Pain.

Träffade inte syster och Mia i fredags.. Dom sov så ;p Var istället med Madde och åkte bil hem med hon och hennes syster. Lite skönt kanske. Fredagkväll for jag och Emma ut på folkracebanan och tog anmälan till 9. Sen sov jag hos Emma. Folkrace igår gick bra. Förutom då det blev knas med finallistorna. Snacka om panik...... Men det löste sig. Sen for jag till Emma. Fick middag där och sen låg vi bara och prata på hennes rum =) Sen for jag hem och gjorde mig i ordning och efter många om och men blev det tillslut dansgalan med Madde och Sofia. Var väl hyfsat värt det men när man äntligen kom hem efter att ha varit vaken i 21 timmar i sträck så var det nååågot skönt att sova. Sofia sov hos mig och sen imorse for hon hem kring 12. Jag åt lunch och packade, sen cyklade jag till Lappvallen där laget var. Vi bytte om och sen åkte vi till Vilhelmina. Spelade. Fick en ordentlig smäll på låret efter att ha krockat med en tjej i full fart. Riktigt ont. Låg på sidan av plan halva första halvlek. Lindade sen, gick mest igenom andra och sen duschade vi , for på OK och sen hem. Hoppas på att slippa lårkaka.. Har ätit midddag, gjort lite skoljobb och ätit vindruvor. Ska sätta mig framför tvn en stund nu. Sen ska jag ta en alvedon och sova! Skola imorrn...

Puss och gonatt.

Mixxxxx.

Förlåt, men nu är jag faktiskt riktigt jävla irriterad! Omogen kan du vara själv. ")(¤)=(#)(%)&=`?Q"="`!!!!!!!!!! Jävla pucko...

Alltså, ni får fan ursäkta men jag blir så jävla förbannad.



Så, skit samma... Jag saknar dom gamla tiderna. Än fast allt går toppen i Lycksele med min nya klass, mina nya lärare och mitt nya schema. Ska jag vara ärlig är jag en sån person som har svårt att lämna gamla tider bakom mig. Vill helst att allt ska vara som det brukar. Är faktiskt smått rädd för det nya och okända. Detta kanske kan bero på att jag har ganska dålig självkänsla, än fast det inte alltid syns. Är rädd att jag inte ska bli accepterad och trivs därför bäst med folk jag känner. Är rädd att folk ska snacka skit om mig, tycka illa om mig eller vara sura på mig av någon anledning och försöker alltid göra allt för att duga till åt alla håll. Tyvärr räcker det inte alltid, och misslyckandet är ett faktum. Men det är bara att bita ihop, och så har det alltid varit...

Vet faktiskt inte varför jag just skrev det här. Men det är så skönt att få skriva av sig..

Som sagt.. Hur som helst så går skolan bra. Jag trivs, än fast maten inte är den bästa. Det enda som faktiskt suger riktigt hårt är att pendla. Skulle göra vad som helst för en lägenhet. Men i vinter är jag tvungen att välja mellan hockey och lägenhet.. Och jag vill gärna spela hockey en säsong till. Så lägenheten får vänta och jag får lov att pendla i ett år.

Annars då, har haft en rätt dryg dag. Kom hem med bussen, åt middag, for på affären med mami. Vi köpte bröd och mörk choklad med mint i <3<3. Hon skjutsade mig till träningen och vi tränade i det blöta gräset. Hjälp vad blött det blev i skorna efter ett tag.. Haha. Men jag hade skoj, som alltid med mina tjejer. En massa skratt och slams, men det får man =) Sen kom mami och hämtade mig. For hem, duschade och sen åt jag vaniljyougurt med blåbär i. MUMS! Har även käkat mörk choklad med mint i, och jag säger då de, det är nog ungefär det goaste jag vet! Sitter nu här och ska nog sätta mig framför tvn en sväng innan jag ska invänta John Blund i min otroligt jävla sköna säng!!!!.

Imorgon blir det samma lektioner som idag, men kortare dag. Slutar halv 2 och då ska jag träffa syster och Mia en stund =) Sen ska jag ta bussen hem, äta middag, ta det lugnt och göra lite skolgrejs. Sen halv 7 väntar skjuts till folkracebanan. Ska sitta där till 9 med Emma, ta anmälan och fixa inför lördagens tävling. Åker hemåt sen och då blir det film =)

Nu ska jag som sagt bänka mig framför tvn en stund. Vi hörs ev. lördagkväll. Annars söndag. Kommer nog inte ha tid för någon uppdatering imorgon, och kanske inte på lördag heller. Men vi får se hur tiden räcker till.

Och förresten.. Min stortånagel är blå och håller på att lossna, OCH DET GÖR SÅ JÄVLA ONT. Tänkte bara så ni vet, och kan lida med mig! :) Hihi.

Nu, tvn.


Och förresten, jag lovar att komma igen med massa roliga bilder. Men jag har inte haft tid..

Dålig uppdatering.

Okej, ni får ha översikt med min dåliga uppdatering men jag har helt enkelt inte tid. Kliver upp 6. Gör mig i ordning, far till busstationen, vidare till Lycksele, går skola, åker hem, och kommer hem mellan halv 6 och 6. Är helt slut på då och äter middag. Sen orkar jag inte skriva i bloggen. Så....

Efter varm macka och en promenad med Anna så ska jag nu bege mig till sängen.


Första skoldagen....

....avklarad! Känns riktigt bra! Har träffat ytterligare 2 lärare, vilken en av dom är våran klassföreståndare. Dom verkar riktigt bra! Sen dagen med klassen blev också bra och jag tror att jag kommer trivas =) Var bara synd att vi behövde vänta 4 timmar idag efter vi hade slutat tills bussen kom. Men det gick ju det också. Sen kom jag hem, sjukt trött, men begav mig ändå till träningen. Tränade och det var riktigt skönt! Har nyss duschat och nu ska jag äta varma mackor med mamma, sen ska jag stupa i säng. Sjukt vad trött man blir när man kliver upp så tidigt.....

Imorgon börjar allvaret på riktigt, men det känns bara bra att komma in i det hela!

Nu blir det som sagt varma mackor, ha en fortsatt bra kväll, och sov gott =)

Skola.

Okej. Förlåt för dålig uppdatering. Men jag har bara inte haft lust. Var på öppet hus på skolan idag. Schemat är bra, lärarna verkar bra och klassen kommer säkert bli bra. Nervös, men det är ju inte så konstigt?!

Som sagt, imorgon drar allvaret igång.. Orkar inte fatta mig längre än såhär ikväll. Åker med bussen 7.00 imorgon. Sen kommer jag hem igen kring 17.20. Sen 18.30 blir det träning. Pressat schema, men vad gör man? Ska försöka få in en uppdatering imorgonkväll. Nu ska jag fika, sen sova! Ska upp typ halv 6 imorgon så......


Hemma.

Nu har jag kommit hem! Blev en alldeles lagom dag! Glass x2, mat på Eurasia, skolgrejer och Sofias present :)

Detta är skolsakerna jag köpte:



Nu blir det grillat och sen kommer nog Anna :) Vi hörs sen!

Umeå.

Måste göra mig klar nu. Snart bär det av till Umeå.

Ha en bra dag!


Usch.

Jag lider med E. 3 stygn.... Fyfan. Men en krya-på-dig-kram får hon =) Eller nåt sånt, hihi.

Det var skönt att duscha. Nu ska jag sova.

Dusch.

Förlust blev det ikväll. 5-2. Men vi kämpade bra (iaf andra halvlek) och kunde lika gärna ha utjämnat! Men våran vanliga tur så fick dom in några skitmål och i andra fick vi inte in sånna bollar som annars skulle gått in.

Nu ska jag ta en varm och skön dusch eftersom jag inte har gjort det än, hihi. Sen ska jag besöka sängen några timmar eftersom det bär iväg till Umeå med Anna imorgon =) Ska köpa present till Sofia och några skolgrejer. Så, ni får ha en bra natt och dag så hörs vi sen.


Min sommar 2009.

Okej. Här kommer då sommarsammanfattningen! =)



Grillkväll.
Började min sommar (då det riktiga vädret hade kommit) med en grillkväll med Anna, Tove, Marcus och Micke. Detta var ungefär 2 veckor innan skolan slutade. När vi hade kommit på att det fanns mer folk längre bort så drog vi dit och träffade en hel hög med folk. Hade en sjukt rolig kväll och detta gav en riktigt bra start på det kommande sommarlovet!


Sista veckan.
Strax efter detta närmade sig nians slut allt mer. Vi var framme vid den sista veckan tillsammans som grupp. Men vi gjorde det bästa av veckan. Barnkalas, filmtittning, sång, lekar och massa bus. Allt för att ha så roligt som möjligt tillsammans dom sista dagarna, vilket verkligen lyckades. Det var vid denna tidpunkt man insåg hur roligt vi har haft det tillsammans och hur mycket man kommer sakna alla.


Examen.
Tillslut var vi då där. Sista dagen tillsammans någonsin. Vi sjöng "Älskade Ängel" av Lill-Babs, och en omgjord version av "We are all the winners". Och visst är det så, We Are All The Winners. Hade en underbar dag, men blandade känslor. Vissa har man ju knappt sett sen vi slutade. Bara så synd att man varit så dålig att ta vara på alla dagar vi har haft tillsammans..


Sommarjobb.
Veckan efter skolan hade slutat då började sommarjobbet på en gång. Först väntade 4 dagar på fotbollsskolan. Som tur var hade jag otroligt snälla barn i min grupp, så det blev en bra vecka! Sen väntade ytterligare två veckor på hembygsområdet. Hade riktigt roligt där. Bakade varje dag och sålde fika till alla som var sugna. Verkligen lättförtjänta pengar, och dessutom med Emma och 2 stycken toppen handledare så blev det riktigt roligt!


Ramsö.
Drog iväg med mamma och pappa en helg till min faster och hennes mans stuga utanför Vaxholm. Hur mysigt som helst. Åkte båt, paddlade kajak, badade, tog massa kort och träffade annan släkt där nerifrån.


Naglar.
Strax innan marknan gjorde jag och Anna lösnaglar. Dock fick vi för det första fula fläckar på naglarna, så vi var tvungna att måla nagellack över, jag silver och Anna blått. Haha. Sen då lossnade dom efter bara någon dag.. Så dom SÖG, aldrig igen! 80 kr till ingen nytta ;p. Sen tog vi då kort samma kväll. Plus att vi räddade väääärlden från olyckor =) Hihi.


Marknan.
Årets höjdpunkt! Fullt med folk och en massa bus och skoj =) Karuseller, Trillen, uppträdanden osv. Sen jobbade jag även lördag och söndag och tjänade några hundringar, inte helt fel faktiskt. Men en helt grym helg, absolut! Togs dock väldigt få bilder, men ni får nöja er med detta ;p.


Barnvakt.
Åkte sen vidare till Lycksele där jag stannade en vecka och var barnvakt på dagarna åt min lilla goding Mia. Sen på kvällarna umgicks jag med syster =) En otroligt rolig (men dock jobbig) vecka!


Fisketur.
Jag, Oskar och Anna fick en kväll en ide om att fara ut med Annas båt och Oskar skulle fiska. Allt startade ju otroligt bra. Vi cyklade dit. Sen när Anna ska skjuta ut båten en liten bit så ramlar hennes telefon ur magfickan och ner i vattnet. Sen krokar Oskar fast i mitt hår med sitt spö när jag sitter i båten och grejar. Tillslut kommer vi ut. Anna är upprörd över sin telefon och lånar min och ringer och pratar i en timme. Under tiden ror jag och Oskar försöker få fisk. Men icke ;P Sen ror vi in och cyklar hemåt.


Båttur med pappa och Anna.
Åker gamla båten med Anna och pappa. Pappa får inte igång den nya och tillslut blev han tvungen att ge sig. Så vi åkte ut med den gamla, med ändå lika härligt som vanligt =)


Göteborg.
Göteborg med brudarna. Liseberg, Universeum, Älvsborgs fästning, Paddanbåtarna, Laserdome, mat, spårvagn, shopping och mycket mer. En helt galet rolig vecka med helt otroligt många skratt, som jag nog aldrig kommer glömma =)


Grillkväll nr2.
Jag, Anna, Oskar, Emil, Malin och Linda drog en grillkväll. Handlade vindruvor, korv, korvbröd, naturgodis (för 76 spänn!!!), två chipspåsar, vitlökssås, festis (10-pack) och en dricka. Sen grillade vi, skrattade och hade allmänt trevligt.


Båttur nr2.
Jag och Anna drog på en båttur själva. Köpte vindruvor, päron(dryck?), 2 stora kakor, (äckel)chokladpudding, och yougurt. Sen fikade vi, pratade och tog massa kort =)

Ja, det var väl ungefär en sammanfattning på min sommar. Sen har det hänt en massa annat också. Träningar, matcher, badning, film, osv. Ja, allt som kan tänkas. Men jag har haft en underbar sommar än fast vädret har varit dåligt. Och jag har insett hur mycket min familj, min släkt och mina vänner betyder för mig. Har även förstått mer vilka jag kan lita på och inte.. 

Här kommer sommarens betyg: 5 av 5 toasts!

Bildredigeringsprogram.

Har alldeles nyss laddat hem ett nytt bildredigeringsprogram. Så jag ska göra som Kissie, Dessie och Paow, och göra en sammanfattning av min sommar. Dock inte just nu, eftersom jag måste redigera lite bilder först;) Men från och med nu kommer min blogg att bli mycket roligare att läsa, eftersom ni kommer få så mycket bättre bilder! Det känns underbart;)

Nu ska jag till Anna och hjälpa henne att städa, så vi kan dra på Takida i november;) Sen får vi se vad vi hittar på. Ha en bra dag! Och, ska även försöka tagga match idag, för.... MATCH IKVÄLL! Tagga bruuuudar!

Puss.

Bilder.

Okej. Jag är svullomätt. Hur som helst, nu ska ni få dom utlovade bilderna =)

Först, en bild på min fina klädhög. Detta är då allt som jag rensade ur min garderob!



















Kommer mera bilder sen. Vågar inte lägga upp bilder på Anna, utifall att hon skulle mörda mig =) Hihih. Skoja bara.

Pusshej.

Båt.

Dagen har bestått av Anna. Kring 1 idag kom jag mig iväg till henne. Vi pratade lite och tillslut kläckte Anna en ide. Så vi gick hem till mig och hämtar pengar, vidare till Ica där vi köpte fika (jag kan rimma! höhö). Vindruvor, päroncider (alkoholfri såklart), varsin kaka, nån äckel chokladpudding som vi slängde och sen köpte Anna Mellis, och jag hämtade yougurt hemma. Annas pappa skjutsade oss till stället där dom har sin båt och vi for ut. Fikade, pratade och tog kort =) Sen vid fyra rodde vi inåt och jag fick skjuts hem efter att ha klättrat efter kassen, (haha!).

Nu ska jag till mormor och äta. Lägger upp bilder sen när jag kommer hem.

Lunchtime.

Blev Emma igår. Först som sagt en tvärsväng till ÅMS där vi bara snabbt gick igenom programmet. Ska dit nästa tisdag då allt ska göras i ordning inför tävlingen. Sen for vi hem till mig och gjorde inget speciellt egentligen. Pratade mest =) Sen for vi förbi samhället och vidare hem till Emma. Fikade där. Mackor, melon och vindruvor, mummma. Sen blev det datorn och massa prat, hähä. Sen efter tolv cyklade jag hem.

Vaknade av väckarklockan imorse halv 10. Klev upp, klädde på mig och for ut och sprang i 20 minuter. Sen tog jag 5 minuter på studsmattan. Men hjälp så omotiverande det är att springa själv! Istället för att bli peppad av någon annan bråkar tankarna med varann i huvudet. "Du kan stanna och andas tvärt Therese!" Och den andra sidan. "Nej, spring, du vet att du orkar!" Haha... Inte lätt. Sen tog jag en dusch och nu sitter jag här. Ska snart värma lite lunch som mamma har gjort åt mig. Sen idag ska jag vara med Anna =) Får se vad vi hittar på för nåt.

Så, ha en bra dag!


Jag vill ha riktigt varm sommar och åka båt och bada....

Brand New Day.

Absolut bästa låten just nu -> Forty Foot Echo - Brand New Day. Älskar den! Fast så mycket som jag har lyssnat på den sen igår så lär jag säkert lyssna ut den snart, men inte än ;p. Den är underbar....

Har varit med Sofia och Madde idag och vi har bara fetat oss och sett på film =) Sen rensade jag även ur garderoben idag, en hel jävla fet hög med kläder! Men nu är det luftigt där inne! Och ordning.. Jag är rätt stolt över mig själv;) Hihi..

Nu ska jag snart cykla till ÅMS där Emma också kommer vara. Ska lära henne dataprogrammet. Sen ska vi väl hitta på nåt bus =)

Tomorrow's a brand new day...

Puss.

Frånvarande.

Vaknade för ett tag sen.. Hade ju tänkt vakna 9, springa en sväng, duscha och sen gå igenom alla kläder. Men nej då, då är jag tydligen helt frånvarande när klockan ringer(?). Vet inte om det är någon mening att springa nu.. Sofia kommer ju få vänta så länge då.. Kanske tar det imorgon på morgonen istället.. Ja, om ni inte förstod det så ska jag alltså vara med Sofia idag =) Var ju ett tag sen.

Nu ska jag börja avrunda. Måste rensa ur garderoben nu. Hoppas jag inte är på något "den-här-tröjan-kanske-kan-va-bra-att-ha-nån-gång"-humör... Nej, för nu måste onödiga kläder bort innan det totalt svämmar över i min garderob... Haha.

Vi hörs sen. Puss.

Kladdkakemuffins.

Tycker att det var underbart att träna ikväll och älskar verkligen fotboll till max! Bland det absolut bästa jag vet! Tagga match på torsdag!

Har varit en helskön kväll. Först underbar träning. Sen lite snack med Madde och Emma. Cyklade sen hemåt, fikade och duschade. Sen kom Anna och Malin. Vi pratade och så. Sen ville vi upp på OK, vid Ica träffade vi Viktor som berättade att dom har slutat med sommaröppet. Så då vände vi. Gick hem till mig och kom på utanför dörren att vi kunde baka. Så vi gick hem till Malin och hämtade special-mjöl (eftersom Malin är gluten-allergiker). Sen gick vi hem till mig igen. Jag och Malin bakade kladdkakemuffins och Anna satt klistrad framför Farmville =) Haha. Sen åt vi och pratade ännu mera. Sen har vi suttit en sväng framför datorn och nu har dom gått hemåt.

Ska borsta tänderna och besöka sängen nu. Måste vända tillbaka dygnet. Som sagt, sängen var det! Puss och gonatt!

Myskvälll.

Hade en riktigt mysig och rolig kväll igår med Malin och Anna =). Dom är bara för söta! Såg filmerna One Missed Call, ganska läskiiig, men sämstaste slutet någonsin! Sen såg vi Hopplös och hatad av alla. Den var väl ändå ganska bra, funkade iaf ;P. Haha.

Sen hade Malin ju gjort ett jättttefint inlägg om mig och Anna, fnisssss! Haha. Tryck HÄR. Tycker det var gulligt, hähä.

Blev väckt 10 imorse av mami. Klev upp och flyttade en massa saker från hyllorna i en garderob ner i kartonger som ska med när jag flyttar. Sen åt jag lite lunch och sen plockade jag ihop på rummet en sväng (som nu är mycket finare). Nu behöver bara garderoben en rensning. Ska nog göra det imorgon. Jävligt skönt att kliva upp tidigt ändå, man hinner så otroligt mycket.

Nu väntar jag bara på Anna. Vi måste hur som helst upp på Ica och OK och lämna igen filmerna, sen får vi se vad som händer =).

Ikväll väntar träning (SKÖÖÖÖÖNASTE). Sen ska jag nog ta det lugnt och se Lipstick Jungle. Måste försöka vända tillbaka dygnet nu eftersom det endast återstår en vecka tills skolan börjar. Ny skola, ny klass, nya lärare.. Förhoppningsvis blir allt så bra som jag har hoppats på! Tur det iaf är många härifrån som ska till Lycksele också!

Nä, nu är det slutskrivet för den här gången. Pusshej.


Kommer sakna sommaren... Ändå höjdpunkten på året..

Men ändå... Vinter och HOCKEY =). Inget ont som inte för nåt gott med sig, visst är det så dom säger?..

Göteborg och helgen!

Veckan som gått då.

Måndag: Vi åkte till Umeå med den tidiga bussen, sen i Umeå gick vi och satt oss i MVG-gallerian och åt Ben&Jerrys glass. Sen gick vi till Vasaplan och flygbussen kom. Vi hoppade på och åkte till flygplatsen. Checkade in väskorna, kollade in taxfreen och helt plötsligt skulle vi gå ombord. Gick ombord och sen flög vi först till Stockholm, fick så förjävligt ont i mina öron, som vanligt men... Sen lyfte vi igen och flög vidare till Göteborg, tog flygbussen in till stan och gick sen till hotellet. Checkade in och efter ett enormt letande hittade vi tillslut till hotellet Panorama där vi skulle äta. Sen blev det en rätt lugn kväll. Kollade in området lite och så. Hade ju Nordstan (gallerian med typ 200 butiker) precis utanför hotellet.

Tisdag: Vaknade tidigt och åt en mumsig hotellfrukost. Sen gick vi ner till hamnen efter att vi hade åkt spårvagn för långt (HAHA). Åkte båt till Älvsborgs fästning där vi gjorde några grenar, vissa roligare än andra ;P Sen åkte vi tillbaka, gick till hotellet och duschade och sen åt vi lunch. (Nån äcklig macka och ljummet vatten, bläääääusch). Sen gick vi dit man skulle gå för att åka Paddanbåtarna. Åkte längst fram och såg Göteborg. Mys, men blött ;p Sen åkte gick vi tillbaka till hotellet och sen blev det stan! Köpte en tröja, två par trosor och ett par cooola leggings! Hähä. Sen middag på Pizza Hut (var på fel Pizza Hut först, HAHAAHAHAHAH). Sen på kvällen blev det kortspel och massa bus.

Onsdag: Först frukost, sen träning, då vårt program blev klart! =) Sen åt vi lunch på en restaurang i närheten och efter det tog vi spårvagn till Liseberg!!!!!! Så otroligt jävla roligt! Köpte åkband och biljett till spökhotellet. Åkte typ alla galna karuseller som fanns och hade så sjukt jävla roligt. Alla köer var verkligen värd det! Balder, Kanonen, Flume Ride, Slänggungan, Kållerado, Lisebergsbanan, Hanghai m.m. Absolut det roligaste jag nånsin varit med om! Gick även in på Spökhotellet Gasten och jag kan tala om att jag nog aldrig varit så jävla rädd. Grät fan när vi kom ut och ville bara springa ut genom första nödutgång, haha ;P Plus att jag nog aldrig har skrikit så mycket nån gång, FYFAN. HAHAHAHA. Sen åt vi tacotallrik inne på något matställe på Liseberg, innan vi åkte ännu mer karuseller och åkte upp i utsiktstornet till kl 10! Köpte också en Lisebergsmugg som jag tycker var gullig =) Hihi.. Haha. Sen tillbaka till hotellet och umgicks! Även Donken en sväng, (glasssss!)

Torsdag: Åt frukost och sen åkte vi spårvagn till Universeum som egentligen var ganska drygt. Åt sen lunch där som inte alls var speciellt god. Sen lämnade Malin och Linda oss och vi fick sjävla ta oss till stället där vi skulle spela Laserdome, men det gick ju rätt bra det också! ;P Plus att vi sög på Laserdome och förstörde för vårat lag, men det var ändå skoj, haha. Sen blev det tillbaka, dusch och stan! Jipppiii! Köpte jeansleggings och en tröja. Sen gick jag och Emma på Rut och provade sjukligt snygga jeans! Efter det gick jag, Anna, Jenny och Emma på en pizzeria och åt världens jävla godaste kycklingsallad, och skrattade så tårarna rann. Har aldrig haft en sån jävla bra middag! Helt sjukt, hahaa! Sen umgicks vi allihopa sista kvällen. Såg på Thorleifs och Flamingokvantetten vid kajen och hade allmänt roligt =)

Fredag: Vaknade tidigt, åt frukost och duschade. Sen blev det stan en sväng till, fast jag, Jenny och Tove gick mest runt och spanade på Madde och hennes lilla kompis, HAHA. Sen tog vi flygbussen till flygplatsen. Åt lite där och checkade in väskorna. Sen gick vi ombord och åkte hemåt. Mellanlandade i Stockholm och väl i Umeå åkte vi flygtaxi till busstationen där vi åt strips innan vi åkte bussen hem. Hade en sjukligt jävla bra och rolig vecka och har nog aldrig skrattat så mycket! =) Så om ett skratt förlänger livet har jag nog förlängt mitt liv med säkert 20 år bara under dom här dagarna =) Haha. Ni är underbara brudar!

Här kommer bilder:



















Som vanligt dålig uppdatering, speciellt efter helgerna. Då blir det alltid ett helginlägg där jag har tryckt ihop hela helgen i ett inlägg. Men varför bryta gamla trender? ;p haha. Skämt å sido. Nu ska ni iaf (som vanligt) få höra lite om hela min helg.

Fredagkväll va jag med Anna, Oskar och Emil. Vi gick ut en stund, tills vi insåg hur hungriga vi var, och begav oss hem till mig för att äta och spela skitneger! Sen kastade vi lite pil, och sen hade klockan helt plötsligt blivit rätt mycket. Så jag gick till mormor och sov där. Sen igår vaknade jag upp, mormor överröste mig med massa mat så jag nästan rullade ut. Gjorde migi ordning, gick hem, packade väskan och gick till turistbyrån. Vi i laget, inkl. tränarna begav oss till Dorotea och spelade match. Vi var duktiga, men tappar som vanligt i slutet. Blev iaf 4-2 till Dorotea innan matchen var över. Vilket kändes väldigt tungt. Men det var iaf väldigt toppen att Anna kunde spela så mycket som hon gjorde!!!! Sen kom vi hur som helst hem och jag käkade middag hos Anna. Sen for vi hem till mig och gjorde inget speciellt tills Emil kom. Vi pratade och gick sen upp på Ica där Oskar väntade. Köpte korv, korvbröd, vitlökssås, vindruvor (både gröna och röda), 1,5 l dricka, 10-pack festis(?), 2 chipspåsar och naturgodis för 76,50(!!!!!!!). Blev sammanlagt 321 kr.. Haha. Sen gick vi, Malin och Linda kom och sen gick vi hem till mig efter ett tag. Kusin Andreas och Emma kom och skjutsade Emil och Oskar med grejerna till färjestället och vi tjejer gick. När vi var framme kom Madde och Tove en sväng och när dom hade farit fick vi tillslut i ordning någon eld. Grillade, busade, pratade och skrattade. En riktigt jävla lyckad kväll kan jag lova! =) Sen blev det hem till sängen efter att jag väntat på Lindas mamma med Linda. Idag blev det upp kring 11 och sen typ 10 i 12 åkte jag, mamma och pappa till Lycksele på övningskörningskursen. Satt och lyssnade i typ 3 timmar. Något drygt men nu få man ju övningsköra iaf. Ska bara skicka in papperna och vänta på min 16:e födelsedag så!;) Haha. Ikväll ska jag, Anna och Malin ha filmkväll, sådeså! =)

Så, ha en bra kväll! Puss.

Therese....

....är hemma igen! Känns otroligt skönt. Men jag har haft en underbart rolig vecka =) Ni är grymma brudar! Orkar tyvärr inte berätta om veckan just nu. Men imorgon efter våran bortamatch mot Dorotea så kanske jag ska försöka hinna med det, och samtidigt lägga upp dom få bilder jag faktiskt tog..

Som sagt match imorgon.  Ska försöka få en GOD natts sömn, och sen tagga så gott det går. Ska nog prova något nytt imorgon på matchen så det blir nog spännande;) Sen ska ju Anna också va med en stund, vilket gör mig SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR glad!!!! =)

Time's changed, people's changed. Vad hände med dig liksom?


Vad gör man när det känns som att man faktiskt inte passar in någonstans? Vet inte vad som händer.

Nu sticker vi!

Nu ligger allt i väskan, allt är i ordning som det borde. Har hunnit äta en frukost i lugn och ro och samtidigt hunnit med allt annat. Nu är jag helklar, och HELTAGGAD. Som sagt, 07.05 går bussen, så snart så! Blir kanske någon mobilbloggsuppdatering, annars får ni helt enkelt vänta ;p Ha en bra vecka gott folk!

Puss.

Och du vet att jag alltid kommer finnas för dig som du finns för mig.

GÖTEBORG, HERE WE COME!

Packning.

Kvällen har, som jag tidigare nämnde, bestått av packning och Anna. Däremot blev det ingen springtur. Jag, Anna och pappa for ut med båten och hade tänkt springa efteråt, men då kom ett åskväder in, så vi bestämde oss för att skippa det. Vi har sett på tv och suttit vid datorn istället =) Har nog lagt fram allt nu och fått några samtal från både Emma och Madde. Haha.

Imorgon 07.05 går bussen, så det blir tidig morgon. Ska ta en varm, skön dusch nu och sen söka upp sängen.

Sov gott!

Helgen!

Ja, i fredags blev det badning med Anna =) Vi kasta lite Wabobaboll och badade en sväng. Sen gick vi efter kanten, hittade Gilbert, SOM DOG! Bajsfisk. Haha.... Sen åkte vi båt med pappa och sen tog vi det lugnt tills vi skulle käka grillat. Sen satt vi  vid datorn och sen gick vi hem till Anna en liten stund. Efter det mötte vi upp Agnes. Vi gick till Ica, hyrde film, Wallander - Kuriren, köpte glass och mörk choklad =) Sen gick vi hem till Agnes där det inte var någon hemma. Vi käkade glass, såg filmen och åt choklad. Tycker faktiskt filmen var riktigt bra. Sen satt Agnes vid datorn och jag och Anna lirade hockeyspel. JÄVLA HOCKEYSPEL, säger jag bara....... Sen kom Linda, vi gick ut och där var Malin och Lisa =) Gick runt och pratade och satte oss på gungorna vid skolan för att prata mera. Sen flög tiden iväg och jag blev tvungen att gå hem eftersom jag skulle upp tidigt. Så hem till sängen blev de!

Igår klev jag upp typ 8, klädde på mig och åt frukost. Sen kom kusin och jag, pappa, kusin Andreas och mamma tog bilden med gamla båten på släpvagnen och körde till mormors stuga i Tjusjön. Där var även mormor och moster. Vi åt lunch och sen började alla greja med att städa och ordna. Jag tog gräsklipparen (på bilden nedanför) och en kratta och sen klippte jag lite gräs och krattade ihop kottar, kvistar och barr. Blev en överfull skottkärra ju, hähä.



Sen blev alla klara med sitt, så jag, pappa och kusin Andreas tog båten ut på sjön och fiskade. Fick först bara smått som vi kastade tillbaka. Sen tyckte jag vi skulle flytta på oss. Så vi flyttade och vips så fick pappa en som det var hyfsad storlek på. Sen fick jag en som var lite mindre, men som vi behöll. Och sen när jag släppte ner kroken igen fick jag en till, stoooor =) Hihi. Sen sluta det nappa, och då gav vi upp. For in, jag och Andreas badade och tillslut kom kusin Emma. Vi åt middag och sen badade jag och Emma också. Kallt, men tillslut vänjde man ju sig ;P Haha. Sen blev det godis och ostkrokar innan jag, Emma och Andreas tog bilen hem kring 9. Kom hem, Anna, Agnes, Emil och Marcus kom. Jag bäddade åt Agnes och Anna inne på mitt rum medan dom andra roade sig med dator och pilkastning. Sen åt vi chips och spelade kort. Haha. Drog ut vid 12 och pratade och gick runt. Oskar kom också då. Sen rymde jag, Agnes, Anna och Marcus och gömde oss för Oskar och Emil. Vi kom fram och sen gick vi hem till Oskar och lirade ännu mera kort och planerade för studenten (HAHAHA). Sen när vi alla var påväg hem hittade vi vindrvorna och chipsen och ostkrokarna i Oskar tvrum, så vi stannade en stund till ;P Haha. Då var klockan kring halv 3. Jag, Agnes och Anna hämtade grejer hos Agnes och Anna, sen gick vi hem till mig och fikade varma mackor innan vi la oss i sängen och pratade. Kring 4 bestämde vi oss för att vi kanske skulle sova och så blev det ;p

Annas väckarklocka ringde halv 9 imorse. Jag och Anna klev upp eftersom hon skulle fara till Oxvattnet. Hon fikade och sen kikade vi Farmville =) Sen for hon och jag la mig i min säng eftersom Agnes fortfarande sov. Sen somnade jag och vi båda vaknade typ 20 över 12. Klev upp, åt mackor och såg på tv. Sen pratade vi lite om gymnasiet innan hon for hem. Jag städade inne på rummet, tog bort sängkläder och så. Sen bestämde jag mig för att möblera om lite, och sen dammsugade jag också. Blev ingen stor förändring, bytte bara plats på sängen och soffan, och sen när mamma och pappa kom hem flyttade pappa min sänglampa. Har även hunnit hoppa studsmatta, äta lite mörk choklad och pressa lite på studsmattan. Tog ett avbrott eftersom solen gick i moln, men nu ska jag snart lägga mig igen.

Ikväll blir det packa, packa, packa!!! Eftersom vi i våran drillgrupp åker till Göteborg imorrn! =) Kommer bli så sjukt jävla skoj så det finns inte. Liseberg, laserdome, fångarna på Älvsborgs fästning, Paddanbåtarna, shoppa, Universeum och mycket mer! Loveit. Kommer hem på fredag igen och ska ta en massa kort! Vi ska ju även flyga från Umeå dit och bo på hotell. Detta för alla pengar vi har jobbat in nu under flera år. Så jävla värt det!! =) Sen ikväll ska jag även hinna springa en sväng med Anna eftersom vi missar träningarna i veckan.

Har inte mer att säga just nu, förutom att jag älskar livet, och vädret! =) Här kommer lite bilder sen gårdagen.


Visst har man alltid varit proffs på att rita? Hittade den här i stugan som jag har gjort. HAHAHAHA








Största och minsta är MINA :)


Får inte glömma, jag döpte den ju till Bruno, hähä.


Finns inget bättre ställe i hela världen. Älskar verkligen att vara där. Man slipper allt och kan bara vara sig själv en stund. Slipper alla krav och måsten. Så underbart nu när vi har fått bilväg hela vägen till stugan. Det innebär att vi kommer att vara där mycket oftare än vi varit sen morfar dog... Alltid lika svårt att tänka tillbaka på tiderna han fanns hos oss. Men jag vet att han har det bra där han är.

Vi hörs senare. Nu blir det solen! Puss.

Fisketur!

Förrresten, nånting jag har glömt att berätta. I onsdagskväll kring halv 11 begav jag, Anna och Oskar oss ut på en fisketur (eller ja, Oskar skulle fiska) på Stamsjön med Annas båt. Det hela startade ju inte så bra. Anna skulle putta ut båten, då hennes telefon ramlar ur magfickan, och ner i vattnet..... Anna blir väldigt upprörd och grejar med sin telefon. Oskar och jag ska försöka putta ner båten (från något däck). Då håller Oskar i sitt fiskespö samtidigt och hans drag råkar ju då slå i min panna och fastna i mitt hår. Både Anna och Oskar garvar åt mig... Haha. Tillslut kommer vi ju oss ut iaf. Oskar ror så Anna blir blöt, samtidigt som hon ska försöka vårda sin telefon. Haha. Efter en stund tar jag över och ror, Anna lånar min telefon och pratar i en timme medan jag och Oskar försöker hitta fiskarna och få upp dom. Jag ror fortfarande. Haha. Sen tillslut ger vi upp och ror in. Klockan är då kring kvart över 12. Sen cyklar vi hemåt =)






Annas telefon i ugnen när vi kom hem. Nu funkar den precis som innan!

Sen lite bilder från havet och båtturen som jag, Anna och pappa gjorde idag.




Kycklingpaj =)!






Glassträning!

I onsdagskväll blev det hemmamatch, förlust med 3-1. Men det var godkänt! Några turmål och sen var det avgjort....

Igår blev det havet med Anna. Goooode skönt! Badade, solade och fikade =) Kycklingpaj där till middag. Sen blev det hem och träning, (glasssss!) haha. Jag och Anna "tränade", båda tränarna var där och sen Linda som inte kunde träna. Haha. Vi sprang lite, sen lite boll och sen glass på Ica! Haha =) Sen hem, dusch, sen Anna, chips och juice. Efter det mötte vi upp Emil, for ut. Oskar kom. Sen kom Tove, Marcus, Lillen, Lisa och Malin =) Alla vi, utom Lillen, Lisa och Malin for till Tove på saft/kaffekalas. Sen samhället och sen hem till sängen.

Vakna utvilad imorse. Hade tänkt sola men solen gick ju i moln omvartannat. Pappa kom hem, vi åt lunch. Sen drog jag på mig bikinin. Lägger mig på studsmattan. Fetaste molnet skymmer solen. Ligger optimistiskt kvar och tänker att solen kanske tänker dyka upp. Men nej. Nu ska jag dra på mig kläder och gå till Anna.

Ha en bra dag.


Strömlöst.

Har nyss vaknat. Försökte starta datorn. Det gick inte. Jag rekade på alla kontakter, men det funkade ändå inte. Tänkte jag skulle ta lite fika istället. Ville göra varma mackor, men ugnen gick ju inte att starta. Ville rosta en macka men brödrosten gick ju inte igång. Och sen ville jag ha en sån här som det är på bilden här nere. Men den gick ju inte igång heller. Och så gick det upp för mig att strömmen hade gått.. Haha. Men den kom efter ett tag, så nu äter jag typ världens godaste frukost =)

MUUUMS.

Var med Anna och Madde igår. Vi såg på My new BFF och sen Hajen 3. Kring tolv gick jag och Anna en liten sväng och sen hem till mig igen och fikade. Sen följde jag hon en bit hem på vägen, i mörkret. Jag blir så jävla arg när dom inte kan ha gatulysena tända. GRRRRR.... Haha, vi sprang iaf när vi hade skiljts. Vi prata i telefonen och båda hade typ 1% ström kvar på telefonen. Haha. Min dog just när jag kom innanför dörren.

Nu kommer lite bilder. (Alla bilder är klickbara).

ORKANORA! HAAHHAAHAHAHAHAAHAHAH
Min goding!
Goooaste =)
Vet inte om det syns, men det är iaf en mosad groda, hähä

Hihi.

Förlåt Emma och Maria :)

Åker hem.

Åker hem om typ 35 minuter. Har sjuk huvudvärk och mår allmänt dåligt.. Förhoppningsvis blir det bättre tills imorrn. Match ju.. Var ute och sprang igår, för att få igång kroppen igen. Märks att man inte ha träna på ett tag nu. Liksom tredje gången jag springer sen vi fick sommaruppehåll... Inte okej. Men men.. Sen har jag ju inte haft en riktig fotbollsträning sen sommaruppehållet så blir spännande att se hur det går imorgon. Men nu blire som vanligt igen då jag inte kommer resa bort mera innan skolan, förutom 5 dagar till Göteborg med drilltjejerna, kommer bli riktigt skoj! =)

Okej, nu är det bara en halvtimme tills bussen går. Dags att göra sig i ordning.

Ikväll blir det Anna, toppeen =)

Som sagt, göra sig i ordning var det. Vi hörs sen. Puss.

Kommer sakna syster och Mia.....

Rekooord.

Wihoooo! Hade läsarrekord igår. 28 st :] Skulle bara berättta de, så ni vet liksom =) Hihi.

Film.

Är i Lycksele nu. Har sett två filmer i sträck. Först På slaget tolv, och sen Ten inches...nånting ;P Alltid lika skönt att va här. Men samtidigt är det otroligt påfrestande. Jag hinner ju tänka så jävla mycket här. Vilket bara gör mig deprimerad..... Alltid löser sig, riiiight?...

I've learned the hard way....

Helgen.

Förlåt för dålig uppdatering.. Men jag har liksom, glömt.. Hur som helst, blev bio i fredags. Harry Potter och Halvblodsprinsen. Filmen var bra, men inget bra slut... Men bra sällskap iaf =) Sen efter filmen var jag med Anna, Malin, Jon, Dennis och Tove. Prata en massa och träffa lite folk. Kom hem kring 2 och sen blev det sängen. Igår vaknade jag kring 12, åt lunch och sen kom Anna. Vi satt framför datorn och gjorde inget speciellt på hela dagen. Efter det for vi på Timmergrillen och käka middag. Sen for vi hem till mig och Karin och Clara kom. Vi såg på Miami Ink, spelade Malarky, sen gick vi till OK, köpte godis och gick hem till mig igen. Satt i köket och prata en stund, sen såg vi på en film på TV4+. Jag vet vad du gjorde förra sommaren, hette den. Skräckis. Haha, fyfan. Men det var skoj. Än fast dom skrek så jag blev 5055050 gånger räddare :( Haha. Sen for Karin och Clara hemåt. Klockan var kring halv 1 och jag och Anna gav oss ut för att möta Oskar och Kalle. Vi gick upp på samhället, runt runt och träffade Robert. Sen gick vi en lång sväng, pratade, blev sjuukt rädda för en PLASTorm.... Haha. Sen hittade vi en mosad groda och sen blev det hem till sängen kring halv 3.

Har varit med Anna idag. Har nyss ätit middag och ska snart ta en snabbdusch innan jag packar väskan och tar bussen till Lycksele. 18.40 går den. Alltså har jag en del att göra innan dess.

Vi hörs sen. Puss.

Höhöö.

Ta första bokstaven i ditt namn.

Du får inte använda samma svar två gånger, och inte använda samma ord som den som utmanade (om ni har samma bokstav) Du får heller inte hitta på egna ord.

Utmana sedan 5stycken.

Det är svårare än du tror :)

1. Vad heter du? Therese

2. Ett ord på fyra bokstäver:  Tala

3.Flicknamn: Tina

4. Pojknamn: Tobias

5. Yrke: Teraput

6. Färg: Turkos

7. Klädesplagg: Tröja

8. Mat: Tacos

9. Sak i badrummet: Tandborste

10. Plats/stad: Trollhättan

11. En orsak att vara sen: Tidsoptimist =) (annaaaa, va säger du om de va? ;P) HAHAHA

12. Något man skriker: TYST

13. Film: Twilight

14. Något man dricker: Trocadero

15. Band: Takida

16. Djur: Tiger

17. Gatunamn: Trillvägen

18. Bil: Toyota

19. Sång: Take my body close

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Twister


Jag utmanar:

Nathalie
Madde
Carro
och alla andra som vill.

RSS 2.0