GOTT NYTT ÅR.

Nu ska jag snabbt dra på mig lite kläder och sätta upp håret. Karin och Clara är på ingång och då ska här göras potatisgratäng och hemmagjord beasås! GÖTT. Hoppas vi lyckas. Är ändå 10 personer vi ska laga åt, så vi får hoppas det räcker! Efter det blir det lunch, sen dusch, sen ska vi fixa oss och efter det drar vi vidare. Taggad, det är, och kommer nog bli, bara förnamnet. Nu är det dags att ordna allt. Så nu ska jag inte sitta här i sängen och fördriva viktig tid. Haha. Hoppas ni alla får en underbar kväll så hörs vi igen 2011!

Och till det......en favorit i repris;)




Once in your life you find someone who will turn your world around.


Varför bryr jag mig så mycket om andra ibland? Önskar att jag kunde släppa andras problem, jag har nog att reda upp mina egna. Och varför är det alltid jag som har dåligt samvete, trots att jag inte gjort nåt fel? Som jag skrev tidigare, jag kan bara va mig själv. Det borde räcka. Jag önskar jag släppte saker, inte ältade så mycket. Jag önskar att jag tog lite risker, var lite galen ibland. Jag är nog för feg, vilket resulterar i detta. Matchen känns förlorad för min del? Önskar att jag hade bättre tålamod.... Önskar att jag inte gav upp så fort det tog emot. Men det är just det jag gör, ger upp. Känner mig oönskad. Jobbig. Hur ska jag orka anstränga mig utan att TÄNKA? Jag tänker för mycket. För att sammanfatta skulle jag väl kunna säga att jag önskar att jag tänkte mindre. Jag går framåt men står kvar på samma ställe. Inuti mig händer mycket som knappast märks. Jag vill bara kunna gå på första tanken och köra på den. Men istället ältar jag. Om och om igen. Jag kanske skulle varit nån annan? Skulle nån velat ha mig då? Tiden får utvisa. Tills dess ska jag reda upp allt (men det säger jag ju alltid?). Nu ska jag släppa allt, gå och sova och låta morgondagen bli avslutet på detta kapitel och framförallt detta år. Ännu ett år har seglat förbi och jag har gått halva tiden på gymnasiet. Ska iaf släppa ALLA tankar imorgon, och bara leva livet. Kommer ha några av mina bästa vänner omkring mig, plus en hel del annat roligt folk. It's time to let this go, eller hur?

We are who we are.


weheartit

Ska man nånsin få känna känslan av att allt är PERFEKT för en ynka dag?..

Now I pass you on my way, and if you stop, what could I say.








Lite bilder från julafton 2010. Det var en grymt mysig kväll, trots att jag åt HUR mycket som helst. Låg mest på soffan och såg filmer med mina kusiner. Den nästsista bilden är på mina julklappar: Dobsom-täckbyxor, Leilas ena receptbok, minneskort + läsare för att spara bilder på, 1500 kr, choklad x2, stavmixer och presentkort på The Body Shop. Utöver detta var även en av julklapparna att jag ska få en 120:s säng! UNDERBART. (Tredje bilden är på mig och pappa innan han skulle ut och agera tomte på ett annat ställe, fjärde bilden är våran tomte.)

Nu ska jag ta på mig lite kläder, sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Hade en bokad spinningtid kl. 5, så ska väl pallra mig dit, börjar känna mig riktigt rastlös.. Hostan har börjat släppa nu, dock blir det ett rätt lugnt pass, så jag inte gör nåt värre till nyår, som jag verkligen ser framemot! Kissses

Det är för många tankar nu, jag behöver tid.



Känner att jag måste komma bort lite nu. Har helt plötsligt fått alldeles för mycket tankar i huvet. Jag behöver verkligen sätta mig ner och bara tänka igenom saker och ting. Många frågor men inga svar.

Det finns alltid lite ärlighet bakom ”jag skojar bara”. Lite kunskap bakom ”jag vet inte”. Lite känslor bakom ”jag bryr mig inte” och lite smärta bakom ”det är lugnt”.

Shake up the happiness, wake up the happiness, it's christmas time.




Med dessa bilder vill jag bara önska er en riktigt god jul! Ska strax duscha, sen fixa kläder, smink och hår. Efter det åker vi till moster, där allt som hör julen till väntar. Ha en otroligt bra jul alla, så hörs vi kanske imorgon. Ta hand om er! Kram

I'm dreaming of a white christmas...lalala



Har öppnat julklapparna från Anna, Emma, Karin, Clara och Madde. Blev verkligen hur glad som helst, ni vet då verkligen vad jag vill ha :) PUSS

Nu blir det lunch, dopp-i-gryta med mamma, pappa och mormor. Mys!

I've got to move on and be who I am.


Life is a mystery.

Och för att fördriva lite tid.........

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Inte som jag kan komma på...eller jo, körde skoter lagligt (med skoterkort alltså)
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga..
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Haha nej, tur är väl det.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, och tack och lov för det!
5. Vilka länder besökte du? Inga faktiskt...
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? Mer kärlek, lycka, glädje kanske :)
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 6/3, 11/6. Kan inte komma på nåt mer spontant bara sådär, men en hel del till skulle jag gissa.
8. Vad var din största framgång 2010? Att våga säga det jag kände till en person, även fast känslorna inte var besvarade så vågade jag iaf.
9. Största misstaget? Det finns nog en del..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Sjuk ja...skadat mig beror väl på vilka skador man menar, men en del feta brännmärken, sår och blåningar har man väl fått. Dessutom var väl examen rekord på myggbett, 101 stycken på mina ben...
11. Bästa köpet? Min kamera, Canon EOS 1000D.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder eller telefonpengar gissar jag på.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? En massa!
14. Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2010? Waka waka - Shakira, Love is on fire - Italobrothers, Hot - Inna, Spring Nana - Zac Harry, Alejandro - Lady Gaga, Don't trust me - 30H!3, TiK ToK - Ke$ha...listan kan göras lång.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med 2009? Gladare tror jag.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tagit chanser, uppskattat dom omkring mig och visat det(!), njutit av tiden lite mer osv.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Bråkat och varit sur, klagat, osv.
18. Hur tillbringar du julen? Med en del av familjen och med en del av släkten på mammas sida.
19. Blev du kär i år? Nej.
21. Bästa boken du läste i år? Någon vid din sida, av Nicholas Sparks. LÄS DEN
22. Största musikaliska upptäckten? Creed, helt klart!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Pengar?
25. Något du önskade dig och inte fick? Tror jag inte...
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Fikade, öppnade presenter, skola å sånt gissar jag.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Jag vet inte. Troligtvis.
28. Hur skulle du beskriva din stil 2010? Jag vet inte, men betydligt bättre än tidigare!
29. Vad fick dig att må bra? Mina vänner, min familj och släkt
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Taylor Lautner! !! GRRR
31. Vem saknade du? Många.
32. Den bästa nya personen du träffade? Vet inte, men jag har iaf träffat en hel del roliga människor :)

It's like a dream, no end and no beginning.



Ny header blev det alltså. Ser man på...haha. Kände bara att det kändes skoj med nåt nytt och så, så så blev det! Hm...inte många som lyckas med tre "så" på rad! Har iaf inte riktigt bestämt mig för om jag vill ha kvar den här, måste nog känna efter lite..

Har annars bara spenderat dagen med Anna och Agnes. Först blev det kycklingtoast på Kronan, sen köpte vi lite chips å sånt och såg Grinchen hos Agnes. MYS.

Ikväll blir det bara mys med Karin och Clara. Imorgon är den dan före dopparedan(?) (är det så man säger?). Galet iaf. Men sjukt mysigt. Förstod nästan att december skulle rusa iväg precis som det gjort, men det va verkligen inget jag hade hoppats på. Har knappt hunnit få någon riktig julkänsla än, trots att jag bakat och fixat nästan varje dag.... Hur som helst är det så det är iaf.

Nu ska jag göra nåt annat, nåt vettigt kanske, som att städa upp alla kläder från mitt golv + soffa? Ah, fast nä....

All I waited for was a chance to make you understand.









Lite bilder från lilla julafton. Dom flesta bilderna är på Mia eftersom hon är en liten linslus! Kan väl inte påstå att resten av min familj inte är fotogeniska, men dom gillar iaf inte att va med på kort...haha. Dom två sista bilderna är de julklapparna hon fick av mig, plus att hon fick en till Pippi-film. Hon är så söt, lilla skruttan. Och bilden på mig....den bjuder jag på. Haha.

Ikväll blir det mys med Anna, Karin och Clara. Ska nog baka daim och se film eller nåt sånt. 2 dagar till jul, jag är sjuk, men allt är fixat. Allt julbak, alla julklappar osvosv. Känns tungt att världens jobbigaste hosta, men man står ju på benen iaf.

Annars hade jag inte så mycket mer att berätta just nu....PUSS

Baby you're a firework, come on let your colors burst.







Bilder från en OTROLIGT fin dag då jag va ute och gick med mamma. Later peeps!

Time won't ever steal my soul, we're not broken so please come home.


Tänker lägga upp lite bilder från lucia såhär i efterhand...hihi. Kommer en annan bildbomb i nästa inlägg. Ska också försöka fixa in bilderna sen lördagkväll då det var lilla julafton också. Hur mysigt som helst!

Har iaf fixat klart ALLA julklappar. Poäng till mig! Katching! Nu håller jag på att baka chokladtryfflar, som jag kommer på står i frysen....bäst att snabba på. Haha. Ska umgås med Karin och Clara sen och mest troligt ska vi se John Tucker Must Die, det var år och dar sen!

Nu har jag dessutom jullov. Älskar livet.



Never look back, cause you can never change your old mistakes.


Har ingen ny bild att lägga upp eftersom jag sitter hos syster. Har busat massor med Mia sen vi kom hit, och ikväll blir det lilla julafton med julmat, julklappar och julmys eftersom varken bror, syster eller Mia kommer till Åsele på jul....

Igårkväll var vi hos Kadi en hel hög och hade trevligt. Sanning och konka, suck-and-blow osvosv. Hur skoj som helst! Så tack för igår alla inblandade :)

+ett stort plus att Karin och Clara har kommit hem, underbart


saknar sommar

HA EN BRA KVÄLL. Puss

If you just hold my hand, baby I promise that I'll do all I can.


Stort grattis till min kära vän Anna som fyller år idag. Vad skulle jag göra utan dig?

Sitter på skolan nu, ska snart springa ner till bussen och åka hem. Kvällen är rätt fullspäckad. Middag, träning, fixa Annas present alldeles klar och fara med den till henne, plugga näthandel och förhoppningsvis hinna med att baka chokladtryfflar, annars får det bli morgondagens projekt.

Nu blir det buss hem! Puss


weheartit

om sanningen ska fram...

jag tycker att anna är bäst!!


Don't go wasting your emotions.


Om och om och om igen så blir jag ledsen och besviken. Jag har ältat det här så många gånger. Ändå tror jag alltid att det ska bli annorlunda. Slut på förhoppningar och drömmar. I slutändan får jag alltid tillbaka allt. Det är alltid likadant. Man hinner bara få upp humöret så sjunker det igen. Ibland kanske jag tänker för mycket. Hur som helst så ska jag bättra mig. Bättra mig på så många plan.

They say memories are golden, well maybe that's true.


Sitter på skolan och kollar igenom massa gamla dokument sen kursen i turism som vi hade förra året. Titta vad jag hittade.

"I augusti 2009 åkte jag och min drillgrupp till Göteborg plus två ledare för att stanna i 5 dagar. Vi är 6 stycken i gruppen (fast alla tänker sluta eftersom det är tråkigt). Ledarna är storasystrar till en av tjejerna. Vi hade planerat resan länge och samlat in pengar genom att sälja julkort, kakor osv. Allting började med att vi åkte buss tidigt på morgonen till Umeå. Där fick vi vänta några timmar och sen åkte vi med flygbussen ut till flygplatsen. Resan tog ungefär en timme extra eftersom vi var tvungna att mellanlanda i Stockholm och lämna av några. När vi kom till Göteborg åkte vi med flygbussen in till stan och hittade ganska snabbt vårt hotell eftersom det låg runt hörnet. Vi checkade in och såg även en kändis i lobbyn, hon som spelar mamman med cancer i ”i taket lyser stjärnorna”. Vi hade två rum och delade upp oss på fyra i varje. Sedan tog vi med oss alla papper, kartor osv. och gick för att leta efter den bussen som skulle ta oss till hotellet Panorama där vi skulle äta middag. Vi åt någon sorts pasta och sen blev jag guiden som tog oss tillbaka till hotellet. När vi kom tillbaka så gick vi ut en sväng, eftersom vi hade Nordstan precis bredvid hotellet. Sedan tog vi det lugnt, typ spelade kort och så.

 

Nästa dag åt vi hotellfrukost och sen skulle vi bege oss till Lilla Bommen, en liten hamn där vi skulle hitta en båt. För det första så trodde vi det var en bit bort. Så vi gjorde enligt anvisningarna på papperet att åka spårvagn. Vi hoppade på och åkte en bit och sedan kom vi till Lilla Bommen, men vi trodde inte det var där, så vi åkte vidare, över den stora bron och alltihopa. Sen fick vi springa till en annan spårvagn och åka tillbaka. Vi åkte båt till Älvsborgs fästning och gjorde några grenar i gruppen. Sedan åkte vi tillbaka, åt lunch, duschade och sen begav vi oss ut på stan. Shoppade och så. Sen på kvällen åt vi middag på Pizza Hut och spelade kort.

 

På onsdagsmorgonen åt vi frukost och sen drillade vi inne i Nordstan. Efter det åt vi lunch och sedan åkte vi spårvagn till Liseberg, det roligaste på hela resan! Åkte massa galna karuseller och åt tacotallrik. Sen gick vi också Spökhotellet vilket var det läskigaste jag någonsin har gjort. Har aldrig skrikit så mycket i hela mitt liv! Åkte hem när det stängde kring 9 och sen gick vi på McDonalds och åt glass.

 

När det blev torsdag klev vi upp i tid och åt frukost. Sen tog vi spårvagn till Universeum som var riktigt tråkigt. Åt lunch där och sen fick vi själva (utan våra ledare) ta oss till ett ställe långt bort där vi skulle spela laserdome. Det var riktigt skoj, även fast vi förstörde för vårt lag. Sen blev det stan och efter det en riktigt rolig middag! På kvällen gick vi ner till kajen där det var dans till Thorleifs och Flamingokvintetten.

 

På fredag packade vi väskorna och åkte hem på samma sätt som vi tog oss dit. Det var typ den roligaste resan jag någonsin har varit med om! Har nog aldrig skrattat så mycket!"

Åh vad jag saknar det, hur roligt som helst var det!



Jag kan inte ens gå, utan din luft i mina lungor.

 
Måndagen över, och tack och lov för det. Har varit på födelsedagsfika hos moster ikväll, tryckte i mig ett x antal lussebullar och pratade med kusin. Mys iaf. Galet skönt att det blir tisdag imorgon, då är man som påväg mot helgen! Känner på mig att tiden kommer flyga fram till jul.

Har nyss kirrat en julklapp och en födelsedagspresent genom en beställning. Duktigt tycker jag.

Tror jag ska ta med mig datorn till sängen nu, se PH och sen sova. Har verkligen varit hur trött som helst idag..


I love you and I can't let you go.

Nu har jag beställt den här snygga klänningen som nyårsklänning! LIKE IT

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/elise-ryan-555/jersey-dress-555053-14/

Lägger upp en bild när jag fått den :)

It's time to move on, your life is calling.



Helgen har varit greeeaat! Har hunnit umgås med både Karin, Clara, Anna, Emma och Madde. Allihopa på samma helg, de kallar jag bra. Hihi. I fredagskväll blev det hockey och ragg med Anna, Karin och Clara, plus besök hos Emma. Lördag blev det Umeå med Emma, köpte ALLA julklappar. Förstår ni? Jag har redan köpt alla julklappar (eller nästan alla) och det är mindre än tre veckor till jul, det är absolut REKORD. Hade iaf en superdag, dreggel;) Kvällen blev det bak, ragg och prat med Karin, Clara och Madde. Bakade makroner, typ maräng med kräm emellan, haha.

Dagen har spenderats med Karin och Clara först, vi fixade lite julpynt och så, sen fikade vi också hos deras mami! Dom for hem till Övik för några timmar sen, känns hur tråkigt som helst.. Och nu sitter jag och ha nybakat pepparkakor med Madde. MUMS.

This was never meant to be the end, close the book and start again. Cause I know how hard it can get, but you've got to lift, you've got to lift. And sometimes that's how it is, but I know you're stronger, stronger than this. You've got to lift.

On the first page of our story, the future seemed so bright.






Det är jul hemma hos mig. Om en timme och 15 minuter är det 23 dagar till jul. 12 dagar till lucia. Jag taggar allt som har med jul att göra. Just nu vill jag bara köra slowmotion på tiden, för jag älskar december.

Kvällen har bestått av plugg plugg och plugg, plus Paradise Hotel, clementiner och pepparkaksdeg. Plus att jag har hjälpt mamma och pappa lite med det nya kaklet i köket. Ska fota sen, det blev riktigt snyggt! Dock inte klart än.

Vad mer kan jag säga? Karin och Clara kommer hem i helgen, UNDERBART SKOJ. Dessutom Umeå med Emma i helgen och köpa julklappar och just nu smider jag och Anna planer om att baka pepparkakshus.

SWEET LIFE


RSS 2.0