Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it.


Grymt bra låt!

I wanna celebrate and live my life.



Det har blivit vinter på riktigt här hemma. Jag är ägare av två nya par skor. Kommer bilder sen! Dessutom ska jag julpynta och städa mitt rum imorgon, MYS. Har inte så mycket att berätta, sista riktiga lektionerna för veckan imorgon fram till klockan två. Då blir det förberedelser inför Tannbergsmässan. Sen torsdag är det mässa, och fredag är vi komplediga. Så då drar jag en sväng till Umeå med syster. Lördag ska jag va barnvakt åt Miaskrutt och söndag blir det adventsmys med mamma och pappa! Nu vet ni vad som händer framöver. Puss.

I hope you find it, what you're looking for.


När jag ändå är på gång tänker jag lägga upp bilderna från när jag och Anna firade Karin och Claras 18årsdag några dagar i förskott! Underbart var det. Det togs dock betydligt fler bilder än de jag lägger upp, men dom lär nog stycka mig levande alla tre om jag lägger upp alla fulbilder! Haha. Maten är iaf grekisk pyttipanna och efterrätten gino!






Massa kärlek!

I just don't wanna miss you tonight.






Idag har jag julbakat med Linda som en liten försmak på vad som komma skall. Hur mysigt som helst! Vi hittade ingen annan passande helg för det, så det fick bli idag! Det blev iaf lussebullar, knäck, polkagrischoklad, choklad med rispuffar i och kokoskakor. Mums!

Guess that's why they say every rose has it's thorn.



Jag försöker räcka till, och försöker vara en bra vän. Försöker att inte hänga upp mig på småsaker och försöker allt jag har för att inte vara avensjuk och sur. Det är inte alltid så jävla lätt faktiskt. Och det är jobbigt, för att tänka är så sjukt jobbigt ibland. Jag vill räcka till åt alla håll men det är svårt att göra alla nöjda. Känns som att det på något sätt alltid blir fel. Jag gör allt jag kan för att inte bryta ihop ibland, att hålla känslorna inne gör det ofta bara svårare. Dessutom så har jag så himla otroligt lätt för att bli avensjuk. Jag vill ha all uppmärksamhet jämnt, och det står jag för. För så är läget. Jag är ledsen, alla mina vänner, för alla gånger jag beter mig dåligt, för att jag inte alltid håller det jag lovat och för alla gånger jag fått er att känna er bortbytta. Jag vill och gör allt jag kan för att vara en bra vän, det är allt jag kan säga.

Jag vet inte vad jag vill ha ut av det här inlägget, men inom mig bubblar alldeles för mycket känslor just nu.

So raise your glass if you're wrong in all the right ways.




Nej, jag har inte glömt bort bloggen. Jag orkar bara inte. Har egentligen bara en sak som jag orkar berätta, imorgon fyller mina kära tvillingar 18 fucking år! Galet.

RSS 2.0