This is how I do it.

Igår blev en fullspäckad dag! Först vakna, fixa i ordning allt, köra skoter till Älgsjö med Anna, plus Karin och Clara som åkte. Sen körde vi hem igen när vi hade hämta upp Linda. Bytte om, for och tränade. Sen hem, fikade och bytte om. Jag och Anna for ut med skotrarna igen, Karin och Clara åkte. Körde lite hit och dit i typ 2 timmar. Sen for vi hem, jag duschade och sen kom middagsgäster. Vi åt trerätters och sen for jag, Karin och Clara hem till Jon där Anna, Oskar, Jon, Malin och Agnes va. Vi såg Ondskan och åt allt Jons mamma bjöd på! Haha. Sen gick vi ut, for på pizzan och träffade massa folk. Sen gick vi hem vid halv 3.

Klev upp i morse och gjorde mig i ordning och sen for vi ut med skotrarna. Vi va 9 skotrar som for först till Åslia, sen Stensjön där det blev grillning och sånt ett bra tag. Sen for vi tillbaka hem, for på Åslia och kollade igen och sen körde jag hem. Har nyss bytt om och ska käka nu. Sen samling på ishallen!





I see sunshine in your eyes.

Gick en långpromenad tidigare idag trots att det snöa som fan! Sen fikade jag och såg på film. Mamma ringde och jag följde hon och handlade, sen gjorde vi pasta carbonara med bacon och så, sjukt gott! Sen då kom Anna, Karin och Clara. For på Ica och träffade Agnes, Sofia och Madde. Vi köpte massa glass och hyrde Zombieland, helt okej film ändå! Sen ha vi bara pratat och så, ritade även en jättefin bild till Anna på Paint, hihihi =)

Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen för att kika en sväng på damernas curlingfinal! Dock räcker det tre timmar, så jag tror knappast jag ser hela...

Imorgon blir det skoter. Jag, Anna, Karin och Clara ska köra skoter och hämta Linda i Älgsjö. Sen träna och sen får vi se!

Sov gott.


I've got a brand new attitude.

Alltså, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Jag tror att jag dör! Så jävla fail!

 

Så jävla klockren..... Hahahaha! Vilken kille..

 

Har alldeles nyss käkat lunch. Som vanligt när jag lagar själv så gör jag nåt enkelt. Blev tonfisk, ananas och wokgrönsaker idag. Allt är typ klart redan så... Haha. Eller som igår, makaroner och korv. Och dagen innan det, panpizza... Haha. Undra hur det lär bli när jag skaffar lägenhet i Lycksele.

 

 

Kom hem från Lycksele klockan 10 och har i stort sett bara ätit och suttit här sen dess. Gick super att va barnvakt igår, hon är så söt min lilla skrutta!

 

Nu ska jag nog klä på mig och gå en promenad. Sen kanske se på film när jag kommer hem? Det återstår att se..

 

 

 


If only you, could see that I love you.

Försökte hålla mig vaken igår men det gick inte... Missade Sverige-Slovakien matchen också, men eftersom det blev förlust så missade jag inget. Trodde inte att dom skulle förlora, så det var jävligt synd..

Vaknade iaf av min gulliga alarmsignal och möttes av samma syn bakom rullgardinen som igår. Då vill man ju bara kliva upp! Tog täcket till soffan och slog på Upp. Gullfilmen.. Sen bakade jag tre chokladmuffins, minskade receptet. En till mig själv, och varsin till mamma och pappa som jag ska ställa in i kylskåpet så det blir en överraskning till ikväll! Tycker det är grymt skoj att överraska folk! Skrev även en fin lapp också =) Ibland är jag verkligen världens bästa dotter! Haha. Har även diskat bort allt efter mig så dom inte ska märka förän dom ser dom i kylskåpet. Men det roligaste var ju ändå när jag skulle ta ett ägg ur äggpaketet. Tro på fan jag trycker sönder de, så det hamnar ägg i hela förpackningen ;P Haha. Sen har jag också gjort lunch och diggat musik på RixFm.

Åker till Lycksele om en halvtimme så nu är det bäst att sätta lite fart, sitter fortfarande i pyjamas!







What a wonderful world.

Ingen kan väl ha missat Kaitlyn Maher? Den nu 6åriga lilla tjejen som gjorde sig känd i America's got talent 2008. Hon har redan spelat in en skiva "You were meant to be" och medverkat i en film som spelades in förra året. Så sjukt söt.....

 

 

 

Så galet gullig.... Tror jag dör...

 

Nu ska jag lägga mig i sängen och se om jag orkar va vaken för att se Ryssland - Canada klockan 2. Känns som att det kommer bli tufft.. Haha. Var även grymt skönt att vi fick ett till OS-guld! Grymt!

 


Dancing in the moonlight.

Har hunnit med allt som skulle göras idag, förutom designerna. Har faktiskt inte haft någon lust. Har även hjälpt mamma med maten och ha nyss käkat. Och sen kollar jag på mer kläder... GE MIG.





Är typ kär i aprikos/korall-färgen just nu.. Tänk sommar, bränna, snygga armband och en snygg tröja.

Nu ska jag lägga mig och läsa, sen byta om och dra till träningen. Och sen måste jag tillägga att Upp typ är den sötaste filmen jag nånsin ha sett! Måste nog se den en gång till innan jag lämnar tillbaka den imorgon, hihi.





Still everything happens for a reason.

Fick i och med sista lektionen igår helg! SÅ SJUKT SKÖNT. Har nyss vaknat faktiskt! Igårkväll va jag med Anna och vi såg på tv, satt vid datorn och fika smoothie och ostkrokar, haha! Hon är så söt..

Nu ska jag strax äta lunch, sen ska jag städa bort min klädhög och göra mig i ordning. Tänker gå på skolan och hälsa på en liten sväng, sen Ica och hyra film, Upp såklart. Sen ska jag såklart se filmen, göra lite skolarbete och slå in en present. Och sen kanske också börja med dom två designerna jag har fått i uppgift att göra, kan bli spännande ;P Haha.

Ikväll är det träning och packning som gäller. Åker till syster imorgon för att va barnvakt imorgonkväll.

Och man blir ju bara glad av att vakna av min alarmsignal (B.A.R - Synd att du är så söt) och mötas av den här synen då man tittar bakom rullgardinen:

 

Dock kändes det ju inte lika roligt att se frost på insidan av rutan......

 

BURRRR...

 

 

 


That's why I'm running away.

Emma spelade den här för mig i söndags. Sjukt bra låt!


I'm defenceless, can't even put up a fight.

Blir återigen påminnd om vad ruta 1 innebär. För dit kommer jag ständigt... Det är som en djup jävla grop som jag aldrig tar mig ur. Jag lyckas ständigt lura mig själv att det kanske finns ett hopp och en mening att hålla fast. Rädd för att se vad som finns ovanför gropen kanske? Jag vet inte ens själv vad det beror på och jag fattar inte att jag inte klarar av att gå vidare. Ska det va så jävla svårt? Jag har ältat det här ut och in i över 2 år. 2 jävla år. Fatta hur mycket tid jag har slösat bort på något som visar sig helt meningslöst? Okej, jag fattar själv att jag inte borde fortsätta, men jag kan inte sluta hoppas. Men jag måste fasen ta tag i det här nu, för jag säger bara det. JAG ORKAR INTE LÄNGRE. För min egen skull är det dags att ge upp nu, nåt jag borde gjort för längesen.

Har nyss kommit hem från träningen. Ska duscha, göra en smoothie och se det sista av Sverige-USA med pappa. Sen är det nog sängen som gäller. Imorgon är min sista dag innan helg! GALET SKÖNT.

Saknar det.. Typ det bästa stället man kan va på.

 

 

 


You got me good.

Okej, nu är det såhär att jag har fått klädfeber... Fick helt plötsligt ett väldigt begär av att beställa kläder! Hittade så sjukt mycket fint. Det mesta är från Vila, Pieces, Only osv.






Så jävulskt snygga! Vill ha varteenda plagg!.. Speciellt dom första jeansleggingsen..





Now you can't give up.

Har data som vanligt på måndagar, men dock får man problem när man har läst klart alla bloggar och kollat allt på facebook.. Har en lektion kvar efter den här. Längtar hem grymt mycket! Träning ikväll också.

"Giving up doesn't always mean you are weak, sometimes it means you are strong enough to let go"





Everything is never as it seems.

Har nyss käkat middag. Ikväll blir det nog lugnt.. Får se hur det blir iaf, haha.

Hade tråkigt så jag tog lite bilder på mammas och pappas typ 100 tulpaner och redigerade bilderna lite.

Nu ska jag höra mig för lite och se vad det blir ikväll.

Kom bara på att tänka på en sak, var ju förbi hos moster idag, och då såg jag och kusin Familjen Annorlunda på tvn. Alltså, jag förstår faktiskt inte varför man vill ha så många barn?.. Dyrt för det första! Tänk alla kläder, all mat, presenter och tänk hur stort hus man måste ha? Allt måste ju man köpa 100000 saker av.. Sen när man har så många barn så hinner man ju aldrig lära känna alla? Nä, alltså jag fattar det bara inte. Tycker 4 är gränsen, men såklart är man olika..




She's a good girl, loves her mama.

Träningen igår var riktigt skön, men har sån jävla träningsvärk idag att jag bara vill dö.. Haha. Okej, inte riktigt så allvarligt, men sjukt ont gör de! Sen a-lagsmatch där det inte gick så värst bra för dom.. For hem och tog mig en lång och varm dusch och sen käka jag middag med mamma och pappa. Gick sen hem till Emma och vi pratade, åt popcorn och såg på tv. Bl.a. ...och så kom Polly. Alltså, filmen, haha. Gick hem rätt tidigt, halv 12 tror jag den var. Kom hem och såg OS med pappa då Marcus Hellner vann guld och Johan Olsson tog brons, riktigt spännande! Sen blev det sängen.

Hade ställt klockan på 11 för att inte sova bort dagen, vaknade 2 minuter innan klockan ringde. Sen dess har jag sett reprisen på OS från igår och ätit lunch. Nu ska jag nog slå på nåt avsnitt av Beverly Hills, och sen göra klart mitt engelskapapper. Ska nog även fara förbi moster en sväng. Fick en liten lust att hyra Upp och se hela filmen den här gången, men självklart såg jag på hemsidan att den var uthyrd... Jag vill beställa den! SÖT film!

Nu ska jag göra nåt.. 




Your love is my drug.

Har nyss ätit lunch med mamma, pappa och mormor. Åt bl.a. nybakt bröd som Emma tipsade om, sjukt gott! Ska ta och byta om om ett litet tag. Fotbollsträning som gäller om 45 minuter. Sjukt skoj!

Efter träningen drar jag på a-lagets sista hemmamatch och ikväll blir det då som sagt Emma. Det gillas! Får se vad vi hittar på, men det blir nog nåt bra!

 

Och sen får ni väääldigt mycket bilder på mat just nu, men det är ju faktiskt de bästa jag vet, hihihi.





Another day, another time and place.

Sitter nu i sängen med datorn i knäet. Blev en lika dryg skoldag som vanligt och sen kom jag hem till en gomiddag! Gjorde kladdkaka efter det och drog sen på a-lagets match med pappa. Dom vann med 3-1, grymt bra! Sen gick jag, bästa Anna, Maria, Jenny och Agnes hem till mig ock käkade kladdkakan (som blev sjukt god!) och drack cola och bara surrade ända fram till typ halv 1 då dom gick hem och sen dess har jag läst bloggar och så.

Nu är jag trött och tänker sova. Morgondagen innehåller träning, a-lagsmatch och EmmaStruump, det gillas!


MUMS!






It ain't over 'til it's over.

Sitter för tillfället på skolan i brist på något att göra. "Sovmorgon" idag, eftersom vi fick frukost förra fredagen är de dom andras tur idag. Men snart så börjar jag, och då är det svenska, vilket innebär stresskrivande på min orsaksanalys. Längtar bara hem, men efter dom här tre lektionerna så har jag ingen matte, svenska, engelska eller idrott på tre veckor! Det gillas starkt!!!

NU...ska jag logga ut och så.

Ikväll väntar kycklingklubbor och ris på mig när jag kommer hem! MUMS. Sen a-lagsmatch mot Vilhelmina också!

Puss gumman. Du vet att jag alltid finns här.





Promise me you'll think of us as a time so wonderful.

Tycker att det är jävligt irriterande att bloggdesignen laggar! Det gillas INTE.

Och sen måste jag bara.... be om ursäkt (eller nåt), för alla klagoinlägg och sånt. Men ibland blir jag bara så less. Som jag skrev har jag jävligt mycke humörsvängningar just nu..

Nu ska jag göra en smoothie och äta en liten semla med mamma och pappa. Sen sova.. Behövs! Och imorgon är det helg, helt sjukt va fort den här veckan har gått!

Måste också ta och tillägga att vi vann ikväll mot Norsjö med 5-4! Så jävulskt skönt! Ett mål också, så de känns bra.






There's no life after you.

Känner mig utnyttjad och ledsen... Åh, just nu är jag så less på mitt liv. Tänk om man kunde tillbaka till den tiden då man tyckte livet var alldeles underbart. Har så svårt att sätta ord på det, men det gör så förbannat ont ibland.

If today was your last day.

Sitter på skolan och väntar på de två sista lektionerna. Vill bara hem.. Har sjuka humörsvängningar och är bara less på att va här. Inte taggad på match heller.. Deppigt inlägg kanske?

Nä, sen ska jag hem och äta lasagne med pappa. Nåt att se framemot iaf! Fick även en semla igår, av mormor. Hon är så söt och hade gjort min semla utan mandelmassa. Jag tycker om min mormor, hon är så söt.. Tyvärr har jag ingen bild här på skolan, kanske kan lägga ut en sen.

Ibland vill jag bara skrika högt, andra sekunden vill jag skratta tills tårarna rinner..




Isn't it obvious?

Sitter just nu i sängen och har redan borstat tänderna och fikat. Ska snart fixa håret och klä på mig, sen åka bil med pappa upp till busstationen. Hoppas dagen går otroligt fort, för torsdagar är så dryga..

Match ikväll också! Halv 8 mot Norsjö!

 


Jag saknar Gran Canaria...


You can have whatever you like.

Har nu grejat lite med designen, väldigt enkelt! Haha. Nämen jag blev nöjd, har självklart inte gjort den själv, men jag tycker den va fin och var småless på min förra. Så nu har jag en ny iaf!

Var skönt att träna trots att jag kände mig rätt seg i kroppen. Blev inte en speciellt lång träning med tanke på att vi har match imorgon. Hemma mot Norsjö. En match vi verkligen måste vinna! Känner mig smått taggad, trots att jag har en känsla av att jag inte kommer spela så bra imorgon. Vi får verkligen hoppas att jag har fel känsla.

Nu ska jag göra mig en smoothie och en skål HavreFras och sätta mig med engelskapapperet som är fredagens uppgift för att slippa lektionen. Då slipper jag iaf tänka på den senare! Sen också läsa lite till testet som vi har imorgon.. Grammar Platform.... Sjukt tråkigt, men vad gör man?

Och sen ska jag bara säga att jag blev sjukt förbannad då Anja Persson ramlade typ precis innan mål! MORRRRR..

Hade tänkte lägga upp två bilder på fikat.. Men det funkar SÅKLART inte. OCH INTE PUSSKRAM HELLER.


PUSSKRAM.

Semla.

Gårdagens match gick super! Sen när jag kom hem hade jag ju sagt åt mamma att köpa semlor. Glad och nöjd fikar jag en megastor macka och ser på tv med pappa när Björn Ferry tar OS-guld. Sen borstar jag tänderna och kommer såklart på då att jag inte har ätit någon semla. Blev så otroligt sur att jag var tvungen att gå och lägga mig på en gång. Jag var ju mätt och hade nyborstade tänder... ÅÅÅHÅHÅ. Nä, så jag ska äta en ikväll istället. Just nu är jag sjukt sugen.. HATAR mandelmassan, men själva bullen med lite grädde är ba FÖÖÖÖR gott. Hihi.

Träning ikväll också, plus att jag har skolarbete som måste göras.. Engelska t.ex.

Nu ska jag jobba lite till, sen ska jag åka bil hem med Maria och hennes pappa! Ibland har man tur :) Hihi.





PUNKTPUNKT.

Blir så förbannat less ibland. ÅHÅHÅHÅÅHÅ. Varför kan man inte spola tillbaks tiden? För just nu så vill jag ha tillbaka den tiden då jag tyckte livet lekte och då ALLTING var som det ska. Jag hatar känslan av att inte veta var man har sina vänner. För just nu, så vet jag VERKLIGEN inte de!!!!!

Wedding.

Helgen blev helt super! Lördag kom vi upp till Borga och det blev bubbelbad utomhus. Sen gjorde vi oss klara och åkte till kapellet. Blev vigsel och tårögd var jag.. Självklart konstig känsla att se sina föräldrar gifta sig, men det var så fint... Efter det åkte vi tillbaka och umgicks ett tag. Jag och tre kusiner sjöng sedan och fick både moster, mamma och Siri att börja gråta, det kallar jag bra betyg! Trots lite problem med ton osv.. Haha. Sen fick serverades det aptitretare, förrätt, varmrätt och slutligen bröllopstårta! Efter det for jag och tre av kusinerna till SkiCenter där det var massa folk. Alla var fulla och över 18, jag var nykter och den enda under 18, haha. Blev rätt less innan slutet men fick mig ändå en hel del skratt och träffade en massa nytt folk! Blev sängen kring 2 och jag somnade på en gång kan jag lova!

Söndag vaknade jag av väckarklockan kl. 9. Klev upp och åt hotellfrukost <3<3<3<3<3 Verkligen kärlek. Sen gosa jag järnet med Mia och umgicks med alla andra. Efter frukosten drog vi oss ner till spa och badade bubbelpool utomhus och bastade ångbastu, skööönt kan jag lova! Duschade sedan, packade och åkte hemåt. Väl hemma drog jag en lång promenad och kikade även in hos Emma tvärt. Gick hem och gjorde pizza med mamma och pappa till middag, som blev sjukt god! Sen gick jag till Emma och vi såg den fjärde Johan Falk-filmen och fikade :) Sen gick jag hem tidigt och la mig på en gång.

Dom bästa i mitt liv.


Och sen lägger jag in en bild på min söta skrutta :)

 

Och en bild på den gooda pizzan med tonfisk, skinka och ost, MUMS.

 

Nu ska jag snart byta om inför träningen. Sen ska jag hem, fika, duscha och sova(!!).





Uppdatering.

Ska bara passa på att understryka att när jag gör fruktsallad så blir det ALDRIG lite! :)
1 banan, 2 stora clementiner, 1 äpple och vindruvor.. Haha.

Ska krypa ner i soffan framför tvn nu med den här meeegaskålen och mysa nu. Hihi.





Helg igen!

JAG SAKNAR MALLIS.... (dock saknar jag inte mitt hår!!!!)



Så otroligt grymt skönt med helg! Känns som att man nästan gjort sig välförtjänt av det :) Ikväll ska jag vara hemma, packa inför morgondagens alla händelser! Ska bli så otroligt skoj med bröllop kan jag lova! Håller just nu på att bränna en skiva och träna på låten som vi har planerat att sjunga, får se hur det blir med allt, med det skulle vara rätt skoj om det blev av :) Så mycket mer som ska hittas på och hinnas med! Men jag tror det kommer bli en toppendag. Provade en snabb uppsättning av frillan jag har tänkt ha, och provade även kläder och valde skor när jag kom hem från skolan. Tog några kort med mobilen (därav kass kvalitet), eftersom kamerabatterierna är på laddning, dom kommer längre ner. Kommer även bli skoj med bad imorgonkväll på hoteller, och ännu ett plus på hotellfrukost på söndag... MMMM.. love it!

Ikväll ska jag även käka morotskaka och äta fruktsallad! Blev sugen på båda, så då får man helt enkelt unna sig båda! Det är ju bara fredag en gång per vecka;)

Ha en underbar helg!

Nåt sånt hade jag tänkt mig :) Kan även lägga upp en bild från skidorna idag på Maria och Nadja. Vi åkte trots kylan för att få bort ett pass. Dock åkte vi inte alls lika långt som vi skulle, ägnade istället en massa tid till annat ute på skidspåret, men det får man! Hihi.


 

 

 


Tired and uninspired.

Ångest, ångest, ångest.... Nu får jag fan ge mig! Seriöst, det här går inte...

Har lust att lyssna på massa fin musik och tröstäta. Dock har jag varken nåt att tröstäta eller en anledning till det heller.. Ska pallra mig på träningen istället. Dock är jag som alldeles tom på energi och har ingen lust till nånting alls. Men inte mycket att göra åt de. Hoppas tiden flyger så att klockan blir lämplig tid för att sova.


Saknar sommar.....






Blåsningen!

Alltså, HAHAHAHA, jag och Anna såg Blåsningen igårkväll. Alltså när dom blåser Shirley Clamp, det va jävligt roligt... =) Klicka HÄR för länk till TV3 Play, spola fram till 29 minuter. Hahaha :)





Kläder!

Blaise Short Jacket SEK 399, Vila - NELLY.COM Momo Cardigan SEK 179, Vero Moda - NELLY.COM
Floral Satin Rouche Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COM Kumo Leggings SEK 249, Ichi - NELLY.COM

Man får ju drömma? :)
(bilderna är länkar)



Dock behöver jag inte drömma om den här pärlan --> Sparkling Tube Dress SEK 399, Club L - NELLY.COM
Beställde den för ett x antal veckor sen för en speciell anledning. Det är nämligen så att det är bröllop som gäller i helgen! Sjukt skoj, ser verkligen framemot att få komma bort två dagar och äta gott och ha skoj! Dessutom har jag ju en anledning att använda den här fina klänningen :)

Nu ska jag dock ägna mig lite åt skolarbete.. Träning ikväll! Dock inte PH :(:(


Försöker hålla humöret uppe och tankarna borta..




You think you got it all figured out.

Tränade igrå, såg a-lagets match, åt middag med Anna och sen efter en massa velande så blev det ändå enligt planerna. Hade skoj ett tag, men sen var jag bara sjukt less och deppig, så 20 över 1 blev sängen utvägen.. Det är så jävla mycket jag bär på, som jag bara skulle vilja lasta av nånstans långtlångt härifrån. Har varit rätt deppig hela dagen, och förlusten i Storuman gjorde inte saken bättre. Fyfan vad tungt det känns med skola imorgon. Skulle helst av allt ligga hemma ensam med mina tankar och en massa fin musik. Just nu kan allt bara ta sig.

Huvudet säger en sak, hjärtat säger nåt annat. Vad ska man lyssna på?

Up.

Okej. Nu är det 5 dagar sen jag skrev. Kul. Haha.

Hur som helst, har haft en vanlig vecka och idag har jag varit allmänt pisssless. Fick iaf en goooomiddag hos moster! Sen såg jag och kusin Emma filmen "Up", så jävla söt gubbe i filmen! Hihi.. Hann dock inte se klart, så hon la över den på ett usb-minne och jag har tänkt se den om ett tag. När vi kom hem gjorde jag en smoothie och åt nötter, plus att jag såg på tv med mamma och pappa. Ska snart lägga mig i sängen och se filmen på mina kära dator.

Imorgon vankas träning, a-lagsmatch, tacos och sen en förhoppningsvis lyckad kväll, bara allt gå som planerat (vilket för tillfället inte ser så värst ljust ut............)


Se den! Så jävla söt.. Haha.




RSS 2.0