rörigt.

okej, nu skäms jag. ha varit riktigt dålig på att blogga i veckan. men den här veckan ha bara vare ett enda kaos. både negativt och positivt. men de negativa har väl egentligen inte så mycket att göra med er andra. men de är iaf en massa som händer omkring oss i nian och kring lucia. som gör att allt blir förstört. lär ju bl.a. knappast bli nån lussenatt. vilket känns ritkigt tråkigt, men som sagt. mer än så tänker ja inte lämna ut.

idag vare iaf fotbollsavslutningen.. de va skoj, först va vi på skjutbanan, fick prova skjuta kula, pistol och hagel. vårt lag kom tvåa, men vi va inte långt ifrån ;p jaja, sen for vitill kansliet. blev frågesport och kasta tennisbollar i hål på en bollvägg(?) som på lilla sportspegeln iaf ;P haha. sen blev de pizzan. å efter de åkte ja med anna å postis till ishallen och vi kolla på a-lagets match, sista perioden iaf. förlust för dom blev de ... menmen. hade även kunnat träffa elin som va här idag.. men fick aldrig tid till de eftersom vi hade avslutningen... :/ men ja få ju träffa hon på onsdag iaf, då ska vi spela bortamatch mot dom :)

ikväll vet ja int riktigt va de bli men, och sen imorrn klockan två blire match hemma mot skellefteås 95:or.. :) ha en bra kväll!


och eftersom ja fick tillsägelse av emma så ska ja försöka skärpa mig och lägga upp bilder. så här kommer en.

kommer sakna de nå grymt mycke! tack för i år tjejer.

Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0