Inventera..

Stannade hemma från skolan idag eftersom jag bara hade en lektion, eller ja, egentligen två, matte och administation, men matten ligger jag redan före i, så det gör inget om jag stannar hemma idag. Sen skulle ja haft 5 timmars hål eftersom våran handelslärare är borta idag. Så då bestämde jag mig för att stanna hemma och göra skolarbete hemma istället. Ska nog snart på skolan och hälsa på en sväng :)

Igårkväll inventerade vi 3(!!!!!!!) jävla timmar.. Fyfan. Räknade bl.a. sopsäckar..

Två fulla vagnar när jag hade lastat upp alla. 222 stycken...

Sen igårmorse vaknade jag upp till den här synen:

SNÖ? Dock försvann det lika fort som det kom. Och tur är väl det!

Som sagt, ska snart på skolan, ska bara göra mig i ordning och så. Har ju redan gjort bort allt skolarbete, förutom en liten del av idrotten kvar. Men den gör jag senare.

Ikväll har jag också hockeyträning, OCH VET NI VEM SOM FYLLER ÅR IMORGON?!?!?!?!!?

JO, JAG! :D:D:D:D
Sweeet!

Nä, ha en bra dag alla.

Levi's.

Sitter just nu på datalektionen och har allmänt tråkigt. Ska göra någon presentation av Levi's.

Hur som helst, sov riktigt jävla skönt igår. Imorse tänkte jag för omväxlingsskull platta mitt hår.. Dock hann jag inte göra det så noga, men lite plattare blev det iaf. Ikväll ska jag inventera på Konsum, sen göra lite handelsuppgifter + idrottsläxan (ja, jag vet.. IDROTTSLÄXA!). Vill ju hinna se Idol också ju. Sen imorgon ska jag stanna hemma och kanske hälsa på på förra skolan också, för att träffa Karin och så :) Riktigt ovärd dag imorgon, därför jag inte orkar fara.

Efter den här lektionen är det svenska. Sen ska jag på stan med Sofia.

Hörs sen. Puss.

Träning.

Har nyss kommit hem från träningen. Och jag kan lova - jag är helt galet död i kroppen, men det är kul att vara tillbaka. Nu ska jag ta en skön dusch och sen sätta mig framför tvn med några skorpor som mamma nyss har bakat. Efter det blir det välförtjänt sömn och skola imorgon.

Sov gott. Puss.

Uppe i det blå.

Sitter här i väntan på att få fara till ishallen för första ispasset sen i mars. Läste igenom massa gamla inlägg och då insåg jag en sak. Jag har slösat bort två år av mitt liv på att försöka va så perfekt som möjligt inför en kille. Varje ord han sa till mig trodde jag var nåt speciellt. Jag var helt blind och förstod inte att det faktiskt inte var menat som mer än en vän. Tänk att jag var så blind. Dock tycker jag fortfarande att den här killen är den finaste i världen.. Men man lär sig med tiden. Nu känner jag inte alls likadant som tidigare trots att alla minnen gör mig så otroligt glad! Förstå då hur glad jag måste ha varit då.... Helt uppe i det blå..

Nu ska jag iaf byta om och så småningom dra mig mot ishallen. Det känns faktiskt helt overkligt. En ny vinter snart.. Sommaren gick alldeles för fort.. Sen missar jag idol ikväll också, skit :(

Men men. Skriver sen. Puss.

Träning?

Nu tänker jag försöka komma igång med uppdateringen. Det här går ju verkligen inte! Och vet ni vad? Jag tror att vi går på is ikväll. Men ingen information, så jag vet faktiskt inte.... Har inte ens provat grejerna, bra framförhållning Therese! Men det lär ju passa. Har iofs inte växt så mycket sen mars ;p

Nu får vi sluta så jag ska bege mig till busstationen. Pusshej.


Kasst.

Det är faktiskt lite smått pinsamt att jag är så dålig på att uppdatera.. Kanske ska lägga ner bloggen och alltihopa? Vi får se.

Sitter just nu på skolan och har lektion. Har varit i Lycksele hela helgen, det har ju varit marknad här. Jag har bara umgåtts med Mia och syster hela helgen, bortsett från lördagkväll då jag for ut!

Just nu vill jag bara hem. Sen vill jag också att det ska bli torsdag, för vet ni vem som fyller 16 år då?!;) Lovely!

Nu ska jag käka lunch. Vi hörs.

Puss.

Lycksele.

Nu ska Anna snart komma hit. Har haft en rätt bra dag idag. Blir lugnt ikväll och sen tidigt i säng. Helt sjukt trött. Ska även packa, stannar i Lycksele imorgon kväll och är barnvakt åt älsklingsMia.

Ha en bra kväll.

Bilder.

Tänker lägga upp lite bilder som omväxling. Några bilder från igår när jag var ute och gick i skogen, och några från skolan och resten från andra dagar.






Anna är buuus! Och hon håller i ett paraflax, fast det syns inte ;p


Maria och jag på orienteringen=)


Hon ramla =)


Maria hatar sitt liv ibland.... Haha.


Vi har ganska roligt på engelskalektionerna!


Klätttervägg! Haha =)


Snyggtröja iaf... ;p ahha.





Yes, nu ska jag till Anna. Vi hörs =)


There's always a bright side...

Everything's gonna be alright.

Allting löste sig. Fick prata och nu vet jag vart du står. Känns ändå bra.

For ut igår med Anna och Emma och träffade massa folk, var rätt trevligt men kallt. Sen kom Tove också, och kring 11 följde jag och Anna henne hem och vi åt ost och kex och såg film, sen gick vi hem vid 12 =)

Åt för ett tag sen lunch, rester fårn middagen igår. Funderar på vad jag ska göra idag, men kommer inte fram till något.. Får se vad det blir. Kanske ser några avsnitt Beverly Hills och tar en promenad. Sen ska jag hinna renskriva en svenskatext också, så det måste jag ge lite tid.

Annars är jag småsugen på att beställa kläder från Gina Tricot... Men vi får se hur det blir.

Ha en bra dag.


Jag saknar er. (inte alla men..)

Ångest.

Fan vad jag blir less på livet ibland. Om man bara kunde vrida tillbaka tiden. Ångest mitt bland allt annat. Skulle mest av allt vilja sova. Men måste prata, jag orkar inte annars. Önskar bara att allt kunde varit annorlunda. Fan också. Jag som mådde så bra. Men nu är det också borta.

Önskar det var så mycket man kunde förändra, sudda ut och göra om. Men man lär sig av sina misstag, right?

Du är den som påverkar mig mest, av alla. Du förstår inte..



Tänker på dig, och kommer alltid ställa upp.. Du betyder så otroligt jävla mycket så du förstår nog inte. Tillsammans klarar vi allt.

Män som hatar kvinnor.

Ha hunnit med mycket idag. Träffat Helena och Andreas som är hemma, ätit, gått upp på Ica och hyrt film.

Ska nu bänka mig framför Män som hatar kvinnor (tredje gången jag ser den nu, men ändå lika bra.. och hemsk ;s haha), med vindruvor, puckoglass och bubbelvatten. Vi hörs sen!

Idol.

Anna och Sofia har nyss farit hem. Idol är så jävla bra! HAHAHAHAHA. Nu väntar fika, engelskaläxan och sängen på mig!

Vi hörs imorgon.


Långa lektioner.

Onsdag. Har haft en okej, MEN dryg dag.. Tycker inte om långa lektioner överhuvudtaget. Menmen. Hade prov idag också, men det var enkelt så =)

Ikväll blir det Anna och Idol! Ohyeees.

Sen träna jag igår, fyfan va jobbigt! Och jag har en sjuk jävla träningsvärk idag. I armar, lår, vader, rumpa, ALLT. Helt sjuuuukt..

Nu ska jag nog ringa till hon, och sen fara till hon en sväng. Vi hörs mera :)

PUSSSHEJ.

Skulle inte tacka nej till en dusch i denna just nu.. Med sommarvärme dock ;P

Blä.

Känner mig allmänt less på det mesta. Dagen känns helt förstörd och jag skulle mest bara vilja lägga mig under täcket och sova... Antar att alla har sånna här dagar men alltså ja.

Nu tro jag att jag ska försvinna någonstans och rensa lite tankar.

Och plugg på de...... Nä, nu vill jag aboslut försvinna.


Typ hit? Skulle inte vara helt fel..

Handel.

Sitter på handelslektion just nu. Jag vill hem nuuuu.. Saknar min säng, haha.

Hade match igår. 2-2 blev det och sen kebabrulle på pizzan. MUMMA :) Men tjejerna var duktiga igår, inte jag men ja.... Kommer iaf sakna alla. Nu när det är slut. Får se hur det blir med fotbollen nästa sommar. Vet ju inte ens om vi har nåt lag så.  

Och än en gång, förlåt för kass uppdatering. Men lusten är inte riktigt tillbaka än.

Ska bara passa på att berätta att jag har fått mina suuuupersnygga skor nu! Och mina vänner är bäst. Bara så ni vet :)

Nu ska jag fokusera på lektionen igen. Hörs sen :) Puss.

Det var det värsta jag har sett!

Orkar inte pladdra på om dagen. Men jag och Maria stämplade 8 kontroller på orienteringen, och vi har aldrig ens varit i den skogen förut! DUKTIGT. Vi ska försöka stämpla 7 imorrn så slipper vi orientering nästa torsdag =) Sen imorgon efter skolan ska jag äntligen få träffa syster och Mia, som jag har längtat! Hade planerat att jag skulle vara banvakt på lördag, men det blev inget av. Så vi får se vad som händer istället.

Hade sista fotbollsträningen idag också. Sista matchen på söndag. Sen avslutning på pizzan efteråt =) "Det var det värsta jag har sett!" Haha, BÄÄÄST.

Har nyss klunkat i mig mammas häxbrygd mot förkylning (eftersom jag har gått och blivit förkyld!!! -INTE okej). Ska borsta tänderna, dricka lite hostmedicin och bädda ner mig i sängen. Gonatt!


KLICKA UPP :)

Ful.


(TRYYYYCK UPP)

Nu är jag med Anna. Haha. Ha haft en pissdryg dag.. BLÄÄÄ. Som ni kanske se på bilden... haha.

Nu ska vi, göra nåt :) Hejdå.

Therese....

...tänker från och med nu försöka återuppta bloggandet igen. Har ärligt talat saknat det, hihih.

För det första kan jag berätta och visa bilder på det jag har hunnit införskaffa på dessa få dagar. Ett par Reebok-skor. (Som på bilden, FAST MED SVART DÄR DET ÄR RÖTT). Sen har jag köpt två Beverly Hills-boxar (LOVE!!!!). Första och andra säsongen :) Sen har jag också köpt en ny parfym. Endless Dreams av Isabell Kristensen. (Tack vare Emma :) LOVEIT.




:):):):)

Skolan har funkat bara fint och även träningen. Orkar egentligen inte berätta mer om allt som hänt just nu. Och tror inte jag lär göra det sen heller. Men ikväll kan jag berätta lite om. Har nyss käkat middag, väntar på att Sofia ska ringa. Sen ska vi springa en sväng. Sen hem och snabbisduscha. Ringa till Anna och se Andra Avenyn klockan 9 :)

Ska vänta på att höra av Sofia nu. Ha en bra kväll :)

Bloggpaus.

Okej, såhär är läget. Tisdag, mammas 50-årsdag. Har ätit smörgåstårta, kakor och marängtårta och är läskigt mätt.. Men jag känner mig nöjd över dagen. Ska snart gå och sova. För fyfan vad jag är trött.......

Och vet ni vad? Nu tar jag en bloggpaus. Hur länge får vi se. Men jag lovar att inte bli borta allt för länge. Men ni förstår, jag har varken tid eller lust. Måste få samla mig och få strunta i det ett tag. Samla ny inspiration, ork och vilja. Just nu känns det mest jobbigt. Jag vaknar sjukt tidigt, kommer hem sent och tränar eller däckar framför tvn. Det är mitt liv just nu och så är det. Men jag lovar att komma tillbaka så snart som möjligt. Jag har ju alltid tyckt att det har varit roligt att blogga och har längtat efter det ibland. Men tyvärr så känns det mer som ett måste just nu. Men jag återkommer, och då lovar jag att rycka upp mig. Både med bilder och text..

Tills dess, ha det bra. Puss.

RSS 2.0