Tell the world I'm coming home and let the rain wash away all the pain of yesterday.

Sitter här i soffan nyduschad. Träningen idag var kass, ja, rent usel. Haha. Tre personer och inte en enda bra övning. Ja, man får klaga ibland.

Ännu en helg har flygit förbi. Fredagkvällen spenderades till största del med Madde. Först ragg, sen pizza, sen massa mera ragg och skjutsa folk. Sen drog vi en spontan roadtrip också på ca 14 mil....haha galet! Det va kul iaf. Kom hem kring fyra, då blev det sängen. När vi vaknade igår så blev det frukost och sen for vi ut på marknan. Kom hem med två munkar och ett grillspett i magen och ett linne. Åkte hem till Åsele med mamma och pappa, bytte om och fixade mig lite. Sen for jag till Fredrik där det va massa folk. Vi umgicks ett tag och sen for vi upp på folkan, åt middag där och sen såg vi Modo-AIK i biosalongen. Dock en riktigt sur förlust för Modo som nu tar plats i kvalserien, INTE OKEJ..... Sen for vi iaf till brandstationen allihopa, badade bubbelbad, bastade och drack cider och det var verkligen superkul! Massa trevligt folk och skööönt vare! Kom hem vid halv 3 ungefär.

Nu ska jag göra nåt vettigt...typ som att skriva ett CV. Kan bli knepigt. Imorgon väntas iaf en skoterutflykt med massa brudar, känns sjukt kul!
Kvällen ska spenderas framför Solsidan och Wallander. Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Hallvardtine

I like your website. Good job.

2011-09-20 @ 15:32:14
URL: http://hallvardtine.blogmentions.com

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0