HELG. Underbart, då ska jag tammefan bada!

Hahaha, är några jävla småpojkar här och plingar på. Jag hörde att det rördes på framsidan eftersom alla dörrar står öppna ;p Sen då ställer jag mig i dörröppningen och ser en liten kille som står på våran gård. Och jag bara tittar på han, och då kläcker han ur sig: Det är deras fel att jag är på eran gård! (och pekar på sina kompisar). Sen 2 minuter senare är det han som ringer på dörren, hahaha.

Nu ska jag snart som sagt duscha. Sen blir det bara lugnt!

Jag verkligen älskar sommarn!


Ha en bra kväll och sov så gott!

Jobb.

Två dagar kvar med jobb nu! Imorgon och på tisdag, sen är det sommarlov! Mums. Imorgon blir jag och Emma dessutom bjudna på lunch, blir Kronan =) Hihi. Hade skattjakt idag, hahahaa, sen så har vi bakat och sålt fika.

Snart ska jag käka middag och sen ska jag ringa till Emma. Hare.

I thought I lost you somewhere, but you were never really ever there at all...


Snart över.

Ännu en arbetsdag avklarad. Är så otroligt skönt att det snart är över.

Känns mycket bättre nu. Efter två år kan jag äntligen släppa det och gå vidare. Vet att jag borde ha gjort det för längesen men äntligen känns det som att jag har bestämt mig. Frågan är bara hur det kommer kännas öga mot öga, kanske faller jag tillbaka, kanske är jag stark nog att stå emot? Only time can tell..


Bara så ni vet så är det här det absolut bästa jag vet!

RSS 2.0