Funderingar.

Igårkväll gick träningen inte alls bra, men det var skönt att få röra på sig. Sen for jag hem och kollade på Shrek. Så otroligt gullig film. Har nyss beställt ettan och tvåan. Jag älskar dom! =) Haha. Idag var det skola som vanligt. Hade bl.a. sista timmen hemkunskap någonsin(?), sen for vi som ska jobba på hembygdsområdet i sommar dit och fick lite info. Blir nog bra. Sen var det också examensträning och jag var irriterad. Förstår inte vad det ska bli av allt det här. Men man kan ju hoppas att det blir som med Lucia. Då gick det ju bra på själva uppträdandet iaf.. Fick också veta att jag har vunnit 500 kr genom tobaksfri duo!;) De ni! Sen efteråt har jag och Emma skrivit tacktalet till examenslunchen med lärarna m.fl.

Kom nyss på att jag faktiskt inte berättat vart jag ska sommarjobba. Börjar veckan efter examen, alltså nästnästa vecka. Ska jobba 4 dagar på fotbollsskolan, på fredag den veckan är det ju midsommar så då är man ju ledig. Sen veckan efter det ska jag jobba på hembygdsområdet, samma sak veckan efter det. Lär väl få baka, jobba i butiken, fota en massa gamla saker och en massa annat. Det kanske inte blir det roligaste. Men pengar får man ju så, inget klagande här inte!

Tänk, tänk, tänk. Det är det enda jag gör just nu. Jag försöker bli peppad. Men vars ska jag hämta mod? Jag som knappt vågar något iaf. Kommer aldrig våga. Det är en för stor förändring och en för stor grej för att jag ska klara av att göra det själv. Men själv är ju tvungen att göra det. Jag vet att jag inte kan dra ut på det mycket längre, men viljan räcker inte...



Ja bjuuuuu!

Kommentarer
Postat av: malin

hahah kanske de.. ;)

2009-06-02 @ 18:50:26
URL: http://nanox.blogg.se/
Postat av: anna

heheh baaakrunden! ;p

2009-06-02 @ 19:30:41
URL: http://noordiin.blogg.se/
Postat av: emiliaaa

sv: haha duktigt men utan tvåan efter hade du nog inte kommit på det ;)

2009-06-02 @ 21:03:13
URL: http://emiliasoderstrom.blogg.se/
Postat av: malin

men therese! sabba inte min stämning nu;)skitsamma om det finns eller inte finns, så stod det på pappret;)

2009-06-03 @ 15:59:21
URL: http://nanox.blogg.se/
Postat av: malin

ihhihi;]



Nejmen, ingen fara!;))

2009-06-03 @ 17:56:26
URL: http://nanox.blogg.se/

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0