Once you party with us, you'll be falling in love.


I know a place where the grass is greener.

Efter mycket velande har jag bestämt mig.........


.....JAG SKA KÖPA DEN!

Sony Ericsson Xperia X10 Mini ;)
Jag vill verkligen ha nåt nytt, massa funktioner och touchskärm. Plus att den är liten! Jag tror det här kommer bli toppen!




That's what you get when you let your heart win.

GAAAAAAAAHH! Helt galet vad less jag blir. Jag orkar inte anstränga mig mer, fatta dee!


Har haft grymt skoj på jobbet idag, var ju som första dagen på kaffestugan. Jag och Emma har bakat, skurat, dammsugat, handlat, skrattat, fikat, ätit, sålt fika, diskat, dammat mattor, gjort skyltar, plockat blommor m.m. Känns som att det kommer bli skoj iaf!

Dessutom när jag kom hem gjorde jag middag åt mig och pappa, och sen diskade jag efteråt! Känner mig duktig faktiskt...hihi.

Matchen igår blev vinstvinstvinst! Sjukt skönt, trots att det var pissskallt ute.

Ikväll ska vi på ÅMS och fixa inför fredag då det är folkrace, sen vill jag dra en långpromenad. Får se hur det blir med det.

+ jag har fått min box med hela Sex and the City-serien nu! 6 säsonger. Love it. Har redan börjat se, och kan inte säga mer än att jag är sjukt nöjd och glad över att jag köpte den!

Vet du vad det värsta är? Du vet, men bryr dig inte ett skit. Gå och dö bara.
Just nu, så skiter jag i alltihop.





Oh, I was starstrukk.

Fotbollsskolan är hur som helst slut nu. Grymt skönt, men på ett sätt lite tråkigt, trots att det har varit rätt jobbigt. Vattenkriget igår blev i alla fall grymt roligt, fastän det regnade. Och jag tror alla va glada och nöjda. Sen blev det middag med allihopa på Timmergrillen, och sen träning.

Måste också säga att mina muffins blev succé, kan man ju hoppas iaf! Haha.

Idag har jag och Emma varit ute på folkracebanan, försökt fixa lite, fast det enda vi egentligen gjorde va att sopa sekretariatet. Resten ska fixas på måndag. For sen hem till mig och vaxade benen, och reslutatet? GRYMT. Nu efter några gånger så kan vi tekniken, och nu har jag verkligen babylena ben! Sen käkade vi lite M (Marabou-chokladgodiset med nötter i?) och hoppade studsmatta.

Nu ska jag byta om, sen ska vi fara och jobba till klockan 12 i natt, eftersom det är kulturnatta. Kom och fika på kaffestugan :)




Say you want the same thing too.

Titta vilken fin sommarsallad jag gjorde till middan. Hihi. Hur god som helst blev den i alla fall!




That will be the best memories.

So I'mma say dududududu, baby what if? Nynna lite fint sådär... Skojas bara.

Skönt med ännu en dag bortgjord! Det gick bra, lite småkaos, men sånt man får räkna med. Ser iaf framemot fredag, tror det kommer bli hur kul som helst! Stationer, ledarmatch och....VATTENKRIG. Haha.

Kvällen har ägnats åt bakning och träning. Träningen var rätt jobbig faktiskt, som omväxling sådär ;P Sen bakade jag 27 kladdkakemuffins som vi ska ha imorgonkväll. Då ska vi spela brännboll med laget och fika/äta, såklart.

Imorgon klockan halv 9 blir det spinning, jag vet, galet. Men det blir nog skönt. Alltid så skönt att träna på morgonen. Sen blir det då fotbollsskola, och sen brännboll på kvällen.

Nu ska jag lägga mig och titta på ett avsnitt av Beverly Hills innan jag somnar. Är galet trött....

Kom också på att jag har glömt berätta att jag har beställt HEEELA Sex And The City-kollektionen. Alltså alla 6 säsonger. Lovely.




You trade your passion for glory.

Har funderat i 10 minuter på vad jag egentligen ska skriva. Dagen har varit betydligt bättre än gårdagen. Självklart finns det mycket som fortfarande kan bli bättre men.

Jobbar ju som sagt på fotbollsskolan den här veckan. Håller på till fredag. Va mer kan jag säga? Ska iaf ta en promenad nu, sen umgås med Karin och Clara.




I'm still here, but it hasn't been easy.

Säger bara K-A-O-S. Usch. Imorgon ska bli en bra dag. Det har jag bestämt.

Nu blir det middag med mamma och pappa. Sen ska jag ut och springa och rensa lite tankar. Det behövs verkligen. Tänk om man kunde styra världen..




I'm going home, to the place where I belong.

Mitt rum är färdigtapetserat, men tror inte jag lägger in bättre bilder än såhär förän jag fått städa och ställa in möbler. Just nu ser det ut som en byggarbetsplats, men snart så!

Har räknat det till 101 myggbett sammanlagt på mina ben. Fick allihopa i fredagskväll.. Sinnnessjukt! Inte undra på att det kliar..

Dessutom blev det förlust mot Hörnsjö idag, en tung sådan.... 2-0. Ska strax ringa Anna och Agnes, få se vad vi hittar på för bus.

try to put all this behind me, just know that my arms are wide open. the older i get, the more i know, that it's time to let this go. Svårt att tackla det här. Men jag vet hur det står till nu, alltså, dags att gå vidare. Man kan inte få allt man vill ha.




It doesn't really matter who you say you are.

Har hittat en annan telefon jag vill ha. Efter igår så har jag insett att skjuttelefoner inte är nåt för mig, men nu har jag hittat den här, i samma modell som Hazel, fast inte skjut, utan en vanlig :)
Sony Ericsson Elm

Men jag tror ändå att mobilköpet får vänta lite. Ska ju köpa kamera också så.

Give me the time to show you, hold you.

Igår efter examen blev det lunch med Karin, Clara och Anna på folkets hus. Goobuffé, och meeegastort efterrättsbord, vilket var det bästa. Kanske rätt förståeligt;) Sen gjorde vi inte mycket, hoppade studsmatta och satt vid datorn typ!




With my arms wide open.

Kikade på examen igår. Kändes sjukt konstigt att stå på sidan om, men niorna var hur fina som helst och framträdandena va bra! :) Speciellt Malin! Lägger upp bilder.





Please don't waste my time, time, time, time, time.

EENIE MEENIE - SEAN KINGSTON FT. JUSTIN BIEBER
lovelovelove!

Scars are souvenirs you never lose.

Har nyss käkat middag efter en chilll träning. Nu får vi se vad det blir.

Dagen då. Jag och Emma har virrat runt på stan hela dagen. Hittade ändå en hel del, trots att det känns som att jag inte fick nåt för pengarna... Köpte iaf en kjol, en bas topp, ett linne, en tröja, ringar, en börs, glansdroppar till håret. Tror det va allt. Kommer nog bilder sen iaf! Det va mysigt iaf :) Tack stumpan!




With arms wide open.

Kvällen har spenderats med Emma. Vi har kopierat upp en massa recept till sommarjobbet, tagit en långpromenad runt Söråsele och sen har vi fikat och hoppat studsmatta. Mys!

Nu har jag sommarlov, hur sjukt är inte det?!?! Har inte insett det än... Ingen buss till Lycksele på 10 veckor? Det är ju nästan för bra för att va sant ;) Dock kommer jag åka dit någon gång för att umgås med syster och Mia. Men inte varje dag, och det känns hur skönt som helst! Fyfan vad tiden har gått fort, har knappt hunnit säga hejdå till klassen, men 10 veckor lär gå rätt fort...

Nu ska jag iaf sluta sitta här och göra ingenting och gå och borsta tänderna. Imorgon kring halv åtta åker jag till Umeå med Emma!

Och förresten, strax efter att jag hade skrivit att jag va sugen på glass bjöd våran engelskalärare oss på glass, hon måste ha läst mina tankar.... Haha.




All these thoughts are never resting.

Sitter på skolan och väntar på att engelskan ska börja. Matten blev kort, bara utvärdering och lämna tillbaka böckerna, så nu är den kursen avslutad. Inte mer matte förän trean nu.. Känns både och. Skönt att slippa nästa år men samtidigt skulle de va skönt att göra bort det.

Jag är dödligt sugen på glass alltså.. Tänk en sandwich alltså.....MMMM..

Nä. Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med, alltså läsa bloggar. Verkar som att den här dagen blir lika dryg som igår.




Hold me now, I'm six feet from the egde.

Anna och Therese-blomman..oja. SOMMAR.

Hade inget klassråd idag? Så jag åkte 18 mil för 10 ovärda minuter. INTE SÅ HAPPYFACE. Kom iaf hem tillslut efter att ha fördrivit tiden med Anna och Renée. Käkade middag med mami och papi, och sen tog jag och mami en långpromenad och jag tog också med mig kameran. Har lagt in massa nya bilder nu så jag lägger in dom eftersom så får ni alltid se något nytt tänkte jag :)

Har städat bort massa på rummet och någon dag i veckan ska vi riva tapeterna. Till helgen verkar det bli tapetsering, så det blir nog bra! Nu ska jag ut och hoppa studsmatta, sen se på tv och käka mango.

Imorgon verkar bli min sista dag innan sommarlovet. Hur galet är inte det?!?! Åker till Umeå med Emma på onsdag iaf, MYYYYS. Får se hur jag gör på torsdag dock.




You're not something I deserve.

Helgen då. Fredag blev det bal i kylan. Fyfan så kallt. Sen gick jag och Anna till Frasses och käkade middag. Fick skjuts till syster där vi ba typ gjorde ingenting. Sen gick vi till Statoil och köpte kexchoklad och tillbaka igen. Såg på tv resten av kvällen, typ en film som hette Cast Away eller nåt sånt.

Lördag blev det lunch och så. Sen for vi på Dollar, köpte rosaprickiga glas, hihi. Sen så åkte vi hem. När jag kom hem for jag till mormors nya lägenhet och hjälpte till att sätta upp tavlor och flytta in möbler och sånt. Sen när vi hade stökat med det i några timmar for vi hem, bytte om och sen åt vi middag på pizzan. For och handlade på Ica med Karin och Clara sen. Hyrde film och så. Sen for vi hem och käkade fruktsallad och såg en film på tv - Ladder 49. Kan bara säga att jag brukar ALDRIG gråta till filmer, men då så gjorde jag det. Usch, den va ju hur sorglig som helst... Gick en sväng på samhället, träffade Emma och hamnade hos någon jag inte känner direkt. Tur det fanns några man kände där iaf.. Sen blev det då så jävla kallt att jag gick hem.

Igår blev det match i Hörnsjö. Förlust med 2-1 och det var typ det suraste nånsin. På söndag hemma ska dom ha SPÖ. Kom hem, det blev middag och sen kom Karin och Clara. Blev fruktsallad och film på tvn blandat med filmen vi hyrde i lördags. Sen vid 11 for dom hem, så då blev det lite dator och sen sängen.

Idag är det måndag.... Hade en 10 minuters lektion, nu måste jag vänta till halv 3 på ett jävla klassråd och sen har jag inget mer idag? Hata det här.. Ikväll ska jag dra en långpromenad iaf.



There's nothing else I can say.


nu har jag fått det jag bad om och fortfarande är jag inte nöjd. vad hade jag trott? att det skulle sluta som i en saga? sagor blir aldrig sanna, inte i mitt liv i alla fall. imorgon är det dags att rycka upp sig, det här ska inte få förstöra min examensvecka. dags att gå vidare


Stanger than your sympathy, this is my apology.

Nu sitter jag i en datasal och försöker skriva ihop nåt vettigt på min rapport om våldtäkt som ska lämnas in idag. Kan inte direkt påstå att det går framåt. Vet inte vad jag ska diskutera? Vad finns det mer att säga än att det är....hemskt?

Har haft utvecklingssamtal nu på morgonen, och det gick väl bra? Tror jag. Nu återstår bara tre lektioner - skrivande på rapporten, brännboll och sen matteprov. Sen blir det bal med Anna, Amanda och Frida. Efter det ska jag och Anna fara och äta, och sen får vi väl se vad som händer. Sover iaf hos min syster, kommer hem imorgon!

Igår for jag och Anna till Lappvallen där Oskar, Dennis och Jon va. Vi sköt en massa boll, hade typ straffturnering osv. Det va skoj iaf!




Now my head has been filled with doubt.

Okej, nu har jag hittat en telefon som jag vill ha..... GE MIG. Inte dyr och gaaaalet snygg! Klicka HÄR
Sony Ericsson Hazel.





I wished for things that I don't need.

to the world you might be just one person, but to one person you can be the whole world

Now there's nothing to believe in.

Vet inte om jag sagt det. Men jag ska iaf tapetsera mitt rum, med nya, riktigt snygga tapeter! Hatar mina blåa fula väggar...trots att jag själv valde dom för typ 6 år sen. Har börjat plocka ner från väggarna nu så det är sjukt tomt, och det värsta - man får se ännu mer av dom blåa fula väggarna..... Vet inte riktigt när det ska tapetseras, det är pappa som sköter det, men förhoppningsvis så fort som möjligt!





It's just one of those days.

Måste fan skärpa mig. Hur orkar jag ens?


Har varit hemma idag för att vi en lektion på 45 minuter som va värd att fara på. Vaknade 11 imorse, gick en långpromenad och hann precis hem när det började spöregna! Gjorde kycklingsallad och en macka till lunch och sen bakade jag bullar och skrev min engelska novell. Nu är den klar, och bullarna blev faktiskt jättefina! Åt bulldeg så jag fick hur ont i magen som helst...

Sen kom iaf mamma och pappa hem, rättade igenom min idrottsuppsats som jag ska lämna in imorgon, och sen blev det middag.

Har bara tagit det lugnt sen dess. Ikväll ska jag va med Anna, och sen ska det packas lite. Imorgon stannar jag och Anna och tittar på balen i Lycksele. Kommer hem på lördag.




All I needed was the love you gave.

Glädjen bara rinner ur mig. Jag orkar inte...........

Who says I can't get stoned?

Imorgon blir det bullbak! För då är jag hemma hela dagen :)

Kvällen har spenderats till "träning", om man nu kan kalla de det, blev mest bara spel och lite lek-jonglering.. Haha. Jaja. Har iaf duschat osv. Nu ska jag käka mango, som är det goaste som finns, dricka mjölk och se Sex and the City- the movie. ÄLSKAA!

Bloggar mera imorgon!

Är så jävla trött på att alltid anstränga mig för andras skull, när man inte får nåt tillbaka. Besvikelsen sköljer över mig som en våg. Trodde allt skulle kännas bättre, men fan heller.

Förlåt, måste bara få skriva av mig nånstans..


RSS 2.0